DMS One Skincare

dms one skincare serum supernova

.

DMS One Skincare By DMS360, Skincare Organik Utk Lelaki & Wanita

dms one skincare by dms360

Sekarang ni uolls dah nampak kan, byk pendedahan tentang produk skincare yg ada bahan kimia merbahaya seperti hydroquine, merkuri tengah Viral. Kalau dulu, kita tak amik tau sangat bahan yg digunakan oleh founder produk kecantikan, sekarang rakyat malaysia dah mula sedar, prihatin & memilih produk kecantikan dari bahan natural, organik & yg penting selamat untuk kulit wajah.

La ni toksah cakap laa.. dah tak mengenal jantina. Tak kira lelaki ke.. perempuan ke, dengan mak-mak buyong sekali pun nak kulit cantik & cerah kan?? Sebab apa? Supaya sentiasa tampak berseri & confident bila bersama dgn orang tersayang & org di sekeliling kita.

So, jom kami nak kenalkan pada anda produk terbaru dari DMS360 iaitu skincare yg berasaskan bahan organik, selamat & dirumus dari ekstrak buah-buahan.

DMS One Skincare @ dermax superskin one bakal mencetuskan fenomena hebat dikalangan rakyat malaysia & pengguna setia produk dms

DMS One Skincare diformulasi dari ekstrak tumbuhan & buah-buahan. Bahan kandungannya terdiri dpd collagen, vitamin c dan vitamin2 lain yg diperlukan oleh kulit wajah. DMS One Skincare membantu mempercepatkan proses pemulihan kulit bermasalah especially kulit sensitif untuk mendapat kesan yg terbaik..

DMS One Skincare mesra wuduk, mudah dicuci & krimnya tak melekit. Ia meresap ke lapisan kulit paling dalam untuk memberikan khasiat menyeluruh. Dan yg pasti, Ia tak ada campuran bahan kimia terlarang. 100% halal & selamat digunakan! Gunakan DMS One secara konsisten & lihat sendiri perubahan positif kulit wajah anda dalam masa 3 hari

Set DMS One Skincare mengandungi

  1. Collagen soap
  2. Day cream
  3. Night cream
    .

Siapa yg boleh mencuba DMS One Skincare ni?

  • Lelaki & wanita
  • Ibu mengandung & menyusu
  • Seawal usia 12 tahun & keatas
  • Mereka yg berkulit sensitif
  • Mereka yg kulit berjerawat
  • Eczema
    .

Semua orang boleh memakai set DMS One walaupun tak ada masalah kulit, bahkan kulit anda akan jadi lebih sihat, berseri & yg paling penting skincare ini 100% bebas dari bahan kimia merbahaya

.

dms one skincare original

DMS One Skincare terdiri dari gabungan yang amat istimewa, ramuan utamanya menggunakan bahan semulajadi dari alam flora seperti buah-buahan & tumbuhan. Selain itu, DMS One juga kaya dgn kandungan vitamin c

Bahan kandungan DMS One Skincare

Olive oil
Coconut oil
Rice oil
Castor oil
Ekstrak tembikai
Ekstrak cherry
Riboflavin
Niacin

Sekali imbas dah mcm ingredient makanan pulak. Memang bahan dms ni semua selamat ye. Pasal bahan2 yg digunakan pun kita transparent dgn pengguna, bagitau apa semua bahan yg digunakan. So takde isu bahan kimia berbahaya..

Manfaat Setiap Bahan DMS One Skincare:-

Olive oil

  •  sesuai untuk kulit sensitif
  • kaya dgn vitamin a & e, mineral serta asid lemak semulajadi
  • anti-penuaan yang kuat
  • kaya dengan antioksidan
  • menghalang kedutan & garis halus
  • menyihat, meremajakan & melindungi kulit.
  • memulihkan kulit wajah rosak dgn memperbaharui sel kulit
    .

Coconut oil

  • anti bakteria + anti fungus
  • melembapkan kulit muka secara semulajadi.
  • ada kandungan vitamin e utk menghilangkan parut
  • mencegah penuaan sebelum usia seperti kedutan pada kulit wajah
  • mempunyai ciri-ciri antioksidan yg baik
  • tinggi protein, dapat menjana sel tisu baru & merawat parut
  • melembapkan wajah. Sesuai utk yg bermasalah kulit kering
  • mengecil & menutup liang pori terbuka
  • bahan exfoliate semulajadi utk menyingkirkan kulit mati
    .

Rice oil

  • tinggi kandungan antioksidan, vitamin b & e.
  • manfaat utama rice oil adalah utk memberi kelembapan pada wajah & mengekalkannya supaya kulit sentiasa lembap, sihat & tak kering
  • memudarkan jeragat baru & lama
  • mencerahkan kulit & melindungi wajah dari matahari yg terik (uv protection)
    .

Castor oil

  • berfungsi sebagai anti-inflammation (anti radang), anti-bakteria & antioksidan
  • memulihkan jerawat akibat hormon & bakteria yg menyebabkan lebihan minyak pada kulit.
  • memecahkan minyak pada muka yg menyumbat kelenjar & liang pori
  • melembabkan kulit kering & melembutkan tompok/garis penuaan kasar
  • membersihkan sel kulit mati yg menyumbat kelenjar sebaceous.

.

bahan dms one skincare

Dan bahan dari buah & tumbuhan pula adalah:-

Ekstrak tembikai

  • sebagai natural toner : memulihkan kulit sunburn
  • Radikal bebas dlm badan boleh membuatkan kedutan, garis halus & tompok penuaan mula ketara.
  • tembikai pula kaya dgn kandungan lycopene, vitamin a.& c yang boleh
  • menyeimbangkan penghasilan minyak pada wajah terumanya kulit berminyak
  • merawat kulit yang berjerawat & bermasalah
  • mencerah & menyerikan kulit wajah
    .

Ekstrak cherry

  • memulihkan masalah kulit muka seperti jerawat vulgaris & jerawat rosacea
  • sifat antioksidan & anti bakteria dlm ceri menghapuskan jerawat dgn menyingkirkan toksin dalam darah & melawan bakteria yg terperangkap dibawah lapisan kulit.
  • vitamin a bantu membaiki sel-sel rosak dalam mengekalkan kulit yg sihat.
  • cherry juga tinggi kandungan vitamin c yg membantu mencerahkan wajah
    .

Riboflavin (vitamin b2)

  • vitamin b2 riboflavin berfungsi mengekalkan tahap collagen & membentuk kulit yang sihat. Collagen diperlukan untuk kulit lebih muda, anjal & gebu
  • mencegah kedutan & garis halus, kekurangan riboflavin akan membuatkan kita kelihatan lebih berumur dari usia
  • merawat & memulihkan luka pada kulit
    .

Niacin (vitamin b3)

  • luka lebih cepat sembuh, membaiki kerosakan kulit akibat sinaran matahari berlebihan & hyperpigmentation (jeragat tebal)
  • mengukuhkan lapisan kulit & mengekalkan kelembapan
  • memudakan kulit wajah
  • meredakan gatal-gatal & wajah kemerahan akibat radang
  • menganjalkan kulit wajah & meredakan jerawat rosacea (jerawat kronik kemerahan)
  • mencegah dari penyakit kanser kulit

.

dms one skincare set asas

Kenapa kami sarankan utk anda mencuba DMS One Skincare ini?

 Ia sesuai untuk semua masalah kulit wajah serta tahan lama sehingga 2-3 bulan penggunaan. Saiznya lebih besar, Lebih collagen, Kesan efektif & Result yg power!

Jom kita siasat setiap item yg ada dalam produk nie :

Collagen soap DMS One

Salah 1 bahan dlm collagen soap, sodium palmitate adalah bahan utama untuk sabun muka iaitu daripada palm oil. Ia bersifat membersih, menyingkirkan kulit mati serta melembutkan kulit wajah. Ia berasal dari minyak sawit yg bertindak dengan luar biasa untuk mengekalkan kelembutan kulit wajah tanpa bilasan berulang kali

Selain itu, sabun DMS One ini juga ada ekstrak buah-buahan seperti melon, buah zaitun & olive yang kaya dgn vitamin a & c. Haruman berkekalan dari sabun ini datangnya dari pati buah-buahan yg juga dapat menyegarkan kulit muka & membuang sel-sel kulit mati. Collagen soap ini amat sesuai dijadikan sabun anti jerawat, melembap & merawat masalah kulit dengan cepat. Ia juga membuatkan tona wajah kulit anda kembali sekata. Sesuai utk semua jenis kulit.

Fungsi sabun muka DMS One

  • Membuang kotoran pada kulit muka
  • Menyingkirkan sel-sel kulit mati
  • Melembap, menghalus dan menganjalkan kulit.
    .

Day cream DMS One

Ada sesame protein @ protein bijan yg boleh mengurangkan side effect yg disebabkan oleh terapi radiasi, meneutralkan radikal bebas & berkesan menghalang jerawat & jeragat dari kulit muka.
Bila day cream ini disapukan pada kulit muka, ia mengurangkan kedutan di muka. Juga ada kandungan titanium dioxide yg berpotensi untuk mengatasi masalah alergi @ kulit muka sensitif

Fungsi day cream DMS One

  • Melindungi dari cahaya uv yg berbahaya
  • Agent pemutih yg mencerahkan kulit dgn pantas
  • Menghilangkan kedutan, tanda penuaan & garis halus pada kulit.
  • Menegang & menganjalkan kulit.
  • Merawat kulit muka dari jerawat, jeragat serta lain2 masalah kulit
    .

Night cream DMS One

Night cream yg bertindak aktif ini ada kandungan beeswax @ lilin lebah madu yg kaya dgn vitamin a. Ia boleh merawat kulit bermasalah seperti jerawat secara efektif. Ia juga membantu untuk mengekalkan kelembapan pada kulit, menggantikan sel kulit mati & melindungi kulit dari rosak akibat sinaran uv berbahaya. Bahan anti bakteria, anti radang & sifaf anti-oksidan yang terdapat dalam beeswax boleh memulihkan masalah jerawat, eczema & kulit kering. Penggunaan secara konsisten mampu mempercepatkan proses pemulihan kulit wajah dengan pantas & selamat.

Fungsi night cream DMS One

  • Agent pemutih yg mencerahkan kulit dengan efektif
  • Mengembalikan kegebuan & ketegangan kulit wajah.
  • Menghapuskan jerawat, jeragat & parut
  • Menyelesaikan semua masalah kulit wajah
  • Menghaluskan kulit muka
    .

Kesannya
Wajah lebih berseri, bebas cela, nampak awet muda & glowing

.

dms one skincare hq

Kenapa semua kecoh nak try DMS One ni??

“Personally ayla dah cuba dah DMS One Skincare ni. Memang best..!! Sabun dia pulak.. Fuhh wangi sangat !! Satu bilik bau buah-buahan.. Krim dia terus meresap dalam kulit.. Langsung tak nampak berminyak tau.. Pakai sepanjang hari pun rasa selesa”

“Saya pun pengguna DMS One. Alhamdulillah, memang puas hati! Saya perasan muka jadi lebih licin, liang pori yg besar makin mengecil awet muda gitu. Usia sy tahun ni dah mencecah 32 tahun, anak pulak dah 4, haruslah mula jaga kecantikan wajah kan. Kita wanita ni bukan jaga wajah utk suka-suka tayang je, tapi utk boostkan keyakinan diri & elok mata memandang terutamanya utk suami tersayang. Betul kan?”

Apa yg bestnya DMS One ni adalah krimnya langsung tak melekit. Bau sabun hmm.. Macam buah, harum sangat…Rasa mcm nak makan je. Yg paling syok, pakai krim je muka uolls akan terus jadi glowing. Tu belum apply foundation lagi… Klu tambah lagi dgn pakai foundation, ofcoz cun meletop kulit uolls akan jadi terlebih flawless + glowing. Suka ke suka??

Kelebihan DMS One Skincare

Anti aging
Menghilangkan kedutan
Melembut serta menggebukan kulit
10x ganda lebih pantas mencerahkan kulit
Menyingkirkan parut & jerawat
Membuatkan kulit menjadi anjal & tegang
Merawat jeragat, jerawat
Membuang sel kulit mati

Macam mana uolls.. Belum apa2 lagi dah jatuh cinta dgn DMS One? Teruja kan nak pakai & lihat kesannya. Menurut pengasas, produk ni direka khas utk semua jenis kulit especially yg ada masalah kulit sensitif & eczema.

.

serum stemcell supernova dms one

Serum Stemcell Supernova 24K Gold DMS One

Cuba uolls tengok dgn teliti, ada emas dalam Serum Stemcell ni, kaler jernih & ada Gold flakes. Inilah dia Serum Stemcell dgn tambahan emas 24K. Haaa.. Kalau sebelum ni pun, produk dms Stemcell dah memang berkesan merawat kulit wajah, produk Stemcell keluaran terbaru ini dihasilkan utk mereka yang amat pentingkan keberkesanan yang lebih efektif & pantas mencantikkan wajah. Emas berbentuk Serum ini mampu meresap jauh kedalam kulit dengan teknologi bio nano korea dan memberikan kesan yg maksimum.

1 kotak Stemcell Supernova 24K Gold ini mengandungi 10 botol Serum dengan isi kandungan 3ml/botol

Manfaat Serum Stemcell Supernova DMS One

– Sebagai agen anti-oksidan, berupaya merangsang penghasilan sel kulit baru yg sihat & menegangkan kulit wajah.
– Mencegah kulit tua sebelum usia dengan bio-Gold (tinggi anti-oksidan) serta melambatkan proses wajah berkedut & kehilangan collagen.
– Membuatkan kulit anda lembut & moist sepanjang hari
– Kulit tampak lebih muda, lapisan kulit dilindungi dgn pertahanan yg kuat untuk melawan radikal bebas.

8 rahsia Serum Supernova Stemcell DMS One

7x awet muda
Anti kedutan
Anti lingkaran gelap bawah mata
7x meresap lebih pantas kedalam kulit
Menyembuhkan kulit rosak akibat produk berbahaya @ muka melecur
Menghilangkan sunburn & parut kemalangan
Memulihkan jeragat kronik
Merawat pori berlubang & berkawah

.

stemcell serum dms one 24k

Siapa yg boleh memakai Stemcell DMS One 24K Gold?

Lelaki & wanita
Kulit normal ataupun sensitif
Ibu mengandung & menyusu
Menurut pakar kecantikan, perlu berumur 17 tahun keatas, ini kerana perawatan emas sesuai utk mereka yg 17 tahun keatas

Bagaimana Serum DMS One Stemcell merawat kulit anda

  • Bio nano emas 24K merawat lapisan kulit paling dalam
  • Merawat & memperbaharui sel kulit wajah ketika tidur
  • Menambahkan penghasilan colagen terutama ketika tidur
  • Memudar serta menghilangkan garisan dan kedutan
    .

Kenapa ramai yang mencari Serum Stemcell 24K Gold ni?

  • Serum yg senang disimpan, ringan & mudah digunakan
  • Berkesan menyegar, menganjal dan melembabkan kulit wajah
  • Mengawal pengeluaran minyak berlebihan di wajah
  • Mencerah serta menyekatakan tona kulit wajah
  • Kulit jadi cantik berseri tanpa pengelupasan
  • Mematikan pertumbuhan jerawat di kulit muka
  • Liang pori semakin mengecil
  • Mencegah pigmentasi pada kulit wajah
  • Kulit lebih muda dari usia sebenar
  • Solekan diwajah lebih cantik serta kekal lama
  • Membaiki jaringan kulit rosak, kedutan
  • Menaikkan aura wajah supaya tampak berseri
  • Menegang & menyihatkan kulit
  • Penggunaan berterusan akan menghilangkan kedutan, eyebag & menggelebeh
  • Kulit anda menjadi cerah & lebih putih bercahaya
  • Kesan dirasai seawal pemakaian pertama

.

dms one skincare serum supernova

Cara pakai set DMS One Skincare & Serum Stemcell Supernova

Pagi

  1. Cuci muka anda dengan sabun DMS One sehingga bersih
  2. Lapkan muka sehingga kering
  3. Pakai toner (jika ada)
  4. Apply day cream DMS One secara nipis dan rata keseluruh kulit muka
    .

Malam

  1. Cuci muka anda dengan sabun DMS One sehingga bersih
  2. Lapkan muka sehingga kering
  3. Pakai toner (jika ada)
  4. Sapukan Serum Stemcell DMS One keseluruh muka
  5. Tunggu meresap dalam 1-2 minit
  6. Apply night cream DMS One secara nipis & rata keseluruh kulit muka
    .

1 botol Serum untuk 3-7 kali penggunaan. Bergantung kepada kuantiti sapuan

.

TESTIMONI DMS ONE SKINCARE & SERUM STEMCELL SUPERNOVA

serum supernova dms one 24k

testimoni dms one skincare

testimoni serum stemcell supernova

serum stemcell supernova 24k gold dms one

dms one skincare harga

feedback dms one skincare

feedback dms one serum stemcell

kesan dms one skincare

kesan dms one serum stemcell

dms one skincare ori

serum stemcell dms one supernova

dms one skincare review

HARGA SET ASAS DMS ONE SKINCARE
(SABUN, DAY CREAM, NIGHT CREAM)

RM130 Semenanjung
RM135 Sabah Sarawak

HARGA SERUM STEMCELL SUPERNOVA DMS ONE

RM140 Semenanjung
RM145 Sabah Sarawak

PROMOSI
HARGA COMBO DMS ONE SKINCARE + SERUM STEMCELL

RM250 Semenanjung
RM260 Sabah Sarawak

FREE POSLAJU

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr