Ephyra Skincare Series 3 in 1

cara guna ephyra skincare series

.

ephyra skincare series 3 in 1

Kenapa anda perlu memilih Ephyra Skincare Series 3 In 1?

  • Ada kelulusan kkm, diuji secara klinikal & terbukti sesuai dengan semua jenis kulit.
  • Kulit lebih lembap, licin & mudah untuk mengaplikasikan make up
  • Dirumus 100% dari bahan semulajadi tanpa sebarang bahan kimia terlarang
  • Sesuai digunakan oleh lelaki & perempuan
  • Tak mengandungi paraben, hydroquinone atau merkuri
  • Serum dengan kuasa nano teknologi
  • Pelembap wajah degn geno white teknologi
  • Ada uv protection utk melindungi kulit

.

Ephyra Skincare Series ini mengandungi :

  1. Ephyra Skin Bar (sabun)
  2. Ephyra Skin Nano advanced repair serum (serum)
  3. Ephyra Skin Snow advanced white repair (moisturizer)

.

ephyra skin bar original

Apa itu Ephyra Skin Bar?

Ephyra Skin Bar adalah sabun collagen yg diformulasikan 100% dari bahan natural. Ia tak ada sebarang bahan kimia terlarang, selamat & sesuai digunakan untuk semua jenis kulit samada kusam, berminyak, kering @ sensitif.

Ephyra Skin Bar menjadikan kulit lebih cerah, halus & soft. Anda akan terkejut dgn kesannya. Kulit kusam, menggerutu & kulit kendur sebelum ini bertukar menjadi lebih licin, lebih segar, lebih tegang dlm beberapa hari sahaja..Mestilah dengan Ephyra Skin Bar, rahsia kulit wajah cantik natural !

Bahan kandungan Ephyra Skin Bar

Ekstrak bearberry alpha arbutin A
Bahan yg paling berkesan untuk mencerahkan kulit. Menjadikan tona kulit muka lebih sekata & bersih dari blackhead. Menggantikan sel-sel kulit yg kusam & tak sihat kepada yg lebih bermaya. Wajah kelihatan berseri dan segar

Rice bran oil
Ada kandungan vitamin, nutrisi & agen antioksidan
Mengekalkan ketegangan kulit, daya elastik serta mampu memperbaiki kulit yg tak sihat.

Ekstrak carrot
Bersifat anti radang yg mampu mengembalikan warna kulit supaya lebih sekata & bersinar
Melindungi kulit dari sinaran matahari melampau yg boleh merosakkan sel kulit muka.

Seaweed
Menghapuskan jerawat
Kulit muka lebih gebu & anjal
Menaikkan seri wajah yg kusam & tak bermaya.

Banana enzyme
Berfungsi sebagai anti aging yg boleh membaiki tekstur & tona kulit
Membuatkan kulit lebih licin, halus & berseri.

Collagen
Menyokong ketahanan & keanjalan kulit
Memperbaharui sel kulit dgn lebih cepat
Lebih berkesan jika diguna dlm jangka masa panjang

Glutathione
Menghalang pengeluaran melanin serta menjadikan kulit anda bercahaya semulajadi & berseri-seri.

Kelebihan Ephyra Skin Bar

  • Jerawat cepat kecut & mati
  • menghilangkan jeragat serta menghaluskan kulit
  • menghapuskan parut & kedutan
  • menyingkirkan blackhead dimuka
  • melembapkan kulit & menaikkan seri wajah
  • membuatkan kulit muka cerah, lembut & tegang
  • menanggalkan semua kotoran, minyak & sel kulit mati
  • remove make up dengan efektif
  • memberikan kesegaran sepanjang hari
  • badan tak melekit walaupun selepas berpeluh
  • boleh menghilangkan bau badan
  • menghilangkan kehitaman di celah badan & ketiak

.

model ephyra skin bar

FAQ Soalan Yang Sering Ditanya Tentang Ephyra Skin Bar

Ephyra Skin Bar ni berkesan ke?
Insyallah berkesan kerana sepanjang tempoh percubaan yg lepas, sample free diberi kepada 500 orang telah mencuba & hampir kesemuanya bagi feedback yg bagus & positif

Ephyra Skin Bar ni boleh tahan berapa lama?
Berat 50g & boleh tahan selama sebulan.

Apa bahan kandungan Ephyra Skin Bar ni?
Glutathione, ekstrak bearberry alpha arbutin a, banana enzyme, fish collagen, rice bran oil, ekstrak carrot, glycerin & aromatheraphy fragrance.

Berapa lama baru boleh nampak kesannya?
Bergantung pada individu, ada yg rasa kesannya serta-merta kulit lebih halus & tegang, ada yg pakai 3 hari dah nampak kulit makin cerah. Biasanya akan nampak kesan ketara dalam 1-2 minggu.

Ephyra Skin Bar boleh hilangkan parut jerawat & jeragat degil tak?
Boleh, kerana Ephyra Skin Bar ada kandungan bearberry alpha arbutin a ekstrak & glutathione yg berfungsi dengan cepat & selamat utk mencerahkan kulit & memudarkan parut hitam @ berlubang.

Kalau ada resdung, boleh pakai Ephyra Skin Bar?
Boleh, sabun ini mampu mengurangkan simptom resdung

Boleh pakai kat badan sekali?
Boleh, sabun Ephyra lembut dipakai di muka & boleh digunakan diseluruh badan. Ia membantu mencerahkan kawasan @ lipatan yg gelap.

Lelaki pun boleh pakai ke?
Boleh, sesuai untuk lelaki dan wanita

Siapa yg belum try sabun magic ni memang rugi sangat. Serius hokehh, lepas nih anda dah tak perlu lagi guna produk yang mahal-mahal. Sebab guna Ephyra je dah cukup. Memang boleh save budget! Ephyra Skin Bar bukan sahaja berfungsi sebagai sabun pemutih tapi produk penjagaan kulit lengkap yg menghilangkan masalah kulit untuk lelaki & wanita.

Keistimewaan Ephyra Skin Bar :

Antioksidan
Sabun yg mengandungi antioksidan boleh memberikan kesan yg baik pada kulit anda. Ia membuang racun yg dihasilkan oleh badan & melindungi kulit anda dari kerosakan yg sedia ada

Antipenuaan
Pengggunaan Ephyra Skin Bar dengan konsisten dapat merangsang penghasilan collagen yg akan mengekalkan kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit & mengelakkan kedutan

Perlindungan
melindungi kulit dari kesan buruk faktor luar seperti pencemaran, sinaran matahari, cuaca, asap rokok & sebagainya.

Pencerahan kulit
Tak semua sabun boleh mencerahkan kulit anda. Ada yg tak memberikan hasil yg anda harapkan. Tapi dengan Ephyra Skin Bar, anda dapat lihat kecerahan kulit yg ketara tanpa pengelupasan. Selamat digunakan.

.

ephyra skin snow original

Ephyra Skin Snow advanced white repair

Kulit lebih moist, nyata lebih remaja!
Cuaca tak menentu buatkan kulit muka anda kering & lesu?
Muka terlampau berminyak mencetus jerawat, kusam & menggerutu?

Memperkenalkan Ephyra Skin Snow pelembap wajah revolusi terkini

Bahan kandungan Ephyra Skin Snow :

Natural arbutin dari berry
Vitamin C 
Vitamin E

Ephyra Skin Snow advanced white repair (dengan teknologi geno white), pelembap muka berteknologi geno white dengan kesan penggunaan seawal 7-14 hari. Sesuai digunakan semua jenis kulit samada lelaki & wanita

Apa Itu Teknologi Geno White?

Teknologi geno white adalah teknologi “Smart peptide” yg akan memberikan keseimbangan melanin pada kulit.

Pengeluaran melanin yg tak terkawal & terlebih aktif akan menyebabkan jeragat, bintik hitam, kulit kusam & yg paling teruk adalah kanser kulit. Faktor yg mempengaruhi penghasilan melanin adalah peningkatan umur, sinaran uv, hormon tak stabil & pengambilan ubat ubatan tertentu.

So, dgn teknologi geno white ini, melanin akan dihasilkan mengikut keperluan kulit kita. Tak terlalu banyak & tak terlalu sikit. Ia menjadikan tona kulit semakin sekata, jeragat hilang, tiada pigmentasi & tiada blackhead. Malah, kulit dilindungi dari sinar uv matahari!

Hmm..Sekarang uolls dah tau kenapa banyak jeragat & bintik hitam? Terlebih melanin rupa-rupanya. Bagusnya Ephyra Skin Snow nie sebab dia menyeimbangkan penghasilan melanin. Lepas ni kulit muka uolls flawless laa tanpa jeragat & bintik hitam. Dari sekarang kita patut serius bab jaga kulit muka nie, almaklum faktor umur makin meningkat lagi susah nak cantik kalau tak jaga dari sekarang.

.

ephyra skin snow murah

Tak ada paraben
Tak ada hydroquinone
Tak ada merkuri
Tak melekit
Tak bermiyak

Ephyra Skin Snow menggunakan bahan natural arbutin dari berry, vitamin c, vitamin e (esktrak buahan). Krimnya mudah meresap & bagus untuk perlindungan kulit dari sinaran uv & membaiki kulit rosak. Selain itu, Ephyra Skin Snow mampu melambatkan tanda penuaan serta memulihkan kulit dari sebarang parut.

Kebaikan Ephyra Skin Snow:

  • Skin moisturizer pertama dengan teknologi geno-white yg amat mudah meresap & bertindak pantas melembap & mencerahkan kulit seawal 7-14 hari
  • Kesan penuaan seperti kedutan, garis halus, jeragat & kulit kering dapat dikurangkan sehingga lebih 80%!
  • Membuatkan kulit lebih sejuk & segar selain lebih lembut, anjal & cerah sekata
  • Agen perlindungan kulit dari sinaran uv berbahaya, pencemaran & radikal bebas
  • Mengurangkan lebihan minyak pada kulit yg jadi punca jerawat
  • Menambahkan glowing effect keserian pada wajah

.

Apa yg bestnya Ephyra Skin Snow ni adalah sebab krimnya tak melekit langsung ! Menyerap terus kedalam lapisan kulit muka. Biase kalau uolls pakai krim siang malam ni, muka mesti berminyak-minyak, lagi-lagi klu dah tengahari… Tapi dengan krim Ephyra ni sampai malam tak berminyak ! Best best best !

.

ephyra skin nano original

Ephyra Skin Nano advanced repair serum (dgn teknologi nano)

Serum kecantikan untuk kulit yg sangat berkuasa & dipatenkan oleh swiss nano technology. Ia berfungsi menjadikan kulit kusam kembali berseri. Serum Ephyra Skin Nano tak melekit, tak berminyak serta mudah meresap kedalam kulit untuk membaiki struktur sel kulit dari luar sampai ke lapisan kulit paling dalam. Gabungan antioksidan seperti glutathione, vitamin c & vitamin e beri manfaat pada kulit untuk memperbaharui, memulihkan Serta melindungi kulit dari pencemaran & radikal bebas. Serum ini juga berfungsi untuk menghilangkan jeragat yg degil.

Ephyra Skin Nano adalah serum untuk kulit yg berkesan membantu anda yg mengalami masalah jerawat, kulit kusam, tona tidak sekata & blackhead. Kalau sebelum ni dah try pelbagai produk sebab nak putih tapi tetap tak jadi-jadi jugak, jangan cepat putus asa ok. Korang boleh je try Ephyra Skin Nano ni & dijamin pasti tak akan kecewa dengan hasilnya

Kelebihan & kebaikan Ephyra Skin Nano

  • Menganjalkan kulit wajah yg kendur.
  • Menegangkan kulit muka
  • Mengatasi blackhead
  • Membaiki tona kulit tak sekata.
  • Menghilangkan lebam bawah mata.
  • Memulihkan sunburn.
  • Mencerahkan kulit kusam
  • Mengekalkan kelembapan kulit.
  • Mengecut & mematikan jerawat.

.

Teknologi nano adalah teknologi yg digunakan untuk mengecilkan saiz partikel serum. Ini akan menjadikan serum sangat mudah diserap kedalam kulit & menembusi jauh sehingga ke lapisan kulit paling dalam seterusnya membantu membaiki struktur kulit agar lebih anjal, tegang & cantik.

.

cara guna ephyra skincare series

Cara Guna Ephyra Skincare 3 In 1

Cara guna Ephyra Skin Bar :

  1. Basahkan wajah dgn air bersih
  2. Gosokkan Ephyra Skin Bar sehingga berbuih pada tapak tangan
  3. Urut dengan lembut pada wajah selama 2-3 minit
  4. Bilas dengan air bersih & keringkan muka

.

Nak jimatkan penggunaan Ephyra Skin Bar?

Untuk jimat, potong sabun ini kepada 4 bahagian. Setiap satu bahagian bertahan lebih kurang 1 minggu @ lebih sikit. Guna sabun Ephyra maksimum 3x sehari terutamanya lepas aktiviti di luar. Setiap kali cuci, ambil masa atleast 3-5 minit untuk pastikan muka benar2 bersih & dalam masa yg sama membolehkan khasiat Ephyra Skin Bar ini meresap masuk kedalam kulit.

Cara guna Ephyra Skin Nano

  1. Selepas mencuci muka menggunakan Ephyra Skin Bar, titiskan 2-3 titis serum dimuka
  2. Sapu rata menggunakan hujung jari pada muka & leher.
  3. Sapukan serum dengan urutan yg lembut sampai meresap kedalam kulit.
  4. Gunakan serum setiap hari, 1x waktu siang & 1x waktu malam

.

Cara guna Ephyra Skin Snow :

Selepas menggunakan serum, sapukan krim Ephyra Skin Snow pada wajah & leher gunakan pada waktu pagi & malam.

Nak hasil terbaik? Gunakan ketiga-tiga item dalam Set Skincare Ephyra Series!

.

TESTIMONI EPHYRA SKINCARE SERIES 3 IN 1

testimoni ephyra skincare series

ephyra skin snow testimoni

ephyra skin nano testimoni

ephyra skincare 3in1 review

ephyra skincare review

ephyra skin bar testimoni

feedback ephyra skincare series

ephyra skin bar berkesan

kesan ephyra skin nano

skin nano serum review

skin snow cream review

HARGA EPHYRA SET SKINCARE SERIES 3IN1

RM150 Semenanjung
RM160 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

HARGA LOOSE ITEM

Ephyra Skin Bar (Sabun)
RM39 SM
RM44 SS

Ephyra Skin Snow (Cream)
RM48 SM
RM53 SS

Ephyra Skin Nano (Serum)
RM68 SM
RM73 SS

FREE POSLAJU

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr