Meeracle Gemstone Serum

meeracle gemstone serum review

.

Gemstone Serum by Meeracle

Untuk yang serius nak kulit licin & naik seri walaupun tanpa makeup, teruskan bacaan anda..

meeracle gemstone

Memperkenalkan, Meeracle Gemstone Serum Facial Serum yg pertama di malaysia menggunakan ‘Gemstone’ (batu permata) sebagai bahan utama.  Meeracle Gemstone Serum bukan hanya selesaikan masalah kulit anda malah menjadikan kulit wajah lebih ‘glowing’ & segar. Kulit juga lebih cantik berseri & sihat. Apa yg uniknya Serum Gemstone ini sebab ia satu-satunya Serum pertama di malaysia yg dihasilkan dari batu permata seperti diamond, ruby & pearl sebagai bahan utama

Serum Meeracle berbentuk losyen yg pantas meresap ke dalam kulit & tak rasa berminyak bila dipakai. Bahan kandungan lainnya adalah alpha arbutin & rastem yg bertindak sebagai ejen pemutih & ejen anti penuaan. Datang dalam tiub 30 ml, sangat jimat sebab penggunaannya boleh tahan sampai 2 bulan.

Apa yang Meeracle Gemstone Serum boleh pulihkan?

  • Kulit kusam dan kendur
  • Kulit lesu tak bermaya
  • Bekas parut jerawat
  • Jerawat serta jeragat baru & lama
  • Kulit muka menggerutu
  • Liang pori terbuka
  • Tona kulit tak sekata
    .
    .

meeracle gemstone serum

Cantik asli bukanlah dgn pakai mekap yg tebal sahaja. Ramai wanita zaman sekarang segan nak klua rumah klu tak bersolek. Kenapa rasa macam dah jadi wajib pulak pakai make up? Sebabnya ofcoz lah kita nak nampak menarik, hot, cantik & lebih berketrampilan. Bila dah cover segala cela2 dimuka barulah yakin nak berhadapan dgn orang ramai ye tak??

Tu pilihan masing2 klu uolls nak pakai ’make up’ tebal mana. Cuma kebanyakan wanita sangat depend pada ’make up’ & diorang rasa kalau tak bersolek mesti tak cantik. Sampai tak confident dengan diri sendiri. Uolls kalau kulit dah bersih, licin, kalau tak mekap pun boleh naik seri. Rahsianya jaga muka je dengan Gemstone Serum.

Make up hanya boleh tutup masalah kulit utk sementara.

Tapi Gemstone Serum merawat & memulihkan masalah kulit muka smpai korang tak perlu make up bagai nak rak dah utk nampak cantik !

Gemstone Serum by Meeracle bertindak secara pantas ke atas kulit dengan membaiki tekstur kulit & reverse tanda2 awal penuaan seperti menghilangkan kedutan & garis halus dimuka.

Kelebihan Meeracle Gemstone Serum

  1. Menjadikan kulit lembap sepanjang hari
  2. Menstabilkan pengeluaran minyak pada kulit wajah.
  3. Menghilangkan hyper pigmentasi, tompok hitam, jerawat & jeragat.
  4. Mengawal penghasilan melanin utk kulit cerah, gebu sekata.
  5. Menyelamatkan kulit dari kerosakan akibat bahaya sinaran uv.

.

meeracle serum
6 perkara yg perlu anda tau tentang Meeracle Gemstone Serum

1. Meeracle Gemstone Serum adalah 1st Serum di malaysia yg dapat selesaikan semua masalah kulit muka tanpa skincare yg memedihkan & tanpa pengelupasan

2. Serum ini dihasilkan dengan Gemstone iaitu antara bahan termahal di dunia.

Apa fungsi Gemstone?

Diamond
Berfungsi mencerahkan kulit muka, menghilangkan kedut, garis halus di wajah & menghasilkan collagen baru dlm lapisan kulit

Ruby
Kaya dgn vitamin a yang menyihatkan kulit, mencerahkan wajah serta melancarkan peredaran darah

Pearl
Kulit menjadi licin & halus, 10x ganda lebih pantas meresap dalam kulit & membasmi masalah jeragat

3. Serum ini ada kandungan alpha arbutin & restem

Restem
Menaikkan seri wajah, memperbaiki kulit rosak & anti penuaan.

Alpha arbutin
Agen pencerahan kulit wajah yg berkesan, dirumus dpd tumbuhan semulajadi.

4. Serum yang bertekstur “Lotion” & cepat meresap

5. Gemstone Serum produk buatan malaysia yg setanding dengan produk international lain.

6. Serum ini diiktiraf kkm, 100% produk semulajadi & halal
.

model meeracle gemstone serum

Kenapa kulit kita perlukan Serum & apa pentingnya Serum ye?

Serum dapat menjadikan tekstur kulit kembali muda remaja. Bila umur makin meningkat Cream, moisturizer, Cleanser dah tak mampu nak protect kulit sepenuhnya utk kekal sihat & bermaya. Kulit uolls kalau selalu sangat terdedah dgn panas matahari & aircond akan bagi kesan buruk ye. Akibatnya kulit mulalah berkedut, timbul blackhead, tekstur & keanjalan kulit pun menurun. Kulit start jadi kasar & kusam sebab penghasilan collagen berkurang

Walaupun korang obses nak cantik cepat, nak putih cepat. Please.. Elakkan semua produk skincare yg ada bahan kimia berbahaya. Chemical ni slowly akan racun diri kita & seterusnya boleh jadi kanser @ kegagalan buah pinggang.

Wlupun usia korang ni belum tua lagi, tapi produk anti penuaan digalakkan mula pakai sejak awal lagi. Meeracle Gemstone Serum sgt diperlukan untuk mengekalkan kelembapan yg akan melindungi kulit anda dari sinaran uv & kulit kusam. Meeracle Serum ada semua nutrisi yang kulit kita perlukan.

Meeracle Gemstone Serum berfungsi sebagai Serum luar biasa!

Fungsi 5 dalam 1 botol

  1. Sunblock
  2. Moisturizer
  3. Scar treatment
  4. Make up primer
  5. Skin Repair serum
    .

Gemstone Serum ini buatan malaysia ye tapi kesan setanding dengan produk luar negara. Ada pengiktirafan kkm, halal & selamat dipakai

.

meeracle gemstone skincare

Kenapa mesti guna Meeracle Gemstone Serum?

  • Produk mesra wudhuk
  • Kesan seawal 1 hari paling cepat, paling lambat 7 hari
  • Kulit kekal lembap, bermaya & tak berminyak
  • Proses resapan yang pantas
  • Ada alpha arbutin utk memutih & mencerahkan
  • Ada rastem utk kulit awet muda
  • Wajah nampak lebih muda remaja
  • Membentuk muka kepada v shape
    .

12 fungsi hebat Meeracle Gemstone Serum

  • Mematikan jerawat
  • Menghilangkan bekas jerawat
  • Membuang whitehead & blackhead
  • Merawat gatal2, eczema & keradangan kulit
  • Mengecilkan liang pori
  • Balancekan kulit berminyak
  • Melindungi kulit sensitif
  • Menaikkan seri supaya kulit lebih glowing
  • Mengurangkan melasma (kesan dari pregnant, alahan kosmetik & ubat anti inflamasi)
  • Mensekata & mencerahkan tona kulit
  • Kedutan pada kulit wajah berkurang
  • Kulit wajah lebih lembut & moist
    .
    .

meeracle gemstone serum stokis

Nak tak kesan dibawah ni terjadi bila anda pakai Meeracle Gemstone Serum?

  1. Jeragat dimuka pudar dan hilang
  2. Muka lebih licin glowing
  3. Kulit wajah sentiasa lembab & tak berminyak
  4. Muka berser-seri, segar bermaya
  5. Tak perlu lagi makeup tebal sebab muka dah bebas cela
  6. Pigmentasi yg tebal makin menipis & hilang
  7. Biji kolestrol terhapus
    .

Jom dapatkan set combo Meeracle yg awesome ni. Ada Serum & Cleanser. Mudah sangat! Tak perlu nak susahkan diri uolls penuhkan beg dgn day cream, night cream, treatment cream lah & segala jenis krim lagi. Sekarang semua all in 1 bottle je!

Kalau uolls nak tau, antara byk2 item dalam  skincare ni, Serum lah yg paling mujarab sekali. Sebab dia 100% lebih pantas serap & bahan kandungannya jauh lebih baik berbanding krim2 trsebut

.

meeracle gemstone original

” kulit kendur rasa tegang & gebu serta merta !”

– Catriona ross

Wow muka catriona ross nmpk awet muda je..Tak caye cuba uolls tgk kat insta cat.. Sbb cat memang setiap hari cuci muka dengan Meeracle Gemstone Cleanser tanpa miss. Kesannya? Tengok la kulit cat, cerah sekata, glowing & nampak segar je.. Apa? Mekap je? Mana ada retis yg tak mekap yunk, tapi actually bila close up kita boleh tau jugak keadaan kulit seseorang tu ok ke tak wlupun dia make up.. Dari dekat & riak muka cat tu nampak kulit dia sihat dgn umur dia kalau nak compare.

Apa itu Meeracle Gemstone Cleanser?
Meeracle Gemstone Cleanser + Malachite Stone

Produk terbaru dari Meeracle, pencuci muka pertama yang dihasilkan menggunakan formula penguraian “Gemstone. Diperbuat dari bahan campuran batu permata. Berkesan mengembalikan seri wajah seawal cucian pertama! Kesan ketara dapat dirasai dalam 1-3 hari, kenapa cepat?? Sebab bahan-bahan didalamnya digabung & diperkuatkan lagi dengan ekstrak “Malachite Stone”. Cleanser didalamnya berwarna hijau. Ramai yg pelik, ehh kenapa Cleanser Meeracle ni warna hijau? Pengasas kata sebab kuantiti penggunaan batu permata Malachite Stone yang banyak & asli buatkan Cleanser tu menjadi warna hijau. Uolls pernah tengok tak kale batu Malachite Stone? Hijau sokmo

Kelebihan Malachite Stone

  • Control lebihan minyak dikulit muka
  • Anti aging, menjadikan muka awet muda
  • Menyembuhkan muka dari radiasi & chemical
  • Anti keradangan
  • Kulit wajah lebih glowing & shining

.

meeracle gemstone cleanser

Meeracle Gemstone Cleanser diformulasi dari bahan semulajadi sahaja, tak ada bahan kimia yg digunakan & 100% bebas risiko penggelupasan. Gemstone Cleanser ni pengasas setahun setengah ye duduk dlm bilik lab di makmal rnd Meeracle™, sebab nak pastikan formula betul2 selamat dan berkesan utk para pengguna. Uji itu uji ni, tak puas hati tukar formula itu tukar ini, sampai 1 tahun lebih barulah dapat dikeluarkan. So uolls jangan risau. Rangkaian produk Meeracle ni bukan produk rebranding @ ciplak. Ia 100% original & berkualiti

Meeracle Gemstone Cleanser bertemakan hijau semuanya

Bahan kandungan Meeracle Cleanser

Malachite Stone
Aloe vera
Green tea

Yang pasti belum ada lagi produk lain di pasaran yg menggunakan khasiat batu Malachite.

Meeracle Gemstone adalah yg pertama & pencetusnya.

.

meeracle gemstone combo

Meeracle Gemstone ni tak ada complete set ke? Day cream & night cream macam skincare lain dekat pasaran?

Set lengkap Meeracle Gemstone adalah set skincare lain dari yg lain dan bebas dari konsep krim2 pemutih. Ia hanya ada 2 produk sahaja yg sangat simple, berkesan dengan harga mampu milik. Anda boleh memilikinya secara berasingan @ 1 set.

Meeracle Gemstone Cleanser berfungsi membersihkan liang pori, mengekalkan kesegaran sepanjang hari serta merawat cela & parut

Meeracle Gemstone Serum melindungi kulit dari kerosakan & berfungsi sebagai make-up based yg sangat halus, tak melekit & ringan pada kulit.

Dalam 24 jam, Meeracle Gemstone Serum akan makin serasi dengan kulit. Kesannya kulit wajah bersinar-sinar. Kulit nampak lebih cantik natural tanpa uolls perlu lagi pakai make up tebal berinci2 kerana formulasi Serum Meeracle ni sangat ringan pada kulit, water based & tak melekit. Still selesa wlupun dipakai lebih dari 8 jam. Memang best hokehh. Kak ton tak tipu..

.

meeracle combo

Cara pakai set Meeracle Gemstone

  1. Basahkan muka dengan air dan letakkan Meeracle Cleanser ditapak tangan
  2. Cuci kulit wajah anda dgn Meeracle Cleanser yg wangi & lembut
  3. Bilas muka dengan air bersih & keringkan
  4. Picit Meeracle Gemstone Serum 2x
  5. Sapukan keseluruh muka & urut lembut sehingga meresap

Siap..!!

.

TESTIMONI MEERACLE GEMSTONE SERUM & CLEANSER

feedback meeracle gemstone serum

meeracle berkesan

meeracle cleanser testimoni

meeracle gemstone cleanser berkesan

meeracle gemstone cleanser murah

meeracle gemstone serum berkesan

meeracle gemstone serum halal

meeracle gemstone serum testimoni

testimoni meeracle

HARGA MEERACLE GEMSTONE CLEANSER

RM55 Semenanjung
RM60 Sabah Sarawak

HARGA MEERACLE GEMSTONE SERUM

RM85 Semenanjung
RM90 Sabah Sarawak

PROMOSI HARGA COMBO MEERACLE
(CLEANSER + SERUM)

RM125 Semenanjung
RM135 Sabah Sarawak

FREE POSTAGE

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr