Matte Lipstick DYXY

dyxy featured lipstick

.

Suka Pakai Lipstick Finishing Matte Tapi Tak Suka Rasa Kering Pada Bibir?

moist matte lipstick dyxy

Memperkenalkan, Moist Matte Lipstick by DYXY, memberikan kelembapan berpanjangan pada bibir dengan effect Matte yang menyerlah. Matte Lipstick DYXY ni makin hot tau selepas kejayaan cosmetic line DYXY iaitu BC Cream + Face Mist menawan hati ribuan pengguna. Dah cantik dengan BC Cream & Face Mist tapi nak up kan lagi penampilan biar nampak gojes habis? Uolls wajib pakai Matte Lipstick DYXY !

Ada 3 pilihan color yang cantik & cun melecun

  1. Flirty me
  2. Sexy nude
  3. Cherry red

.

matte lipstick dyxy

Wow warna dia memang cun sangat. Terujaa tengok Lipstick Moist Matte keluaran terbaru DYXY ni. Untuk 1st pengeluaran, gabungan 3 warna canteek & tiptop sesuai untuk wanita asia. Bila akak2 pakai, cik abang pun terpikat! Pilih yang mana berkenan naa.. Lipstick Matte Moist DYXY ni tahan lama. Klu uolls jenis tak suka bila minum ada kesan lipstik pada cawan, pilihlah Lipstick DYXY. Yang penting selepas minum @ makan, tak tinggal kesan

Apa yang bestnya dengan Matte Lipstick DYXY ni?

  • Moistkan bibir walaupun Matte
  • Bibir lebih lembut & mungil
  • Tahan lama long lasting sehingga 8 jam
  • Mudah & selesa dipakai
  • Kurang melekat pada gelas @ cawan
  • Bauan fruity yang memikat
  • Gabungan color yang cantik
  • Sesuai untuk semua tona kulit

.

3 matte lipstick

Lipstick DYXY tak mengeringkan bibir walapun Matte malah melembapkan bibir lagi tau. Aikk..Macam mana Matte tapi tak kering bibir tu? Haa…Hanya dalam formula lipstik DYXY. Jom cuba sekarang, tambah koleksi makeup uolls. Mehh cantik cantik di hari raya.

Kelebihan Lipstick Matte DYXY

  • Warna cantik & gorgeous
  • Tak melekat pada cawan @ straw
  • Kualiti setanding Lipstick mac
  • Ringan je bila apply tak rasa macam pakai Lipstick
  • Tak payah touch up Lipstick banyak kali lepas makan
  • Bebas dari plumbum yg boleh menggelapkan bibir

.

matte moist lipstick dyxy

Lipstick Moist + Matte, ringan, mudah dipakai & cepat meresap ke bibir. Paling penting halalan toyyibban. Ada tiga pilihan warna yang cun. Color tiga-tiga cantik, mana 1 pilihan hati ni? Kalau tak sure, ambik 3 terus atau meh la grab 1 sebelum habis, nanti ada yg nangis tepi bucu katil.

Dengan Lipstick DYXY ni uolls akan rasa jimat

Sebab apa jimat?
Sebab bila ada 3 batang Lipstick DYXY lain2 kale ni, uols boleh mix & match utk hasilkan pelbagai kaler lagi.

Sebab apa jimat?
Sebab selain pakai Lipstick DYXY ni dekat bibir, korang boleh buat dia jadi blusher & eyeshadow tau. 1 barang boleh jadi 3 benda. Wow tak ke jimat dasyat?? 3 in 1 gituu!

.

gabungan matte lipstick dyxy

Mattifying & Moisturizing, Lipstick DYXY cantik & menggoda

As a woman, Lipstick salah 1 makeup yg boleh menaikkan seri wajah kita. Calit sikit je, terus berubah penampilan kita. So, uolls kena cari yg betul2 terbaik utk penampilan yg kemas & cantik sama ada di tempat kerja ataupun diluar

Mengapa anda perlu memilih Lipstick Matte DYXY?

  • Kualiti Matte Lipstick setanding brand luar negara
  • Tekstur yang lembut, senang apply & meresap pada bibir
  • Tak mengeringkan bibir
  • Lipstick tahan lama walaupun lepas makan & minum
  • Sesuai dgn semua jenis kulit termasuk kulit sensitif
  • Warna yang gojes & hot stuff
    .

Lipstick DYXY dah la kaler cantik, bau pun sedap, fruity rasa macam nak makan. Best kan? Ape lagi uolls jom order sekarang, nanti sold out melepas pulak uolls nak bergaya sakan raya nanti

.

dyxy matte lipstick

“Wow wow mereciknya tengok kaler Lipstick DYXY ni. Lipstick DYXY terbaik, bila pakai kaler smooth gliding je. Lipstick brand pxxx pon tak boleh lawan”

“Tak tipu memang cantik sangat Lipstick DYXY. Akak pakai kaler cherry red memang puas hati. Peminat peminat Lipstick wajib try kaler nie. Yang tak minat Lipstick pon kena try sbb pakai ni rasa ringan macam tak pakai apa2 pun. Tak melekit & berminyak, jangan risau k”

– pengguna DYXY Lipstick

Matte Lipstick DYXY untuk..

Bibir munggil
Mattifying
Moisturizing
Tak kering
Tak melekit
Ringan & wangi
Colour yg menarik
Boleh jadi blusher & eyeshadow

Grab your favourite color today. Semua color cantik‼️
Tapi kalau uols yang pakai lagi la cantik.
Jom jadikan DYXY Lipsticks ni salah 1 koleksi korang

.

TESTIMONI MATTE LIPSTICK DYXY

feedback matte lipstick dyxy

kombinasi matte lipstick dyxy

lipstick matte dyxy kesan

review matte lipstick dyxy

testimoni dyxy lipstick

matte dyxy lipstick

testimoni matte dyxy lipstick

matte lipstick dyxy original

HARGA MATTE LIPSTICK DYXY

RM45 Semenanjung
RM50 Sabah Sarawak

HARGA COMBO COMPLETE SET
(MATTE LIPSTICK + BC CREAM + FACE MIST + BRUSH)

RM180 Semenanjung
RM185 Sabah Sarawak

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr