Deeja Cosmetic Skincare

deeja cosmetic original

.

Deeja Cosmetic Tu Produk Apa?

deeja cosmetic skincare

Deeja Cosmetic adalah Skincare yg diformulasi khas dpd bahan natural & herba-herba terpilih. Ia amat sesuai utk semua jenis kulit seperti kulit sensitive, kulit kusam, berjerawat, jeragat, berminyak di t-zone, masalah blackhead, bintik halus dimuka & lain2 lagi. Ia membantu menyembuhkan hampir segala masalah kulit wajah uolls termasuk kulit rosak akibat tersalah guna produk. Deeja Cosmetic ini boleh dipakai dari umur 16 tahun keatas, dihasilkan 100% dari bahan yg halal & boleh dibawa solat. Tak kira jantina, lelaki mahupun perempuan boleh guna

Set Skincare Deeja Cosmetic boleh memulihkan masalah kulit :

  • Kusam, kering & berminyak
  • Lingkaran gelap & lebam bawah mata
  • Berjerawat @ jeragat
  • Tona kulit tak sekata
  • Berparut
    .

Bahan kandungan Deeja Cosmetic

Susu
Tomato
Vitamin e
Carrot
Grapeseed oil
Lemon milky soap
Aloe vera
Rose water
Collagen
Argan oil
Jojoba oil
Almond seed
.

deeja cosmetic harga

Parut apa yg anda nak hilangkan?
Anda ada parut jerawat @ jerawat batu ??
Parut berlubang-lubang & parut jeragat ??

Semua boleh ️️dengan Deeja Cosmetic !

Kenapa anda perlu mencuba Deeja Cosmetic ni?

  • Skincare mendapat kelulusan KKM
  • Kulit tak menggelupas, tak merah & tak panas
  • 100% bebas dari bahan kimia merbahaya
  • Tak ada kesan sampingan kalau berhenti pakai
  • Muka tak putih melepak macam mayat tapi nampak cerah sekata secara natural
  • Set penjagaan yg natural, mampu milik & mampu menyerlahkan kecantikan semulajadi kulit anda
  • Setiap item Deeja Cosmetic dirumus menggunakan bahan berbeza utk rawatan kulit yg menyeluruh
  • Skincare ini dihasilkan kilang bertaraf GMP, menggunakan bahan bermutu tinggi & diluluskan bebas racun oleh pusat racun negara.
    .

Fungsi & manfaat Deeja Cosmetic

  • Mencerah & mensekatakan tona kulit muka secara semulajadi
  • Menghaluskan liang pori
  • Kulit wajah kekal lembap walaupun suasana sejuk & kering
  • Kulit lebih licin, lembut & gebu
  • Mematikan jerawat serta menghilangkan parut jerawat
  • Menyingkirkan jeragat tebal sama ada baru atau lama
  • Kulit lebih lasak, tak gelap @ berminyak wlupun terdedah matahari
  • Menyerlahkan natural beauty kulit anda dalam masa 5 hari

.

Set Deeja Cosmetic 5in1 Skincare

sabun deeja cosmetic

1. Sabun Deeja Cosmetic (120g)
KKM : NOT150702472K

Memang best pakai sabun bentuk pepejal ni. Uolls boleh potong saiz dadu kalau nak jimat. Bila pakai, tak timbul kesan pelik2 seperti menggelupas, naik jerawat ke, semua tu takde hokehh. Lepas je guna sabun ni kan, automatik kulit muka korang akan terasa bersih dari segala kotoran. Muka jadi hamboi lembotnyee halusnyee… Dah la wangi ! Rasa fresh sangat lepas guna sabun Deeja ni. Sabun ni menggunakan bahan natural seperti carrot, susu & air mawar yg sangat sesuai untuk menghalang kulit dari tumbuh jerawat, membasmi kulit kering & menjadikan kulit kita lebih cerah. Masalah eyebag pun makin lama boleh hilang kalau korang konsisten gunakan sabun Deeja Cosmetic ni ! Memang puas hati nohh

Fungsi :
– Membersihkan kulit wajah secara mendalam
– Membuang sel-sel kulit mati
– Membersih jauh ke dalam liang pori dgn partikel Nano
.

toner nano deeja cosmetic

2. Toner Nano Deeja Cosmetic (30ml)
KKM : NOT150702471K

Bila sapu di muka rasa berangin, tak melekit langsung. Ia menyerap dengan sangat pantas masuk kedalam kulit muka kita. Bahannya dari air mawar & aloe vera yg bagus untuk kekalkan kesegaran kulit muka, mencerahkan wajah yg kusam, bertindak menghaluskan liang pori & menghilangkan lebam bawah mata (eyebag). Letak sedikit sahaja di kapas muka. Sapukan 1 wajah utk cover liang pori & cerahkan wajah yg kusam. Tak perlu sapu dikeliling bibir & bahagian mata

Fungsi :
– Kulit kekal lembap sepanjang hari
– Menghalus & mengecilkan liang pori
– Menjadikan kulit lebih segar sepanjang hari
– Mengimbangi ph kulit
.

day cream krim siang deeja cosmetic

3. Day Cream Deeja Cosmetic SPF50 (6g)
KKM : NOT150702468K

Bahan-bahan dalam Day Cream ni adalah dari almond seed, tomato & aloe vera. Kalau uolls nak tau, almond seed tinggi kandungan Vitamin E yg boleh menghalang kerosakan kulit akibat pancaran sinaran uv pada kulit kita. Untuk yg nak kulit stay awet muda, memang sesuai untuk uolls gunakan Cream ni. Ia turut membantu mengecilkan liang pori terbuka. Tolong jangan miss pakai Day Cream ni klu uolls nak kulit muka bertambah cantik, licin dan tak kusam lagi. Pasti takkan menyesal !

Fungsi :
– Pencerahan kulit secara optimum
– Ada SPF 35 utk perlindungan dari sinaran uv
– Menjadikan tona kulit lebih sekata & seimbang
.

night cream krim malam deeja cosmetic

4. Night Cream Deeja Cosmetic (6g)
KKM : NOT150702469K

Bahan yg digunakan dalam krim malam adalah AHA (alpha hidroxy acid), Vitamin E, retinoid acid & glycerin. Anda pernah tak pakai krim produk brand lain, bila pakai jadik bintik-bintik kecik macam jerawat tu, lepastu jadi macam menggelupas? Dengan Night Cream Deeja Cosmetic ni takde jadik mcm tu ye. Tak pernah lagi pengguna complain, malah muka makin flawless lagi ade la . Tu yang best pakai ! Hehehe..Banyak benefit yang korang dapat klu pakai Night Cream ni. Antaranya, melembut & menghaluskan tekstur kulit, kurangkan garis kedutan diwajah, anti aging & mensekatakan tona kulit.

Fungsi :
– Mencegah masalah kulit
– Memperbaiki kulit rosak
– Menjadikan kulit kelihatan remaja
.

nano cream deeja cosmetic

5. Nano Cream Deeja Cosmetic (6g)
KKM : NOT150702438K

Nano Cream adalah utk mencegah jerawat & memudarkan jeragat dimuka. Bahan kandungan utamanya adalah kunyit & minyak jojoba. Sapu nipis je pun dah cukup. Memang jimat. Krim kunyit dicampur dengan rumusan minyak jojoba. Apa yang bestnya bila pakai krim Nano ni ? Ia bertindak menghapuskan jeragat, membuang sel kulit mati, menghilangkan parut jerawat & menaikkan seri wajah yg kusam. Bila pakai muka korang akan nampak sikit oren, sebab tu pakai waktu malam sblum tido ye sayang. Jgn pakai sebelum keluar rumah, terkejut orang. Tapi, bangun esok paginya korang akan nampak perubahan pada kulit. Bertambah glowing & bersih je lepas cuci muka. Bau dia pun harum semerbak

Fungsi :
– Menambah semula nutrisi pada kulit lepas seharian terdedah dgn cahaya matahari & kotoran
– Mengembalikan keanjalan & kegebuan kulit
– Menjadikan kulit lembap
– Menghaluskan kulit selembut bayi

.

deeja cosmetic murah

Kenapa Day Cream & Night Cream penting?

Deeja Cosmetic 5in1 ada jawapannya !

Umur bila dah dekat 30-an ni, makin lama makin tinggi maintenancenya sbb kolagen kat muka pon dah makin berkurang. Nak rawat muka bukan hanya di waktu pagi je wahai kawan2. Malam hari pun penting jugak. Dan setiap krim berbeza fungsinya mengikut keperluan kulit kita pada waktu pagi & malam. So, macam mana nak pilih Cream yg terbaik utk penjagaan kulit?

Nak pilih Day Cream & Night Cream perlulah yg sesuai dengan kulit. Pilih Day Cream yg control minyak pada kulit muka & bertindak sebagai sunblock sebab wajah kita sentiasa terdedah dgn sinaran UV pada siang hari. Disamping itu, pilih krim yg berfungsi mengecilkan liang pori terbuka & mengekalkan kelembapan wajah. Night Cream pula, uolls kena pilih yg tak terlalu padat sebab tak nak liang pori tersumbat. Dan pastikan ia boleh melembapkan kulit, menambahkan collagen & sesuai utk orang yg berkulit kering.

Day Cream Deeja Cosmetic teksturnya ringan & mudah disapu dikulit wajah. Tona kulit jadi lebih sekata & cerah. Paling best lepas guna, bila uolls apply make up pun smooth je. Tak melekit & tak berminyak. Krim siang ini ada SPF35 untuk elak dari sinaran uv. Bahan kandungan utamanya adalah almond seed, tomato & aloe vera.

Tekstur krim malam Deeja Cosmetic pun ringan & tak berminyak. Mudah guna sebab tak melekit, sekaligus melembapkan kulit muka. Bila kulit dah moist gitu, bangun pagi nak apply mekap pun best! Foundation tak lagi nampak bercapuk pada kulit. Soft jer. Kalau uolls rajin & konsisten pakai Night Cream, kulit akan sentiasa nampak muda remaja sebab kulit muka kita dah kembali anjal.
Bahan utama Night Cream Deeja Cosmetic adalah alpha hidroxy acid, vitamin e, retinoid acid (mengurangkan garis & kedutan halus) dan glycerin sebagai ejen pelembap wajah.

Deeja Cosmetic 5in1 bukan untuk para wanita semata-mata, tapi sesuai untuk lelaki juga
Setiap item berdaftar dgn KKM & harganya mampu milik. 1 set Deeja Cosmetic tahan 1 bulan setengah

.

deeja cosmetic stokis

Cara pakai Deeja Cosmetic 5in1

Pagi

  1. Cuci muka sehingga bersih dengan sabun muka Deeja
  2. Lapkan muka menggunakan tuala hingga kering
  3. Ambil kapas muka & tuang sedikit Toner
  4. Sapukan Toner Nano dengan lembut & rata. Tak perlu gosok terlalu kuat.
  5. Calit sedikit krim siang & apply ke seluruh wajah secara nipis sahaja, kemudian urut lembut
    .

Malam

  1. Cuci muka dengan bersih menggunakan sabun Deeja
  2. Selepas itu, calitkan krim malam pada wajah secara nipis & gosok rata
  3. Akhir sekali, calitkan pula sedikit krim Nano secara nipis & gosok perlahan-lahan pada kulit muka
    .

Perhatian

  • Jika anda berkulit sensitif @ berjerawat, untuk seminggu pertama hanya pakai sabun, Toner & Night Cream sahaja dahulu. Night Cream gunakan selang sehari untuk lihat keserasian pada kulit. Masuk minggu ke-2, dah boleh gunakan Night Cream + Nano Cream
  • Jangan pakai Toner & Night Cream disekeliling mata & bibir.
  • Day Cream untuk siang & Night Cream utk malam sahaja. Tapi sabun boleh digunakan pada bila2 masa. Sebaiknya 2x sehari. Pagi & malam
  • Kalau uolls pakai set Deeja Cosmetic 5in1 dengan konsisten…Insyallah dalam 7 hari dah boleh nampak kesan…Yg penting kena rajin pakai..Bukan sekali pakai terus cantik ye…
    .

Tips pemakaian Deeja Cosmetic untuk merawat jeragat

Cuci muka dengan sabun Deeja Cosmetic, jangan sental sebab kulit wajah sangat lembut takut berlaku iritasi & jangan pula cuci muka sampai perap buih sabun terlalu lama. Cuci & bersihkan muka mcm biasa kemudian lap sampai kering. Dap-dapkan Toner pada kulit wajah, terpulang kalau uolls nak guna kapas muka @ tuang terus Toner pada tapak tangan & terus sapu. Biarkan ia meresap pada kulit muka. Ramai yg tak tau, Toner fungsinya untuk menyegarkan muka, bukan untuk hilangkan kotoran di kulit muka, jadi tak perlu sental. Kemudian sapukan Nano Cream. Krim Nano penggunaan lebih khusus untuk jeragat, hendaklah lebihkan pakai krim Nano. Untuk lebih berkesan, selangkan penggunaan. 2 malam Cream Nano, 1 malam Night Cream

Contoh : malam ni & malam esok guna Nano Cream, malam lusa guna Night Cream sahaja

.

TESTIMONI DEEJA COSMETIC 5IN1 SKINCARE

testimoni deeja cosmetic sambung

testimoni deeja cosmetic

deeja cosmetic agent

deeja cosmetic berkesan

deeja cosmetic cod

deeja cosmetic hq

deeja cosmetic kesan

review deeja cosmetic

deeja cosmetic testimoni

deeja cosmetic skincare

HARGA DEEJA COSMETIC SKINCARE 5IN1

RM80 Semenanjung
RM85 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

Cara Order?

KOD DJC

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr