Lemonex Fat Burner

LEMONEX

.

5 Perkara yg Buatkan Para Wanita Risau

  1. Hilang badan ramping lepas bersalin
  2. Berat badan sentiasa naik, tak turun2
  3. Perut berlemak & menggelebeh
  4. Suami lagi slim dari dia
  5. Bila baju raya tahun lepas dah tak muat
    .
    .

Jangan risau kak oii, Lemonex kan hadoo..
Jom banteras lemak dengan Lemonex Fat Burner

lemonex original hq

Apa itu Lemonex Fat Burner?

Lemonex Fat Burner adalah jus pembakar lemak yg berkesan mencairkan lemak seawal 3 hari

Lemonex Fat Burner minuman detox gabungan 4 bahan natural untuk menguruskan badan anda tanpa kesan sampingan. Lemonex adalah minuman kurus campuran botani lemon yg membantu anda lebih kurus & sihat. Lemonex sangat bermanfaat utk melancarkan penghadaman, menstabilkan tekanan darah, detoks racun & toksin dari dalam badan, serta ada kandungan vit c yg membantu menyingkirkan lemak & mengurangkan berat badan.

Lemonex Fat Burner sesuai digunakan oleh semua golongan lelaki & perempuan termasuklah

Orang yg ada masalah Obesiti
Athlete & Ahli sukan
Yang nak kan bentuk badan langsing & kurus
Yang Susah nak control nafsu makan

.

lemonex fat burner stokis

“Akak ni ada masalah perut buncit sikit, dah macam2 ubat kurus akak amik langsung takde effect. Lepas lahirkan anak ke-3 badan pulak makin naik macam dipam-pam, rindu dgn saiz sebelum kawen dulu.. Hmm.. boleh ke Lemonex bantu akak selesaikan masalah ni? “

Ok, suka sangat saya nak bagitau yg Lemonex ni boleh tolong akak selesaikan masalah tu…

9 Keitimewaan Lemonex Fat Burner

  1. Tak payah berlapar
  2. Tak perlu bersenam
  3. Menaikkan Metabolisma
  4. Detox mengeluarkan toksin
  5. Pantas mencairkan lemak
  6. 3x ganda efektif mengurangkan berat badan
  7. Rasa bertenaga
  8. 3x lebih cepat merampingkan badan
  9. Kurus dalam masa 2 minggu
    .

Jus Lemonex tak lain adalah utk membantu golongan yg bermasalah :

Perut buncit
Lemak dipeha & lengan
Takde tenaga nak bergerak sebab saiz badan yg besar
Kandungan toksik yang banyak dlm badan

.

lemonex premix drink

‘”Alhamdulillah, serius excited habis bila ramai member puji saya dah kurus… Memang berbaloi saya guna Lemonex sebelum raya haritu, Thanks Lemonex! “

– Fatihah, 27

“Saya takdelah gemuk sangat, badan ok je cuma bahagian perut tu susah nak dikempiskan. Tapi lepas consume Lemonex, perut boroi makin lama makin hilang walaupun tak exercise..hehe..”

– zamani, 32

Apa yang hebat sangat pasal Lemonex Fat Burner ni?

  • Transformasi saiz perut anda dpd buncit kepada kempis
  • Badan gemuk gempal berubah kepada kurus & ramping
  • Lemonex meningkatkan kecergasan mental & fizikal
  • Keyakinan diri bertambah 200%
  • Masalah perut boroi berlalu tanpa sedar
  • Kesan seawal 7-17 sachet
  • Kurus tanpa perlu berlapar @ bersenam
  • Rasa lemon yg sangat sedap
  • Sachet yg kecil & mudah dibawa kemana-mana
  • Melancarkan peredaran darah
  • Membekalkan tenaga berpanjangan
  • Tak perlu risau makanan jadi lemak
  • Tak ada side effect seperti cirit birit
    .

Best kan? JOM rasai sendiri keberkesanan Lemonex Fat Burner !

.

bahan kandungan lemonex

Lemonex Fat Burner Sedap + berkesan + halal + selamat !

Bahan Kandungan Lemonex Fat Burner

Grapefruits @ buah limau gedang
Grapefruits ini berperanan penting untuk menyingkirkan lebihan lemak yg tak diperlukan oleh badan.

Komponen dalam grapefruits membantu meningkatkan kadar metabolisma tubuh seterunya mengaktifkan enzyme ampk yg menggalakkan pembakaran lemak

Lemon
Lemon juga berfungsi membakar kalori dlm badan dengan meninggikan metabolisme badan.

Ia meningkatkan level percernaan karbohidrat dlm badan & mengawal kandungan gula dalam darah.
Oleh itu, kadar insulin juga berkurang seterusnya dapat mengurangkan penyimpanan lemak dalam badan.

Citric acid
Citric acid atau vit c adalah antioksidan yg boostkan kadar metabolisma anda & membakar lemak ke tahap maksimum. Berdasarkan kajian, makin tinggi kandungan vit c dalam badan,semakin besar pembakaran lemak semasa bersenam.

Nano sugar
Nano sugar adalah partikel halus sucralose. Ia pengganti terbaik untuk gula biasa kerana nilai kalori & karbohidratnya yg rendah. Oleh itu, gula yg bakal ditukarkan pada lemak dalam badan juga berkurang

Buah limau gedang merupakan bahan utama dalam Lemonex & salah 1 buah yg berupaya membakar lemak & mengurangkan berat badan.
Lemonex rasanya sangat sedap hokehh.. berperisa lemon & kuasa penyerapannya 3x ganda lebih cepat berbanding pil dan tablet.

.

stok lemonex

5 Sebab Utama Berat Badan Naik

  1. Selalu makan lewat malam
  2. Ambil makanan yg tinggi kolestrol
  3. Kurang minum air kosong
  4. Tinggi kandungan toksik dlm badan
  5. Jarang bersenam
  6. Banyak Minum air gas
    .

Sekarang Anda Nak Kurus Sebab?

  • Letih bawak lemak kehulu kehilir
  • Kaki cepat lenguh/sakit sbb overweight, sampai kaki sendiri pun tak mampu nak tampung badan.
  • Terasa & sentap bila tengah2 lepak ada member yg buat modal sembang pasal “Gemuk”
  • Susah carik baju, terpaksa pilih saiz & bukan pilih design. Sebab biasanya yg berkenan tulah takde saiz yg muat
    .

Minum segelas Jus Lemonex sebelum breakfast bantu anda buang lemak jahat & toksin degil dpd badan !

Lemonex Fat Burner

100% Halal & selamat diambil
Tak berlaku cirit birit
Sesuai diambil oleh lelaki & wanita

Kesan penggunaan seawal 7-16 sachet (bergantung pada metabolisma masing2)
Lemonex telah disahkan KKM sebagai jus minuman botani tanpa ubat & tak merbahaya

.

testimoni enot lemonex

Enot yang 125 KG pun boleh Turun sampai 90 KG dgn consume Lemonex ! Anda mcm mana?

Apa Kata Pengguna Lemonex Fat Burner?

“Power la Lemonex ni, dulu bila berjalan naik tangga je, confirm lambat & cepat penat. ye lah badan berat. Sekarang ni berdesup macam roket.. Badan sy dah start rasa bertenaga & ringan”

– abg haikal melaka

“Akak sejak pencen ni, badan cepat sangat rasa letih. Tapi lepas konsisten amik Lemonex 1 sachet setiap hari, berat badan turun dan rasa bertenaga mcm orang muda pulak..hehe”

– akak zila seremban

Kenapa anda wajib memilih Lemonex Fat Burner?

  • Lemonex jus kurus yg telah disahkan oleh KKM sebagai minuman tanpa ubat & bahan merbahaya, Halal serta selamat digunakan
  • Rasa yg lazat, mudah disediakan & mudah dibawa
  • Ramai yg dah rasai kesan Lemonex Fat Burner & kami mendapat jumlah repeat order yg tinggi
  • Salah 1 bahan Lemonex Fat Burner adalah ‘grapefruit’ iaitu buah limau gedang. Ia mampu mengurangkan berat badan dgn pantas & efektif
  • Lemonex membekalkan tenaga, membuang lemak dgn mudah & buatkan anda terkurus tanpa sengaja!
    .

Kelebihan Lemonex jus kurus

Badan rasa cergas & bertenaga
Sistem penghadaman lancar
Toksik dalam badan tersingkir
Perut semakin kempis
Metabolisma badan meningkat

.

cara makan lemonex

Soalan yang sering ditanya tentang Lemonex Fat Burner

Lemonex ni fungsinya untuk apa?
Untuk Kuruskan badan, detox buang toksin, membakar lemak & menjadikan badan anda lebih ringan & sihat.

Lemonex produk susu @ jus?
Lemonex dalam bentuk serbuk. Lebih kepada jus Premix lemon drink. Bancuh 1 sachet Lemonex dengan air 180ml & minum. Mudahkan?

Produk ni boleh tahan Berapa lama ?
1 botol ada 30 sachet, tahan untuk sebulan

Kenapa ramai memilih Lemonex Fat Burner?
Kerana Lemonex adalah Jus kurus yg berkesan, selamat & disahkan KKM sebagai minuman botani tanpa ubat & dadah

Harganya mampu milik ke?
Ya! harganya mampu milik & 1 botol Lemonex tahan untuk kegunaan 30 hari. Setiap pelanggan kami akan mendapat nasihat & tunjuk ajar cara penggunaan yg betul

Lemonex Fat Burner memang berkesan ke?
Ye Lemonex berkesan namun tahap keberkesanan setiap org berbeza. Ada yg cepat, ada yg lambat. So far alhamdulillah majoriti pengguna Lemonex berpuas hati sebab berjaya loss weight & siap repeat order untuk family!

Apa rasanya? Sedap tak?
Berperisa lemon yang sangat sedap. Wlupun bahan utamanya lemon & grapefruits tapi tak masam. rasanya sangat best & menyegarkan

Berapa lama boleh nampak kesan lepas ambil Lemonex Fat Burner?
Kesan pengurangan berat badan biasanya seawal 7 hari. Namun dari experience pengguna lain sendiri, ramai yg berat mereka mula turun seawal 1-2 hari sahaja.

Ada pantang larang tak bila consume Lemonex?
Tak ada sebarang pantang larang. Berat anda akan turun walaupun makan seperti biasa & tak bersenam

Ada side effect tak? macam cirit birit ke?
Tak ada side effect negatif. Cirit birit tak ada tapi perut anda akan lebih selesa sbb Lemonex Fat Burner berkesan melawaskan pembuangan air besar anda.

Ada kesan tak kalau berhenti minum Lemonex?
Kena maintain ambik ke?
Tak ada side effect kalau stop & anda tak perlu maintain kalau dah dapat berat badan ideal. Namun majoriti pengguna Lemonex tetap minum walaupun dah kurus sebab katanya energy bertambah & boleh makan apa je tapi tetap maintain kurus. Lagipun senang sangat nak amalkan Lemonex & rasanya sedappp…

Lemonex Ada KKM tak? atau sijil2 lain?
Lemonex Fat Burner disahkan sebagai bukan ubat oleh KKM dan tak mengandungi dadah @ bahan merbahaya, jadi Lemonex tak dikawalselia oleh pihak berkuasa kawalan dadah KKM. Lemonex dikilangkan di bot industries international sdn bhd yg memiliki sijil MESTI, HALAL, GMP dan HACCP

Org ada Gastrik boleh minum Lemonex tak?
Boleh minum Lemonex Fat Burner, hanya pastikan makan seperti biasa walaupun berdiet. Cuma kurangkan makanan manis & berminyak sahaja.

Kenapa orang yg ada sakit 3 serangkai tak boleh minum?
Pesakit itu pasti perlu makan ubat doktor sepanjang hayat, Lemonex tak boleh diambil dgn ubat doktor.

.

lemonex agent

Cara pengambilan Lemonex Fat Burner

  1. Koyakkan 1 sachet Lemonex
  2. Bancuh dengan air suam sebanyak 180ml
  3. Shake2 dan minum
    .

– Jangan lupa Minum air kosong 2 – 3 liter sehari
– Lemonex hendaklah diambil 15 minit sebelum breakfast
– Selepas seminggu, jgn minum manis @ minuman bergula

Siapa yang DILARANG minum Lemonex Fat Burner ?

  • Ibu Mengandung
  • Ibu Menyusu bayi
  • Orang yg ada sakit jantung
    .

Say Bye to perut boroi!
Pengambilan 1 sachet Lemonex Fat Burner secara konsisten setiap hari berupaya mengempiskan perut anda. Macam mana Best kan??

.
.

TESTIMONI LEMONEX FAT BURNER

feedback lemonex gastrik

feedback lemonex loss 5kg

lemonex fat burner berkesan

lemonex fat burner halal

lemonex selamat

lemonex testimoni kurus

testimoni lemonex berkesan

feedback lemonex kurus

HARGA LEMONEX FAT BURNER

RM189 Semenanjung
RM199 Sabah Sarawak

HARGA PROMOSI LEMONEX FAT BURNER

RM139 Semenanjung
RM149 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr