Yarra Moisturizer Xtra C

yarra xtra c moisturizer feedback

.

Yarra Moisturiser Xtra C adalah Moisturizer terbaru & paling pantas viral sekarang!
Sebab apa viral? Ofcozlah sebab ramai pengguna yang suka dengan kesannya

yarra moisturizer xtra c

Yarra moisturiser Xtra C produk yg membantu memelihara & menjaga struktur kulit. Ia diformulasikan dari bahan yang sangat diyakini berkesan & selamat seperti vit. C, oren, timun, hyaluronic acid dan aloe vera malah yg paling best skali, Yarra Moisturizer lulus kkm yerr. Yarra moisturiser Xtra C juga sesuai untuk semua jenis kulit

Yarra Moisturizer Xtra C ada 3 fungsi :

  1. Sebagai make up base /primer
  2. Moisturizer
  3. Skin repairing
    .

Guna Yarra Moisturizer Xtra C ni as make up base memang syok. Bila nak pakai foundation tu smooth je & sangat² lah senang untuk diratakan. Gabungan apa-apa make up pun kalau uolls guna Yarra Moisturizer sebagai base, memang akan jadi cun & flawless. Seriouss okay !

Selain tu, Yarra Xtra C ni juga berfungsi sebagai Moisturizer yg bagus. Kulit kekal lembap & ia mengecilkan liang-liang pori yg terbuka selepas uolls cuci muka. Haa tulah sebabnya kita suggest uolls cuba produk ni, harga berbaloi, pelbagai kegunaan & berkesan pulak tuu…

.

yarra moisturizer berkesan

Yarra Xtra C adalah
Moisturizer yang berasaskan dari bahan natural seperti

  • Cucumber
  • Aloe vera
  • Orange
    .

Yarra moisturiser ni akan settlekan semua masalah kulit muka anda seperti jerawat, kesan parut, jeragat & kulit kusam. Maksudnya, sambil-sambil moistkan kulit, cantikkan make up, produk ni juga merawat kulit korang…3 in 1 gitu

Ia boleh :

  • Menjadikan kulit kekal lembap
  • Menggebu & menganjalkan kulit
  • Membuang blackheads & whiteheads
  • Mengecilkan pori-pori
  • Mematikan jerawat & memudarkan parut
  • Menjadikan wajah cerah sekata
    .

Kehebatan Yarra Moisturizer Xtra C :

  • Mencantikkan make up
  • Sebagai face primer
  • Make up tahan lebih lama
  • Memudarkan parut baru & lama
  • Melembapkan seluruh kulit wajah
  • Mengecutkan parut
  • Membekalkan vitamin pada kulit

.

yarra xtra c murah

Make up artist yg famous pun guna ni jugak hokehh. Make up uolls memang flawless habis lah kalau guna Yarra Moisturizer ni. Salah satu bahan make up asas yg wajib & paling penting ada dalam beg make up. Selain tu Yarra Xtra C ni bagus untuk merawat kulit kering. Ia berfungsi sebagai moisturiser kepada kulit. Barulah muka nampak moist dan naik seri. Pastu bila make up pun rata jer, takdelah bercapuk-capuk @ foundation uolls melekat pada kulit kering. Nampak gebu gebas. Bila cik abang tengok pun sejuk je mata memandang..

Yarra Xtra C treatment & care moisturiser didatangkan dengan 2 saiz 100ml & 50ml sesuai untuk semua jenis kulit.

Kelebihan Yarra Xtra C

  • Membaiki kulit bermasalah
  • Mencegah jerawat & menghilangkan jeragat
  • Membuatkan kulit lebih licin & flawless
  • Menyerlahkan kecantikan semulajadi kulit
  • Anti penuaan serta wajah tampak lebih muda remaja
  • Melindungi kulit dari sinaran uv berlebihan
  • Mencerahkan kulit secara sekata
  • Kulit lebih licin & tegang
  • Menyembuhkan ruam, kurap & kudis
  • Mengurangkan kulit berminyak
  • Kulit bertambah lembab & masalah kulit kering dapat diatasi
  • Mendapat cukup nutrisi yang diperlukan kulit
  • Parut semakin pudar bila diamalkan secara konsisten
  • Mengecilkan liang pori di muka
  • Membasmi jerawat dgn pantas
  • Menghilangkan eyebag & lingkaran gelap bawah mata
  • Parut & jeragat semakin pudar
  • Kulit wajah / badan semakin halus & lembap

.

yarra moisturizer original

Ada sorang customer yang dah pakai Yarra ni dia cakap bila pakai as make-up base memang best sangat-sangat. Bila sapu make-up, senang je nak blend foundation & make up. Tak kiralah brand apa pun yg korang pakai, boleh je masuk dengan Yarra Xtra C ni. So, uolls tak payah risau2 nak cari face primer lepas ni. Sebab Yarra function sama dgn face primer brand lain yg mahal2 tapi kita punya harga berpatutan hokehh..

Bila time tengahari make up korang pulak akan nmpak lebih glowing & gojes. Lip lap lip lap gitu. Tapi bukan berminyak ye. Tu orang kata naik seri…Hehehe…
Sebab Yarra Xtra C ni adalah moisturiser yang best, dia kasi lembapkan muka sambil-sambil tu cover liang pori terbuka. Guna Yarra Moisturizer, jimat pon jimat..Cantik pon cantik! Sementara stok masih ada ni, jom ape lagi uollsl rebut ramai-ramai sebelum terlambat ye.

Yarra moisturiser Xtra C ni datang dalam 2 saiz ya. Trial pack 50ml & yang besar 100ml. So, kalau uolls still tak confident rasa macam nak cuba-cuba dulu boleh lah ambik yg kecil dulu. Bila dah try sendiri, dah meletop muka korang kompom uolls borong yang besar tu sedozen simpan dalam almari

.

yarra moisturizer kkm

Cara pakai Yarra Moisturizer Xtra C

  1. Mula2 bersihkan wajah dengan pencuci muka
  2. Lapkan dengan tuala sehingga kering
  3. Picit sedikit Yarra Moisturizer ketapak tangan
  4. Sapukan dengan rata keseluruh muka
  5. Urut lembut sehingga meresap
    .

Yarra mosturizer ni dipakai sebelum make up. Ia akan mengawal minyak kat muka kita. Bagi fresh sikit kulit muka bila nk pakai make up. Baru make up cantik & menyerlah.  Lepas apply Yarra Moisturizer ni, kulit uolls akan rasa sejuk, fresh & lembap2 je.

Isi kandungan Yarra Xtra C Moisturizer : 50ml & 100ml

.

TESTIMONI YARRA MOISTURIZER XTRA C

feedback yarra

testimoni yarra xtra c

testimoni yarra moisturizer

yarra make up long lasting

yarra moisturizer berkesan

yarra moisturizer make up

yarra xtra c

pelembap yarra

HARGA YARRA XTRA C MOISTURIZER

50 ML
RM38 Semenanjung
RM42 Sabah Sarawak

100 ML
RM55 Semenanjung
RM59 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?

KOD YARRA

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr