QM Queen Black Soap

Kulit Rosak
Akibat Skincare Berbahaya?

QM QUEEN BLACK SOAP DETOX KULIT ANDA

 
qm queen black soap
QM Queen black soap @ Sabun Black Queen berfungsi Merawat Kulit secara menyeluruh dari
dalaman & Luaran. 
Produk ini
Bersumberkan bahan semulajadi & bagus digunakan untuk masalah kulit yg
disebabkan oleh pemakaian skincare berbahaya. 100% Tiada kesan Sampingan.
 
Ada Pengguna Kita yang pakai Jeragat Pun Hilang, Kulit Pun Makin Cantik dengan QM Queen
black soap

BAHAN KANDUNGAN QM QUEEN BLACK SOAP

– CHARCOAL
– KOLAGEN
– ARGAN OIL
Sabun BLACK
QUEEN QM ni bukan sebarang sabun hokehh. Customer yg dah cuba sekali, repeat
order lagi dan lagi. Haaa uolls tunggu apa lagi? Sabun ni bukan setakat guna
dekat muka tapi seluruh badan.
Sabun Black
Queen QM sekali guna jerawat kecut dalam 1 hari! Kulit Muka makin bersih, gebu
& lembut seperti kulit bayi. Yg suka pakai mekap pun boleh guna sabun ni
untuk bersihkan wajah terlebih dahulu
 
sabun black queen mutiara

SABUN QM BLACK QUEEN MUTIARA

Susah nak
cari pencuci muka yg berfungsi untuk mendetox kulit?
Nak kulit yg
kasar berminyak, berjerawat kembali halus, licin & berseri?
Jeragat yang
makin tebal dipipi, ketiak kusam berkerak serta celah peha hitam?
Cuba QM
Queen Black Soap, kesan seawal 1 kali pemakaian
 
Antara masalah kulit yang boleh dirawat dengan QM queen black soap
 
– Jerawat pasir
– Parut
– Jerawat batu
– Kulit berminyak
– Kulit Kusam & gelap
– Ketiak hitam
– Hitam celah peha
– Jeragat & pigmentasi
– biji kolestrol
KENAPA ANDA
PERLU MEMILIH QM QUEEN BLACK SOAP :

Menyingkirkan jerawat dengan pantas
– Memudarkan
jeragat serta parut degil

Menyeimbangkan pengeluaran minyak dimuka

Menghilangkan kulit kusam seterusnya mencerahkan kulit

Menyekatakan tona kulit muka
– Menghalus,
melembap & mengecilkan liang-liang pori

Menanggalkan kulit mati, daki degil di ketiak & celahan badan yg hitam

Menghapuskan strechmark para ibu selepas bersalin
– Telah
diluluskan oleh KKM (NOT150703738K)
– Boleh
dipakai diseluruh muka & badan
– Sesuai
digunakan untuk lelaki juga wanita
– Sesuai
untuk semua jenis kulit seperti kulit sensitif, kusam, resdung @ normal
BERAT QM
QUEEN BLACK SOAP : 50 GM
qm queen black soap hq
Queen Black
Soap ni Sabun hitam tapi boleh memutihkan kulit. Pelik tak pelik tu..? Sabun
hitam ini bukan hanya mencerahkan kulit tapi menghilangkan jerawat &
jeragat. Kulit wajah kurang BERMINYAK, semakin licin & GLOWING. Nak cantik
Nak kulit bersih? QM Queen Black Soap kan ada~
Sabun QM
queen black soap adalah dari ekstrak arang, collagen & argan oil yang mana
berkesan mengatasi masalah kulit. Manfaat ARANG adalah utk mengubati keracunan
pada kulit. So, mana kulit uolls yang rosak akibat penggunaan skincare yg ada
bahan kimia sebelum ni boleh dirawat dengan penggunaan sabun black queen QM.
QM queen
black soap ini mengandungi collagen & boleh dijadikan sebagai mask muka
Boleh
digunakan untuk..
– Kulit
sensitif
– Jeragat
– Oily skin
– Kulit
berjerawat
– Kulit tak
sekata
Aduh….makin
hari makin jatuh cinta dengan sabun QM nie. Pakai2 berapa hari je, kulit dah
jadi cantik. Pakai-pakai je kulit jadi tambah sihat menawan. 
Korang dah
cuba ke sabun arang Black Queen yg ajaib ni? Arang bukan sebarang bahan. Kesan
seawal basuhan pertama ye
 
cara pakai queen black soap

Cara Pakai SABUN QM QUEEN BLACK SOAP

Basahkan
muka dengan air bersih
Buihkan
sabun kemudian sapu dimuka & gosok secara perlahan-perlahan
Untuk muka
berminyak & liang pori terbuka
Biarkan buih
1-3 minit dimuka sebelum basuh
Untuk muka
yang berjerawat
Biarkan buih
selama 5 minit sebelum basuh
Untuk kulit
kering & liang pori terbuka
Biarkan buih
sehingga 1-2 minit kemudian basuh
** Ulang
pakai kali kedua, tapi terus basuh.
Sabun QM
queen black soap ini boleh digunakan untuk sabun badan juga selain muka, untuk
hilangkan kulit gelap di celah pelipat bahagian badan
Guna 2
hingga 3 kali sehari dengan teratur utk hasil terbaik
 
 

TESTIMONI QM QUEEN BLACK SOAP

 
testimoni queen black soap

 

queen black soap feedback

 

qm queen black soap berkesan
qm queen black soap kkm

 

queen black soap selamat

 

qm queen black soap halal

 

qm queen black soap review
HARGA QM QUEEN BLACK SOAP
RM39.90 SEMENANJUNG
RM44.90 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr