Susu Maaez : Susu Untuk Kulit Cantik

susu maaez original

SUSU MAAEZ, Susu Kambing Asli Untuk Kulit Cantik !

susu maaez sofieya beauty

Susu Maaez adalah susu kambing asli yg dirumus khas untuk merawat + mencerahkan kulit wajah & seluruh badan. Susu Maaez by Sofieya Beauty Diformulasi menggunakan bahan utamanya iaitu Susu Kambing & Sarang Burung Walit. Rumusan ini sangat serasi antara satu sama lain kerana susu kambing adalah susu yg terbaik selepas susu ibu & sarang burung walit bagus untuk kecantikan kulit serta merawat masalah kulit.

Susu Maeez bukan hanya mencerdaskan otak tapi ia juga menyihatkan tubuh, membantu kesembuhan penyakit yg melibatkan struktur & fungsi otak seperti Alzheimer, Parkinson, Stroke. Kesan sepantas 5 hari. Amat sesuai untuk kanak2 & seisi kluarga.

BAHAN KANDUNGAN SUSU MAAEZ

  • Susu Kambing
  • Kismis
  • Kurma
  • Biji Aprikot
  • Delima
  • Buah Tin
  • Madu
  • Sarang Burung Walit
  • Habbatus Sauda
  • Zaitun
  • Tomato

.

bahan kandungan susu maaez

Sering tergaru-garu sebab kulit gatal sampai tinggal parut hodoh?
Anak merengek sebab ruam lampin & eczema?
Tak selesa dgn renungan org sebab kulit sendiri kusam, PANAU & berKudis?

JOM CUBA SUSU MAAEZ SUSU UNTUK KULIT CANTIK

SUSU KAMBING ASLI DIJAMIN TIADA BAU HAMIS + ADA EKSTRAK SARANG BURUNG & MAKAN SUNNAH

Rasa yang sedap, ala-ala vanilla gitu & mudah diminum

Kalau uols ada masalah kulit bersisik, kering, gatal-gatal, tumit kaki pecah, eczema @ apa-apa masalah kulit, kami sangat syorkan anda consume susu maaez ni. Ibu menyusu & hamil pun boleh ambil juga ya. Bagus utk tambah susu ibu & kembalikan seri muka

APA YANG ANDA DAPAT DGN SUSU MAAEZ?

  • Kecerdasan minda, IQ dan EQ meningkat
  • Masalah eczema, panau & gatal-gatal hilang
  • Kulit lebih anjal, cerah & licin
  • Kulit yang kasar kembali halus + awet muda
  • Garis halus serta kedutan diwajah berkurang
  • Daya tumpuan dan ingatan semakin tajam
  • Membekalkan tenaga & kecergasan tubuh
  • Menguatkan rahim utk persediaan kehamilan
  • Kulit ibu dan bayi semakin cantik, halus
  • Susu ibu bertambah banyak dan pekat
  • Masalah lemah tenaga batin dapat diatasi
  • Masalah keguguran rambut & kuku rapuh berkurang

.

Susu Maaez disahkan HALAL & SELAMAT. Ianya dikilangkan dari kilang bertaraf GMP & Muslim

.

testimoni susu maaez

“Dah puas sapu ubat farmasi tapi tetap tak hilang penyakit anak saya ni”

Inilah luahan hati ibu yg dah cuba macam2 cara sebelum ni utk rawat masalah kulit anaknya. Tapi Alhamdulillah lepas ibu ini berikhtiar dgn susu maaez, masalah kulit yg dihadapi anak kecilnya beransur sembuh
Kami sangat gembira bila ada testimoni macam ni. Hebatkan susu maaez? Sebab bahan kandungan dalam susu maaez ni merupakan bahan2 yg berkualiti tinggi

“BARU BERAPA HARI MINUM SUSU MAAEZ, RUAM DEKAT LENGAN TERUS HILANG!!”

Yes, susu maaez boleh hilangkan ruam pada kulit. Kesannya boleh nampak seawal beberapa hari je . Bila dah lama guna krim & ubat untuk selesaikan masalah ruam pada lengan tapi tak hilang2. Akhirnya kulit beransur pulih lepas amalkan susu maaez.

Siapa yang boleh minum susu Maaez?

Bayi, budak, orang dewasa & orang tua
Lelaki & perempuan
TIada had umur
Susu Maaez sangat bagus utk cantik & lembutkan kulit dari dalam.
Bagus utk tumbesaran & perkembangan minda

.

susu maaez susu untuk kulit cantik

Anda nak kulit mulus halus bak bayi?
Bebas dari masalah kulit KASAR, gelupas & bersisik?
Jom konsisten minum SUSU MAAEZ & rasai kesannya seawal 5 hari!

Susu Maaez menggunakan susu kambing asli iaitu susu yg terbaik didunia selepas susu ibu. Meh kita nak share dengan uolls apa beza Susu Maaez & Belleza Collagen. Rugi tau sapa tak tau manfaat & kebaikan kedua-dua produk ni.

Susu Maaez ni special sebab dalamnya ada bahan dpd makanan sunnah seperti kismis, kurma, madu, biji aprikot, habbatus sauda’, sarang burung walit & susu kambing. Produk ni fokus pada mencantikkan kulit & mencerdaskan minda. Kulit wajah & badan akan jadi lembut, halus dan gebu macam baby gitew! Susu Maaez ini juga sangat bagus untuk ibu mengandung & ibu menyusu.

Beza dengan Belleza Collagen? Beza bahan kandungan & kesannya. Belleza Collagen fungsi utamanya berkesan untuk memutihkan kulit. So uols bila gabung kedua-dua produk susu maaez & belleza collagen ni akan dapat hasil kulit yg sangat cantik & cerah sekata. Bahan kedua-dua produk ni pun berlainan so takde isu overdose ok!

.

cara pengambilan susu maaez

CARA MINUM SUSU MAAEZ YG DISARANKAN

Bancuh 1 sachet Susu Maaez dgn 150ml air panas
Boleh diminum sebelum sarapan pada waktu pagi atau sebelum tidur pada waktu malam
Sesuai untuk semua lapisan umur.
Bagus untuk ibu mengandung & menyusu

  1. Untuk ibu menyusu, perlu minum Susu Maaez agar zat & manfaatnya akan tersalur pada baby (ibu & bayi akan dapat khasiat yg sama dengan serentak)
  2. Untuk anak yg minum Susu Formula, masukkan 1 sudu kecil Susu Maaez dalam botol susu anak & dibancuh bersama. Minum pagi & malam.
  3. Untuk kanak2 ataupun dewasa, jadikan Susu Maaez sebagai minuman rutin semasa breakfast @ sebelum tidur malam
  4. Untuk yg mengalami sakit kulit Kronik, amalkan pengambilan susu maaez 2 kali sehari (pagi & malam).

.

ISI KANDUNGAN : 1 Kotak ada 20 sachets
1 Sachet : 23 gram

.

TESTIMONI SUSU MAAEZ UNTUK KULIT CANTIK & SIHAT

susu maaez murah

susu maaez original

susu maaez feedback

susu maaez murah

susu maaez kkm

susu maaez agent

susu maaez stokis

susu maaez berkesan

susu maaez susu untuk kulit cantik

HARGA SUSU MAAEZ

RM59.90 Semenanjung
RM64.90 Sabah Sarawak
Free Poslaju

.
Cara Order

KOD SUSU MAAEZ

ATAU
KLIK SINI

tempah susu maaez

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr