i’ols illuminator All Day Shine

i ols illuminator 5g

.

Timbulkan Keserian Wajah & Pipi Dengan i’ols illuminator “All Day Shine”

i ols illuminator

Apa Itu i’ols illuminator?

i’ols illuminator adalah produk highlighter berbentuk mousse. Function highlighter memberikan kilauan semulajadi pada wajah dan untuk lebih menonjolkan tulang di sekitar pipi & hidung. Kiranya bagi nampak seri wajah & solekan yang glowing giteww.. i’ols illuminator adalah salah 1 produk wajib cuba bagi setiap kaum wanita diluar sana yg nak make up uolls cantik

i’ols illuminator All Day Shine mengandungi partikel shimmer yg sangat halus, bila dipakai hasilnya glowing & natural tanpa menjadikan muka anda berminyak. i’ols lluminator tak akan bergumpal & tak cakey bila bercampur dgn bedak @ foundation.

5 Fungsi Utama i’ols illuminator

Highlighter
Shimmer
Pinkish blusher
Eyeshadow base
Makeup based

.

i ols illuminator berkesan

i’ols illuminator Highlighter “Rahsia kulit glowing & penaik seri”

Kini jadi rebutan wanita cantik yg sukakan effect glowing selepas make up

“i’ols illuminator ni best sangat pakai.. I selalunya guna untuk bridal sebab nak nampakkan effect yang lagi woww, lagi menyerlah giteww. Kalau nak effect berseri seri sampai malam tu pakai ni dah cukup.. Produk malaysia pun bagus dah sekarang ni setanding international. So support la produk local ye. Yg penting memang kualiti & affordable sangat”

– MUA

Kawasan muka yg perlu sapu i’ols illuminator :

Tulang pipi
Kelopak mata
Pangkal mata
Di ats hidung
Di atas kening
Di bawah kening

Kawasan penting utk pakai highlighter i’ols adalah di tulang pipi untuk mewujudkan kesan muka lebih tirus, lepas habis make up akan nampak lebih glowing. Dap-dap kan di tulang hidung dan t zone agar hidung nampak lebih mancung & cantik terletak.

Ramai tanya highlight i’ols ni sesuai dengan tona kulit macam mana ye?

Ok meh sini sis nak habaq.. i’ols illuminator ni sesuai untuk semua jenis tona kulit. Dari hitam manis, putih kuning, kuning langsat, putih gebu, sawo matang semua boleh pakai. So jangan risau untuk amalkan i’ols. Sebab wajah korang akan terserlah aura cahaya keserian selepas pakai i’ols

.

i ols illuminator 20g

i’ols illuminator “Born To Glow” All Day Shine !
Highlighter penaik seri wajah yg setanding cosmetic branded

Top MUA (make up artis) pun suka guna i’ols illuminator ni..Sebab memang tak sangka bila pakai illuminator i’ols nih make up boleh jadi secantik model yg uolls tengok. i’ols illuminator code sexy ini jadikan wajah nampak lebih glowing, cantik & sharp!

i’ols ni highlighter yg best & jimat tau. Cuma calit-calit sikit ja dah glowing. i’ols “Born To Glow” mousse memberikan kilauan semulajadi pada wajah. Takda side effect jerawat @ break out. Kulit sensitif boleh pakai. i’ols illuminator ni color dia sweet pinkish & glowing sangat. Paling best sebab dia tak kacau base make up pun. Bila pakai tak bercapuk. Mmg elok sangat2. Kalau nak solekan lebih on point, balance & moden, time mekap wajib pakai illuminator ni. Sebab setakat pakai contour je tak cukup. Kalau uolls perasan, kadang2 bila mekap walaupun lepas contouring pun muka nampak suram. Kenapa? Sebab org kata takde dimension. Tulang pipi tak timbul, tulang hidung pun tak nampak jelas. Betul tak? Senang cakap, macam tak make up !

Sebab tu lah bila pakai i’ols illuminator ni dia akan serlahkan lagi dimensi wajah tu supaya lebih sharp & berseri-seri. Bila tulang pipi dah naik, sapu pulak blusher, wow bayangkan cantiknya macam mana wajah korang masa tu. Mata pun nampak lebih besar. Macam mata heliza helmi tu. Cantik sangat kan? i’ols illuminator bukan utk highlighter je tau. Ia juga boleh digunakan sebagai eyeshadow base, blusher @ make up based.

.

i ols illuminator kkm

Apa Kata Para Wanita yg Menggunakan i’ols illuminator?

“Yes, walaupun sy memang suka makeup yang nipis aje natural look.. Memang tak tinggal highlighter tau! Sebab apa? Sebab shimmer akan mencantikkan lagi make up kami yang tak berapa nak gah ni. Ramai org ingat highlighter ni utk heavy make up je, tapi tak…Uolls nak buat natural look pun boleh~ “

– Sarah nuraina

“Nak muka glow? Pakai iluminator by i’ols, highlight yang ada pink based tau. Sapu sikit je atas tulang hidung, tulang pipi kemudian dap2 adjust sikit terus timbul effect sweet pinkish dkt tulang pipi najwa. The best product wajib pakai bagi setiap wanita”

– Cik Najwa Natasya

Kenapa Anda Perlu Pakai i’ols illuminator?

  • Jadikan make up wajah lebih glowing & cantik
  • Tulang pipi nampak lebih timbul
  • Memberi dimensi pada wajah supaya lebih seimbang & on point
  • Hidung nampak mancung & dagu lebih runcing
  • Penampilan lebih muda, segar & moden
  • Kaya dgn Vitamin b untuk kekalkan kelembutan kulit
  • Bahan Hyaluronic Acid membantu jadikan kulit lebih lembap
  • Kalau duduk dalam aircond lama2 pun okay je. Kulit tak jadi kering

.

i ols illuminator stokis

Cara Pakai i’ols illuminator All Day Shine

  1. Calitkan sedikit i’ols illuminator pada jari
  2. Sapukan dgn cara dap-dapkan di tulang pipi bahagian atas dekat dgn mata
  3. Sapukan juga sedikit pada tulang hidung utk menimbulkan ilusi hidung lebih mancung & kecil.
    .

Kalau anda nak wajah nampak fully glowing, campurkan i’ols illuminator ” All Day Shine” dgn foundation @ cc cream untuk bagi effect berkilau diseluruh wajah. Illuminator i’ols tersedia dalam warna kod yg trendy sexy

i’ols illuminator telah mendapat kelulusan KKM NOT170802908K

Beza No. KKM berpangkal MAL & NOT
MAL adalah kod pangkal utk produk supplement
NOT kod pangkal untuk produk kosmetik

.

TESTIMONI I’OLS ILLUMINATOR ALL DAY SHINE

testimoni i ols illuminator

i ols illuminator agent

i ols illuminator born to glow

i ols illuminator feedback

i ols illuminator halal

i ols illuminator hq

i ols illuminator kesan

i ols illuminator model

i ols illuminator ori

i'ols illuminator all day shine

HARGA i’OLS iLLUMINATOR ALL DAY SHINE

TRIAL SIZE (5G)

RM35 Semenanjung
RM40 Sabah Sarawak

NORMAL SIZE (20G)

RM85 Semenanjung
RM90 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr