King Of Pearl Mutiara Asli



Rahsia Kejelitaan & Awet Muda Wanita Filipinaking of pearl mutiara

 
King Of
Pearl adalah Kapsul Mutiara yang diformulasi khas untuk membantu kecantikan
luaran & dalaman dgn kesan sepantas 7 hari.



APA ITU KING OF PEARL?

 
King of
Pearl Kapsul Mutiara adalah 100% pure mutiara & ianya adalah ORGANIK. Ia
 merupakan serbuk mutiara asli diimport dari Filipina. Serbuknya halus & tulen dari ekstrak mutiara, berkualiti premium & mempunyai
kadar mineral serta vitamin yg tinggi.


x Tanpa
tambahan collagen
x Tanpa
tambahan gluta
x Tanpa
tambahan vitamin
x Tanpa
tambahan protein
Tanpa pewarna, pewangi, pengawet @ perisa
King Of
Pearl Kapsul Mutiara Asli
Mutiara Pure
& organik untuk kesan kulit muka yang putih tanpa cela & berseri. 
Produk murah
tak semestinya tak berkualiti, Yg mahal tak semestinya bagus kan? 
King Of
Pearl harga murah mampu milik untuk uolls. 
Kulit makin
cerah, gebu, cantik & berseri !
king of pearl mutiara original
 
“100%
MUTIARA ASLI DALAM SETIAP PIL!”
.
“Serbuk
Mutiara dalam setiap pil King Of Pearl ni memang pure. Lepas consume, tunggu je
la Kulit muka uolls nanti akan naik seri & makin cerah. Minggu pertama saya
ambik, memang rasa glowing sangat2 muka. Best tak terkata! Senyum lebar je
smpai sekarang. Hehe~ “
– Cik Sue,
Kelantan
 
Wow..! Tak
sangka serbuk mutiara asli tanpa campuran apa2 pun rupanya boleh jadikan kulit
lebih cerah. 
Patut la
orang Malaysia ni especially bahagian timur kulit diorang licin, gebu. Bila
tanya ambil apa? Rupanya ramai consume kapsul mutiara sebab keberkesanannya.
Banyak lagi kebaikan KING OF PEARL ni actually, dah nama pun KING kan, mesti
lah paling hebat
  & paling berkesan
antara yg lain-lain. Jom tengok sikit apa lagi manfaat KING OF PEARL
MANFAAT KING OF
PEARL MUTIARA ASLI
– Berfungsi
Merawat Kulit Bermasalah
– Kulit licin
tanpa cela & Gebu
– Kulit
Pinkish/ Putih Kemerah-merahan
– Liang-liang
pori Mengecil
– Kulit nampak
Muda & tegang tanpa kedutan
– Menguatkan
jisim tulang
– Menghapuskan
parut



king of pearl mutiara murah

 

Tipulah
kalau namanya perempuan tapi uolls tak nak Kulit yg putih & cantik kan?

Mesti macam2 cara uolss cuba sama ada makan supplement atau pakai skincare.
Salah 1 bahan pemutih kulit yg natural & terkenal dari dulu adalah yg
berasaskan serbuk mutiara. Puteri-puteri China abad dulu gunakan serbuk mutiara
untuk merawat kulit agar sentiasa putih, cerah & kemerahan. 
Cleopatra
mencampurkan susu serbuk mutiara kemudian digunakan untuk mandi supaya
kulitnya kekal cerah & sihat
 
Kenapa Anda Perlu Memilih Serbuk Mutiara Asli King Of Pearl?
 
– Rahsia serbuk
mutiara asli diwarisi dari generasi ke generasi oleh doktor & bidan istana
– Digunakan
secara meluas dlm perubatan Cina untuk kesihatan serta kecantikan
– Mutiara
asli boleh diguna untuk luaran & juga diambil secara dalaman utk
mengekalkan kesihatan & keremajaan kulit
– Mutiara
asli diisokong oleh doktor & pakar herba sebagai ramuan kesihatan yg
bernilai
– Zaman dulu
hanya Para bangsawan serta golongan atasan yg guna
– Mutiara
Asli adalah Rahsia kecantikan kulit Maharani China sejak 4,000 tahun lepas
king of pearl mutiara berkesan

“SEKARANG ADIK LAGI CANTIK DARI KITA TAU… ISHH JELES PULAK~”
 
“Adik kita tu dulu biase-biase je. Kulit kita lagi cantik & cerah dari dia..hehe~ tapi kemarin dia ada cakap, ada beli supplement ni King of Pearl, nak cuba utk kulit. Kita iya kan je lah apa dia cakap sebab kita actually jenis tak percaya sangat supplement2 ni. Alih2, kulit dia pulak yg makin cantik sekarang ni. Amboi putih gebu pulak tu nmpak urat hijau! Membako ni.. Terus kita pun try King of Pearl tu jugak. Hehe..”
~ Sis Zana, Petaling Jaya


Terlajak cerah hokehh sampai nampak urat hijau ! Haa kan dah habaq, serbuk mutiara kita bukan yang biasa-biasa tau. Bahan serbuk mutiara ini diimport khas dari negara yg memang terkenal dengan keaslian mutiaranya
 
Fungsi &
Keistimewaan serbuk mutiara King of Pearl
 
– Melancarkan pengaliran darah
– Pelindung
semulajadi dari sinar Matahari & meneutralkan radikal perosak kulit
– Memulihkan
kulit dari sunburn & ulser kulit
– Menghilangkan garis halus & kedutan
– Menyuburkan
kulit, menjadikannya licin, anjal, sihat
– Mencerahkan kulit, menyingkirkan jerawat & jeragat
– Menggalakkan pembaharuan kulit
– Menghasilkan collagen pemulihan.
– Menyihatkan otak serta Menambahkan daya ingatan.
– Melegakan
keletihan, menyelesaikan masalah susah lena
– Berkesan
menenangkan jiwa, rasa murung, stress dan resah
– Menaikkan
kadar metabolisme badan
– Mengawal
kolesterol dalam darah.
– Membekalkan calcium untuk mencegah osteoporosis.
– Menguatkan
folikel rambut.
– Anti
kanser & anti oksidan yg menyekat penyerapan logam berbahaya
– Mengawal
sistem imun, meningkatkan daya ketahanan
– Mencegah
batu karang
– Mencegah
sakit puan, senggugut & keputihan
 
cara makan king of pearl mutiara



Cara Makan King Of  Pearl Mutiara Asli
1. Diambil sebelum makan
2. 1 Biji untuk 2 hari
3. Lebihkan pengambilan air masak, atleast 2L sehari
4. Pantang @ Kurangkan pengambilan caffein kerana caffein mengurangkan keberkesanan produk


– 1 Botol mengandungi 15 kapsul Mutiara

– 1 Kapsul untuk 2 hari
– 1 Botol tahan sebulan penggunaan


PERINGATAN :
~KESAN PENGAMBILAN PRODUK ADALAH BERBEZA BERGANTUNG PADA INDIVIDU


Individu yg ada penyakit, dinasihati agar tak merawat diri sendiri tanpa nasihat doktor. Yang alergi dgn serbuk mutiara juga dilarang menggunakan produk ini.



king of pearl krim mutiara
 
Terlajak gebu dengan Kapsul KING OF PEARL
Tambah lagi dengan Krim MUTIARA ASLI..Confirm Skin Uolls flawless moless !
Bukan janji, tapi pasti !!


KING OF PEARL jauh berbeza dgn produk yang berasaskan mutiara di pasaran sekarang. Sebab apa? Sebab kami beri jaminan bahan dalam KING OF PEARL adalah 100% serbuk mutiara asli tanpa campuran apa-apa. Dengan setiap pembelian King of Pearl juga, anda akan dapat percuma krim mutiara asli sementara stok ada


Krim Mutiara by King Of Pearl
Krim mutiara @ biosoft mutiara adalah krim pencerahan wajah yg diformulasi khas dari bahan organik tanpa campuran bahan kimia berbahaya. Penggunaan kerap memberikan effect positif dalam mengatasi pelbagai masalah kulit muka. Krim mutiara ini bertindak sebagai day cream & mampu melindungi kulit muka dari sinaran UV secara langsung
 
Fungsi Krim Mutiara by King Of Pearl
– Menyingkirkan cela & flek hitam
– Memutih serta mencerahkan wajah
– Menjadikan kulit muka putih berseri
– Menggebu & melicinkan wajah
– Mengecilkan liang-liang pori
– Menghapuskan jerawat & parut jerawat
 
Cara Guna Krim Mutiara by King Of Pearl
 
1. Cuci muka terlebih dahulu sehingga bersih
2. Keringkan Muka menggunakan tuala
3. Calit sedikit Krim Mutiara, oleskan keseluruh bahagian wajah & sapu rata
4. Krim Mutiara ini dipakai pada siang hari & boleh dijadikan foundation






TESTIMONI KING OF PEARL MUTIARA ASLItestimoni king of pearl mutiara

king of pearl mutiara feedback

 

king of pearl mutiara kesan

 

king of pearl mutiara hq

 

king of pearl mutiara stokis

 

king of pearl mutiara harga

 

king of pearl mutiara asli
king of pearl ori
HARGA KING OF PEARL MUTIARA ASLI
RM40 SEMENANJUNG
RM45 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
FREE KRIM MUTIARA
CARA ORDER?
KLIK SINI

40

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr