I Flawless Minyak Argan Emas

i flawless minyak argan emas hq

.

I Flawless Make Up Moisturizer No. 1 Di Malaysia
Pilihan Wanita yg Mahukan Solekan Perfect & Flawless

i flawless minyak argan emas

Anda perasan tak? Ramai wanita sekarang hanya pentingkan nak nampak putih je, tapi tak hiraukan sangat tentang kelembapan kulit wajah. Sebenarnya, klu uolls nak putih + flawless, kelembapan kulit wajah kena dititikberatkan.

I Flawless Minyak Argan Emas melembap & menjadikan kulit wajah uolls tampak flawless & yg paling penting, yakin dgn kecantikan wajah sendiri. Ia diformulasi untuk membantu merealisasikan impian para wanita memiliki wajah yg bebas cela samaada memakai make up ataupun tidak.

Kenapa I Flawless Minyak Argan Emas semakin menjadi rebutan gadis-gadis?

Kerana I Flawless adalah produk Minyak Argan Emas no.1 di malaysia. Ianya adalah 100% organik tanpa bahan terlarang. Diimport khas dari morocco & ada “Certificate of organic operation”. Kehebatan I Flawless Minyak Argan Emas ini ia mengandungi minyak argan kualiti tertinggi yg dicampur dgn serbuk emas 24k yg berfungsi sebagai anti penuaan & essential oil utk aroma terapi kebahagiaan. Teksture I Flawless Minyak Argan Emas amat ringan & mudah menyerap. Membekalkan kelembapan, menyembuhkan jerawat, menghilangkan kesan parut & agen anti penuaan yg terbaik. Semua manfaat ini ada dalam setiap botol I Flawless Minyak Argan Emas

.

i flawless argan oil

Pernah tak foundation uolls buat drama?

Kata bagi kulit cantik, tapi sudahnya crack & bercapuk sana sini.. I Flawless Minyak Argan Emas menjadikan foundation lebih senang blend dgn kulit. Sesuai sangat utk uols yg kaki mekap, jimat masa utk menghaluskan foundation diwajah. .Kaum wanita yg selalu ada dilemma foundation sangat sesuai pakai I Flawless.

Kenapa Anda Perlu Menggunakan Minyak Argan Emas Pada Wajah Anda?

Ramai yg masih lagi tak tahu kelebihan minyak argan untuk wajah. Kebanyakan hanya tau minyak argan sebagai pelembap utk rambut @ bahan masakan. Jom baca lebih lanjut & kami akan jelaskan supaya uolls diluar sana sedar manfaat penggunaannya utk wajah & mengamalkannya.

Kalau uolls berkulit kering, I Flawless pilihan yg terbaik. Berhentilah dari pakai skincare yg ada bahan terlarang sebab ia akan menyebabkan kekeringan kulit wajah. I Flawless Minyak Argan Emas bukan sahaja melembapkan kulit malah melindungi kulit muka supaya bebas radikal & kesan buruk dari persekitaran luar.

I Flawless juga sangat bagus utk kulit berminyak kerana ia berfungsi mengawal penghasilan minyak pada kulit wajah. Bila digunakan pada kulit berminyak, ia akan membantu mengimbangkan pengeluaran minyak & meneutralkan muka, manakala wanita yg berkulit kering, kulit akan berasa lembap serta tampak lebih sihat & berseri

Siapa yang sesuai pakai I Flawless Minyak Argan Emas ni?

  • Yang suka make up nampak natural
  • Yang susah nak blend foundation
  • Yang muka cepat berminyak lepas make up
  • Yang bermasalah foundation bercapuk & cakey
  • Yang nak cantik & flawless ala-ala retis
  • Yang nak makeup tahan lama lebih 18 jam
  • Yang mengalami bibir merekah & berdarah

.

harga minyak argan emas

Kenapa I Flawless Minyak Argan Emas jadi pilihan makeup artis?

Sebab hasil make up uolls akan jadi sangat cantik & berbeza dari sebelumnya!! Kalau sapu sikit minyak diwajah sebelum pakai make up, hasilnya solekan nampak segar, tahan lama & wajah kelihatan mahal, org putih kate ape? “berkelass gituu”. Ada macam2 jenis minyak di pasaran tapi bukan semuanya menjadi terutamanya kulit wajah yang mengalami masalah berminyak.

Kami jamin, especially utk mekap pengantin, mekap akan tahan sampai outdoor, tak ada crack & muka tak bercapuk. I Flawless Minyak Argan Emas adalah natural moisturizer yg sihat utk digunakan, jadi kenapa uolls perlu guna pelembab yg ada chemical? Nakkan hasil makeup yg exclusive & elegant haruslah guna I Flawless Minyak Argan Emas sebagai pelembab asas sebelum apply foundation!

Solekan tak flawless ??
Mekap tak tahan lama ??
Muka nampak kusam wlupun dah mekap??
Foundation merekah ?
Masalah kulit kering & bibir kering ??

Minyak Argan Emas I Flawless boleh settlekan masalah anda …
Formulasi rahsia iflawless 5x ganda lebih power dari minyak argan biasa

.

minyak argan emas i flawless

Cantik Tak Hasil Make up Guna i Flawless??

8 Sebab anda patut memilih I Flawless Minyak Argan Emas

Minyak argan premium

I Flawless menggunakan minyak argan yg paling berkualiti tinggi & premium dari morocco. Diakui oleh make up artist pro di malaysia yg keberkesanan serapannya 5 kali ganda lebih pantas

Formulasi khas untuk wajah

pertama di malaysia minyak argan yang diformulasi khas utk kegunaan wajah setaraf aesthetic level. Sebab tu bila dipakai & dicampurkan dgn foundation langsung tak berminyak malah jadikan mekap maintain flawless sampai 18 jam

Emas 24k

Wow! Bukan sahaja khasiat minyak argan, malah anda dapat jugak khasiat emas 24k yg boleh buatkan muka awet muda. Bayangkan umur uolls 35 tahun, tapi orang lain ingat baru 25 tahun. Hehe.. Suke tak?

Aroma terapi

mengasyikkan. Bauan I Flawless Minyak Argan Emas seperti anda sedang berada dalam spa hotel 5 star di morocco. I Flawless juga ada campuran aroma terapi yg paling popular & mahal di morocco. Duduk kat malaysia tapi dapat guna I Flawless rasa macam gadis2 morocco. Kulit yg dah cantik pun mesti la ala-ala org sane

Sesuai utk semua jenis kulit

Samada kulit kering, normal, kombinasi & berminyak kerana ia melembapkan wajah secara optimum tanpa berminyak. I Flawless boleh diserap kedalam kulit dlm masa 2 minit sahaja. Ia membantu mengimbangkan pengeluaran minyak di kulit wajah. Tak ada lagi masalah muka berminyak @ muka terlalu kering.

Menghilangkan jerawat

Manfaat minyak argan I Flawless akan memberikan kesan yang menakjubkan kepada anda yang mempunyai masalah jerawat di kulit muka. Jerawat terhapus seawal 1 minggu

Nampak muda dari usia sebenar

I Flawless memberikan kesan optimum dlm menegangkan kulit wajah. Emas 24k mempunyai ion yg membantu merangsang sel, saraf & urat membuatkan peredaran darah berlaku dgn lancar. I Flawless juga melambatkan pengurangan collagen & memastikan kulit sentiasa anjal & gebu

Bahagia dalaman

Ya, kajian menunjukkan 80% wanita yg tampil cantik, awet muda & berseri sebenarnya mempunyai emosi kebahagian dalaman yg melonjak-lonjak. Di luar negara, aroma terapi adalah salah 1 skincare @ perfume yg paling laris dijual sebab mereka percaya bauan dapat mengubah emosi dalaman seseorang. I Flawless Minyak Argan Emas menggabungkan sebanyak 10% aroma terapi yg menimbulkan unsur kebahagian. Kesan ketara yg dapat dilihat, setiap kali uolls bangun tidur akan rasa fresh, happy & lebih bersemangat. Wanita yg ada aura positif akan menjadi tarikan hebat setiap mata yg melihat!

.

kelebihan i flawless minyak argan emas

Minyak argan adalah minyak yg dihasilkan dari biji pokok argan. Ia penuh dgn khasiat semulajadi utk kecantikan kulit. Minyak argan sudah digunakan sejak beratus tahun dahulu utk mencantik, melembapkan wajah & anti penuaan kulit yg berkesan di morocco. Minyak argan ada nutrisi semulajadi seperti vitamin a, vitamin e, omega 6 & 9 asid lemak tidak tepu utk melawan radikal bebas, mengekalkan kelembapan kulit wajah & anti penuaan.

Kebaikan I Flawless Minyak Argan Emas untuk makeup

  • Make up tahan lama sampai 18jam
  • Make up nampak hidup & glowing secara semulajadi
  • Make up nampak elegant & exclusive kesan gold 24k
  • Mengawal dpd muka berminyak kesan dari makeup
  • Makeup lebih moist & lembut
  • Bibir terawat dari kering akibat lipstik

.

I Flawless memberikan nafas baru pada minyak argan supaya memberikan manfaat berkali ganda kepada pengguna. I Flawless menggabungkan minyak argan dgn emas 24k & essential oil lavender, rose & jasmine. Sebab itulah produk ini jadi pilihan artis, mekap artis & peminat makeup kerana iflawless menjanjikan hasil solekan yg sempurna, segar, exclusive, tahan lama & foundation tak merekah

Iflawless dijamin berbeza dgn minyak argan lain kerana ia telah diformulasi khas utk kulit wajah sahaja. Mempunyai tekstur yg ringan & mudah menyerap sbb itulah ia make up based yg terbaik

Dijamin 100% kulit anda akan semakin flawless kerana..

  • Kulit kering semakin lembab
  • Kulit berminyak bertukar normal
  • Jerawat mengecut & hilang
  • Kesan parut jerawat semakin pudar
  • Kulit lebih anjal & gebu
  • Liang pori2 mengecil
  • Kulit menjadi selembut bayi

.

cara guna i flawless minyak argan emas

Cara pakai I Flawless Minyak Argan Emas

Ada 2 kegunaan

1. Sebagai skincare @ serum
Boleh dipakai waktu pagi & malam
-2 titis selepas cuci muka pada waktu pagi & 2 titis malam (sebelum tidur)

2. Make up
Boleh sapukan 2 titis pada wajah sebelum pakai foundation & lipstick
Atau
Boleh mixkan dengan foundation sebelum disapu pada wajah

Digalakkan guna ke dua2 cara utk kesan wajah yg flawless dalam masa seminggu sahaja

Kini tiada lagi rahsia mekap artis menghasilkan makeup yg cantik. Hanya gunakan 2 titis sahaja sebelum apply foundation @ bedak. Hasilnya, kulit muka flawless, glowing, elegant, makeup tahan lama, tak merekah walaupun berpanas @ berhujan & makeup senang utk diblend

Dengan hanya sebotol I Flawless Minyak Argan Emas, uolls dah bersedia untuk tampil flawless?

.

TESTIMONI I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

i flawless minyak argan emas kkm

minyak argan malaysia

harga minyak argan emas i flawless

testimoni i flawless minyak argan emas

feedback i flawless argan oil

i flawless minyak argan emas original

minyak argan emas i flawless murah

kesan i flawless minyak argan emas

iflawless make up base

review i flawless minyak argan emas

i flawless argan oil original

minyak argan emas i flawless berkesan

hasil minyak argan emas i flawless

HARGA I FLAWLESS MINYAK ARGAN EMAS

RM70 Semenanjung
RM75 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU

Cara Order?
KLIK SINI

tempah LINK

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr