Vevious Ultra Correction Serum

vevious ultra correction serum kkm

.

Anda Serius Nak Mekap Cantik & Tahan Lama?
Jom Flawless dgn Vevious Ultra Correction Serum !

vevious ultra correction serum

“Sekali calit terus tak nak tinggalkan Vevious Serum ni”

Kami dah cakap Vevious Serum ni memang hebat! Sebab tulah serum ni popular & jadi feveret ramai orang coz effectnya yg sangat umphh~ Kalau anda yg kaki make up tu confirm gilakan benda ni sebab Vevious Serum ni juga boleh dijadikan primer. Disamping itu ia mengandungi banyak khasiat dalam 1 tube untuk merawat masalah kulit anda

Apa Itu Vevious Ultra Correction Serum?

Vevious Ultra Correction Serum adalah serum base make up luar biasa yg dirumus khas untuk merawat masalah jerawat teruk, kesan parut disebabkan jerawat, melecur atau gigitan serangga & menghilangkan jeragat baru dan lama. Kesan penggunaan Serum ini dapat dilihat seawal 24 jam. Vevious Ultra Correction Serum mampu berkesan seawal 1 hari kerana ramuan hebat didalamnya. Tekstur serum ini pekat & cepat meresap kedalam kulit yg bermasalah & sesuai utk semua jenis kulit. Dengan penggunaan serum ini, ia menjanjikan kecantikan & penjagaan kulit wajah anda dengan sempurna

Bahan kandungan Vevious Ultra Correction Serum

  • Aloe vera
  • Beta white
  • Vce (lebih baik dari spf)
  • Vitamin A, C & E
  • Almond sweet oil
  • Defensil
  • Alpha arbutin

.
Semua bahan2 diatas selamat & bagus utk kecantikan serta kesihatan kulit anda
.

vevious ultra correction serum original

Fenomena Serum Make up Luar Biasa!

Vevious Ultra Correction Serum yg tengah viral sekarang ni makin berleluasa. Ramai yg dah bertukar dari serum biasa-biasa ke serum multi benefit ni sebab effect yg diberikan sangatlah best & memuaskan. Jom jimatkan duit uolls dari beli banyak jenis produk kepada 1 Vevious Serum ni sahaja. Dijamin puas hati sebab penjimatan berganda & muka pulak makin flawless je..

Ramai pengguna ingat Vevious Serum ni untuk bagi cantik make up je… actually dlm masa yg sama dia berfungsi merawat masalah kulit. Parut jerawat yg bertahun kat muka pun boleh hilang, jerawat apatah lagi, tak berani singgah. So uolls yg kulit sensitif tu sebelum pakai mekap, wajib pakai Vevious dulu. Confirm jerawat tak hinggap sebab dia melindungi & merawat kulit uolls. Best kan Vevious? Jom uolls kita dap-dap kan vitamin kat kulit wajah

Keistimewaan Vevious Ultra Correction Serum

  • Vevious Serum produk berstatus bumiputera
  • Dihasilkan di kilang bertaraf gmp
  • Serum yang halal & mesra solat
  • 100% selamat, lulus kkm & bebas dari bahan kimia

.

Siapa yang boleh pakai Vevious Ultra Correction Serum?
  • Sesuai untuk semua peringkat umur
  • Lelaki & wanita
  • Warga emas
  • Pesakit eczema
  • Pesakit kulit kronik

.
vevious ultra correction serum kkm

7 tanda kulit anda rosak akibat make up

  1. Kulit muka berjerawat & berjeragat
  2. Tona kulit tak sekata
  3. Kulit kusam & kering
  4. Liang pori terbuka
  5. Banyak blackhead & whitehead
  6. Kulit sentiasa bermiyak
  7. Kulit menjadi sensitif
    .

Uolls ada tak salah 1 dari masalah ini?

Dah cuba macam2 produk base make up tapi tak berkesan utk melindungi kulit anda?
Masih nak mekap tapi tak nak kulit muka bermasalah?
Vevious Ultra Correction Serum melindungi, merawat kulit muka & mencantikkan make up anda sepanjang hari

Apa yg anda dapat dgn Vevious Ultra Correction Serum?

  • Base make up yg cantik & licin
  • Kulit menjadi lembap
  • Liang pori mengecil
  • Kulit semakin tegang & kedutan hilang
  • Jerawat mengecut
  • Eczema sembuh
  • Lingkaran gelap bawah mata & eyebag hilang
  • Kulit menjadi glowing disebabkan sel2 kulit terawat
  • Kulit melecur yg dah kering cepat sembuh
  • Jeragat baru & lama semakin pudar
    .

harga vevious ultra correction serum

Tu la.. dah cakap jgn pakai Vevious !

Jgn pakai Vevious kalau anda sayang jerawat comel anda sebab Vevious boleh melenyapkan jerawat dgn hanya 1 calit sahaja. Tak kira ditempat sejuk @ dinegara panas, Vevious tetap melindungi kulit wajah anda & yang pasti make up tahan lama. Memang berbaloi-baloi ada Vevious

Make up kini lebih senang dgn bantuan Vevious Serum. Tak payah touch up banyak kali. Long lasting & nampak flawless je. Make up artis pun pakai tau. Mua nursyafinaz utagha yg femes tu setiap kelas make up yg beliau buat wajib ada Vevious. Serum kegemaran para make up artis (MUA) ini sesuai utk sebarang jenis kulit serta menjadikan solekan anda long lasting & tak bercapuk bila berpeluh. Patutla MUA semua nampak cantik & flawless je kan? Sekarang berpuluh ribu para wanita yang dah mencuba & “Addicted” dengan Vevious Serum. Anda bila lagi ?

5 sebab kenapa anda perlukan Vevious Ultra Correction Serum

1. Mudah
Tak perlu pakai krim siang, krim malam, krim subuh lagi.. Vevious ni boleh pakai sepanjang hari. Nak travel pun senang.

2. Jimat
Beli 1 je tahan sampai 2 bulan. All in 1. Semuanya ada dalam satu tiub ajaib Vevious

3. Wangi
Bau wangian vanilla yang sangat harum. Sampai ketagih termimpi mimpi bau dia.

4. Tekstur ringan
Rasa macam tak pakai ape2. Sapu Vevious je terus meresap. Semua khasiat2 & vitamin menyerap dalam kulit muka

5. Glowing
Muka bertambah glowing. Semakin lama pakai makin glowing berseri-seri
.

cara pakai vevious ultra correction serum

“Saya dah nak kahwin ni sis. Kenduri dah dekat. Jerawat makin byk pulak naik. Muka saya dah la berminyak. Aduhh..Habis la make up saya time majlis nanti”

Mesti cuak kan kalau uolls pada situasi ni.. Semua wanita mesti nak kan wajah yg berseri-seri semasa majlis raja sehari, bukannya bercapuk-capuk! Segalanya lebih mudah dgn Vevious Ultra Correction Serum. Meh kami ajar uolls cara pakai

Cara pakai Vevious Ultra Correction Serum

  1. Gantikan “Day cream & night cream” anda dgn Vevious Serum mulai sekarang supaya dapat merawat kulit serta menghilangkan jerawat & parut dgn pantas.
  2. Apply Vevious Serum dengan meratakan ke seluruh wajah sebelum anda menggunakan sebarang foundation. Ini supaya kulit anda dilindungi dari “Bahan kimia” disamping menjadikan solekan anda lebih kemas & tahan lama.

Hanya 2 tips ini cukup utk buat wajah anda nampak gojes !

Isi kandungan Vevious Serum : 20ml tahan 2-3 bulan bergantung pada penggunaan

.

TESTIMONI VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM

testimoni vevious ultra correction serum

feedback vevious ultra correction serum

review vevious ultra correction serum

vevious ultra correction serum hq

vevious ultra correction serum review

vevious ultra correction serum testimoni

vevious ultra correction serum feedback

vevious ultra correction serum berkesan

vevious ultra correction serum halal

vevious ultra correction serum stokis

vevious ultra correction serum agent

vevious ultra correction serum ori

vevious ultra correction serum murah

HARGA VEVIOUS ULTRA CORRECTION SERUM

RM85 Semenanjung
RM90 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr