Buang Krim Melekit Anda, Ganti Dgn WowSkin Vitamin Serum Set

wowskin

.

Set Skincare Anda Ada 4-5 krim?
Anda Rasa Rimas Dengan Krim-krim Yang Melekit & Berminyak?
Kulit Tak Boleh Bernafas, Dah Tu Susah Pulak Nak Ratakan Dekat Kulit Muka..

wowskin

Mohh kami nak ajak tukar skincare uolls yg ada krim2 melecehkan tu dengan set Serum yang mudah disapu & pantas berkesan !

5 Vitamin dan 11 Boosters akan menyerap ke dalam kulit dengan setiap 1 titisan Serum Vitamin Wowskin

Apa itu Wowskin Vitamins Serum?

Wowskin adalah set Serum yg kaya dengan Vitamin2 penting untuk kulit yg cantik & sihat. 1 set Wowskin ni ada 2 botol Serum ye uolls. 1 Day serum + 1 Night serum yg lengkap dengan Vitamin A, B3, C, D & E. Kalau korang nak tau, dalam set Wowskin mengandungi kombinasi Vitamin lengkap yg sangat disarankan oleh pakar kulit seluruh dunia. Serum Wowskin ini turut digabungkan dgn 11 bahan Boosters lain untuk boostkan lagi keberkesanannya.

Serum Wowskin ini boleh membantu mereka yang ada masalah

  • Jerawat, jeragat baru & lama
  • Parut berkawah
  • Liang pori terbuka
  • Kulit kusam & gelap
    .

Kenapa ada Day serum & Night serum? Kenapa tak Serum all in 1 je?

Setiap serum ini diasingkan mengikut fungsi serta kesesuaian pemakaian pada siang & malam hari. Vitamin B3, C & E (Day serum) lebih sesuai dipakai pada waktu siang untuk melindungi kulit kita yg lebih terdedah dgn cahaya matahari. Night serum Vitamin A & D pula sesuai untuk rutin skincare waktu malam iaitu semasa merehatkan diri supaya Serum dapat bertindak untuk membaiki kulit yg rosak & kusam serta memperbaharui sel2 kulit.

.

serum wowskin selamat

Best tak bila kawan opis puji.. “Wow! Cantiknya kulit u !”

Tak perlu pun guna produk pelik2 hokehh, uolls amalkan Serum Vitamin Wowskin aje. Ada 5 Vitamin didalamnya yg Pakar Kulit sarankan utk maintain kulit sihat & cantik. Yang penting, kena dalami masalah kulit sendiri & ambil tau jenis Vitamin yang sesuai. Baru anda boleh target utk selesaikan masalah kulit dgn betul. Set Serum Vitamin Wowskin lengkap untuk siang & malam. Kesan pulak seawal 7 hari sahaja. Sebab apa kesan cepat? Sebab Serum molekulnya lebih halus dari cream & pantas menyerap kedalam kulit.

Apa beza Wowskin dengan produk lain kat pasaran?

Wowskin

  • Lengkap 5 jenis Vitamin yg direcommend oleh pakar kulit
  • Ada 11 bahan Booster utk mengoptimumkan keberkesanan
  • Terbahagi kepada Day serum & Night serum mengikut sifat Vitamin
  • Ada 2 botol dalam 1 set
  • Tak oily serta pantas menyerap
  • Tak menggelupas
  • Tak ada bahan kimia merbahaya
    .

Produk di pasaran

  • Biasanya 1 jenis Vitamin saja per Serum.
  • Kurang bahan Booster jadi lambat berkesan
  • Tiada pembahagian khusus mengikut Vitamin.
  • Kebanyakannya 1 botol saja
  • Ada yg berminyak.
  • Boleh jadi menggelupas
  • Sesetengahnya tiada kelulusan KKM & merbahaya pada kulit

.

wowskin day serum

3 Bahan Utama Wowskin Day serum

Vitamin B3

  • Berkesan memulihkan kulit kemerahan akibat radang @ jerawat
  • Menguatkan ketahanan imun kulit wajah anda.
  • Menyahtoksin radikal bebas pada kulit yg menyebabkan kulit tak sihat
  • Menjadikan kulit wajah anda glowing secara natural
    .

Vitamin C

  • Membaiki tekstur kulit & menyekatakan tona kulit wajah
  • Penghasilan collagen meningkat secara semulajadi.
  • Menjadikan kulit lembap di tahap optimum.
    .

Vitamin E

  • Kesan gelap pada wajah semakin pudar dgn berkesan.
  • Kulit kendur akibat faktor penuaan.Kembali tegang & anjal
  • Menghilangkan kesan sunburn akibat cuaca terik.
    .

7 Bahan Booster Wowskin Day serum

  1. Hyaluronic Acid : Keupayaannya berkesan untuk melembabkan, menegangkan & menggebukan kulit wajah.
  2. Beta Glucan : Diperoleh dpd oat, ia sangat berkesan untuk menghilangkan keradangan, kemerahan & gatal2 kulit.
  3. Portulaca oleracea : Ekstrak herba yg berkuasa melawan jangkitan bakteria pada kulit dgn efektif.
  4. Ekstrak Algae : Anti aging, menghilangkan garis halus dan kedutan diwajah
  5. Ekstrak Aloe vera : Kulit kekal lembap pada tahap optimum sepanjang masa.
  6. ProVitamin B5 : Memastikan kulit anda tak ‘stress’ kesan dari persekitaran yang tak sihat/ udara tercemar
  7. Allantoin : Bersifat anti radang. Ia diekstrak dari pokok comfrey untuk memastikan Serum ini boleh dipakai pada kulit sensitif

.

wowskin night serum 1

2 Bahan Utama Wowskin Night serum

Vitamin A

  • Menangguhkan proses penuaan kulit dgn berkesan
  • Kulit muka anda menjadi gebu & lembut
  • Memastikan kulit muka tak kering lepas seharian terkena cahaya matahari.
  • Penghasilan sebum @ minyak pada wajah semakin terkawal
    .

Vitamin D

  • Proses mengeringkan & mematikan jerawat semakin cepat
  • Sel kulit anda akan sentiasa dibaiki pada kadar lebih optimum.
  • Mengurangkan radang kulit yang dialami.
    .

6 Bahan Booster Wowskin Night serum

  1. Matrixyl 3000 : Famous di dunia kosmetik utk menegangkan kulit wajah.
  2. Hyaluronic acid : Seperti Day serum, Night serum ini juga ditambahkan HA utk melembabkan, menegangkan & menggebukan kulit wajah.
  3. Portulaca oleracea : Ekstrak herba yg berkuasa melawan jangkitan bakteria pada kulit dgn efektif.
  4. Ceramide 1 : Berfungsi untuk menguatkan lapisan kulit wajah secara natural
  5. Kolagen : Elemen penting untuk kulit kembali tegang, sihat & flawless!
  6. Elastin : Ramai yang tau kolagen tapi tak kenal pasangannya yg sama hebat menjadikan kulit anda kekal cantik, iaitu elastin.

.

wowskin vitamin serum

Wow…Dasyatlah Wowskin ni memang berkesan untuk melicinkan kulit. Kulit makin lama makin jadi glowing & flawless giteww… Dah tak perlu krim yang lekit2 tu. Bekas parut & jerawat lama semua hilang ! Korang just sapukan waktu pagi & malam. Berkesan sebab Serum ni kaya dgn Vitamin. Ni 1st produk yg penuh Vitamin dalamnya. Harga pun tak mahal, mampu milik hokehh

Soalan yang sering ditanya mengenai Serum Vitamin Wowskin

1. Wowskin ada kelulusan KKM tak?
Ya, kedua-dua Serum lulus KKM dan selamat digunakan.
Day serum – NOT170500805K & Night serum – NOT170501806K.

2. Ada kesan sampingan tak bila pakai?
Wowskin tak mengandungi bahan kimia berbahaya & 100% selamat digunakan

3. Adakah Wowskin betul2 bebas dari mercury & hydroquinone?
Ya, kami bagi jaminan yg Wowskin tak mengandungi bahan2 tersebut. Keselamatan anda adalah keutamaan kami.

4. Berapa lama untuk nampak kesan ketara?
Perbezaannya dapat dirasai seawal kali pertama anda pakai lagi. Tapi kesan ketara boleh dilihat dlm 2 – 3 bulan penggunaan.

5. 1 set tahan berapa lama?
1 set tahan untuk 1 bulan sekiranya mengikut cara guna yg diberikan.

6. Boleh tak pakai Serum ni dengan day cream @ night cream?
Boleh, tapi anda perlu sapukan Serum Wowskin dulu sebelum pakai apa-apa krim.

7. Boleh tak pakai Serum Vitamin Wowskin sebelum make-up?
Ye, boleh. Wowskin sangat sesuai dipakai sebelum make-up untuk menjadikan make-up anda tahan lama & kulit kekal lembab.

8. Wowskin ni pekat tak? Adakah ia berminyak & melekit pada wajah?
Wowskin berkepekatan tinggi tapi ia diformulasi agar ringan pada wajah. Tak berminyak, & tak melekit. Anda tak perlu risau wajah terasa berat, berminyak atau melekit kalau nak pakai sepanjang hari.

9. Ibu mengandung boleh tak pakai Wowskin Serum?
Ye, boleh. Wowskin selamat dipakai oleh ibu mengandung & ibu yg menyusukan bayi

10. Wowskin boleh tak dipakai dibahagian lain selain dari muka?
Ye, Wowskin boleh disapu dibahagian kulit selain wajah, tak ada masalah.

11. Night serum boleh tak pakai waktu siang? Day serum boleh tak pakai waktu malam?
Kami tak sarankan mcm tu. Day serum = siang, Night serum=malam, aturan ini adalah yg terbaik untuk anda dapat kesan yg optimum.

.

wowskin day serum night serum

Cara pakai Wowskin Vitamins Serum set

Pagi
1. Cuci muka dengan bersih & lap kering
2. Pakai toner (jika ada)
3. Sapukan Vitamins B3, C & E (Day serum) dengan rata sebelum memulakan rutin skincare anda yg lain @ sebelum bermekap

Malam
1. Cuci muka sehingga bersih & lap
2. Pakai toner (jika ada)
3. Sapukan Vitamins A & D (Night serum) dengan rata sebelum rutin skincare anda yg lain @ sebelum tidur.

Amalkan guna Wowskin Serum atleast 7 hari. Bila dah nampak glowing, confirm pasni uolls takkan stop sapu Vitamins kat muka.

.

TESTIMONI SERUM VITAMIN WOWSKIN

feedback wowskin serum

testimoni wowskin

wowskin serum hq

wowskin serum vitamin original

wowskin vitamins serum stokis

model wowskin

wowskin testimoni

.

HARGA WOWSKIN VITAMINS SERUM SET

HARGA ASAL RM 120

PROMO PRICE
RM59

POSTAGE :

RM8 Semenanjung
RM12 Sabah Sarawak

Cara Order?

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr