Elysian Booster Serum

ELYSIAN SERUM SKIN

.

Apa Itu Elysian Booster Serum?

elysian booster serum

Serum gabungan bahan utama dari witch hazel & minyak biji delima. Pembuatannya mengguna pakai teknologi kecantikan dari german setanding dgn produk luar negara yg lain. Witch hazel dlm elysian serum ada jumlah astrigent yg tinggi iaitu tannin. Ia berkesan utk kurangkan penghasilan minyak berlebihan pada kulit, kecilkan liang pori terbuka & lawan bakteria yang menyebabkan tumbuh jerawat. Elysian Serum juga Anti radang & amat berkesan untuk menghilangkan sunburn. Pemakaian konsisten akan menghilangkan blackhead & whitehead.

Bahan Swiss apple stem cell nya menggalakkan penyerapan day cream & night cream secara maksimum serta merawat kulit yang rosak akibat tersalah guna produk. Serum ini membuatkan kulit anda tampak muda & menghilangkan kedutan terutama dibahagian bawah mata. Bayi yg ada masalah seperti ruam di pipi, punggung & eczema juga boleh guna serum ni

Elysian Booster Serum diakui berkesan merawat 19 jenis masalah kulit anda dengan ribuan testimoni pengguna. Kami percaya Elysian Serum booster ini dapat membantu anda mencapai kulit yg sihat, anjal & cerah berseri

Bahan Kandungannya Organik & Natural

  • Swiss apple stem cell
  • Witch Hazel Water
  • Extract Chamomile flower
  • Grape plant stem cell
  • Lavender water
  • Pomegranate seed oil
  • Vitamin A, Vitamin C & Vitamin E
  • Glutathione

.

bahan kandungan elysian serum

Takut nak mencuba produk local sebab dah banyak kontroversi menggunakan bahan kimia berbahaya?

Berbeza dgn produk skincare lain di pasaran, Elysian Booster Serum kaya dgn bahan natural berkualiti tinggi. Elysian Beauty lengkap dengan team pharmacist & chemist yang terlibat dalam proses R&D dan penghasilan produk Elysian. Mesti lah kami nak berikan pada anda produk yg terbaik, selamat & berkesan. Kini, Produk Malaysia Elysian beauty sudah setaraf antarabangsa. Cuba dulu baru dapat kesan yang WOW!

Kami jamin ianya 100% selamat dari bahan kimia yang merbahaya.. Kualiti terjamin & harga sudah pasti setanding kualiti. Yang dah guna je yg tau kan?? Dan confirm tak cari lain.. Yang belum guna, jom follow kami rapat rapat.. Ambik feel dulu.. Kenal dulu produk elysian serum ni. Baru confident nak mencuba! Kami tak paksa.. Tapi rasa rugi kalau anda semua tak rasa lagi manfaat dari produk ni.. Kita nak semua dapat manfaat okayy… Memang berbaloi baloi!

Elysian Booster serum bukan produk rebranding @ repackaging.. Telah dibuktikan kualitinya dgn ribuan testimoni dpd pengguna!. Test sekali pasti tak cari lain.. Malah andalah yg lebih bijak bila dapat produk yg harga setanding kualiti.  Rahsia Kombinasi Bahan natural menjadikan kulit wajah anda bebas jerawat, lebih anjal & cerah berseri

Elysian Booster Serum Halal & KKM approved (NOT150902912K)

.

fungsi elysian serum

SERUM VIRAL ANTI PORI & KAWAH

Ramai yg tertanya tanya macam mana parut berlubang boleh hilang & liang pori mengecil dgn hanya memakai Elysian Booster Serum?

Elysian Serum ada 1 bahan organik yg hebat & banyak manfaatnya iaitu Pomegranate Seed Oil @ lebih dikenali sebagai minyak biji delima yg dihasilkan dari biji buah delima. Walaupun ia dari minyak biji delima, Elysian Booster Serum langsung tak berminyak. Ia lebih bersifat ‘water based’. Bila disapu ke kulit wajah, serum ini terus meresap & muka anda menjadi tegang dan segar serta merta.

Pomegranate Seed Oil mengandungi ‘punicic acid’ yang berfungsi menggalakkan penghasilan lapisan kolagen fiber pada kulit muka, kesannya kulit akan sentiasa kelihatan tegang & gebu. Ia juga menghilangkan garis2 halus, liang pori terbuka & menghilangkan masalah parut berkawah akibat jerawat teruk.

KELEBIHAN ELYSIAN BOOSTER SERUM SKIN SOLUTION

  • Kulit gelap dan kusam semakin cerah berseri
  • Masalah kulit kering dan berminyak berkurang
  • kulit jadi lembap dan anjal
  • Menghalang jeragat & melasma
  • Masalah tona kulit tak sekata dapat diatasi
  • Menghapuskan semua jenis jerawat (jerawat batu, jerawat pasir)
  • Menghilangkan segala parut dimuka
  • Menghilangkan EYE BAG bawah mata
  • Membuang kolestrol bawah mata
  • Garis halus bawah mata dan muka semakin pudar
  • Blackhead & whitehead berkurang
  • Liang pori-pori mengecil
  • Eczema berkurang
  • Ruam punggung baby semakin sembuh
  • Mengatasi masalah kulit sensitif
  • Mengurangkan parut berlubang pada muka
  • Merawat kulit muka yg tersalah guna produk kecantikan berbahaya

.

elysian booster serum murah

BETUL KE ELYSIAN BOOSTER SERUM BERKUALITI?

Jom kami nak cerita kenapa produk Elysian ni tak boleh bagi kesan yg sangat cepat. Ehh..produk lain boleh janji Seawal 3 hari..1 hari?? Kalau berkualiti kenapa elysian tak boleh? Kenapa? Kenapa?

First sekali, Betul ke kalau beri kesan seawal 3 hari tu berkualiti? Kena kaji & lihat semula pada bahan-bahan yang digunakan ya. Anda perlu tau komposisi kulit kita terdiri daripada 3 bahagian. Epidermis, dermis & hypoepidermis..Lapisan epidermis adalah yang paling atas permukaan kulit.

Biasanya kita mengambil masa 28 hingga 35 hari utk menghasilkan lapisan kulit baru. Perlukan penjagaan yang rapi untuk menggalakkan pertumbuhan kulit baru. Yang kesan cepat sangat sebab bahan bahan dalam produk tersebut bukanlah membaiki lapisan kulit. Tapi, ia menghakis lapisan epidermis. Dan akhirnya dapatlah kulit putih, glowing & merencat segala pertumbuhan jerawat. Tapi kesan buruknya, Lama-lama kulit jadi nipis, rosak & merah2 macam udang kena bakar.

Bila kita ikut logik, Macam mana proses normal penghasilan lapisan kulit yang sepatutnya 28-35 hari boleh jadi 3 hari? Sangat cepat & bahaya kalau guna produk bukan2. Ingat, nak cantik tapi kesihatan kulit juga perlu seiring ye. Produk Elysian serum ini bertindakbalas secara semulajadi pada kulit. Sebab tu ia tak memberi kesan yang terlalu cepat seawal 3 hari. Perlahan lahan,tapi sehari demi sehari akan nampak kesannya. Ada yang cepat & ada yang lambat sangat bergantung pada keadaan kulit masing-masing.

.

ELYSIAN SERUM BOOSTER SKIN

Masalah jerawat batu, jerawat pasir @ jerawat bernanah? Apply serum ni, dan lihat sehari dua dah kecut & yang paling best tak meninggalkan kesan parut langsung, dgn syarat, jangan picit ye. The reason why ramai yg repeat order produk ni ialah sebab effect serum yang sangatlah best. Sekali dua pakai pun boleh terus jatuh hati. Tekstur serum tak melekit langsung & cepat menyerap kedalam kulit.

Blackhead & whitehead pun suka tumbuh dgn lajunya dekat muka? Haa ini lah solution terbaik utk uolls. Tak payah lekat2, tarik2, picit2 sampai merah hidung tuu. Untuk kulit kasar, berminyak & berparut? Pun bagus sangat apply serum ni. Parut berlubang, berkawah semakin sembuh, kulit kembali rata. Worth to buy, worth the price. Serum ini berupaya mengatasi masalah kulit yg anda hadapi. Produk NATURAL dan ORGANIK. Semua peringkat umur boleh pakai 🙂

.

cara pakai elysian serum

Cara Pakai Elysian Booster Serum

  1. Cuci muka dengan bersih & lap muka sehingga kering
  2. Apply toner dengan rata ( jika ada)
  3. Titiskan 1-2 titik Elysian Booster Serum ditapak tangan
  4. Ratakan & urut lembut ketika kulit muka masih lembap
  5. Kemudian boleh gunakan day @ night cream anda seperti biasa (jika ada)
    .

Elysian Serum boleh digunakan bersama semua jenis skincare
Boleh digunakan pada waktu pagi & malam
Goncangkan botol sebelum guna

Cara menjaga kualiti serum utk mendapatkan kesan yg terbaik:

  1. Boleh simpan dalam “chiller” utk soothing effect bila dipakai dimuka
  2. Letakkan serum di suhu bilik. Jangan letakkan di tempat panas seperti dalam kereta yg berjemur
  3. Jgn pakai secara berlebihan. 1-2 titik sudah cukup.
  4. Botol serum letak secara menegak, jgn dibaringkan.
    .

Isi Kandungan Elysian Serum Booster : 15 ml
Tahan 1 bulan setengah hingga 2 bulan

.

TESTIMONI ELYSIAN BOOSTER SERUM SKIN SOLUTION

elysian serum booster kkm

elysian serum berkesan

elysian booster serum selamat

elysian serum feedback

review elysian serum

elysian booster serum tak bahaya

kesan elysian serum

elysian serum stokis

elysian booster serum hq

elysian serum agent

elysian serum original

HARGA ELYSIAN SERUM SKIN SOLUTION

RM90 Semenanjung
RM95 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

Cara Order?

KOD ELYSIAN

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr