Emma Maembong Serum

emma serum

.

emma maembong serum harga

Emma Maembong Beauty Serum adalah serum penjagaan wajah yang berfungsi merawat masalah kulit muka kita seperti kekusaman & kulit kering. Selain itu, ia menjadikan kulit muka kekal lembap, control pengeluaran minyak serta menghilangkan parut jerawat & jeragat. Yang syoknya Serum ni tak melekit pun.. Bertambah gojes kalau uolls guna sekali dengan Emma Maembong Bubble soap.

“Antara banyak produk yg pernah sy try, Emma Bubble soap & Beauty Serum yang terbaik! Belum pun sampai sebulan guna Beauty Serum Emma, yg paling ketara perubahannya parut-parut jerawat yang dah lama dimuka makin pudar. Jerawat banyak yg berkurang, tona kulit lebih sekata & cantik!”

9/10 pengguna confirm akan repeat order setelah nampak kesannya, so anda pun mesti cuba Emma Bubble soap & Beauty Serum ni. Emma Maembong Beauty Serum produk yg baru je dikeluarkan tapi dah ramai yg mencari. Kenapa? Sebab ianya memberikan kesan diluar jangkaan. Segala jerawat boleh kecut macam tu je??. Hebatkan?! Dengan pemakaian yang konsisten, kulit yg lebih sihat tanpa cela serta cantik natural dapat dimiliki

Bahan kandungan Emma Maembong Beauty Serum

  • Aqua
  • Glycerin
  • Olive oil
  • Beeswax
  • Fragrance
  • Leaf / stem extract (willow herbs)
  • Cucumis sativus extract
  • Citrus medica limonium peel extract
  • Sodium cocoamphoacetate

.

emma maembong serum original

Halusnya kulit Emma sekarang.. Dulu banyak jerawat & parut kan? Apa rahsia kulit Emma halus dah takde jerawat ni? “Emma Maembong Beauty Serum” la rahsianya
Jom kita tengok ape yg best sangat pasal Serum tu..

Fungsi & manfaat Emma Maembong Beauty Serum

  • Kulit bertambah moist & lembut
  • Membuang jerawat dan jeragat
  • Memudar & menghilangkan kesan parut jerawat
  • Kulit nampak lebih muda
  • Mencerahkan kulit dengan sekata
  • Menegang & melicinkan kulit muka
  • Meratakan tona kulit muka yg tak sekata
  • Merawat kulit berminyak
  • Mengecil & menghaluskan liang pori
  • Kulit rasa fresh bertenaga
  • Memberikan kesan soothing pada kulit
  • Sekali cuba, terjatuh cinta pulak dgn Emma Beauty Serum ni

.

emma maembong serum murah

emma maembong serum

“Ramai yang tanye macam mana kulit Emma boleh bersih & licin ni?? Untuk pengetahuan semua kulit Emma dulu teruk sangat2, banyak jerawat & kering merekah. Alhamdullilah lepas Emma pakai sabun Bubble soap & Beauty Serum ni, kulit Emma makin sembuh. Memang syukur sangat2. Sape yang ada masalah kulit boleh cuba dulu. Mana tahu jadi jugak kan. Emma pon tumpang gembira klu ade kesan positif pada korang”

Dah ramai pengguna produk Emma yg berjaya atasi masalah jerawat & parut dengan Emma Maembong Beauty Serum. Anda pun boleh menghapuskan masalah jerawat anda. Emma Maembong Beauty Serum 100% natural, selamat & halal. Kesan lepas pakai Serum Emma Maembong ni, kulit muka akan lebih cantik secara natural & licin. Bila kulit wajah dah bersih, bedak pun dah tak payah pakai tebal-tebal, jerawat pulak yg malu-malu nak singgah kat kulit muka kita

Sebelum tidur jgn lupa dab dab lembut muka dengan Emma Maembong Beauty Serum. Bila bangun pagi je, kulit muka akan rasa halus, lembut mulus. Tangan pulak asyik la nak belai-belai muka sendiri je.

.

emma maembong serum packagin baru

Emma Maembong Beauty Serum Kini Dengan Packaging Baru !

Cara keluarkan Emma Beauty Serum dari botol

  1. Buka penutup & picit pam comel diatasnya
  2. Masukkan ke dalam botol dlm keadaan memicit, lepaskan pam sekejap
  3. Kemudian angkat & picit seperti biasa ke tangan @ terus ke muka.

.

Cara pakai Emma Maembong Beauty Serum

  1. Cuci muka menggunakan Emma Maembong Bubble soap @ cleanser anda sendiri
  2. Apply 3 titik Serum pada kulit muka kemudian sapu rata diseluruh wajah
  3. Guna 2x sehari, fokuskan penggunaan pada kawasan muka yg bermasalah
    .
    Isi kandungan Emma Maembong Serum : 30 ml / botol

.

TESTIMONI BEAUTY SERUM BY EMMA MAEMBONG

emma beauty serum ori

review emma maembong beauty serum

emma maembong beauty serum hq

testimoni serum emma maembong

emma maembong beauty serum stokis

feedback emma maembong serum

feedback emma serum

kesan positif emma serum

kesan serum emma maembong

emma beauty serum bubble soap

HARGA EMMA MAEMBONG BEAUTY SERUM

RM100 Semenanjung
RM110 Sabah Sarawak
FREE POS

HARGA COMBO EMMA (BEAUTY SERUM + BUBBLE SOAP)

RM140 Semenanjung
RM150 Sabah Sarawak
FREE POS

Cara Order?

kod ems

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr