MaxxSlim Weight Loss Supplement Kurus

maxxslim kkm

.

Anda ada 5 Masalah Berat Badan ini?

  1. Seluar & baju semakin ketat
  2. Diejek rakan sendiri sebab gemuk
  3. Rasa berat bila berjalan
  4. Lepas bersalin berat turun naik
  5. Malu dgn penampilan diri bila keluar

.

maxxslim murah
MAXXSLIM boleh bantu anda..
Lebih sihat !
Lebih yakin !
Lebih cantik !

Maxxslim Weight Loss Supplement Kurus yang Dipercayai

MAXXSLIM by Roserich Empires

Produk MaxXSlim adalah Formulasi semulajadi Pertama yg boleh digunakan oleh pesakit darah tinggi, diabetes & ibu menyusukan bayi. Pantas Membakar Lemak di Perut, Peha, Lengan dan Pinggul

Dengan Maxxslim

  • Tak payah berlapar
  • Tak perlu bersenam
  • Tak perlu senak perut
  • Sesuai untuk lelaki & perempuan
  • Boleh digunakan ibu menyusu & pesakit darah tinggi
  • Maxxslim HALAL & BEBAS RACUN (ada sijil racun negara)
  • Tak ada kesan sampingan seperti pening, mual, letih, angin, sukar tidur malam, sembelit, jantung berdebar & gangguan hormon.
  • Maxxslim Tak mengandungi bahan terlarang. ada sijil labtest yg menyatakan maxxslim bebas dari bahan terlarang. Maxxslim hanya ekstrak dari buah 100%

.

Bahan Kandungan Maxxslim

Epal hijau

Lemon

Halia

Asam keping

.

maxxslim original

Baru-baru ini tengah hot meletop 1 Produk Kurus yg menjadi viral di facebook. Memang jadi bualan org sebab berjaya turunkan berat badan & bakar lemak. Ya, ia adalah Maxxslim!

Kali ini kita nak cerita pasal produk kurus maxxslim pula. Jangan korang tak tahu produk maxXslim ni dah lama ada kat pasaran. Testimoni pun berlambak-lambak yg berjaya kurus dengan maxxslim. Rugi sangat kalau tak pernah cuba sbb maxXslim ni sangat membantu mengawal selera makan, tak rasa lapar tau. Penghadaman lancar, metabolisma badan untuk pembakaran lemak meningkat & banyak lagi kelebihan. Maxxslim boleh diambil utk yg bermasalah berat badan berlebihan, darah tinggi, kencing manis, ibu menyusu & tak menyebabkan kesan sampingan sebab ianya 100% dari ekstrak bahan natural. Maxxslim Berkesan Utk Detox Buang Toksin & Kuruskan Badan

Dengan Maxxslim Tak Ada Kesan Sampingan Seperti :

– Mual
– Loya
– Pening
– Lesu
– Cirit birit
– Alahan
– Masuk angin
– Sukar tidur malam
– Jantung berdebar

.

Apa Yang Anda Dapat Dengan Maxxslim?

  • Badan semakin kurus
  • Kadar metabolisma meningkat
  • Membakar kalori berlebihan
  • Sistem penghadaman lawas
  • Pembuangan angin lancar
  • Selera makan terkawal
  • Membuang lemak dlm usus
  • Menghalang pembentukan lemak
  • Menghalang tubuh menerima lebihan lemak & karbohidrat
  • Membuatkan sistem penghadaman berfungsi dgn baik.
  • Masalah sembelit dapat diatasi

.

maxxslim kkm

Puan2 nak tak kurus ?
supaya suami tak pandang perempuan lain dah
supaya anda pakai pesen apa pun tetap lawa
supaya anda kekal sihat & bebas berpenyakit
supaya anda sentiasa awet muda
supaya anda tak malu tersipu sipu bila bergambar
supaya ada keyakinan diri bila berdepan dgn orang lain

JOM BAKAR LEMAK DEGIL Anda & Jadi Lebih Kurus, lebih Slim dgn Maxxslim!

Ibu menyusu pun boleh ambil ‪‎maxxslim‬ tanpa risau
Bahan Kandungan maxxslim 100% semulajadi dan tak menggangu penyusuan

INFO MAXXSLIM

  • 1 botol Maxxslim ada 60 biji kapsul
  • Dirumus dari Herba semulajadi yg berkualiti & selamat
  • Boleh consume dari 15 tahun & keatas
  • 100% Tiada side effect sebab ia dari buah dan herba terpilih
  • Boleh stop kalau dah dapat berat badan ideal
  • Awal penggunaan akan kerap buang air kecil untuk detox
  • Jarakkan 2-3 jam kalau mengambil supplement lain
  • Ibu mengandung DILARANG ambil
  • Ibu menyusu boleh ambil, sebaiknya lepas 60 hari
  • Pesakit darah tinggi, diabetes, tyroid boleh ambil

.
Siape kate lelaki tak boleh ambil maxxslim ?
Ada yg makin hensem bergaya lepas LOSS 15KG dlm masa SEBULAN jer!!
Hebat kan!! abg2 boroi tak kan nak tgk je ? jom jadi fit & sado…

.

maxxslim berkesan

Ada tak yg pernah makan ubat kurus, lepas stop berat naik mendadak?
Maxxslim Tak! Pengguna maxxslim Hampir sebulan stop MAXXSLIM berat TAK NAIK !! Malah maintain… Customer saje je nak uji produk ni sama tak macam produk lain.. MEMANG TAK SAMA. Paling best Maxxslim ni boleh boostkan energy so uolls takde rasa lesu, melawaskan penghadaman dan paling org suka sebab mengenyangkan. So dari situ maxxslim dah mula kawal pemakanan kita dan Selebihnya dari usaha kita..

MAXXSLIM Mengandungi bahan2 dari ekstrak epal, HALIA, LEMON & ASAM KEPING.
Tahukah anda? Asam keping berfungsi memfokuskan pada pembakaran lemak sedia ada & menghalang lemak baru dpd membentuk. Dengan pengambilan MAXXSLIM menjadikan anda cepat kenyang & berat badan senang turun. Best kan ??

.
Siapa yang dilarang mengambil MAXXSLIM?

  1. Kanak-kanak usia 15 tahun kebawah
  2. Pesakit kronik buah pinggang @ jantung laju
  3. Wanita yg sedang period
  4. Ibu dalam pantang (baby 3 bulan ke atas boleh ambil)

.

Semasa Mengambil Maxxslim anda perlu Pantang

Caffein
Makanan berlemak
Makanan @ minuman Bergula
Air gas
Makanan yang tinggi garam

.

maxxslim halal

Apa yg BEST sangat MAXXSLIM nie?

Telan2 LEMAK tepu jadi cair
Telan2 PERUT boroi jadi KEMPIS
Telan2 TERPAKSA TUKAR PAKAIAN SAIZ LEBIH KECIL

Lagi BEST Maxxslim berkesan dgn cepat & BEBAS dari SEBARANG chemical berbahaya!

Keistimewaan MaxXSlim
  • Menurunkan berat badan seawal 3 – 7 Hari.
  • Control selera makan.
  • Rasa cepat kenyang walaupun makan sikit
  • Sistem penghadaman Lawas
  • Perut Anda Hanya terima Makanan Yg Diperlukan sahaja.
  • Anda tak akan rasa Lapar Sepanjang Masa.
  • Lemak degil di perut, peha, lengan, Pinggul akan disingkirkan dari badan.

.

Kami terima banyak testimoni baru maxxslim yg masuk..

Ade yg turun berat sampai 16kg
Ade yg pregnant lepas turun berat sebab ambil maxxslim
Ade yg lawas membuang, perut dah kempis
Ade yg baju seluar dah longgar
dan macam2 lagi feedback dari customer maxxslim ni
Maxxslim ada cop HALAL dekat botol. Halal malaysia & produk bumiputera tau…
Nak cuba tapi masih ragu ragu? jangan risau dah ramai yang try & alhamdulillah tak ada yg bermasalah. Yang penting anda perlu rajin minum air KOSONG 2 – 3 Liter sehari ikut berat badan ye..

.

cara makan maxxslim
Cara Makan MaxxSlim

Pagi
Ambil 1 biji Maxxslim dengan segelas air suam
Selepas ambil maxxslim tunggu 1 jam sebelum anda ambil sebarang makanan
Selepas 1 jam anda boleh mengambil sarapan seperti biasa

Malam
Ambil 1 biji maxxslim 3 jam selepas anda makan malam

*Hari pertama hingga hari ke-3 : 1 biji pagi + 1 biji malam
*Hari ke-4 dan seterusnya : 2 biji pagi + 2 biji malam

– Air kosong digalakkan minum 2 liter keatas dan anda boleh amalkan air detox lemon 1 @ 1.5 liter
Selang makan Maxxslim jika Anda ada mengambil Ubat doktor @ Jamu
Jarakkan 2-3 jam jika ingin mengambil supplement lain

Yg mana dah ada maxxslim tu jangan lupa ambil maxxslim sebelum sarapan…
Nak KURUS tak boleh skip sarapan pagi okey
Kalau uolls jenis susah nak telan pil, boleh buka kapsul & makan serbuk. Boleh juga campur dengan air. Rasa masam2 buah & sedap

.

TESTIMONI MAXXSLIM WEIGHT LOSS SUPPLEMENT

testimoni maxxslim

feedback maxxslim

kesan sampingan maxxslim

maxxslim selamat

maxxslim ori

maxxslim agent

maxxslim lulus kkm

maxxslim review

maxxslim hq

maxxslim stokis

HARGA MAXXSLIM WEIGHT LOSS SUPPLEMENT KURUS

RM90 Semenanjung
RM95 Sabah Sarawak
FREE Poslaju

Cara Order
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr