Miss Slim Dms360

Jom Selim
Melim dgn Miss Slim Dms 360!
miss slim dms360


Dulu Selalu Sengal Lutut
Dulu Selalu Sakit Tumit
Dulu Selalu Cepat Letih
Sebab Badan Berat Sangat


Tapi sekarang..
Sakit lutut dah makin kurang
Sakit tumit makin hilang
Lebih aktif sepanjang hari
Alhamdulilah Sihat dapat, kurus pun dapat!


Terbaru & terhangat !!
Miss slim adalah produk kuruskan badan yg menggunakan ramuan herba asli terpilih yg membantu kurangkan selera makan & mengurangkan berat badan dengan Kesan KETARA seawal 1 minggu


Jom dapatkan Miss Slim DMS360 produk kuruskan badan paling hot!!
Uolls kalau nak kurus tapi tak pernah kenal Miss
Slim Dms 360 ni mmg rugi sangat2. Rugi sbb apa? Yelaa.. rugi sbb korang dah
cuba mcm2 produk kurus tpi tak berkesan kan? Klu jumpa Miss slim awal2, jimat
duit dari habis ratus2.. Proven result hokehh! Kita sgt yakin coz testimoni
& feedback mmg laju je masuk setiap hari.



Packaging
& nama pun dah baru. Dulu dikenali sebagai islim atau selim melim, now
bertukar kepada MISS SLIM. Packaging & nama je yg berubah, bahan kandungan
dalamnya sama. 
Miss slim
merupakan salah 1 produk laku keras by DMS360 kerana keberkesanannya yg pantas,
bukan je berkesan, malah miss slim selamat diambil sebab ia tak mengandungi
sebarang bahan kimia berbahaya
Apa Keistimewaan Miss Slim DMS360 ni ya?

100% ramuan dari jamu & bebas dari chemical
1 botol boleh turun sehingga 2 – 10kg
Makan seperti biasa tanpa perlu berlapar
Tak ada kesan sampingan seperti cirit birit
Tak perlu diet @ bersenam terlalu banyak
Tak rasa penat, letih & lesu
Sesuai Untuk lelaki & perempuan
Boleh diamalkan oleh breastfeedmom 6 bulan keatasmiss slim dms360 kkm


Garcinia Cambogia, slh 1 bahan terpenting dalam MISS SLIM DMS360


Kajian pakar membuktikan garcinia cambogia berkesan dlm mengurangkan selera makan disamping menghalang pembentukan lemak dlm badan. Ia beri kesan pada selera makan & berat badan dgn 2 cara iaitu:

1. Pembentukan lemak – menghalang pembentukan enzyme lemak, Citrate lyase oleh itu menyebabkan pembentukan lemak menjadi susah
2. Mengidam : Meninggikan tahap serotonin hormon dlm otak. Ia boleh mengurangkan nafsu makan (craving) & menyebabkan kita tidak makan secara berlebihan.
Garcinia Cambogia telah berulang kali dibuktikan bahawa ia membantu proses menguruskan badan & membuang lemak dibahagian yg degil seperti peha & perut.


Bagaimana
miss slim bertindak utk menguruskan badan anda?



-Membuang
Lemak dalam Tubuh
-Menurunkan
berat sehingga 2-10kg Sebulan brgantung pada metabolisma individu
-Mengawal +
mengurangkan Selera Makan Yg berlebihan
-Mengembalikan
keremajaan dan kecantikan kulit
-Merawat
sakit lenguh anggota Badan
-Menyembuhkan
sakit2 badan seperti sakit lutut dan sendi
-Melancarkan
buang air besar (Sistem Pencernaan lawas)
-Melangsingkan
bentuk badan
-Mengecilkan
Perut yg buncit /menggelebeh
-Membakar
& Menyingkirkan Lemak Tepu
-Menegang
serta Membentuk Otot Perut
-Membuang
angin dari dlm badan



Apa pulak kesan miss slim Selim Melim pada Kesihatan?
Dgn mengambil miss slim dms360, selain boleh menurunkan berat badan, miss slim juga baik utk mereka yang nak kurus tapi ada masalah kesihatan.


Contohnya seperti…

– Mereka yg lelah dan asma
– Yang ada luka-luka berat
– Orang sakit tulang, sendi & lutut
– Untuk yg diabetes & darah tinggi


TAPI miss slim tak sesuai utk…
– Pesakit buah pinggang kronik
– Ibu mengandung
– Ibu yg menyusu badan sepenuhnya
(Klu anak dah tak bergantung sepenuhnya pada susu badan tak apa)


Dgn Miss slim uolls lebih sihat, kurus, langsing & yg pastinya confident! Kalau anda masih ragu2,  kmi pun tak mampu nak bantu tapi ternyata produk Miss slim dms 360 ini antara stok yg selalu cepat sgt sold out & sentiasa direcommendkan oleh kawan2 pada mereka yg nak kurus tapi tak nak berlapar, tak ada masa utk bersenam & yg ada masalah kesihatan. Yg bagusnya selain mengurangkan berat badan, miss slim dms360 turut membentuk otot badan. So, kesannya bila anda kurus nanti bukan sekadar kurus lembik tapi badan pun terbentuk dgn cantik hasil dpd pembentukan otot tersebut.
miss slim dms360 original
 
Ada yg tanya selamat ke amalkan miss slim ni?
Takut la kalau yang kena telan2 ni. takde side effect ke bila consume miss slim?

Ok meh kita nak terangkan sikit dekat uolls bahan kandungan dlm miss slim ni yang memang 100% dari natural plant & herbs

1. GUARANA – Tumbuhan di Afrika yg dipercayai boleh membuatkan rasa kenyang walaupun tak makan seharian semasa perang berlaku. Menurut kajian, Guarana mampu utk membakar lemak didalam badan. (Sbb tu ambil Miss Slim cepat kenyang)
2. MUSTARD- Rempah utk menghangatkan tubuh. Sesetengah org akan ada rasa berpeluh mcm sauna. Best kan?
3. RHEI RADIX – Untuk merawat sembelit & melancarkan sistem pencernaan. Ramai yang dulunya susah membuang, kini dah senang dgn Miss slim
4. ROYAL JELLY- Membentuk semula collagen kulit. Bila da kurus, kulit tak menggeleber & tegang sikit gituu..
5. AMYLUM – Mengekalkan kestabilan asam basa (acid & alkali) dlm badan
6. CURCUMA RHIZOMA – atau dikenali sbgai temulawak. Ia berfungsi sebagai anti kolestrol & anti radang
7. GARCINIA CAMBOGIA – atau asam keping menguraikan lemak dari berkumpul
8. RADIX ANGELICEGE- Untuk merawat masalah kurang darah, mengatur haid & menyembuhkan senggugut
9. ZINGBERIS RHOZOMA- Halia, fungsinya terkenal untuk membuang angin dlm badan
10. RHIZOMA ATRACTILODIS – herba cina berfungsi untuk mengawal selera makan


So bila korang tengok fungsi setiap 1 bahan kandungannya, amat bagus serta byk membantu dlm menurunkan berat badan + control pembentukan lemak


Soalan biasa dari customer sebelum beli miss slim..

Sis, makan miss slim ni nak kena diet @ pantang tak?
Bila ambil miss slim tak perlu diet. Uolls akan naturally rasa kenyang wlupon makan sikit. Buat apa ambil miss slim kalau kena diet pulak lagi kan? Hehe.. dan dms miss slim ni tak ada apa2 pantang ye. Hanya amalkan 2 biji sehari lepas tu buat tak tau jer. Hujung bulan pergi timbang berat, tengok uolls terkejut ke tak sbb dah makin turun, makin slim.



miss slim dms360 murah
 
NAK CEPAT @ NAK LAMBAT BUANG LEMAK TU?


Ada orang 7 hari dah turun,
Ada orang 7 minggu baru turun,
Ada orang 7 bulan baru turun sikit,
Ada orang 7 tahun tapi tak turun2 jugak..
Macam-macam dah mencuba tapi tak menjadi


Apa pula kata
pengguna yg berpuas hati dgn miss slim dms360?
 
“Ok, Wani nak
share testimoni guna miss slim selepas 2 bulan, walaupun tak konsisten tapi
turun berat sebanyak 19 kg!! Terus badan nmpak mcm anak dara..”

– Wani

“Anna nak
kongsi testimoni diri sendiri. Berat badan anna makin naik mendadak lepas
bersalin
Pernah juga usaha
nak kurus, tapi tak menjadi & rasa nak give up. Anna cabar diri sendiri utk
cuba Miss Slim Dms ni.. Alhamdulilah…sekarang seronoknya rasa. Berat turun
sikit demi sikit. anna yakin utk teruskan consume Miss Slim utk capai target
berat badan yg anna idamkan selama ni..”

– Anna


“Hari nie eiza nak share feedback dari kawan sendiri. 3 botol Miss Slim dia dapat turunkan berat badan sampai 21kg. Dari berat 102kg, sekarang dah mencecah 81kg. Dasyat betul Miss Slim. Dia mmg berpuas hati dan nak stay je dgn dms miss slim ni untuk dapatkan berat ideal”
– Eiza


Lagi Testimoni Pengguna..


“Testimoni
anak ke-2 saya, Baru ambil 1 botol Miss Slim DMS dapat kurangkan berat badan
sampai 10kg. Yang bestnya kulit dia pun jadi makin cerah. Alhamdulillah sgt2
Miss SLim ni memang terbaik”


“Kadang2 tengok badan kat cermin malu rasanyeee. Sbb gemuk sangat, perut besar, lemak berlipat-lipat. Tapi sejak amalkan miss slim bulan lepas, saya sekarang dah 6 kg turun berat badan. Tak sampai sebulan pun sy consume miss slim…


“akak ni dah nak putus asa cari supplement utk buang lemak2 di muka & badan… Bak kata org dah cuba macam2 produk tapi asyik kecewa je sampai tak percaya dah dgn produk2 kurus ni.. Alhamdulillah last2 bertemu jodoh dgn miss slim..mmg menjadi! Berat turun byk, sekarang akak maintain je dgn Miss Slim”miss slim dms360 harga


Uolls Pernah dengar Buah GUARANA tak? Guarana adalah sejenis buah di kawasan Afrika yang mana masyarakat sekitarnya menganggap sebagai tumbuhan magic. Sebab apa magic? Sebab bila makan buah guarana akan rasa kenyang walaupun tak makan seharian. Selain itu buah guarana berfungsi utk membakar lemak, membekalkan tenaga, menjaga kesihatan usus dari sembelit & membersihkan sistem penghadaman
 
So, anda jangan panik jika tak rasa lapar @ tak rasa nak makan semasa mengambil Miss Slim ni, effect tu kebiasaannya beberapa hari sahaja. Lepas seminggu, rasa mcm biasa je. Klu nak diet semasa ambil miss slim pun pastikan makan, jgn biar perut kosong. Better makan kerap dgn kuantiti sedikit. Tapi kalau nak kurus, janganlah belasah chicken chop tengah2 malam pulak..hehe
RAMAI YG TANYA APA KELEBIHAN MISS SLIM DMS360 ?
– Bakar kalori & lemak 3x ganda lebih cepat berbanding produk lain
– Meningkatkan metabolisma dgn selamat
– Menurunkan selera makan utk elak cepat rasa lapar
– Carbohydrate blocker (bila makan nasi, miss slim terus bakar)
– Mengurangkan berat badan
– Melangsing & mengecilkan perut yg menggeleber
– Produk halal, selamat & tiada kesan sampingan
– Dirumus dari herba-herba yg terpilih
– Menyekat penambahan lemak & berat badan
– Tak ada kesan sampingan negatif
– Menaikkan metabolisma badan untuk membuang toksin & lemak
– Badan cantik terbentuk & tak menggelebeh
– Membantu kekalkan berat badan secara sihat (utk yg dah kurus)
miss slim dms360 selamat
 
” Akak
bila due? dah nak bersalin ye?? “
adakah
korang antara mereka yg bertuah ditanya soalan mcmtu? 
Kalau betul
mengandung, alhamdulilah rezeki. 
Tapi….
kalau tu cuma perut buncit & lemak tepu je mcmana?? Tak ke haru…bahang
muka menahan malu kak oii..



MISS SLIM DMS
– Mengecilkan bahagian pinggul, peha, lengan
– Mengempiskan perut yg buncit
– Membuang lemak dgn mudah
– Sentiasa kenyang & tak perlu tahan lapar
– Sesuai diambil oleh lelaki & wanita
Fungsi &
keistimewaan Miss Slim
Singkirkan
lemak badan secara menyeluruh dikawasan lengan, perut, peha & punggung
melalui sistem perpeluhan & perkumuhan
Kempiskan
perut buncit
Kurangkan
berat badan 2kg – 5kg sebulan bergantung pada metabolisma individu
Control
selera makan
Merawat
lenguh-lenguh badan
Mencuci usus
kecil dan besar
Menyelesaikan
masalah sembelit
Melancarkan
masalah pencernaan & pembuangan
Sesuai
diambil oleh Lelaki dan Wanita
Kesan
penurunan seawal 1 – 2 minggu
Halal, 100%
herba dan tiada kesan sampingan



Selain itu, Miss Slim Dms360 memberi manfaat tambahan kepada wanita iaitu :-

– Bagus untuk kesihatan dalaman
– Membuang angin dalam bdn
– Memulihkan & menyuburkan rahim wanita utk memperoleh zuriat
(Terbukti setelah wanita berjaya hamil lepas mengambil miss slim)


Mari kita SELIM MELIM cara MUDAH dgn MISS SLIM DMS360. Miss slim bukan je utk kurus ye.. tp miss slim menjaga kesihatan menyeluruh. Woww… makin ramai husband & wife yg berjaya dapatkan bentuk badan zaman muda2 dulu. siape yg gemuk mesti teringin nak kurus kan. Impian je dulu kini jadi kenyataan dgn miss slim keluaran dms360. 1 botol turun 3 – 10kg

cara guna miss slim dms360


Ok uolss yg
consume Miss Slim, pastikan ikut cara makan Miss Slim ni ye. Insyallah hasilnya
PASTI nampak. Lambat atau cepat je

 
Cara Makan
Miss Slim DMS360
1. Ambil 1-2
biji kapsul Miss Slim 30 minit sebelum breakfast
2. Amalkan
pengambilan air kosong 2 – 3L sehari ikut keperluan masing2
3.
Digalakkan makan nasi 1 hari sekali. Klu boleh elakkan makan lepas 7 malam
4. Utk lebih
pantas turun berat badan, lebihkan aktiviti, banyak bergerak @ senaman ringan
5. Tak ada
pantang yg berat, tapi jika boleh 2 minggu pertama kena kurangkan ais, air gas,
makan lemak, manis, makan segera.
6. Banyakkan
pengambilan buah dan sayur.
7. Kalau nak
perut yg buncit cepat kempis, minum air limau suam 1x sehari



*Ambil 1 biji sehari. Kalau nak kesan yg pantas, ambil 2 biji sehari


TIPS MISS SLIM DMS360

Miss Slim ni menyingkirkan lemak2, kolestrol dan toksin melalui pembuangan air kecil & peluh. Sebab tu sangat digalakkan utk minum air suam supaya tindakbalas berlaku lebih cepat & berat badan pun berkurangan dgn pantas

 

Tiada pantang apa2 ketika mengambil Miss Slim. Semua boleh makan just minum banyak air shja. Kalau nak tahu pengambilan air kosong cukup @ tak, bila buang air warnanya jernih. Maksudnya kita ambil cukup air kosong (bukan air manis yaa)






TESTIMONI MISS SLIM DMS360

testimoni miss slim dms360

 

feedback miss slim dms360
miss slim dms360 review

 

miss slim dms360 berkesan

 

miss slim dms360 stokis

 

miss slim dms360 hq
miss slim dms360 agent

 

miss slim dms360 original

 

miss slim dms360 kesan
HARGA MISS SLIM DMS360
RM70 SEMENANJUNG
RM75 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

70

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr