Okaya Foundation Cream To Powder 2IN1

okaya

.

Okaya Foundation, Lagi Sapu Lagi Lawa !

okaya foundation

Uolls nak kulit nampak licin & berseri dalam 1 minit?
Nak nampak natural beauty & flawless tanpa full make up?

Jom ber ‘Okaya Foundation!’

Okaya Cream To Powder 2 In 1 adalah Foundation full coverage yg menjadikan kulit anda tampak licin berseri tanpa cela, membasmi kulit berminyak disampingkan mengekalkan kelembapan agar kulit wajah segar sepanjang hari. Calit je Okaya, sapu rata, pakai lipstick tak sampai 2 minit terus wajah cerah berseri. Bila tengok kulit sendiri kat cermin, senyum je sampai telinga pegi kerja.

Okaya Cream To Powder Foundation adalah krim ajaib yg dirumus dari bahan berkualiti tinggi setanding dengan brand antarabangsa lain yang famous di pasaran. Effectnya pun terbaik.. Senang dipakai, smooth pada kulit. Kalah kot Foundation yg rege ratus2. Bila pakai Okaya, tak perlu Foundation lain dah. Wangi pon wangi & confirm Foundation ni bakal jadi feveret korang. Uolls kena cuba, baru tau hakak tak tipu~

Okaya Foundation sesuai untuk semua jenis kulit. Dengan cara pakai yg betul, hasilnya tiptop !

  • Kulit normal @ berminyak boleh terus pakai Okaya.
  • Kulit kering digalakkan pakai pelembap + Okaya.
  • Kulit sensitif disarankan pakai serum + Okaya.

.

okaya foundation hq

Keistimewaan Okaya Foundation 2in1

  • Pengganti bedak (tak perlu pakai bedak/ compact powder)
  • Make up tahan lama sampai 12 jam
  • Ada Vitamin E, Olive oil untuk membasmi jerawat & jeragat
  • Make up tak bercapuk walaupun berpeluh
  • Tinggi kandungan SPF 30 yg melindungi dari sinaran uv berbahaya
  • Kulit menjadi cerah, gebu, shining sepanjang hari
  • Wudhuk friendly & mesra solat
  • Tiada alkohol & bahan kimia merbahaya
  • Mengurangkan kedutan serta menganjalkan kulit
  • Berkesan cover jerawat, jeragat & parut
  • Boleh dijadikan sebagai base mekap
    .

Manfaat Okaya Foundation :

  • Membasmi kulit kusam, masalah jerawat & jeragat
  • Mengurangkan kulit berminyak
  • Kulit semakin lembap & licin
  • Menjadikan tona kulit kembali sekata
  • Membaiki sel kulit yg rosak akibat terdedah dgn sinaran uv
  • Anti radang & anti-inflamasi kulit
  • Menjadikan kulit lebih anjal, kedutan & garis halus berkurang
  • Kaya dgn Olive oil, Vitamin E & Tea tree oil untuk kecantikan kulit
  • Kulit kekal berseri & flawless tahan selama 12 jam
  • Mesra solat
  • Tak oily, tak melekit mahupun bercapuk ketika berpeluh
  • Ada 1 kod warna yang akan blend mengikut warna kulit anda
  • Kandungan SPF 30 yg berupaya melindungi kulit dari sinaran uv

.

okaya foundation halal

Okaya Foundation bila disapu, tekstur bertukar dari cream ke powder. Uolls tak perlu pakai bedak compact lain dah hokeeh. Okaya Foundation ni dah 2in1. Sekali Foundation + bedak! Yang paling best, dia tahan lama plk tu, n lembut je pada kulit

FAKTA OKAYA CREAM TO POWDER FOUNDATION

95% pengguna kali pertama mengatakan kulit mereka nampak lebih cantik, gebu & cerah berseri

98 % pengguna tegar Okaya beri feedback mereka tak perlu lagi nak touch up dengan bedak, cukup dgn Okaya Foundation ini sahaja

97 % dari pengguna yang repeat order mengatakan Okaya Foundation ini tak berminyak & senang dipakai. Rata-rata mereka berpuas hati dengan kesannya

Okaya Foundation ni make up artis malaysia yg hebat2 semua pakai tau. Bila dah apply Okaya, tak perlu lagi pakai bedak. 1 jar tahan lebih dari 2 bulan

9 Sebab Kenapa Anda Patut Memiliki Okaya

  1. Full coverage & mudah dipakai
  2. Tekstur kulit nampak natural, lembut & ringan
  3. Bau yang wangi
  4. Wudhuk friendly & mudah dicuci
  5. Kulit bertambah lembap, glowing & sekata.
  6. Parut dan jeragat dapat dibasmi
  7. Menghalang pertumbuhan jerawat.
  8. Meredakan radang & kulit kemerahan
  9. Bertahan lama sehingga 12 jam

.

okaya foundation cantik

Okaya Cream To Powder Foundation dah viral sekarang !! Since pakai Okaya ni ramai kawan asyik puji, muka nampak glowing berseri2.. Paling best mudah dicuci & senang nak solat!

Apa Kata Mereka Yang Dah Menggunakan Okaya Foundation?

“Sangat best!! Ringan, tak melekit & wangi! Tadi pakai sampai ade org tegur. Dik, pakai Foundation ape? Cantiknye… Its not me yang cantek… Foundation okehh !”

– Azreen, Teluk intan

“Foundation paling awesome ! Kulit tak nampak berminyak, paling best tahan 8 jam, mekap tak cair. Jangan ragu-ragu nak beli. Setiap wanita patut ade 1 Okaya dalam handbag!”

– Cik Su

Okaya Foundation pilihan make up artis terkenal malaysia

Kami yakin mesti ramai yg dah familiar dgn Foundation Okaya ni sebab ramai para mua (makeup artis) yg menggunakan Foundation ini dalam tuturiol make up mereka di media social.

Tahniah Okaya malaysia sebab berjaya hasilkan 1 Foundation serba boleh yg all in 1. Makin sapu makin lawa, kening pun uolls boleh conceal dgn Okaya. Make up artist famous, bella juga pengguna setia Okaya Foundation

.

okaya foundation original

Soalan Yang Sering Ditanya Mengenai Okaya Foundation

1) Pakai Okaya Foundation, kena basahkan span ke?

Kalau dah pakai moisturizer, tak perlu basahkan span,
Kalau terus pakai Okaya, tak pakai apa apa pada kulit sebelum tu , kena basahkan span.

2) Mcm mana nak pakai Okaya + iflawless argan oil

Cara 1st : Pakai Okaya Foundation mcm biasa. Kemudian titikkan iflawless atas span baru dap dap dekat muka
Cara 2nd : Sapukan rata I flawless dimuka kemudian baru pakai Okaya Foundation

3) Okaya tahan berapa lama ? Isi kandungannya berapa gram?

Cream Okaya padat, tahan lebih kurang 4 bulan. Isi kandungannya 15 gram

4) Boleh tak campur pakai Okaya dengan skincare lain?

Boleh tak ada masalah

5) Okaya Foundation ni senang tak nak dicuci bila berwudhuk?

Okaya senang dicuci. Tak perlu tonyoh boleh terus hilang.

.

cara pakai okaya foundation

Cara Pakai Okaya Foundation

Calit sedikit Okaya macam Foundation biasa, kemudian ratakan leseluruh wajah dan leher. Zaass n muka uolls dah flawless. Gunakan tanpa was-was okehh.. Lagi sapu lagi cantik !!

Nak Blend Okaya Supaya Make up Lebih Smooth & Cantik?

Okaya Foundation ni actually sangat senang nak di blend, Paling best dengan argan oil. Kalau takde argan oil pun korang basahkan je sikit span tu dengan air, calit Okaya & ratakan seluruh muka. Tak payah pakai bedak pun dah elok set kat muka, makin sapu, makin gebu flawless gittew. Kalau uolls nak lagi cantik make up, sebelum sapu Okaya tu, sapu dulu yarra moisturizer & calit sikit vevious ultra correction serum @ I flawless argan oil, lagi lah kebaboom hasilnya setaraf retis nanti make up korang!!

.

TESTIMONI OKAYA CREAM TO POWDER FOUNDATION

feedback okaya foundation

okaya 2in1

okaya foundation berkesan

okaya foundation berpeluh

okaya foundation cover cela

okaya foundation cream to powder

okaya foundation model

okaya foundation wangi

okaya foundation ori

okaya foundation tahan lama

okaya testimoni

HARGA OKAYA FOUNDATION CREAM TO POWDER 2IN1

RM75 Semenanjung
RM80 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr