Vitamin C Serum Annona

combo vitamin c annona

.

Tahukah anda Vitamin C boleh menghilangkan kedutan kulit muka,
menghapuskan jeragat & mencerahkan kulit?

serum vitamin c annona

Perempuan dgn keinginan nak cantik ni memang tak dapat dipisahkan. Muka dah cantik tapi selalu pulak spoiled dengan masalah kulit.

Antaranya :

  • Kulit berkedut akibat tua sebelum usia
  • Parut baru & lama
  • Masalah liang pori terbuka
  • Jeragat nipis & tebal
  • Tona tak sekata
  • Kulit kusam
  • Kulit rosak akibat salah pakai produk
    .
    .

Vitamin C Serum by Annona menjadi penyelesaian masalah kulit anda. Serum ini adalah ‘water based’ formula & pemakaiannya memberikan keselesaan pada pengguna. Ia pantas meresap kedalam kulit & tak melekit. Hanya titis & sapu pada area kulit yg bermasalah. Setiap titisan Annona Serum Vitamin C mengandungi 10x kekuatan Vitamin C yang memberikan kesan lebih pantas berbanding biasa. Yg paling penting, Serum Annona ini telah mendapat kelulusan KKM NOT161004544K maksudnya produk diiktiraf selamat. Uolls boleh guna tnpa ragu2 ye.

.

vitamin c serum annona

Kami tau ada banyak jenis Serum dipasaran. Tapi kalau ditanya Serum apa yg perlu dipakai oleh semua wanita, honestly 100% kami jawab Serum Vitamin C.

Kenapa?
Sebab 3 fakta kukuh ini

  1. Vitamin C bertindak ‘renew & repair’ sel-sel kulit dari dalam
  2. Vitamin C merangsang pembentukan collagen secara natural
  3. Vitamin C mencerahkan kulit & menghilangkan parut + cela
    .

Bagaimana Vitamin C Annona bertindak bila disapu pada kulit?

 🙂  Vitamin C tinggi kandungan anti-oksidan

Proses oksidasi secara naturalnya merosakkan sel-sel kulit. Vitamin C pula mengandungi anti-oksidan tinggi yg melindungi kulit. Penggunaan Vitamin C Annona dengan sapuan pada kulit akan merawat & memperbaharui sel-sel kulit. Fungsi inilah yang menjadikan kulit kembali sihat, segar & lebih hidup walaupun jadual kerja anda padat & sibuk.

  🙂  Vitamin C merangsang pembentukan collagen

Collagen terbentuk secara semulajadi dlm kulit. Tugas utama collagen adalah mengikat sel-sel kulit. Jika tak cukup collagen, kulit wajah akan senang kendur & berkedut. Vitamin C Annona yg meresap ke dalam kulit anda akan merangsang supaya lebih banyak collagen terhasil. Kesannya, kulit akan menjadi anjal, tegang & garisan halus pada wajah semakin pudar.

 🙂 Vitamin C mencerahkan kulit dgn semulajadi

Vitamin C juga adalah bleaching agent @ agen peluntur semulajadi yg 100% selamat digunakan. Serum Vitamin C yang disapukan akan memudarkan parut jerawat, tompok2 hitam pada kulit, pigmentasi & lingkaran bawah mata. Apabila konsisten memakai Serum Vitamin C, ia menyerlahkan seri kulit muka kerana tona kulit lebih cerah natural & nampak sekata.

.

model vitamin c serum annona

Dengan Serum Vit C Annona anda tak perlu risau untuk bergambar, tak perlu effect camera. Kulit wajah dalam gambar & realiti tetap nampak sama cantik!

Ciri-ciri Serum Annona Vitamin C

  • Colour yang jernih
  • Pantas meresap kedalam kulit
  • Tak berminyak @ melekit
  • Senang untuk apply make up
    .

Kelebihan Serum Vitamin C Annona :

  • Bebas alkohol
  • Tak ada campuran pewangi
  • Tiada pewarna
  • Tak menggelupas
  • Telah mendapat kelulusan KKM
  • Ada halal jakim
    .

Siapa yg boleh pakai Vitamin C Serum by Annona ni?

Lelaki & perempuan yg ada parut jerawat, parut demam campak @ parut akibat luka atau accident pun boleh guna Vitamin C Serum ni. Siapa cakap lelaki tak boleh pakai Serum? Abang2 pakcik2, atuk2 pun boleh pakai Serum Annona ni. Semua boleh pakai, tak mengira jantina ye. Kalau suami isteri boleh kongsi pakai vcs ni. Kan jimat..

.

combo vitamin c annona

Bahan kandungan Vitamin C Serum by Annona :

1. Vitamin C

Mencegah & merawat kulit rosak akibat sinaran uv berlebihan
Menyembuhkan jerawat & kemerahan akibat silap pakai produk
Menggalakkan penghasilan collagen secara natural
Tompok hitam pada kulit berkurang
Kulit semakin anjal disamping memberikan effect cerah sekata

2. Glutathione

Digelar king of antioxidant sebab kuasa antioksidannya yg kuat & berkesan mencerahkan kulit yg kusam
Mengecil & menghaluskan liang-liang pori
Control masalah kulit yang selalu tumbuh jerawat
Memudar & menghilangkan parut

3. Hyaluronic acid

Mengekalkan kelembapan pada kulit
Menjadikan kulit lebih halus mulus, licin & anjal

4. Ekstrak daun saxifraga

Bertindak sebagai antioksidan
Memberikan kesan pencerahan pada kulit.
Bersifat astringent, boleh mengetatkan liang pori yg besar

5. Ekstrak akar pokok peony

Digunakan dengan meluas dalam produk kosmetik di jepun utk mencerahkan kulit.
Bersifat anti-inflammation, mengurangkan kulit sensitif
Melancarkan pengedaran darah dibawah kulit.
Memberikan kesan glowing & menaikkan seri wajah.

6. Ekstrak akar pokok skullcap

Tinggi kandungan antioksidan
Kulit menjadi semakin lembap & segar
Melindungi kulit dari rosak akibat sinaran uv
Meredakan kulit yg sensitif

7. Ekstrak buah delima

Anti penuaan & anti kedutan

.

serum annona

Fakta tentang suntikan Vitamin C

Tahukah anda suntikan Vitamin C dalam dos yang tinggi berpotensi merosakkan buah pinggang?
Kenapa nak bahayakan diri sebab nak cepat putih & cantik?

Anda tak perlu suntik untuk dapatkan Vitamin C. Lagi pun tiada produk Vitamin C dlm bentuk suntikan di pasaran yang mendapat kelulusan & pengiktirafan KKM. Kalau nak amal Vitamin C, selain suntikan ianya boleh diambil melalui makanan ataupun sapuan.

Dengan Serum Vitamin C, bentuk sapuan lebih selamat serta tak perlu risikokan kesihatan diri & buah pinggang. Sayangilah kesihatan diti, nak cantik biar dengan cara yg betul 🙂

Hanya rm90 sahaja pelaburan anda untuk memiliki kulit wajah yang lebih flawless dengan Vitamin C Serum dari Annona. Sebab apa jimat & berbaloi?? Sebab Vitamin C Serum Annona boleh digunakan sehingga 2 bulan bergantung pada cara penggunaan. Jiimat & mudah dipakai. Hanya titis & sapu.

Tak payah nak suntik-suntik untuk dapatkan kulit cantik.
Tak payah nak bersakit-sakit untuk lawa

.

vitamin c moisturizer annona

Kenapa Anda Perlu Memilih Vitamin C Annona?

  • Vitamin C Serum Annona 10x ganda lebih hebat dari Vitamin C biasa
  • Diformulasikan oleh ahli farmasi yang bertauliah
  • Vit C cepat meresap, tak berminyak & tak melekit
  • Tiada mix pewarna @ chemical berbahaya untuk kesihatan kulit anda
  • Very user friendly. Hanya titis 2-3 titik atas jari, sapu & siap !
    .

Kelebihan Serum Vitamin C Annona untuk kulit

  • Bertindak sebagai antioksidan hebat yg melindungi kulit dari radikal bebas yg menjadi punca kulit tua sebelum usia
  • Melindungi kulit dari sinaran cahaya uv yg boleh menyebabkan kulit rosak & kusam
  • Mencerahkan kulit dengan membantu mengurangkan penghasilan melanin.
  • Berfungsi sebagai exfoliant yg menanggalkan sel2 kulit mati dari permukaan seterusnya menjadikan kulit lebih lembut, halus & cerah.
  • Dapat membuang bintik hitam yg tak normal pada kulit.
  • Sebagai anti radang yg sangat baik untuk membasmi masalah jerawat.
  • Mencepatkan sembuh luka pada kulit.
    .

Vitamin C Serum by Annona lulus KKM NOT161004544K

.

vitamin c serum annona moisturising cream

Apa Itu Vitamin C Moisturising Cream Annona?

Vitamin C moisturising cream Annona adalah face Moisturizer jenis krim, ringan dipakai & tinggi kandungan Vitamin C. Lengkap dengan spf 30 untuk perlindungan matahari bagi menjaga kulit anda.

Moisturizer ini adalah formula baru dari gabungan argan oil, pomegranate, niacinamide & hyaluronic acid. Amat sesuai digunakan semua jenis kulit tak kira normal, kering atau berminyak

Korang just perlu sapukan sedikit sahaja Moisturizer selepas Serum. Ia tak melekit, ringan & cepat meresap selepas sedikit urutan wajah. Gabungan antara Vitamin C Serum & Vitamin C Moisturising cream by Annona mampu menghasilkan kesan yg lebih hebat. Kulit muka uolls kalau sebelum ni berminyak pun dah kurang. Bila pakai foundation pun nampak sekata je sebab kulit dah semulajadi lembap.. Seronoknyaaaa

Annona Vitamin C Moisturising cream boleh merawat

 ➡  Jeragat & jerawat
➡  Kulit kusam
➡  Liang pori terbuka
➡  Tona tak sekata
➡  Kutil
➡  Cela & parut

Vitamin C Moisturizing cream by Annona melembutkan kulit wajah & membekalkan kelembapan pada kulit yg kering. Selain itu Moisturizer Annona juga memulihkan masalah kulit berjeragat, berjerawat & kusam. Ia berupaya melindungi kulit dari sinaran matahari dengan adanya spf30

.

vitamin c annona

Mcm mana cara nak pakai Serum Vitamin C & moisturizer ni?
Senang je nak guna uolls

Cara pakai Serum Vitamin C & Moisturising Cream by Annona

  1. Cuci muka dengan bersih terlebih dahulu
  2. Titiskan 1-2 titis Vitamin C Serum Annona ke jari
  3. Kemudian sapu rata dibahagian muka @ mana2 bahagian badan yg bermasalah
  4. Digalakkan sapu keseluruh wajah utk effect kulit cerah sekata & berseri
  5. Akhir sekali, sapukan Vitamin C moisturing cream Annona
  6. Dan anda dah boleh pakai foundation @ make up seperti biasa
    .

Dalam kereta pun boleh pakai kalau tak sempat nak bersiap kat rumah.
Yang penting akak2 simpan Serum ni dalam handbag ye. Sangat handy, bila2 nak pakai sauk je dalam beg

Moisturizer Annona boleh digunakan sebelum makeup @ sebelum apply foundation
Ada kelulusan KKM & tak mengandungi bahan-bahan terlarang.

Isi kandungan
Vitamin C Serum Annona : 15ml
Vitamin C Moisturising Cream Annona : 10g

.

TESTIMONI VITAMIN C SERUM & MOISTURISING CREAM ANNONA

vitamin c annona feedback

testi vcs annona

testimoni vitamin c annona

testimoni vitamin c serum annona

vitamin c annona review

vitamin c annona berkesan

vitamin c annona kkm

vitamin c annona murah

vitamin c serum annona halal

feedback vitamin c annona

HARGA VITAMIN C SERUM ANNONA

RM90 Semenanjung
RM95 Sabah Sarawak

HARGA VITAMIN C MOISTURISING CREAM ANNONA

RM40 Semenanjung
RM45 Sabah Sarawak

PROMO HARGA COMBO (1 SERUM + 1 MOISTURIZER)

RM120 Semenanjung
RM130 Sabah Sarawak

FREE POS

Cara Order?

KOD VCN

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

 

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr