K Doll Beauty Skin

K Doll Beauty Skin Rahsia Jelita Tanpa Make Up !

k doll beauty skin
Anda ada Masalah
– Kulit Kusam
– Kulit sensitif
– Kulit berjerawat
– Kulit berminyak
– Kulit sunburn

K Doll Beauty skin, Produk penjagaan muka 4 dalam 1 !

Kdoll ni bukan calang-calang produk ye sebab dia mampu utk :
 
🌸 Mengecutkan jerawat
🌸 Menghilangkan jeragat
🌸 Menyingkirkan blackhead + whitehead 
🌸 Memudarkan parut dimuka 
🌸 Memulihkan kulit akibat sunburn
🌸 Memberikan kelembapan pada kulit 
🌸 Memudarkan lingkaran hitam dibawah mata 
🌸 Menganjal, menggebukan kulit
🌸 Menyegar serta melembutkan kulit
 
K Doll skincare dirumus dari bahan natural. Tidak mengandungi bahan penghakis, bebas dari paraben, merkuri & hydroquinon. Boleh rujuk kelulusan kkm @ boleh direct tgk di website KKM. Kalau uolls masih ragu-ragu, kena personally cuba K doll. Dijamin tak menggelupas & mencerahkan kulit anda dlm masa 1-2 minggu
 
K Doll Beauty Skin
Lelaki pun boleh guna
Sesuai utk semua peringkat umur
Kesan seawal 1 minggu
 
1 Set K DOLL BEAUTY SKIN mengandungi 4 item & kesemuanya telah mendapat kelulusan KKM
 
1. K DOLL CLEANSER 50G : (NOT151204443K)
2. K DOLL TONER 60 ML : (NOT151204445K)
3. K DOLL DAY CREAM 5G : (NOT151204439K)
4. K DOLL NIGHT CREAM 5G : (NOT151205516K)


k doll cleanser beauty skin
1. K DOLL CLEANSER:
  
Bahan Kandungan Utama :
Aqua
Glycerin
Ekstrak Lemon
Rose Hip Oil
Ekstrak Licorice
 
Fungsi K Doll Cleanser
–  Membersihkan wajah jauh kedalam dengan membuang kotoran yg tersumbat di dlm liang pori
–  Mengurangkan pengeluaran minyak berlebihan
–  Mencerahkan kulit wajah & menjadikan tona kulit cerah sekata
–  Memberikan kesegaran pada kulit wajah sepanjang hari


k doll toner beauty skin


2. K DOLL TONER:
Bahan Kandungan Utama :
Mineral Oil
Beeswax
Arbutin
Xantham Gum
Glutathione
Vitamin C&E
Apple Stemcell
Licorice Extract
Aloe Vera Extract
 
Fungsi K Doll Toner :
–  Mengecilkan liang-liang pori dimuka
–  Mengimbangi pengeluaran minyak di wajah.
–  Menganjalkan kulit wajah
–  Menjadikan kulit wajah fresh sepanjang hari


k doll day cream beauty skin


3. K DOLL DAY CREAM
 
Bahan Kandungan Utama
Beeswax
Kaolin
Argan Oil
Mineral Oil
Pearl Powder
 
Fungsi K Doll Day Cream :
–  Menghilangkan noda-noda hitam pada kulit muka
–  Melindungi kulit wajah dpd sinaran UV
–  Melembut & menganjalkan kulit
–  Menambahkan keserian wajah, kulit semakin cerah & gebu


k doll night cream beauty skin
4. K DOLL NIGHT CREAM:
 
Bahan Kandungan Utama
Mineral Oil
Beeswax
Xantham Gum
Arbutin
Glutathione
Vitamin C&E
Apple Stemcell
Ekstrak Aloevera
Ekstrak Licorice
 
Fungsi K Doll Night Cream :
– Memudar & menyingkirkan parut, jeragat & bintik hitam
– Menghilangkan garis halus & lingkaran gelap bawah mata
– Mencerah serta menaikkan seri wajah.


kdoll skincare
Apa Kata Salah Seorang Pengguna K Doll, Asyalliee
 
“Hi korang! ini nak bagitahu, ingat tak post2 asya sebelum ni yg asya tulis “kulit asya burn” 
tangan putih muka hitam? huhuhu nak menangis rasa, nak make up pun dah takde semangat. sekarang dah kembali normal & yg paling bestnya bertambah-tambah lagi putih and glowing tauu 🙂 

 

Dulu pakai cream mesti banyak banyak pun masih nampak. Sekarang pakai day cream pun dah putih and tak nampak tebal. Apa yg membuatkan kulit asya kembali putih adalah K Doll Beauty skin.. yeahhhhhh . Skincare ni semua boleh guna tak kira umur tauu and semua jenis kulit boleh pakai”


Pengguna K Doll Beauty Skincare, Asyalliee.. Cantek sangat skin dia!! Siapa yg nak skin cantik mcm model Asyalliee boleh try Set K Doll Beauty skin ok. Dijamin puas hati coz sekarang ni pun ramai customer yg dah cuba & nak repeat order. Korang bila lagi??

Skin Asyalliee sekarang hasil dari pakai K Doll. Muka tak make up pon, still maintain cantek je kulit die.. Dia now tak perlu nak make up over2 utk tutup cela sebab cela dah takde..

 

k doll beauty skin original

Siapa kat sini yg ada masalah liang pori terbuka? Hmm… Bila org tengok dari jauh skin nampak mcm peloles je kan? Tapi bila org mai dekat rasa segan je takut nampak ketidak pelolesan nya tu. Pengguna K Doll yg sebelum ni ada masalah pori terbuka. Now dah tak rasa segan dah, semakin confident & selesa dgn skin sendiri!!

Kenapa Anda Perlu Memilih K Doll Beauty skin?

– Membersihkan wajah jauh mendalam dgn menyingkirkan kotoran yg tersumbat didalam liang pori
– Menyeimbangkan pengeluaran minyak dimuka
– Mencerahkan kulit wajah dan memberikan tona kulit yg cerah sekata
– Memberikan kesegaran pada kulit muka sepanjang hari
– Mengecil & menghaluskan liang pori
– Awet muda & menganjalkan kulit wajah
– Menyingkirkan noda2 hitam pada kulit muka
– Melindungi kulit muka dpd sinaran UV berbahaya
– Menaikkan keserian kulit wajah & kulit lebih cerah + gebu
– Memudarkan parut, bintik hitam & jeragat
– Menghilangkan lingkaran gelap bawah mata
– Mencerah & mengembalikan seri wajah
Dan paling penting, K Doll beauty skin selamat & diluluskan KKM! So jangan risau, jgn bimbang. Kulit uolls selamat. Malah bakal lebih cantik & flawless dgn K Doll. Sesuai dipakai utk semua peringkat umur. Dah tak yah uolls spend duit utk brg make up yg mahal2. Tak perlu susah2 nak bermekap tebal nak tutup cela bila muka dah cantik natural tanpa makeup..


k doll beauty skin murah
Sakit hati kan bila terdedah lama sikit je dgn matahari, kulit muka cepat je jadi burn. Lepas tu bila buka tudung, nampak pulak kesan belang2 tu. Biasanya bila jadi macam tu, tanda nya uolls perlu pakai produk yg ber-SPF (sun protection factor). Terdedah dengan sinaran matahari terlampau lama bukan just menggelapkan kulit, tapi ia boleh merosakkan kulit disebabkan sinaran UV yang berbahaya.. Jadi solutionnya, lindungilah kulit uolss dengan protection cream.
 
Dengan K Doll Beauty ni, anda boleh guna day cream nya sbgai perlindungan pada kulit, Color K Doll Day cream bukan je mcm foundation, tapi ia juga dilengkapi dgn SPF.. So juz pakai Krim Siang K Doll pun dah cukup. Selain mellindungi kulit dari kesan cahaya matahari, ia juga membantu mencerahkan balik kulit wajah

Masalah kulit kusam, gelap & berminyak..antara penyebabnya adalah kurang minum air. Dalam sehari tu minum air kosong 1-2 gelas je kan.. Dengan cuaca kt Malaysia ni yg agak panas klu kurang minum air mmg effect pada kulit. Make up yang salah pun boleh jadi salah 1 faktor juga. Ada yg pakai make up berlapis-lapis sbb nak tutup cela. Macam mana kulit nak sihat jika penuh dgn chemical??

K Doll Beauty Skincare disahkan tak ada bahan terlarang seperti paraben & merkuri. Paraben & merkuri adalah Bahan yg boleh menyebabkan kulit menggelupas & akan merosakkan kulit kalau berhenti pakai produk tu. Bila dah ade pengesahan & kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) ni, anda tak perlu risau ye dengan K Doll Beauty skin ni. Dgn K Doll Beauty skin uolls akan dpt kulit cantik & sihat. Kalau kulit dah cantik, dah tak perlu pun nak makeup tebal2. 
Pakai sikit make up je pon ramai yg puji
k doll beauty skin kkm
Kulit muka main peranan penting dlm menentukan usia seseorang..Korang jgn lah umur baru 18 tahun tapi org tegur kulit dah mcm umur 30 tahun. Malu dik oii!!! 
Soooo kenalah jaga dgn cara mengamalkan skincare.
Ada setengah org malas nak pakai skincare sebab leceh, byk sangat step-step nya
Tapi, dgn K Doll Beauty skin ni, just perlu pakai…
 
1. K Doll Cleanser – Utk mencuci segala kotoran dimuka
2. K Doll Toner – Sebagai penyegar, mengecilkan liang pori, mengimbangkan pengeluaran minyak & menganjalkan kulit
3) K Doll Day/Night Cream – Merawat skin problem seperti kulit kusam, jerawat, bintik hitam, jeragat disamping mencerahkan kulit & perlindungan matahari.
Tu je! Senang je kan nak kulit cantik!
Ramai antara kita yg salah cara pakai toner pada kulit wajah. YES, ramai yang silap..
Sebelum ambil tau fungsi toner…kita kena tau fungsi cleanser. Cleanser @ pencuci muka berfungsi utk membuka liang2 pori, mencuci kotoran & mengurangkan minyak pada kulit muka. Kaitannya dengan toner selepas cuci muka adalah…
 
– Mengecilkan balik liang-liang pori yg terbuka tadi supaya kotoran lain tak masuk
– Menyeimbangkan ph muka
– Menyingkirkan kulit mati
– Mengembalikan keremajaan & kesegaran kulit semula
Cara pakai toner dengan betul bukannya dgn sentalan yang kuat. Ramai yg salah pakai mcm ni. Hanya usap lembut pada kulit wajah & jangan gosok dengan kuat pad kapas pada muka. Sebab tu, kadang2 lepas pakai toner kulit muka uolls rasa pedih kan? Sebab uolls sental sekuat mungkin. Jadi, pakai dgn betul ya. Biar lembut je sapu & pastikan toner betul2 kering barulah pakai krim.


k doll beauty skin review
CARA PAKAI K DOLL BEAUTY SKIN
 
1. Cuci muka dengan bersih dari segala kotoran 2x sehari menggunakan K DOLL CLEANSER. Gosokkan sabun K Doll Cleanser pada tapak tangan sampai berbuih, kemudian buihnya disapu secara rata & lembut dimuka, bahagian keliling hidung, T zone dan leher selama 1 minit. Kemudian bilas & keringkan dgn tuala yang bersih 

2. Lap muka kemudian sapukan K DOLL TONER dgn menggunakan kapas @ tangan. Tuang sedikit sahaja toner dan ratakan pada kulit muka secara perlahan-lahan diikuti dgn tepukan perlahan

3. Pada waktu pagi, sapukan K DOLL DAY CREAM secara nipis ke seluruh muka. Kemudian boleh pakai bedak seperti biasa

4. Pada waktu malam, sapukan K DOLL NIGHT CREAM dimuka & leher utk rawatan wajah yg efektif. Sapu secara nipis utk lapisan kedua dikawasan kulit muka yg bermasalah. Biarkan krim malam kering dekat muka


TESTIMONI K DOLL BEAUTY SKIN

testimoni k doll beauty skin
feedback k doll beauty skin
kdoll beauty skin berkesan
k doll beauty skin selamat
k doll beauty skin agent
k doll beauty skin stokis
k doll beauty skin hq
k doll beauty skin murah
k doll beauty skincare
k doll beauty skin halal
kesan k doll beauty skin
HARGA K DOLL BEAUTY SKIN
RM70 SEMENANJUNG
RM80 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

70

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr