Luffiya Queen Rosebelle

LUFFIYA QUEEN ROSEBELLE SACHET

.

Apa Itu Luffiya Queen Rosebelle?

luffiya queen rosebelle harga

Luffiya Queen Rosebelle adalah produk kecantikan luar & dalam yg menggunakan formulasi Rose placenta yg pertama seumpamanya di Malaysia. Rose placenta adalah super antioxidant, Ia bertindak dengan meneutralkan radikal bebas yg selama ni menjadikan kulit kita kusam, gelap & lesu.

Fakta best utk uols yg nak combo slim + putih + aset mantap. Luffiya Rosebelle ini supplement yg berfungsi putihkan seluruh badan, membakar lemak disamping menganjal & memantapkan aset anda. Luffiya Queen Rosebelle bukan je utk cantik ye, malah boostkan tenaga supaya kekal aktif sepanjang hari mcm anak dara. Kalau anda nak kulit halus selembut bayi, makin cantik gebu & sihat, memang wajib ambil Luffiya Queen Rosebelle !

Manfaat Utama Luffiya Queen Rosebelle

  1. Whitening – Agen pencerahan kulit & membedakkan diri dari dalam
  2. Detox – Menyingkirkan semua toksik dalam badan
  3. Anti aging – Wajah kekal awet muda
  4. Slimming – Bakar lemak & Membentuk semula bdn tanpa kesan gelebeh
  5. Energy – Kekal cergas & bertenaga

.

luffiya queen rosebelle original
Luffiya Queen Rosebelle produk 1st in malaysia dengan Combo 5️x keberkesanan
Detox, slimming, whitening, anti aging, vitality ~ ️
Berperisa lazat rasa epal yg sangat sedap️

Luffiya Queen Rosebelle adalah supplement untuk wanita sahaja, Semua peringkat umur boleh ambil (asalkan dah period). Luffiya Queen Rosebelle supplement bukan collagen namun ia mengandungi bahan yg boleh merangsang penghasilan collagen secara semulajadi dalam badan kita.

Oleh itu kalau ada dikalangan anda yg tak nak ambil collagen (kerana ada @ bimbang akan ada masalah cyst/ fibroid) jadi Luffiya Queen Rosebelle adalah supplement yg paling tepat & sesuai utk anda. Jom cantik tanpa collagen! Tak ada kesan sampingan & boleh diambil oleh semua wanita termasuk yg ada masalah cyst @ fibroid !

Bahan Kandungan Luffiya Queen Rosebelle

  • Ekstrak rose placenta
  • Glutathione
  • Oligo fructose
  • Swiss apple stem cell
  • Stem cell anggur
  • Stem cell argan
  • Vitamin e
  • Astaxanthin
  • Stevia
  • Bayam
  • Pueraria mirifica
  • Pueraria lobata
  • Serbuk mutiara

.

luffiya queen rosebelle murah

Kenapa Ramai Wanita Memilih Luffiya Queen Rosebelle?

Kesan pantas & hasil menakjubkan

Diformulasikan untuk membantu pencerahan kulit secara pantas tanpa kesan sampingan. Berdasarkan feedback pengguna, Produk ini lebih berkesan berbanding produk lain di pasaran.

Bentuk sachet kecil dan ringan

Mudah dibawa kemana sahaja. Hanya letak dalam handbag. Time traffic jammed pon boleh consume uollss.

Koyak & minum

Sangat mudah diminum, hanya koyak sachet & boleh terus minum. Tak perlu susah payah nak bancuh2…shake2… Senang kan? tak ada lagi alasan malas utk cantik !

Luffiya Queen Rosebelle membantu menyerlahkan seri wajah. Ia mencerah, menghaluskan kulit dan merawat masalah dalaman wanita seperti keputihan & lain-lain. Body shape yg anda idamkan juga akan menjadi realiti kerana Luffiya Queen Rosebelle boleh membesarkan payudara dan memontokkan punggung anda. Juga ada bahan lobata yg berfungsi untuk mencantikkan bentuk badan

Manfaat Luffiya Queen Rosebelle

Kesan pencerahan seluruh badan seawal 7 hari
Wajah berona pinkish & cerah
Kulit lebih segar dan berseri
Menghalang pembentukan jerawat
Menghilangkan parut 5 kali ganda lebih cepat
Kulit semakin glowing & nampak moist jer
Melindungi kulit dari sinaran uv berbahaya
Seluruh Badan rasa fresh & bertenaga
Menganjalkan payudara, memontokkan punggung
Menguatkan akar rambut
Memudarkan kesan selulit
Meningkatkan penghasilan collagen
Membaiki tesktur kulit tua & mati
Agen penaik seri wajah
Mengandungi antioksidan yg melambatkan proses penuaan
Baik untuk penghadaman & usus
Kandungan gula rendah kalori
Tak menaikkan selera makan

.

luffiya queen rosebelle hq

Luffiya Queen Rosebelle ni ada peminatnya tersendiri tau, sekali dah try mesti repeat order banyak kali. Luffiya Queen Rosebelle dirumus dari bahan berkualiti tinggi, direka khas untuk mencerah, menggebukan kulit disamping membekalkan tenaga luar & dalam!

No More Jerawat
No More Kusam
No more Kesan Parut

Apa yg Anda Dapat Dgn Luffiya Queen Rosebelle?

  • Kulit menjadi putih kemerah-merahan
  • Wajah kelihatan glowing secara natural
  • Kulit lebih lembut, tegang & anjal
  • Masalah kulit kusam & tak berseri dapat diatasi
  • Liang pori mengecil
  • Satu badan cerah sekata
  • Masalah jerawat dirawat dari dalam
  • Parut jerawat memudar
  • Payudara dan punggung semakin mantap
  • Miss v semakin mengetat & keputihan hilang
  • Menghalang jangkitan pada miss v
  • Rambut lebih sihat, beralun & hitam berkilat
  • Menguatkan kuku, tiada lagi masalah tumit kaki merekah
  • Hormon wanita yang menopous kembali stabil

.

Keistimewaan Luffiya Queen Rosebelle

  1. Kulit muka lebih cerah dan lembab.
  2. Aset anda nampak mantap & lebih anjal.
  3. Selepas nampak hasil penggunaan, suami akan suka & sentiasa puji
  4. Tubuh badan sentiasa bertenaga.
  5. Supplement Wanita all in 1.

Jom pakat- pakat consume luffiya queen rosebell dan rasai kesannya

.

luffiya queen rosebelle berkesan

Soalan Yang Sering Ditanya Mengenai Luffiya Queen Rosebelle.

Kenapa ramai pengguna suka dgn Luffiya Queen Rosebelle?

– Sebab senang, koyak je kemudian terus minum. Sachet kecil & mudah untuk bawa ke mana2

Produk ni rasa apa ye?

– Perasa epal yg sedap masam2 manis gitu

Apa kesan yg nampak semenjak ambil Luffiya Queen Rosebelle ni?

  • Badan rasa ringan, senang nak bangun pagi. Tak kisah pun malam tidur pukul berapa. Esok paginya still senang nak bangun
  • Tidur rasa lena dapat tidur yg berkualiti
  • Biasa time tengahari or petang dah lesu. Sekarang langsung tak mengantuk. Badan segar jer
  • Kulit halus macam baby dah
  • Cerah gebu satu badan
  • Masalah dalaman perempuan hilang
  • Badan makin kurus!! Mula2 ingat syok sendiri tapi lately ramai pulak yg tegur..

.

Luffiya Queen Rosebelle dirumus khas utk wanita yang inginkan kulit putih + body slim + aset mantap. Hasil pengambilan Luffiya Queen Rosebelle mampu dilihat seawal 7 hari. Cerahkan kulit gelap anda dengan cara yg paling cepat, selamat & berkesan. .Majoriti pengguna dah beransur putih tanpa membazir masa & jimat kos!

.

luffiya queen rosebelle kkm

Apa Kata Pengguna Luffiya Queen Rosebelle ?

“Badan rasa lebih ringan & bertenaga walaupun aktif kesana kemari. Kulit lembap & sekata, kalau cakar lengan dgn kuku pun dah takde garis putih yg disebabkan sel kulit mati..Hihi..Rambut gugur pun berkurang.

LQR ni Stabilkan hormon..Period cycle lebih teratur & on time, mantapkan aset dan bagus untuk hubungan suami isteri, yang ni tak perlu hurai uolls faham kan??

Juga detox, pencernaan lebih lawas takde masalah sembelit. Bonus.. Berat badan turun slowly, tak mendadak & badan lebih kemas especially bahagian perut ada loss inches.. Kulit pulak cerah sikit tapi tak putih melepak sebab saya bukan asal kulit melepak pun..Haha.. Sekarang dah Susah nak sunburn macam dulu sebelum ni senang ada belang kat muka & tangan”

“Sejak yus ambil Luffiya Queen Rosebelle dekat 5 bulan lebih kurang.. Berat badan makin turun. Tu yang paling yus suka. Dulu kalau pakai jean size 32 sekarang dah bertukar size 29. Bibir tak kering lagi. Nampak merah & moist macam pakai lip balm je.. Padahal tak pakai pon..hehe. Skin pun rasa lembab je, Tak kering lagi. Best sejak berLuffiya Queen Rosebelle.. Good experience. Sungguh tak cari produk lain dah..”

.

cara pengambilan luffiya queen rosebelle

Cara Ambil luffiya queen Rosebelle
  • Ambil supplement semasa perut kosong
  • Ambil 1 sachet LQR, Koyak sachet dan terus minum
  • Air masak perlu diambil atleast 2 liter sehari
  • Cadangan utk kesan yg lebih cepat amalkan 2x sehari dgn konsisten :
    – pagi before breakfast
    – malam sebelum tidur

.

Sesuai untuk pregnant or breastfeed mom
Time period boleh skip, tak perlu ambil sebab masa period kita akan mengalami perubahan hormon & berkemungkinan menyebabkan bahan aktif Luffiya Queen Rosebelle tak berkesan pada kita..

100% selamat & Tak ada kesan sampingan
Tak ada pantang larang sebab Luffiya Queen Rosebelle 100% hanya menggunakan Bahan-bahan semulajadi

Isi kandungan : 22 sachet/box (20ml/sachet) berperisa apple hijau
Jangan lupa ye uolls untuk consume Luffiya Queen Rosebelle atleast 1 sachet sehari.. Hanya koyak & minum je..Senang kan?

.

TESTIMONI LUFFIYA QUEEN ROSEBELLE

luffiya queen rosebelle feedback

luffiya queen rosebelle testimoni

luffiya queen rosebelle review

luffiya queen rosebelle stokis

luffiya queen rosebelle halal

luffiya queen rosebelle selamat

luffiya queen rosebelle ori

luffiya queen rosebelle kesan

HARGA LUFFIYA QUEEN ROSEBELLE

RM110 Semenanjung
RM120 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

Cara Order

KOD LUFFIYA

ATAU
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr