Star Glow Scrub

STAR GLOW SCRUB
Ubah Kulit Kusam Jadi Glowing Berseri !

star glow scrub murah

STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB

Star Glow Scrub adalah rawatan scrub yg berfungsi  untuk membuang sel kulit mati, kulit kusam dan menghilangkan kotoran yg tersumbat dalam liang pori wajah. Star Glow Fairy Face Scrub juga menghasilkan sel kulit baru dgn cepat sekaligus bantu untuk mempercepatkan penyerapan nutrisi produk SKINCARE kita yang utama

Jika tak buat scrubbing, kesan diatas akan lambat terhasil. STAR GLOW bukan scrub biasa-biasa. Ia Diformulasi KHAS dari bahan aktif yg mampu mempercepatkan penutupan parut2 berlubang serta masalah muka yg lain seperti liang pori tersumbat, whitehead, blackhead & jerawat.

star glow fairy face srub

Star Glow Scrub selamat digunakan & tak ada kesan sampingan yang berbahaya. Star Glow Scrub adalah produk malaysia yg halal dan telah mendapat kelulusan kkm

BAHAN KANDUNGAN STAR GLOW SCRUB

 Oren

 Alpha Arbutin

 Vitamin C

 Collagen

 Ekstrak Teh Hijau

Star Glow Scrub adalah Facial scrub No. 1 di Malaysia yg terbukti keberkesanannya.. Formulasi khas untuk merawat masalah parut berlekuk & berlubang

Kenapa Anda Perlu Memilih Star Glow Fairy Face Scrub?

 Kulit terlindung dari sinar UV berbahaya

 Jerawat batu dan jerawat pasir mati

 Blackhead + whitehead hilang

 Kulit yang kendur menjadi lebih anjal

 Meningkatkan penghasilan collagen

 Liang pori-pori semakin bersih dan mengecil

 Mencegah melanin yg menggelapkan kulit

 Mengatasi kegatalan kulit

 Memudarkan jeragat & kesan parut

 Memperbaharui sel-sel tisu yang rosak

MASA REMAJA MUKA penuh dengan JERAWAT. BILa DAH BESAR, LEKUK-lekuk PULAK YG TINGGAL. Nak tau mcm mana lekuk2 kat muka saya ni slowly terkatup pada harga yg paling munasabah?

“Habis 2 tiub STARGLOW, tunang saya tegur bekas parut jerawat saya dah mula mengecil.. Hampir dah nak rata. Saya akan berkahwin sis InsyaAllah dalam 2 bulan lagi.. Takut ketara nanti lubang parut saya walaupun lepas pakai make up. Nasib jumpa STARGLOW. Lepas pakai tu muka saya pun makin cerah! mmg confident level sy naik balik. Alhamdulillah~”

-Azlina, 22, Perak-

Jenis kulit macam mana PALING SESUAI dengan Star Glow Scrub?

 Liang Pori Besar

 PARUT BERLUBANG

 PARUT jerawat @ keHITAMan

 JERAGAT PeNUH di muka

 TONA KULIT TaK SEKATA

 KULIT KUSAM

 kedutan halus

Star Glow Scrub TREATMENT NI MMG anda PERLU BUAT atleast 2 kali SEMINGGU UntuK ATASI MasalaH DI ATAS

Bahan Kandungan Hebat dalam Star Glow Scrub yg membantu kulit anda

🌿ALPHA ARBUTIN

Sumber alpha arbutin adalah dari daun bearberry yg berfungsi sebagai penghalang melanin yg menyebabkan kegelapan pada kulit.

Kesan pencerahan yg berganda tanpa sebarang iritasi pada kulit

Kulit menjadi lebih licin, glowing dan pinkish

Mensekatakan tona kulit muka

🍊VITAMIN C

Sumber utama kulit cantik & anjal

Salah 1 Anti-oksidan yg sgt hebat! (Mencerah serta membuatkan tona kulit kembali sekata)

Meransang penghasilan collagen dari bawah permukaan kulit

Menghilangkan kedutan

Menghalang sinaran UV berbahaya

Kulit semakin lembap dan gebu

Menghilangkan cela, jeragat serta parut

🍊COLLAGEN

Protein yg melindungi & merawat struktur kulit

Menutup parut berlubang dan Meremajakan kulit wajah

Menegang serta menganjalkan kulit

🌱EKSTRAK Green tea

Sumber Anti oksidan yang kuat

Ada bahan antiseptik + anti bakteria untuk mematikan jerawat

Menyeimbankan penghasilan minyak di muka

Menyejukkan kulit yang ‘sunburn’

Menyegarkan kulit muka

star glow scrub kkm

RAHSIA IBU YG BERKERJAYA MILIKI KULIT LEBIH CERAH, BERSERI & SEGAR DARI SEBELUMNYA

Ramai wanita ada masalah nak bahagikan masa utk diri sendiri. Lagi-lagi yg berkerja & ada anak. Kadang2 tu hal nak maintain diri sendiri mcm jaga muka, jaga badan dah tolak tepi dah.

Kulit muka mungkin tak ada jerawat, tapi jelas kulit dah nampak tua sebelum usia & kusam tak bermaya

kami teruja nak berkongsi dgn anda semua mengenai Laser Star glow scrub yg bantu jadikan kulit wajah anda lebih sihat & berseri.

Manfaat STAR GLOW SCRUB

– Membantu seimbangkan tona kulit anda

– Bertindak sebagai anti-aging ; menegangkan kulit + menghilangkan kedutan

– Menghapuskan jeragat & bakteria pada kulit muka

– Memberikan kesegaran berpanjangan pada wajah

– Meningkatkan kadar penghidratan + kelembapan kulit

– Kulit anda kelihatan lebih muda utk jangka masa lama!

Berazam nak selesaikan masalah kulit wajah anda tahun ni?

Jom dapatkan STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB

star glow fairy face srub

CARA GUNA STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB

Sapu & gosok secara lembut Star Glow Scrub pada bahagian muka 1 kali Sehari. Boleh dipakai pada bila-bila masa

– Tips : Scrub seelok-eloknya dipakai 3 kali sahaja seminggu untuk maintain kesihatan kulit & keserian wajah

TESTIMONI STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB

TESTIMONI STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB

star glow scrub testimoni

star glow scrub kkm

star glow scrub berkesan

review star glow scrub

feedback star glow scrub

HARGA STAR GLOW FAIRY FACE SCRUB

RM 38

POSTAGE :

RM7 SEMENANJUNG

RM10 SABAH SARAWAK

CARA ORDER

ATAU

KLIK SINI

 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr