Jushine C by NLee Beauty

jushine c ori

.

jushine c by nlee beauty

Apa itu Jushine C by NLee Beauty ?

Jushine C adalah jus kesihatan & kecantikan yg menjadi booster pencerahan kulit kerana ia lebih cepat diserap kedalam sel tubuh berbanding tablet @ kapsul. Jushine ini berkesan membantu anda membasmi penyakit disamping mencantik & melicinkan kulit. Kesan seawal 1-2 minggu! Jushine C kini menjadi sebutan ramai…Sebab apa? sebab Jushine C dah la sedap, cepat berkesan pulak tu!

Ramai yg tanya, Jushine C ni untuk cantikkan kulit jadi putih gebu je ke?

Putih gebu tu of course! Tapi bukan setakat tu sahaja manfaat dia tau. Jus ni boleh selesaikan masalah sembelit, utk mommy baru lepas deliver, luka bersalin cepat sembuh dengan mengamalkan jushine.
Rasa jus masam manis. Memang sedap sangat & mudah diambil.

Apa yg anda dapat dengan Jushine C by NLee Beauty?

  • Parut jerawat semakin pudar
  • Kulit menjadi cerah sekata
  • Rasa bertenaga sepanjang hari
  • Jerawat mengecut
  • Kulit kering kembali lembap & segar
  • Kulit kusam menjadi berseri
  • Imun sistem badan bertambah kuat
  • Eyebag & lingkaran gelap bawah mata hilang

.

jushine c by nlee beauty original

Nak kulit cantik..Nak badan segar bugar.. Uolls kena cuba Jushine C ni
Siap berat badan pun boleh beransur turun. Uolls consume 1 botol bukan sahaja boleh lose weight, tapi kulit yang kusam & gelap pun makin cerah, yang putih makin gebu gebas, yang berjerawat kulit makin licin. Pokoknya, jangan risau sebab Jushine C boleh membantu !

Apa yg bestnya dengan Jushine C by NLee Beauty ni?

Best sebab semua orang boleh ambil !

  • Kanak-kanak berumur seawal 7 tahun
  • Lelaki & perempuan
  • Tak kira tua atau muda
  • Ibu mengandung 2 bulan keatas (bagus untuk tumbesaran bayi)
  • Ibu menyusu bayi
  • Ibu selepas bersalin (bagus utk cepat sembuh luka)
  • Sesuai diambil untuk yg ada alahan seafood.
  • Sesuai untuk pesakit cyst (jushine tiada collagen)

.

Bahan kandungan Jushine C by NLee Beauty

  • Vitamin c
  • Orange emulsion
  • Xanthan gum
  • Water
  • Glucose
  • Orange flavour
  • Acerolla cherry

.

Wow tengok bahan-bahan Jushine C, tak ada bahan kandungan pelik2 !
Semuanya selamat & halal diambil

.

jushine c by nlee beauty murah

Bahan kandungan Jushine C & Fungsinya

Xanthan gum

  • Bagus untuk yg menghadapi masalah sembelit
  • Bagus untuk kesihatan rambut & kulit
  • Membantu mereka yang alami dysphagia (susah untuk menelan)
    .

Acerola cherry

  • Agen anti penuaan
  • Bersifat antioksidan
  • Menguatkan sistem imun badan
  • Menyihat & mencantikkan kulit
  • Mengurangkan allergic
  • Melembapkan kulit
  • Daya anti fungus yang kuat
  • Kandungan vitamin c 100x lebih tinggi dari buah oren & lemon
  • Boleh menyimpan vitamin c dgn lebih lama dlm tubuh untuk proses pemulihan
  • Menguatkan metabolisma badan dan daya penyerapan zat besi
  • Merendahkan kadar kolestrol yg tinggi
  • Mengawal tahap kolestrol
  • Menghindarkan kulit dari kedutan & garisan halus
  • Menyembuhkan demam
  • Mengatasi radang & luka
  • Mengatasi masalah anaemia
    .

Orange

  • Mengurangkan masalah sembelit
  • Mengurang & mengawal tahap kolestrol
  • Menghilangkan parut & jerawat
  • Meningkatkan minda & daya kepintaran kanak2

.
Jushine C by NLee Beauty ada kandungan vitamin c yang tinggi. Syaratnya kena konsisten & ambil dengan sukatan yang betul. Tak sampai 2 minggu dah boleh nampak kesannya pada skin. Best ke best? Janji uolls banyakkan minum air kosong, jgn miss. Sehari dalam 2 @ 3 liter wajib untuk kesan yg cepat

.

jushine c by nlee beauty harga

Siapa yg obses nak putih, kulit licin gebu gebas dalam masa yg cepat?

Jushine C adalah jawapannya. Tak perlu bancuh, hanya tuang ikut sukatan yg dah ditetapkan & terus minum. Mudah kan? Yang ada sakit gastrik pun tak ada masalah kalau nak consume Jushine C nlee beauty ni. Hari2 badan rasa ringan je sebab lawas dan keluar semua toksin dalam badan. Bahan kandungan & vitamin c dalam jushine adalah kualiti terbaik. So, selain dapat dalaman yang bersih, anda juga akan dapat kulit yang sihat & cantik. Ibu mengandung & kanak-kanak pun boleh consume tau …Lepas bersalin boleh ambil, Jushine C jadikan susu badan banyak, disamping tu luka bersalin @ caesar pun cepat sembuh. Jushine C sedap, masam manis rasa oren2 cherry gitu

Manfaat Jushine C by NLee Beauty

  • Merawat masalah sembelit
  • Memudar & menghilangkan parut jerawat
  • Mencerahkan kulit secara sekata
  • Memberi tenaga berpanjangan
  • Mengecut & mematikan jerawat
  • Melembapkan kulit kering
  • Mencepatkan penyembuhan luka
  • Merawat parut dibadan
  • Menghilangkan eyebag, kulit kusam
  • Meninggikan imun sistem badan
  • Merawat demam & selsema
  • Merawat senggugut & period tak teratur
  • Menghilangkan sunburn

.

jushine c by nlee beauty

Kalau dulu ada vitamin c bentuk powder, kena campur dengan air dulu, shake-shake dulu, baru boleh minum kan. Uolls asyik terlupa, termalas, ter’skip’..Tapi kali ni tak perlu bancuh2. Tinggal tuang dekat sudu sukatan yg kami bagi & terus telan je. Mudah sangat.

Cara pengambilan Jushine C by NLee Beauty

Sehari ambil 5ml atau 10 ml maksima – sudu sukatan diberi

Untuk 5ml sehari
Pagi – 2.5ml sebelum sarapan
Malam – 2.5ml sebelum tidur

Untuk 10ml sehari
Pagi – 5ml sebelum sarapan
Malam – 5ml sebelum tidur

– Pengambilan Jushine C selang sehari
– Jangan melebihi sukatan yg disarankan
– Ambil air kosong selepas minum jus ini

Pantang larang

– Jarakkan 3 jam sekiranya mengambil minuman yg bercaffein.
– Ambil 1 jam sebelum sarapan atau 1 jam sebelum tidur.

Tips pengambilan

Kalau tak ambil caffein, kesan Jushine C lebih cepat & pantas. Sebab caffein akan matikan khasiat & kandungan vitamin c dalam jushine

Size botol : 280 ml
Kuantiti : 200ml (tahan 1 bulan setengah)

.

TESTIMONI JUSHINE C BY NLEE BEAUTY

jushine c by nlee beauty review

jushine c by nlee beauty testimoni

jushine c by nlee beauty hq

jushine c by nlee beauty agent

jushine c by nlee beauty berkesan

jushine c by nlee beauty review

jushine c by nlee beauty kkm

kesan jushine c by nlee beauty

feedback jushine c by nlee beauty

testimoni jushine c by nlee beauty

HARGA JUSHINE C BY NLEE BEAUTY

RM60 Semenanjung
RM65 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr