Glamrose Flawless Spray

GLAMROSE FLAWLESS

.

“Wow, siapa yg nampak glowing berseri dari jauh tu ??”

Haa… suka tak bila kawan2 korang puji melambong mcm tu?
Kalau suka..  😎  😎 

Wajiblah pakai Glamrose Flawless Spray

glamrose flawless spray halal

Apa Itu Glamrose Flawless Spray?

Glamrose Flawless Spray adalah Spray kosmetik untuk merawat kulit wajah disamping menjadikan make up anda tahan lama & glowing berseri. Wangi & best sangat hokehh uolls, harumannya berasaskan lavender dan effectnya tahan sehingga 24 jam. Glamrose Spray dibuat dari bahan semulajadi kaya dgn collagen, Vitamin C, rose water & serbuk mutiara asli serta tak mengandungi bahan kimia. Tiada pengelupasan & muka tak pedih.  Siapa yg nak make up tahan lama & licin mesti cuba Glamrose Flawless Spray. Banyak function Spray ni, boleh treat kulit muka yang bermasalah. Even kalau tak mekap pon boleh guna untuk oil control. Lelaki & perempuan boleh guna ! Try semboq kt tumit kaki hat merekah tu, hilang kaki merekah bergigi2 tu

Shake2 aje sebelum Spray~

Glamrose Flawless Spray

  • Boleh disembur pada wajah yg tak bermekap untuk memberi kelembapan.
  • Boleh disembur pada wajah bermekap utk solekan tahan lama
  • Melambatkan kesan penuaan.
  • Kulit wajah lebih lembut & sekata
  • Menganjal & melembapkan kulit muka
  • Menjadikan kulit wajah segar sepanjang hari
  • Control penghasilan minyak berlebihan dikulit wajah
  • Mencerah serta menjadikan kulit nampak lebih glowing
  • Kulit wajah lebih halus & awet muda
  • Sesuai dipakai untuk semua jenis kulit
  • Boleh digunakan pada bila-bila masa

.

glamrose spray

Glamrose Flawless Spray telah diformulasikan dengan ‘ serbuk mutiara ‘ yang kelihatan jelas dilihat di dalamnya. Serbuk mutiara telah diketahui turun temurun sangat bermanfaat untuk kulit wajah & badan malah khasiatnya mudah diserap untuk kecantikan wajah. Uolls yang nakkan make up glowing, Flawless, cantik & tahan lama wajib guna Spray Glamrose. Spray Glamrose kaya dengan collagen, serbuk mutiara, Vit c & e yang boleh merawat kulit

10 sebab kenapa anda perlu memilih Glamrose Flawless Spray?

  1. Make up lebih long lasting
  2. Make up tak cair @ merekah
  3. Make up Flawless tak bercapuk
  4. Kulit lebih anjal
  5. Liang pori mengecil
  6. Melembapkan kulit
  7. Mengurangkan kulit berminyak
  8. Parut pudar & hilang
  9. Jerawat mengecut
  10. Sebagai agen anti penuaan
    .

Kelebihan Glamrose Flawless Spray

  • Sesuai dgn semua jenis kulit samada sensitif, kusam @ jerawat
  • Tak menggelupas & tak pedih
  • Kulit muka semakin glowing + pinkish
  • Mengaktifkan collagen asli pada kulit wajah anda
  • Kulit lebih lembap dan anjal
  • Mengurangkan kesan pigmentasi
  • Menghapuskan jerawat & jeragat
  • Liang pori mengecil
  • Menyekatakan tona kulit muka
  • Kulit wajah dilindungi dpd sinaran uv
  • 10x ganda berkesan mencerahkan berbanding agen pemutih

.

glamrose flawless spray stokis

Glamrose Flawless Spray satu-satunya Spray make up yg bertindak sebagai serum untuk merawat masalah kulit anda disamping menjadikan make up tahan lama. Rugi sapa tak cuba. Memang syok sangat pakai Spray Glamrose ni ! Sampai make up retis (mua) siti nurfarahain panggil “Spray saka” hokehh

Apa yang Glamrose Flawless Spray boleh bantu kulit anda?

  • Menghalus & mengetatkan liang-liang pori
  • Mengecut + mematikan jerawat
  • Menyerlahkan kesan glowing selepas make up
  • Make up tahan lama
  • Garis halus & kedutan kulit muka berkurang
  • Haruman dari lavender & tahan hingga 24jam
  • Mencerahkan kulit muka secara semulajadi
  • Merawat pigmentasi yg berpunca dari radang & sinaran uv berlebihan
  • Menghapuskan jerawat, jeragat, parut, blackhead & kulit kusam
  • Membersihkan kotoran & kesan minyak pada kulit wajah
  • Menjadikan kulit wajah kekal remaja
  • Membaiki kulit rosak akibat sinaran radiasi uv
  • Mengelakkan proses penuaan pramatang
  • Menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
    .

Kelebihan serbuk mutiara asli dalam Glamrose Spray

  • Menjadikan kulit muka lebih berseri
  • Membuatkan wajah nampak muda, lembut & gebu
  • Memperbaharui sel kulit yang rosak
  • Meningkatkan penghasilan collagen
  • Menghilangkan jerawat & parut
  • Menegangkan muka utk mengelak kedutan serta garis halus
  • Mengurangkan tompok hitam & perubahan warna kulit muka

.

glamrose flawless spray hq

Apa Kata Pengguna Glamrose Flawless Spray?

“Ni dia Spray penyeri hidup, sekali Spray berseri2 muka, berbunga-bunga hati cek oiiii.. Fara guna Spray Glamrose produk malaysia. Dok dalam kotak elok merelip merelap. Siap ada kandungan Vitamin C & Vitamin E. Jangan lupa ada KKM. Hampa cuba la, malam ni Spray ofcoz glowing sampai esok !”

– Fara

“Favourite Spray dari Glamrose. Bau fresh je bila pakai sebab ada infused ekstrak citrus. Wangian lavender & tahan lama. Bila Spray, muka jadi firm, anjal & ianya bersifat anti aging. Kalau aizat stress, suka Spray saje saje untuk bagi hilang stress sebab bau dia best gila!! Muka pun soft takdelah nampak berminyak mcm goreng ikan kat muka walaupun baru je mekap 15 minit”

– Aizat

Lelaki & perempuan boleh pakai. Siapa cakap lelaki tak pakai ?? Artis rizamin pun guna Glamrose Spray. Senang, murah & berkesan
Hanya shake shake and Spray..

Kehebatan Glamrose Flawless Spray

  • Spray pelindung make up sehingga 24 jam
  • Melembabkan kulit sepanjang hari
  • Memberikan effect glowing yg sangat cantik
  • Mencerahkan kulit dan mensekatakan tona
  • Berbau haruman lavender
  • Boleh Spray bila-bila masa utk segarkan kulit muka
  • Pilihan favourite mua terkenal
  • Solekan tahan lama sehingga 24 jam
  • Kulit yang kering kembali lembap
  • Muka kurang berminyak
  • Tiada lagi foundation retak seribu
  • Tiada lagi bedak melekat pada kulit kering
  • Tiada lagi muka bercapuk sbb bedak @ foundation
  • Tiada lagi “Argggggh,susahnya nak blend foundation”
  • Jimat dari beli foundation yg beratus ringgit
  • Hasil make up dewy & moist macam gadis korea
  • Melancarkan peredaran darah dimuka menjadikan effect pinkish di pipi
  • Memberikan kesan glowing serta merta pada wajah
  • Hasil makeup tampak eksklusif & glowing yg super cantik!

.

glamrose flawless spray

5 masalah utama kaum wanita

Kulit gelap susah nak cerah?
Kulit kusam tak glowing?
Kulit berjerawat tak boleh licin?
Kulit bertompok tak nampak flawless?
Kulit berparut tak boleh rata?

Bila make up pun nampak kusam, tak make up lagi la kusam ! Pakai foundation bercapuk, pakai compact powder melekat dekat kulit kering. Make up nampak tak sekata, tak cantik & berminyak, lagi-lagi bila dah tengahari..

Macam mana nak selesaikan? Glamrose Flawless Spray lah rahsianya uolsss…

Ramai make up artis guna Spray ni utk smooth kan make up, senang je just Spray & ratakan pada kulit muka. Lepas tu boleh apply foundation @ compact powder. Confirm solekan tambah cantik, kulit sekata & nampak natural jer… Bila nak keluar malam, tak perlu mekap tebal bagai.. Hanya Spraykan je Flawless Spray Glamrose ni. Kulit nampak segar, tak kusam & glowing malam2 giteww.. Bukan je boleh guna sebelum mekap je tau, malam sebelum tidur pon boleh guna untuk merawat kulit muka

Glamrose ni bukan Spray biasa-biasa ye, tak sama mcm Spray glitter lain, Glamrose adalah dari mutiara asli dan tiada bahan2 terlarang. Spray Glamrose lengkap dengan KKM, so uolls boleh guna tanpa ragu2 sebab ianya selamat dan 100% original. Spray ni bukan sahaja buatkan kulit kita makin cantik, nampak licin, malah boleh merawat kulit muka yg bermasalah juga seperti menghilangkan jeragat, kulit kusam & mematikan jerawat dengan 1 kali Spray sahaja

.

glamrose flawless spray murah

Cara pakai Glamrose Flawless Spray

Sebelum make up, goncang Glamrose Spray & semburkan ke seluruh wajah kira-kira 15cm jaraknya dari wajah anda. Biarkan ianya kering sendiri.

Selepas make up, semburkan lagi sekali pada jarak yg sama & biarkan kering

Cara pakai utk yg tak bermake up

Boleh spray direct ke wajah ketika hendak keluar kerja atau sebelum tidur. Kesemua bahan yg terdapat di dalam spray akan melindungi wajah anda dr uv, habuk, serta menghalang jerawat/jeragat timbul pada wajah anda.

Glamrose Spray juga dapat merawat gatal, rekahan dan hitam di celahan badan

Isi kandungan : 100ml

.

TESTIMONI GLAMROSE FLAWLESS SPRAY

feedback glamrose flawless spray

glamrose spray original

glamrose feedback

glamrose flawless spray berkesan

glamrose flawless spray original

glamrose flawless spray testimoni

glamrose spray lelaki

review glamrose spray

testimoni glamrose flawless spray

HARGA GLAMROSE FLAWLESS SPRAY

RM35 Semenanjung
RM40 Sabah Sarawak

PROMOSI COMBO 3 BOTOL
RM100 Semenanjung
RM 110 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?

KOD GFS

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr