Honey Bee Royal Propolis Serum

 
HONEY BEE
ROYAL PROPOLIS SOLUTION SERUM
KULIT HALUS
MULUS SELEMBUT KULIT BAYI
honey bee royal propolis serum

 

Kalau sebelum
ni uolls ada try honey bee venom moisturizer yg sgt best tu

Now Another hot
produk yg telah dilancarkan by NAFURA.
 
Honey Bee Royal Propolis Serum
Apa
Kelebihan Honey Bee Serum ni?
Honey Bee
Royal Propolis Serum mengandungi molekul halus yg amat berkuasa dgn kadar
serapan optimum kedalam lapisan kulit. Ini membolehkan ia membekal LEBIH BANYAK
nutrisi kepada kulit supaya wajah anda tampak lebih muda & halus dgn pantas
berbanding jika anda hanya menggunakan pelembab yg ada bahan kandungan
yg sama.
Honey Bee
Serum ni terbaik sebab dia akan repair skin uolls dari dalam & fungsinya
juga as moisturizer, melembapkan kulit & anti aging. Kedut-kedut semua akan
bertempiaran lari. Kita sapu sikit serum bawah mata bagi botox semua kedut
& garisan halus tu. Tak perlu dah uolls nak beli eye cream mahal mahal. Klu
ada HBV cream sebelum pakai yg tu, titis dulu serum honey bee ni di kawasan
muka yg kering seperti bawah mata & bahagian tepi mulut. Tapi kalau nak
pakai 1 muka pun boleh. Gerenti sebelum habis separuh botol skin uolls bertukar
jadi halus mulus & Glowing jee!!
 
honey bee royal propolis serum original

 

BAHAN KANDUNGAN HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
Serum Honey Bee ini mengandungi bahan aktif & berkualiti premium 
yg sangat baik untuk kulit seperti :
EKSTRAK MADU
EKSTRAK ROYAL JELLY
PROPOLIS
 
KEISTIMEWAAN
HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM :
– Repair kulit
rosak akibat penggunaan produk yg ada bahan kimia @ pencemaran
– Memberi
kelembapan yang optimum sepanjang hari
– Mencerahkan
kulit secara natural
– Kulit awet
muda & glowing seperti botox
– Menghapuskan
kedutan pada wajah
– Menghaluskan
liang-liang pori
– Memudar
& menghilangkan eyebag
– Melicinkan
kulit dari cela dan noda
– Menghalus,
melembutkan kulit seawal sapuan pertama
honey bee royal propolis serum stokis
Alhamdulillah, Walaupun baru je produk ni tapi sambutan mmg menggalakkan.
Actually ramai sebenarnya
yg dah bertukar kpd natural produk ni. Takde chemical, lebih selamat utk kulit. Lagi2 yg berasaskan
madu, mmg soft je pada skin even kulit sensitif pun boleh. Honey Bee Royal
Propolis Solution Serum ni awesome sgt kesannya, so awesome people je yg akn cuba… Pastu sekelip mata kulit pun makin glowing & awesome! Jom dapatkan
kulit cantik dgn limpahan khasiat madu lebah, royal jelly & propolis yg
ekslusif ini!
Khasiat
Honey Bee Royal Propolis Serum sangat banyak utk kulit & serum ini dirumuskan memberi manfaat pada kulit seperti berikut :


Menyembuhkan
kulit rosak secara natural
Melembapkan
kulit secara menyeluruh
Melambatkan
penuaan & menyingkirkan kedutan tanpa pembedahan
Menghilangkan
eyebag lingkaran gelap bwh mata
Mengecut
serta mematikan jerawat
Menggebu dan
menegangkan kulit muka
Kulit
semakin cerah, lebih berseri dan glowing
Honey Bee
Royal Propolis Serum ini sesuai digunakan oleh semua jenis kulit. Samaada kulit
sensitif, berminyak, kering atau kulit kusam. Ia senang meresap kedalam kulit,
selesa dipakai & tak melekit. 
Sangat baik
digunakan selepas mencuci muka & sebelum sapu pelembap
Honey Bee
Royal Propolis Serum is a new botox to your skin. Your skin will thank you
honey bee royal propolis serum murah

 

Kenapa Anda
Perlu Memilih Honey Bee Royal Propolis Solution Serum?


– Serum
rejuvenasi yg dirumus dgn madu, propolis & madu ratu lebah dapat
mengekalkan kulit yg sihat


– Kuasa 1
titisan mempertingkatkan keadaan kulit, intipati bahan dari madu ini tertumpu
utk memberikan KELEMBAPAN & NUTRISI yg diperlukan oleh kulit


– Berfungsi
sebagai antibakteria, SELAMAT utk Kulit Sensitif. Menjadikan wajah kelihatan
bermaya dan bersinar.



Meningkatkan KEANJALAN dengan mengimbangi minyak & air, menyuburkan kulit
dan mencegah kehilangan lembapan pada kulit


– Rawatan
Hypoallergenic untuk Kulit. Serum ini tak mengandungi paraben, minyak mineral
& benzophenone-4 yg boleh merosakkan kulit. ia sangat selamat untuk
digunakan.


– Propolis
yg diperoleh dari sarang lebah berfungsi menguatkan lapisan kulit, manakala
royal jelly & madu meningkatkan keanjalan kulit sekaligus menjadikan kulit
lebih bersinar


– Membantu
melegakan kulit muka yg merah-merah & stress serta meningkatkan ketahanan
kulit muka, menjadikan wajah lebih sihat


– Hasil
kulit yg lembut tanpa melekit, menjadikan muka lebih berseri & elastik
 
honey bee royal propolis serum kkm
SERUM HONEY
BEE VENOM
Sesiapa yg
dah pernah try & jatuh cinta dgn krim Honey Bee Venom mesti teruja nak cuba
sekali serum nya kan?
Honey Bee
Royal propolis Serum ini sudah pastinya diperkaya dgn ekstrak madu, propolis,
dan ekstrak Royal Jelly. Bahan aktifnya bersifat anti bakteria dapat merawat
kerosakan kulit serta jerawat.
Uolls nak
tau tak apa effectnya bila konsisten pakai serum ni setiap hari?
Kulit
semakin LEMBUT
Kulit
semakin HALUS
Kulit
semakin LEMBAB
Kulit
semakin CERAH
Jerawat dah
clear & kulit muka awet muda
Merawat
sunburn dgn lebih efektif
So bagi uols
yg dah ‘ter’suka dgn Moisturizer Honey Bee Venom tu WAJIB try dengan royal
propolis serum ni sekali taw…Proven Result !
 
 
cara guna honey bee royal propolis serum
CARA PAKAI HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
Cuci dan bersihkan muka dgn cleanser/sabun muka anda
Kemudian keringkan muka selepas cucian dgn lap menggunakan tuala yg bersih.
Sapukan HONEY BEE SERUM secara rata dibahagian muka yg diingini @ diseluruh kawasan muka
Gunakan sebelum tidur pada waktu malam utk kesan yg lebih efektif
Isi Kandungan Honey Bee Royal Propolis Serum : 50 ML
(Tahan 1- 3 bulan)
 
 
 
TESTIMONI HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM

honey bee royal propolis serum halal

 

honey bee royal propolis serum berkesan

 

honey bee royal propolis serum feedback

 

testimoni honey bee royal propolis serum

 

honey bee royal propolis serum review

 

honey bee royal propolis serum selamat
honey bee royal propolis serum berkesan
HARGA HONEY BEE ROYAL PROPOLIS SERUM
RM95 SEMENANJUNG
RM100 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

95

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr