Sabun Honey Glow Whitening Soap

SABUN HONEY GLOW WHITENING SOAP

HILANGKAN DAKI DALAM 3 MINIT !

sabun honey glow whitening soap

“Ehh, ini sabun ke Clorox?”

Ramai yang tanya mcm tu sebab kesannya sangat pantas hokehh. Pakai je, dah nampak beza sangat tona kulit sebelum dan selepas. Seawal 2-3 minit sahaja.

Bukan setakat boleh guna di badan, yg bestnya sabun ini boleh guna pada muka utk wajah yg lebih cerah, glowing & licin. Uolls tak perlu dah beli skincare mahal-mahal dengan 4-5 krim tuu. Jenuh aihh nak pakai. Sabun Honey Glow Whitening je dah cukup, Confirm! 😀

.

Kami Nak Share sabun yang…

✳ Cerahkan kulit dalam 2-3 minit

✳ Buang daki dengan pantas

✳ Berbau haruman Lavender

✳ Menyegarkan tubuh badan

.

Sabun Honey Glow Whitening adalah sabun formulasi terkini yg menghilangkan kulit kusam, gelap & berdaki. Kesan pencerahan seawal 3 minit. Lepas guna Honey Glow Soap, kawan2 confirm akan tegur kulit anda semakin cerah. Sental jer dengan Sabun Honey Glow Soap ni, akan keluar segala daki-daki celah badan kita.. Di kelangkang, ketiak, leher, muka & 1 badan boleh pakai

Sabun Honey Glow Berkesan Menghapuskan Daki degil baru dan lama ! Hanya gosokkan pada kawasan yang berdaki. Kemudian cuci dgn air. Sangat disarankan guna 2x sehari utk kesan yang lebih cepat

.

BAHAN KANDUNGAN SABUN HONEY GLOW SOAP

Sabun Honey Glow Soap dirumus dpd Madu Asli beserta Wangian Lavender & bahan-bahan natural yg dijamin selamat

.

sabun honey glow whitening soap murah

SABUN PENGHILANG DAKI HONEY GLOW

Selalu terkena debu + kotoran yang akhirnya bertukar menjadi daki?

Selalu berada diluar terdedah dgn Matahari terik sampai terbakar kulit?

Ada yang tengah mencari sabun magik yang boleh hilangkan sunburn & daki dalam sekelip mata?

DAKI + SUNBURN = KULIT GELAP

KULIT GELAP + SABUN MAGIK = KULIT CERAH + GLOWING

.

Sabun Honey Glow Whitening Soap Boleh guna di bahagian:

 Muka

 Ketiak

 Leher

 Peha

 Siku

 Pinggang

 Tangan

 Kaki

 Kawasan alat sulit

 Dan segala celah lipatan

.

APA YG ANDA DAPAT DENGAN SABUN HONEY GLOW WHITENING?

✔ Kulit lebih cerah seawal penggunaan pertama

✔ Kawasan dalaman anda cerah & bersih (ketiak, leher, lutut & peha)

✔ Daki baru & lama yg degil hilang serta merta

✔ Badan berbau lavender yang Wangi sepanjang hari

✔ Tubuh badan menjadi segar dan nyaman

✔ Sunburn dimuka & badan hilang

✔ Kulit semakin halus, stretchmark terhapus

✔ Kulit yg pecah2 pada tumit & siku kembali menjadi selembut bayi

✔ Garis hitam dipeha semakin pudar dan hilang

.

SIAPA YG PERLUKAN SABUN HONEY GLOW WHITENING SOAP?

  Orang yang berkulit gelap

 Orang yang bermasalah daki degil sama ada baru atau lama

 Muka @ badan yang sunburn (selalu terdedah matahari)

 Anak-anak yang aktif

 Orang yang pentingkan kebersihan kulit maksimum

 Bakal pengantin. Takdelah tersipu-sipu malu dgn pasangan sebab celahan dah cerah & lembut mulus

 Suami Isteri / Pengantin lama pun boleh. 🙂

.

sabun honey glow whitening soap kkm

“WOW SUNBURN dekat MUKA & TANGAN DAH makin hilang lah. PUAS HATI SANGAT !! KULIT JADI MAKIN lembut pulak tu MACAM BABY..”

Sabun Honey Glow ni bukan untuk daki biasa-biasa je, tapi untuk tanggalkan daki degil LUAR BIASA. Kulit terkena Sunburn yang dah lama pun boleh pudar tau. ..

Sabun Honey Glow Whitening Soap adalah sabun istimewa yang dirumus khas dari Madu Asli utk menghilang serta menanggalkan kerak2 daki degil yang dah lama melekat pada kulit kita.

Gelap & berdaki di ketiak, celah peha, leher dan kaki?

Puas sental guna sabun biasa pun tak hilang2 jugak?

Malukan bila pasangan @ kawan-kawan ternampak?

Jom sental dengan Sabun honey Glow whitening soap

Sabun dengan haruman lavender ini menghilangkan sunburn @ selaran matahari pada kulit. Mencerah serta memutihkan kulit muka, seluruh tubuh anda, suami dan anak-anak lepas seharian terdedah dengan habuk debu diluar.

Ekstrak Madu merupakan bahan aktif yang berkesan untuk menghilangkan lapisan daki, membersih sekaligus melembutkan kulit anda

.

KEISTIMEWAAN SABUN HONEY GLOW WHITENING

✔ Diformulasi dari madu asli & bahan semulajadi

✔ Sesuai untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

✔ Tak ada pengelupasan & Bebas dari kesan sampingan

✔ Boleh digunakan pada muka & seluruh badan

✔ Hasil memuaskan selepas 1 minggu penggunaan secara teratur

✔ Dijamin Selamat dan keberkesanan efektif

✔ 1 ketul berat 100 gram, boleh tahan 1 hingga 2 BULAN

✔ Bauan Lavender yg WANGI & berpanjangan

.

sabun honey glow whitening soap original

Jom kita tengok apa feedback pengguna Sabun Honey Glow Whitening?

“Sis, saya dah cuba tadi memang berkesan. Putih sis..Terbaiklah sabun HONEY GLOW ni. walaupun saya baru try pakai sekali hari ni. Memang puas hati sis.”

– Sis Aini, Perak

“Terkejut bila tengok sebelum & selepas. Bau dia wangi, saya dah mula jatuh cinta masa pakai sabun Honey Glow. Best memang tak rugi saya beli. Tq nanti saya order lagi ya..”

– Sis Ayuk, Sabah

Ada yang guna kat muka & tangan yang sunburn dah pudar. Parut 15 tahun makin lama makin pudar. Macam2 testimoni kami dapat sampai nak tulis kat sini memang tak habis. Alhamdulillah, happy & TQ juga pd customer yang yakin & bagi peluang untuk cuba Sabun Honey Glow ni..

.

Dah tengok testimoni, Jom tengok keburukan pulak…

HAAH?? Ada Keburukan ke? Apa keburukan sabun ni?

5 ‘KEBURUKAN’ SABUN HONEY GLOW WHITENING SOAP

 Jenuh sebab Suami @ isteri asyik nak rapat je. Dah tak segan time bersama sebab badan hilang daki, kulit makin cantik, lembut & wangi

 Kawan sekeliling sentiasa puji perubahan kulit anda tak henti-henti

 Saudara terdekat selalu bertanya mana nak dapat sabun magik ni

 Selalu tersenyum sendiri sebab happy dengan kesan sabun honey glow

 Risau duit habis sebab asyik nak repeat order je

.

Soalan yg Sering Ditanya Mengenai SABUN HONEY GLOW WHITENING SOAP

Q – Sabun Honey Glow ada kesan sampingan tak?

A – Tak ada kesan sampingan negatif

Q – Bilakah pemakaian Sabun Honey Glow?

A – Boleh digunakan pada bila-bila masa sahaja waktu siang & malam

Q – Siapa yg boleh pakai Sabun Honey Glow ini?

A – Sesuai utk semua lapisan tak kira tua @ muda

.

cara pakai sabun honey glow whitening soap

CARA PAKAI SABUN HONEY GLOW WHITENING SOAP

(1) Basahkan sabun sampai berbuih & sapukan dikawasan yg dikehendaki

(2) Sental dibahagian berdaki tersebut sehingga bersih

(3) Kemudian Bilas dengan air

SABUN HONEY GLOW WHITENING SOAP 100% SELAMAT & HALAL

TELAH MENDAPAT KELULUSAN KKM NOT161203227K

.

TESTIMONI SABUN HONEY GLOW WHITENING SOAP

testimoni sabun honey glow whitening soap

feedback sabun honey glow whitening soap

sabun honey glow whitening soap selamat

sabun honey glow whitening soap halal

sabun honey glow whitening soap review

sabun honey glow whitening soap testimoni

HARGA SABUN HONEY GLOW WHITENING SOAP

RM49 SEMENANJUNG

RM54 SABAH SARAWAK

FREE POS

.

CARA ORDER

ATAU

KLIK SINI

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr