DYXY Cosmetic BC Cream Foundation

.

DYXY Cosmetic 3 in 1 Rutin Make Up Untuk Kulit Flawless Berseri

dyxy cosmetic bc cream

DYXY Cosmetic For Face Terdiri Dari 3 Item Iaitu :

  1. DYXY BC Cream Foundation
  2. DYXY Green Tea Face Mist
  3. DYXY Brush

.

1. DYXY BC Cream foundation

dyxy bc cream original

BC Cream Foundation adalah make up revolusi baru dari korea yg menggunakan kombinasi bb cream + concealer. Ia diformulasi dari mineral & ekstrak arbutin yg berupaya menjadikan warna tona kulit lebih sekata serta membantu merawat kulit. Formulasi baru ‘bb cream + concealer’ ini menjadi perfect foundation untuk yg inginkan full coverage tapi tak ada masa @ tak sempat bermekap lama. Ia sesuai utk semua jenis kulit, kulit kusam, sensitif & liang pori terbuka.

BC Cream Foundation bertekstur unik yg tak berminyak & tak melekit. Guna mousse cream yg meresap serta merta lepas kita apply pada kulit muka. Itulah pasal ramai orang complain kut. Haaah? Complain ape pulak?? Complain tahan lama aihhhh ! BC Cream ni bila kita apply dia akan ikut tone warna kulit kita. Cover segala apa yg uols tak suka kat muka seperti parut, cela & meratakan tone menjadikan warna kulit lebih terserlah glowing. Tak kira macam mana keadaan kulit uols BC Cream bole jadikan licin & shining tau. BC Cream juga function as oil control cream so sangat sesuai untuk kulit muka berminyak & yang sering berpeluh. Jangan la pelik nanti tiba2.. ehh muka tak keluar minyak la.. Itulah kehebatan BC Foundation

DYXY Cosmetic BC Cream foundation umpama magic yg mampu merawat segala cela

  • Ada SPF 50++ yg boleh melindungi kulit muka dari sinaran UV
  • Kesan flawless 3D yg nampak macam filter tapi masih natural
  • Mudah menyerap ke dlm kulit & menjimatkan masa utk bersiap
  • Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit berjerawat & sensitif
  • Anti-Oily face. Tekstur krim yg sangat ringan & selesa dipakai
  • Mekap Tahan lama sehingga 8 jam
    .
    .
    BC Cream dah terjual sebanyak 20,000 pcs, beribu ribu feedback customer yg berpuas hati. Siap ada yg dah repeat order wlupun belum habis pakai.

.

dyxy natural beige foundation

DYXY BC Cream Foundation ada 2 Tone available

Beige : Untuk kulit yang cerah ala2 ‘chinese’ @ cerah sederhana. Tona kulit akan nampak lebih cerah, berseri & paling penting tak bercapuk/ cakey

Natural : Untuk tona kulit sawo matang & sederhana cerah . Jgn risau hitam manis pun boleh pakai, dia ikut tone kulit kita. kulit akan lebih glowing & licin

Best tak bile org tanya macam ni dekat uolls?
“Make up ke tak ni.. Wow nampak flawless natural look macam awek korea lah”

Senang je nak apply BC Cream ni.. Tak melekit, tak berminyak. Rasa light macam tak pakai apa2 je. Muka fresh macam tak make up pun. Sesuai la untuk kaum wanita yg tak suka make up tebal. Korang yg jenis tak suka pakai make up @ apa-apa kat muka tu memang sepadan dgn DYXY BC Cream coz dia ringan tapi boleh cover semua cela. Jimat dasyat pulak tu.. Tahan lebih 3 bulan !

Sesuai utk kulit berminyak, yang senang berpeluh, kulit muka kusam & yang berkulit gelap. BC Cream Foundation boleh menggantikan day cream @ sunblock @ base make up sesuai untuk orang yg malas bersiap. Pakai 1 kali je tahan lama sampai malam glowing habis tak payah touch up banyak kali sebab BC Cream ni tak berminyak, tak bercapuk & tak melekit langsung

Dengan DYXY BC Foundation..

  • Tak Perlu compact powder
  • Tak Payah filter / camera 360
  • Tiada parut jerawat
  • Tiada lagi jeragat
  • Say No to sunburn
  • Bye Bye muka kusam

.

dyxy bc cream foundation murah

Siap Dlm Masa Seminit Dengan DYXY BC Foundation

Ya, diulangi.. 1 minit sahaja untuk anda bersiap depan cermin. Tepek je foundation ni macam pakai compact powder lepas tu pakai lipstick sikit bagi tak nampak pucat, zasss siap, dah boleh keluar rumah. Senang kan? Kalau time rushing, pakai DYXY BC Cream ni dalam kereta pun boleh uols. Mudah sangat!

Ramai yg tanya macam mana BC Cream ni? betul ke tak payah pakai bedak? Tak payah pakai apa-apa dah ke lepas apply BC Cream? Betul ke boleh cover semua parut & cela kat muka? Haa ni kte nak share dengan uolls info best pasal BC CREAM. Hanya dgn DYXY BC Cream & mineral Face Mist, dah boleh keluar rumah dgn sangat confident. Eh, Lelaki pun ada yg pakai BC Foundation ni juga tau. Jgn main main!

DYXY BC Cream Pakar menghapuskan

Eyebag (Lingkaran gelap bawah mata)
Jeragat & Parut jerawat
Tona kulit tak sekata
Blackhead di muka

.

dyxy 2 tone berbeza

“Akhirnya terjebak jugak dgn DYXY BC Cream foundation. Patutlah kulit orang korea cantik, putih mulus & flawless..Pakai yg ni rupanya. Anis cuba haritu memang best, nampak natural look je, kulit licin & tak bercapuk”

-Anis

Anda mencari produk yg boleh menutup & memudarkan segala cela dimuka ?
BC Cream foundation dari korea menjadikan tona kulit anda licin & flawless, rasa ringan seolah tidak memakai bedak.

Dapat Jimat banyak ok guna foundation ni. Jimat sebab apa? Tak payah guna banyak produk. Guna DYXY kosmetik je dah full coverage. BC Cream ni all in one, complete dgn bb cream + concealer + SPF 50++ utk perlindungan matahari. Face Mist pulak berfungsi sebagai toner & moisturizer. 2 Produk je dah cukup. Memang jimat ! 1 kali sapuan je dah nampak effect kulit lebih cantik glowing & yg paling syok sebab boleh cover parut jerawat dan jeragat. Sangat recommended untuk yg malas makeup & nak cepat bersiap

.

2. DYXY Green Tea Mineral Face Mist

dyxy face mist

Risau bila jerawat naik?

Lagi-lagi, time period jerawat makin menjadi-jadi naiknya.. Anda pun mula rasa down bila nak berhadapan dgn orang ramai . Nak pula yg bekerja diluar rumah .

Spray kan aje jerawat dgn Face Mist, tengok2 semalaman dah kering jerawat tu

Apa Yang Anda Dapat Dgn DYXY Face Mist green tea?

  • Jerawat halus hilang
  • Muka segar & glowing
  • Kesan melecet sembuh
  • Kulit kering semakin lembap
    .

Face Mist dari DYXY ni bukan sebarang face mist, ia mengandungi mineral yang sangat bagus untuk kulit muka. Selalu kaum wanita ni klu guna mekap, takut tumbuh jerawat kan? DYXY Face Mist melindungi kulit anda dari jerawat & kekusaman. Dia punya effect glowing tu pulak buat kita rasa macam tak nak berenti dari belek muka kat cermin

.

dyxy mineral face mist

DYXY Face Mist The best green tea mist spray !

“I memang suka sangat green tea. Almost everything nak dari green tea. Dari Mouthwash, toothpaste & air pun green tea. Then I found this Green Tea mineral Face Mist by DYXY. Its really refreshing. Lepas mandi spray, lepas cuci muka spray. Sebab bau dia best. Bila i pakai lepas siap makeup, muka jadi lebih glowing. Bila pakai sebelum tidur, bangun esok tu muka mesti rasa lembut je. Sekarang this is my feveret. Sebelum habis ni nanti i akan repeat order”

DYXY Face Mist berfungsi 5 dalam 1

  1. Sebagai Toner
  2. Sebagai Face Mist
  3. Sebagai Moisturizer
  4. Sebagai Finishing spray
  5. Sebagai Makeup remover
    .

Kelebihan DYXY Green Tea Face Mist

  • Mengandungi zat mineral
  • Boleh dijadikan base make up
  • Muka fresh & glowing effect serta merta selepas spray
  • Make up tahan lebih lama
  • Bauan green tea yg wangi dan aman
  • Mengurangkan kesan alahan di muka
  • Mengecutkan jerawat pada muka
  • Sesuai untuk kulit muka sensitif
  • Boleh digunakan lelaki & perempuan
  • Muka lembap & segar secara natural
  • Ekstrak teh hijau & Vitamin E Mengecutkan jerawat
  • Makeup tahan lama, tak cakey @ bertompok
  • Pengganti toner dan make up base
  • Anti radang serta lembut pada kulit
  • 100% tiada bahan kimia merbahaya
  • Kulit menjadi lembap, sesuai utk kulit kering & mengelupas
  • Tahan 2 hingga 3 bulan mengikut kekerapan penggunaan
    .

Isi Kandungan DYXY Green Tea Face Mist 160ml

.

dyxy brush

3. DYXY FACE BRUSH

Keistimewaan DYXY Brush

  • Menjimatkan foundation
  • Bulunya yg padat & mampat
  • Bulu kukuh dan tak mudah tercabut
  • Saiz kecil mudah dibawa kemana-mana
  • Saiz yg mudah dipegang
  • Beauty blender versi berus
  • Digunakan oleh make up artis terkenal
    .

Nampak biasa tapi kesannya jelas berbeza dgn brush diluar sana

Ape yang hebatnya dengan DYXY Brush ni ?

  • Bulu yang berkualiti tinggi, gemuk & padat
  • Pegangan yang kemas & Bulu yg super lembut
  • Hanya perlu 2-3 olesan sahaja
  • Foundation tak bercapuk
  • Senang untuk blend foundation keseluruh muka
  • Menjimatkan foundation sbb tekstur tak menyerap kedalam brush
  • Effect lebih WOW bila dipakai dgn BC Cream DYXY & Face Mist DYXY
    .
    .

Selain dpd cantik, bulu brush ni jugak padat. Uolls jangan risau sebab kami jual barang yg 100% halal sahaja ye. Brush ni halal, dont worry sebab bulu ni bukan bulu oink2 taw. Korang yang beli brush dekat luar sana hati-hati yea. Jgn sampai terpakai bulu yg haram sebab nak murah. DYXY Brush nie boleh pakai dgn mana2 foundation pun. Biar mahal sikit pun takpe, asal kita tau dari mana sumber dia.

.

dyxy set

Kalau beli BC Cream & Face Mist, jangan lupa ambil sekali set yg ada brush DYXY ni.. Barulah lengkap set korang. Kalau mula2 beli set tanpa brush, guarantee korang mesti akan order brush pulak lepas tu. Sebab rasa tak sempurna set DYXY Cosmetic kalau takde brush nya.

Cara Pakai 1 Set DYXY Cosmetics
  1. Cuci muka menggunakan cleanser anda sendiri
  2. Kemudian spray DYXY face mist ke muka anda
  3. Biarkan seketika sehingga menyerap dalam 1-2 minit
  4. Ambil DYXY Brush anda
  5. Calitkan sedikit pada DYXY BC Cream
  6. Akhir sekali, ratakan foundation tersebut ke seluruh muka anda

    Dan Siap !

.

TESTIMONI DYXY COSMETIC BC CREAM FOUNDATION, FACE MIST & BRUSH

testimoni dyxy face mist

dyxy original cosmetic

feedback bc cream dyxy

dyxy face mist berkesan

dyxy face brush bc cream

dyxy mineral face mist testimoni

dyxy face mist green tea review

testimoni dyxy bc cream foundation

review bc cream by dyxy

dyxy cosmetic bc cream foundation

cara pakai dyxy bc cream

HARGA DYXY BC CREAM FOUNDATION

RM85 Semenanjung
RM90 Sabah Sarawak

HARGA DYXY GREEN TEA FACE MIST

RM50 Semenanjung
RM55 Sabah Sarawak

HARGA DYXY BRUSH

RM40 Semenanjung
RM45 Sabah Sarawak

PROMOSI JIMAT HEBAT

HARGA COMBO A
(BC CREAM + FACE MIST)

RM120 Semenanjung
RM125 Sabah Sarawak

HARGA COMBO B
(BC CREAM + BRUSH)

RM110 Semenanjung
RM115 Sabah Sarawak

HARGA COMBO C
(BC CREAM + FACE MIST + BRUSH)

RM135 Semenanjung
RM140 Sabah Sarawak

FREE POSLAJU

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr