Mylea Freckles Serum Anti Jeragat

mylea freckles serum ori

.

Tau Tak Anda Mcm Mana Jeragat ni Boleh Terjadi?

mylea freckles serum

Jeragat berpunca dari hormon melonin, hormon ini berfungsi untuk melindungi kulit kita dpd kanser kulit. Peratusan untuk yg berkulit cerah mendapat kanser kulit adalah lebih tinggi berbanding org yang berkulit gelap. Sebab itu, mereka yang berkulit cerah ini kadang2 lagi banyak jeragat berbanding dgn yang berkulit gelap. Bila jeragat dah mula naik, anda perlu mengambil penjagaan awal sejak usia 20an.

Selain jeragat, masalah liang pori terbuka pula berpunca dari terlalu kerap mencuci muka, cuaca yang panas, mandi air suam & semasa berpeluh. Liang pori dimuka susah nak tertutup apabila minyak & kotoran lain masuk dan tersumbat di pori-pori

Tapi jangan risau, semua masalah anda diatas boleh diatasi dgn penggunaan Mylea Freckles Serum setiap hari untuk mencegah masalah jeragat & liang pori terbuka.

Mylea Freckles Serum Anti Jeragat ini diformulasi khas untuk lelaki & wanita yg bermasalah jeragat, Anda hanya perlu sapukan sedikit dan ia boleh menghilangkan jeragat tak kira yang lama ataupun baru dikulit muka. Ramai pengguna kami dari umur 30 – 60 tahun yg memakai serum ni, kesannya jeragat dimuka makin pudar & hilang.

.

bahan kandungan mylea freckles serum

Mylea Freckles Serum ini water based, tak berminyak. Bahan asasnya dari sumber mineral & kaya dgn ekstrak tumbuhan dan buah-buahan. Boleh dipakai bersama apa2 produk kerana serum ni tak ada bahan kimia

Bahan kandungan Mylea Freckles Serum

  • Delima
  • Mineral
  • Lemon
  • Minyak kelapa dara
  • Timun
  • Vitamin e
  • Minyak zaitun
    .

Manfaat bahan kandungan Mylea Freckles Serum

Olive oil – sebagai agen pelembap & melembutkan kulit
Timun – memberikan kesan soothing pada kulit
Lemon – Kandungan vitamin & mineral untuk kulit serta sumber vitamin c
Phyto cell-tec – agen anti-aging, anti kedutan, menegangkan kulit & mencerahkan
L- glutathione – whitening agent
Vitamin c & e – untuk perawatan kulit
Arbutin – whitening agent daripada buahan berry

.

mylea freckles serum harga

Mylea Freckles Serum bukan hanya untuk menghapuskan jeragat malah boleh selesaikan hampir semua masalah kulit dlm masa yg singkat

Antara fungsi Mylea Serum adalah untuk merawat masalah:

Jeragat
Parut
Jerawat
Kulit kusam
Black head
Kulit gelap
White head
Kulit berminyak
Biji kolestrol

Apa yg anda dapat dengan Mylea Freckles Serum?

  • Penawar no. 1 masalah jeragat & liang pori
  • Jeragat terhalang dari merebak & menebal
  • Blackhead di wajah hilang
    Kulit wajah semakin cerah
  • Parut pudar & bekas jerawat hilang
  • Tona kulit lebih sekata
  • Kulit kusam bertukar glowing berseri
  • Masalah kulit berminyak terkawal
  • Liang pori semakin halus & mengecil
    .

Anda bakal dapat kulit idaman dlm jangka masa yg pantas, berkesan, tanpa ada kesan sampingan!

Kami terima byk testimoni yg super duper awesome. Antaranya dlm masa 3 hari dapat lihat kesannya. Kesan apa? Parut jerawat & jeragat dah hilang terus. Tunggu bila uolls pakai sendiri akan teruja bila nampak perubahannya!!

.

mylea freckles serum hq

1 botol kecil Mylea Serum dapat merawat seluruh wajah anda. Bahan aktif dengan kombinasi saintifik makmal & formulanya telah diuji oleh pakar perubatan

Ada pengguna yang baru je 2 minggu sapu Freckles Serum, bukan jeragat je yg pudar tapi kulit ketara makin cerah, nampak sihat & berseri-seri. Dah tak kusam. Apa pun masalah kulit yg anda alami, apply je freckles serum. Disiplin pakai 2 kali sehari, result akan lebih cepat. Inilah cara Mylea Freckles Serum bekerja, kulit uolls dia belai2 manja dengan ramuannya yg ada 1001 khasiat, sampai tak sedor tup tup dah flawless kulit uolls tu tau. Takyah pening-pening nak tempek banyak2 produk, 1 serum ni pun dah luarbiasa keberkesanannya

Kenapa ramai pengguna suka dengan Serum Freckles Mylea ?

  • Serum ini menghapuskan jeragat tanpa kesan sampingan
  • Ada minyak zaitun, vitamin c & e yang memelihara kulit dari segala faktor terjadi jeragat.
  • Cepat meresap kedalam kulit, rasa segar & tak melekit.
  • Tak menipiskan kulit seperti krim jeragat lain.
  • 100% bebas dari bahan kimia dan merkuri.
  • Tak menggelupas
  • Kulit cantik natural walaupun tanpa mekap.
  • Boleh digunakan dgn skincare @ kosmetik sedia ada.
  • Dijamin halal, lulus kkm & selamat
  • Sesuai utk semua jenis kulit & peringkat umur.
  • Menyingkirkan masalah jerawat, parut serta kulit kusam
  • Kulit lebih moist & lembut

.

mylea freckles serum model

Jom Tengok Feedback Pengguna Mylea Freckles Serum !

‘Jeragat yg bertahun lamanya pudar’

“Terus terang, akak dah lama ade masalah jeragat ni. Dulu ingat tompok2 hitam ni biasa je. Tak sangka pulak lepas beberapa tahun, jeragat makin jelas. Bila ditonyoh dgn apa-apa pun tak hilang jugak. Sampai stress akak. Setiap pagi kene cover jeragat dengan make up tebal, ye lah kerja akak hampir setiap masa jumpa client. Malu sangat bila muka nampak bertompok macam tu. Klu akak tau, dari awal lagi dah ambil langkah pencegahan. Alhamdulillah jeragat yg lama ni dah makin hilang.. Syukur sangat, sekarang akak guna Freckles Serum ni je setiap hari”

‘Sapu je, hilang jeragat di pipi & hidung’

“Dulu kulit sy jeragat agak teruk especially kat bahagian atas pipi & hidung ni. Member ofis pun perasan jeragat sy makin lama makin tebal & merebak, sampaikan terpaksa cover dengan tampal bedak tebal2. Bila sy first jumpa serum jeragat ni, sy try jugak walau hati dah tak rela nak mencuba-cuba. Lepas pakai serum ni, cepat pulak nampak kesan dia, serius memang best. Sekarang dah boleh selfie bagai wlupun dgn make up nipis still confident. Siap member tanya pakai ape.. Hihi”..

-Latifah, puncak alam

” Ni nana nak bagitau ni, serum mylea ni memang best sangat. Alhamdulillah, baru je pakai seminggu, habis kecut semua jerawat, muka lembut sangat, lepas tu jeragat dah makin pudar, kulit pun nampak makin cerah je.. Bulan depan nana nak order lagi 2 botol ye, nak bagi kat mak & akak, diorang dah jeles sangat tengok kulit nana, nak kulit bersih & cantik macam nana jugak..Hehe”

-Nana, Dungun

.

mylea freckles serum murah

Ramai yang cakap serum jeragat ini paling terbaik setakat ini. Muka naik jeragat & parut sebab tersilap pakai produk pun boleh baik dengan Freckles Serum. Tapi Freckles Serum bukan hanya utk merawat itu sahaja. Kalau perhati betul-betul, liang pori pun dah makin mengecil kan?

Keistimewaan Mylea Freckles Serum

  • Serum khas utk membasmi jeragat
  • Mengandungi olive oil & vitamin c
  • Water based (sumber mineral)
  • Sesuai untuk kulit sensitif
  • Kulit muka lebih licin & lembut
  • Wajah tak kelihatan kusam
  • Nampak muda dari usia sebenar
  • Jeragat & bintik hitam terhapus
  • Kesan pantas & efektif seawal 2 – 5 hari
  • Tidak menipiskan kulit
  • Wudhuk friendly ( mudah dicuci )
  • Jimat & tahan hingga 2 bulan
  • Lulus kkm ( not160300607k )
  • 100 % isi kandungan halal
    .

Mylea Freckles Serum buatkan..

  • Jerawat semakin mengecil
  • Muka dah tak kusam
  • Minyak kat muka & hidung berkurang
  • Bintik hitam hilang
  • Makeup long lasting
  • Dan bau pun wangi

.

cara pakai mylea freckles serum

Cara Pakai Mylea Freckles Serum

Picitkan setitis mylea freckles serum pada tapak tangan & sapukan dibahagian kulit wajah dan urut lembut

(setitik Mylea Serum cukup untuk 1 muka sebab serum ini pekat, tak berminyak dan ia terus meresap hingga kedalam kulit wajah)

Disarankan pakai waktu pagi (dalam 10-15 minit sebelum makeup) & malam sebelum tidur (10-15 minit sebelum apply night cream)

Sebelum anda start menggunakan Serum Mylea, wajah perlulah di detox terlebih dahulu. Rehatkan kulit dari memakai apa-apa krim muka selama 1 minggu. Penting ya, terutamanya anda yg guna skincare yg ade night cream & day cream. Lepas tu baru start semula rutin anda dengan Mylea Freckles Serum. Pastikan muka dicuci dgn bersih & lapkan dgn towel. Masa kulit masih lembap, titikkan Mylea Serum. Sapu rata & biarkan ia meresap pada kulit.

Mylea Freckles Serum boleh dipakai dgn apa2 produk night or day cream brand lain. Yg penting anda kena jarakkan masa atleast 15 minit untuk pastikan serum telah meresap sempurna ke dalam kulit sebelum pakai produk lain
(sila hindarkan dari memakai produk yg ada bahan kandungan kimia yg tinggi kerana ia akan merosakkan tisu kulit)

Digalakkan sapu 2 kali sehari untuk kesan yang lebih cepat

Isi kandungan 30ml

.

TESTIMONI MYLEA FRECKLES SERUM ANTI JERAGAT

testimoni mylea freckles serum

feedback mylea freckles serum

review mylea freckles serum

mylea freckles serum berkesan

mylea freckles serum original

mylea freckles serum kkm

mylea freckles serum halal

mylea freckles serum kesan

mylea freckles serum stokis

mylea freckles serum agent

mylea freckles serum hrga

mylea freckles serum selamat

HARGA MYLEA FRECKLES SERUM

RM90 Semenanjung
RM95 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr