Honey Bee All Day Fixing Mist

honey bee fixing mist

.

Honey Bee All Day Fixing Mist

Spray2 je, utk kulit glowing & segar !

honey bee all day fixing mist feedback

Sebelum ni rangkaian Honey Bee nafura ada moisturizer, cleanser je. Now dah ada fixing spray yg boleh buatkan make up uolls tahan lebih lama.. Yela duduk kt malaysia ni kan, mekap asyik cair, bercapuk slalu nak kena touch up je. Now uolls just spray sebelum & selepas make up & wallahh..! Tahan sampai malam~

Honey Bee All Day Fixing Mist kaya dgn ekstrak madu asli jeju, royal jelly & propolis. Ia membekalkan kelembapan kulit berpanjangan disamping menjadikan wajah sentiasa segar, berseri & mengimbangi kehilangan kelembapan kulit.

Kebaikan Honey Bee All Day Fixing Mist

  • Make up long lasting & kulit wajah sentiasa segar
  • Membaiki masalah kulit & memastikan penjagaan kulit yg sihat
  • Ekstrak kapur ada kandungan vit c utk menyembuhkan kulit secara natural
  • Menjadikan kulit muka cerah sekata
  • Ada ekstrak buah terminalia ferdinandiana yg amat kaya dgn vit c dan agen anti penuaan yg kuat
  • Meningkatkan kesempurnaan tona kulit dgn kesan pencerahan menyeluruh

.

honey bee all day fixing mist kkm

Honey Bee All Day Fixing Mist padat dgn antioksidan. Dengan 3 bahan utama yg hebat dari lebah seperti royal jelly, madu & propolis. True island Fixing Mist menjadikan kulit kekal segar & hidrasi. Vitamin c dari limau juga membantu merawat masalah kulit kusam & kering. Selain itu, kehebatan utama Fixing Mist ini adalah dari ekstrak terminalia ferdinandiana @ kakadu plum. Kakadu plum adalah superfruit yg berasal dari australia & mempunyai kandungan vitamin c yg sangat tinggi. Vitamin c dalam setiap biji buah kakadu plum ini mampu mencapai sehingga 50% iaitu 100 kali ganda lebih padat dari oren !

Oleh sebab kandungan Vitamin C yg tinggi dlm Honey Bee Fixing Mist ini, ia dapat merawat :

  • Kulit terbakar akibat sunburn
  • Masalah kulit kering
  • Kulit yg kusam
  • Kedutan & garis halus
  • Tona kulit tak sekata
    .

Dan menjadikan muka lebih halus, lembap, cerah & segar sepanjang hari! Mcm awek korea giteww~

.

honey bee all day fixing mist berkesan

“Nak buat live. Line ciput sedut. So, close up hasil pakai honey bee all day fixing mist. Serius talk okay, gabungan mantap untuk makeup. Huwaaa nak nanges. please buat keluar toner, im begging you. Ni hasil dia. Lawa , glowing dak wey? psttt, i tak pakai highlight okay. Should try siapa yang suka produk dari honey bee ni. Siapa belum try, rugi. Ni my favourite fixing spray ever! Spray spray dapat khasiat vitamin c. Rasa fresh & maintain je make up tu dok bertapa kat muka sepanjang hari. Siyes tahan lama!”

Keistimewaan Honey Bee All Day Fixing Mist

  • Menyeimbangkan kulit & bertindak sebagai spray pelembap
  • Make up bertahan lama
  • Meningkatkan ketahanan kulit
  • Kulit wajah lebih berseri & shining

.

honey bee all day fixing mist original

Honey Bee All Day Fixing Mist ni bukan toner ye. Uolls jangan salah faham. Ia adalah mist berbentuk spray. Mist ni functionnya utk set make up & membekalkan kelembapan utk mengurangkan kulit berminyak seterusnya menjadikan make up anda flawless sepanjang hari. Fixing Mist bukan toner tapi spray utk bagi make up kekal lama.. Macam primer yang light. Sembur ke muka sebelum & selepas make up. Kalau baru balik kerja panas panas bahang, relaxkan muka dulu lepas tu baru spray Honey Bee mist kat muka. Fuhh sejuuk je rasa. Bukan menyegarkan je, malah ada vitamin c, uolls spray spray slalu buleh putih macam snow white~

.

honey bee all day fixing mist

Cara menggunakan Honey Bee Fixing Mist :

  1. Sebelum mekap, spraykan Honey Bee Fixing Mist utk kulit lebih segar & lembap.
  2. Boleh make up seperti biasa
  3. Selepas make up, spraykan lagi sekali supaya hasil solekan lebih glowing & tahan lama
  4. Amat digalakkan utk kaki make up miliki Fixing Mist!
    .

Isi kandungan : 80ml

.

TESTIMONI HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST

feedback honey bee fixing mist

honey bee all day fixing mist agent

honey bee all day fixing mist stokis

testimoni honey bee all day fixing mist

honey bee all day fixing mist ori

honey bee all day fixing mist halal

honey bee all day fixing mist hq

HARGA HONEY BEE ALL DAY FIXING MIST

RM65 Semenanjung
RM70 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?

KOD HFM

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr