Secret Correa Lotion

SECRET CORREA

.

lotion secret correa

Apa Itu Losyen Secret Correa?

Secret Correa adalah Slimming Lotion sejuk bercollagen yang pertama di malaysia. Bila disapu rasa sensasi yg sejuk tanpa panas @ pijar. Kenapa ada collagen? Sebab collagen untuk menjaga kulit, menganjal & menegangkan. Jadi bila dah kurus, takdelah lebihan kulit menggelebeh. Secret Correa adalah Losyen kurus sejuk pertama di asia yg ada kelulusan KKM & kementerian kesihatan brunei. Losyen ini selamat digunakan oleh semua golongan sebab bahan yg terkandung dalam penghasilannya adalah bahan yg berkualiti & natural. Lotion Secret Correa ini juga bukan hanya untuk kurus tapi khasiatnya bagus untuk mencantikkan kulit & melancarkan peredaran darah.

Losyen Secret Correa sudah membantu ramai mak-mak lepas bersalin sama ada secara normal atau caeser untuk selesaikan masalah berat badan berlebihan, peha + lengan besar, kesan stretchmark & selulit. Selain tu, bagi wanita masalah seperti period tak teratur, senggugut & angin dalam badan pun boleh guna Secret Correa

Kami tak janjikan yang indah2, bulan & bintang. Tapi pengguna sendiri bagi feedback mengaku Losyen Secret Correa the best Lotion yg dia pernah guna utk kurus. Kami sudah mendapat beribu-ribu testimoni & dah pun keluar di tv, radio. Ada 33 billboard serata malaysia dan selalu terpampang di majalah & suratkhabar. So, uolls jangan ragu2 lagi, Secret Correa mmg selamat utk digunakan. Kkm dah ada & dah dikenali diserata malaysia

.

losyen sejuk secret correa

Nak tahu rahsia slimkan badan dgn cepat, sihat & selamat tanpa selulit?
Rahsianya kini dah terbongkar & menjadi bualan ramai di facebook!

Secret Correa Lotion Menjadi Pilihan Ramai Sebab..

  • Sesuai utk lelaki & perempuan tak mengira umur
  • Losyen mengandungi collagen & multifunction
  • Dari bayi sampai ke warga emas boleh guna
  • Amat sesuai untuk menghilangkan lemak degil
  • Memudarkan stretchmark & menyembuhkan eczema
  • Tak ada kesan sampingan
  • Tak perlu berlapar
  • Tak wajib bersenam
  • Metabolisma badan menaik
  • Pantas mencairkan lemak
  • Dijamin berat badan berkurang
  • Badan semakin langsing & muka menjadi runcing
  • Lemak mula mencair dari dlm
  • Saiz perut makin mengecil
  • Berat menurun & tenaga semakin bertambah
  • Secret Correa 100% dari ramuan herba semulajadi
  • Lulus kkm & mendapat halal dari jakim
  • Banyak feedback dari pengguna yg dh berjaya
  • Ibu menyusu boleh guna, tiada masalah
    .

Secret Correa satu-satunya Lotion sejuk yg terbukti dapat melangsingkan badan & mengurangkan selulit seawal 3 hari tanpa rasa pijar & panas. Anda hanya perlu sapu dan konsisten sapu sahaja!

– Tak panas langsung, rasa sejuk je
– Tak payah berdiet & ikut banyak pantang larang
– Tak perlu telan pil @ bancuh2 supplement
– Tak perlu belanjakan duit beribu-ribu

.

Suami sukakan yang longgar katanya. Ehh…Longgar apa?

“Bab longgar ni sebenarnya kisah seluar saya yg dah longgar. Dulu saya pakai saiz seluar 32, sekarang saya pakai 29 tau. Itu yg husband makin sayang tu. Saya dah turun 2 kg dari pengambilan Lotion kurus sejuk ni. Longgar seluar takpe, jgn longgar kasih sayang..Hehe.. Ingat, suami suka bila kita dapat longgar & rampingkan pinggang”

Tubuh badan kita adalah hak kita namun ia juga aset & milik suami kita. Labur sikit untuk diri sendiri, insyaallah anda akan berpuas hati, suami pulak tak putus-putus memuji.

Kenapa Losyen Secret Correa ni best?

Sebab..
🙂  Boleh sapu dimuka
🙂  Boleh sapu kat leher
🙂  Boleh sapu di mana-mana bahagian badan yg disukai

Lotion Secret Correa ni tak sama dengan Losyen kurus brand lain. Rata-rata 95% yang mencuba, teruja, sangat apreciate beli & terus guna. Bagi saya mudah bila diri sendiri konsisten pakai tentu akan dapat resultnya sama ada cepat atau lambat je. Losyen pelbagai fungsi ini mmg rare & bukan seperti lambakan Losyen yang dijual dipasaran, Lotion Secret Correa mempunyai standard penghasilan yg perlu diikuti & kandungannya juga dari bahan-bahan semulajadi.

Raw material kami hanya diproses pada waktu malam. Sebab apa? Nak menjaga sensitiviti suhu setiap bahan. Sebab itulah ia begitu berkesan kerana hq & kilang pemprosesannya sentiasa menjaga kualiti barang yang dikeluarkan. Matlamat Losyen Secret Correa adalah utk membantu masyarat utk sihat & bebas masalah obesiti tanpa ubat diet. Kami sarankan agar anda terus konsisten menggunakan Losyen kurus sejuk ini. Confirm akan nampak kesannya sekaligus dapat bagi feedback yg positif. Bukan janji tapi pasti!

.

secret correa murah

Nak ke saya tolong anda kuruskan badan tanpa makan ubat kurus?

Secret Correa Lotion sangat sesuai kalau anda

  • Risau dgn perut yg makin membesar
  • Stress lemak terkumpul di lengan, dagu, pinggul & peha
  • Kecewa bila dah cuba macam2 produk tapi tak berjaya
  • Segan & tak confident depan rakan-rakan
  • Kaki selalu sakit akibat terlebih berat badan
  • Geram berat badan naik selepas kahwin @ bersalin
  • Sedih baju-baju lama tak muat sebab badan makin besar
  • Tension dengan kesan stretchmark di badan
  • Selalu lesu sebab cepat kehabisan tenaga
    .

Kenapa anda perlu mencuba Losyen Secret Correa kalau nak kurus?

  • Kesan yang cepat seawal 3 hari
  • Rasa sensasi yg sejuk. Tak pijar & tak panas
  • Mencair & memecahkan lemak dari dlm
  • Shape kan semula tubuh anda
  • Menyingkirkan toksin dlm badan
  • Membuang perut buncit
  • Meruncingkan wajah yg bulat
  • Menghilangkan dagu berlapis, membentuk v-shape
  • Membuatkan anda rasa kenyang yg lama
  • Memudar serta menghilangkan selulit, parut & stretchmark
  • Mencantik, melembut, menghalus & menegangkan kulit
  • Melegakan sakit sendi, sakit kepala, letih & sengal2 badan
    .

Losyen Secret Correa sejuk, selesa dipakai bila2 masa & dimana saja
Nak kurus ingat Secret Correa, nak yg sejuk pun ingat Secret Correa !

.

secret correa stokis

“Wahhhh ada akak ni. Baru 2-3 hari pakai Lotion Secret Correa, terus dah boleh pakai seluar adik dia. Dulu pakai saiz 40. Tup tup dah boleh pinjam seluar adik, saiz 36. Baru bape hari! Korang tunggu apa lagi? Nak kurus tak Cepat grab korang punya Lotion sekarang”

Fungsi & manfaat Losyen Secret Correa

  • Membakar & mencairkan lemak
  • Menghilangkan selulit
  • Menganjal & menegangkan kulit
  • Dagu lebih runcing dan tak berlapis
  • Membuang stretch-mark
  • Melawaskan penghadaman
  • Menghalus serta melembutkan kulit
  • Batuk, sesak dada berkurang
  • Melegakan kegatalan akibat resdung
  • Menghilangkan kegatalan & eczema
  • Melancarkan pengaliran darah
  • Sengal badan berkurang
  • Membuang angin dalam badan
  • Menghilangkan stress
  • Melegakan sakit kepala & senggugut
  • Sesuai utk warga emas yg ada sakit lutut dan sendi
    .

Secret Correa Lotion 100% halal, berstatus GMP & lulus KKM

.

secret correa original

Anda mengalami masalah berat badan berlebihan @ obesiti?
Ada stretchmark hodoh yang susah nak hilang?
Peha besar sering bergesel bila berjalan & kerap melecet?
Dagu berlapis & muka bulat tembam?
Nak buang lemak kat mana2 bahagian badan?
Nak shape kan balik body?

Kini dgn innovasi teknologi korea, Losyen kurus Secret Correa boleh mengatasi masalah anda

5 sebab anda wajib pakai Losyen Secret Correa hari-hari

  1. Breastfeeding friendly (selamat untuk ibu & bayi)
  2. Kesan yang cepat dan selamat (100% halal & lulus kkm)
  3. Collagen asli didalamnya boleh mencantik & menegangkan kulit
  4. Membentuk kesan v-shape pada wajah
  5. Merampingkan badan
    .

Losyen Secret Correa ni lagi best guna time berpantang..Cepat je badan susut. Selalunya yg lebih 12 kg naik berat badan dia semasa mengandung memang payah sikit nak slim melim lepas bersalin. Tak perlu susah hati, bergembira je dengan baby uolls. Pasal nak kurus biar Secret Correa kerjakan lemak-lemak uolls. Bukan setakat kurus je dapat, stretchmark & selulit pon boleh hilang tau

Secret Correa Losyen kurus sejuk ini utk anda yang betul-betul berazam untuk kurus. Kini takde lagi alasan untuk anda tak kekal cantik & menawan. Jangan biarkan diri anda kekal gemuk degn azam tahun lepas yang tak menjadi!

Keistimewaan Secret Correa Lotion

  • Melangsing & mencantikkan bentuk badan
  • Kesan pantas seawal 3 hari
  • Mengatasi masalah stretchmark baru & lama
  • Menghilangkan selulit
  • Memontok & menganjalkan punggung
  • Mencair, memecahkan lemak dalam badan
  • Membuang toksin dalam badan
  • Mengempiskan perut yg buncit
  • Rasa kenyang lebih lama
  • Mencantik, melembut, menghalus & menegangkan kulit

.

cara pakai secret correa

Cara Pakai Secret Correa Lotion

  1. Picitkan sedikit losyen ke tapak tangan
  2. Kemudian sapukan dibahagian badan yg ingin dibuang lemak
  3. Sapu & urut secara lembut dalam 2-3 minit
  4. Biarkan losyen meresap kedalam kulit & tak Perlu dibilas
    .

Disclaimer

– Lotion Secret Correa sesuai utk lelaki, wanita & kanak-kanak
– Kesan cepat @ lambat adalah bergantung kepada fisiologi, genetik & hormon setiap individu.

– Kesan yg cepat bergantung pada metabolisma badan seseorang & pada kaedah penggunaan yg konsisten bagi setiap pengguna.

.

TESTIMONI SECRET CORREA LOTION KURUS SEJUK

feedback secret correa

review secret correa

secret correa agent

secret correa berkesan

secret correa power

secret correa loss weight

secret correa lotion

testimoni secret correa

kesan secret correa

HARGA SECRET CORREA LOTION SEJUK KURUS

RM95 Semenanjung
RM100 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr