Turbo Carbon Teeth Whitening


Nak Putihkan Gigi Tanpa habis Beratus Ringgit di Klinik Gigi Mahal?
Turbo Carbon Teeth Whitening, Kesan Pemutihan Gigi Sepantas 5 Minit!
turbo carbon teeth whitening
Apa Itu Turbo Carbon Teeth Whitening?

Turbo carbon adalah produk pemutihan gigi yg natural & organik, dijamin tiada bahan kimia berbahaya yg boleh merosakkan. Ia juga membantu utk detox gusi & dalaman mulut agar sentiasa sihat serta nafas kekal segar sepanjang hari

Turbo carbon adalah produk pemutihan gigi cara paling selamat & terkawal !

X No bleach
X No peroxide 
X No nasty chemicals

Hanya bahan organik & natural dari turbo carbon yg akan menyerap serta menyingkirkan toksin penyebab kotoran dari gigi & mulut anda. Turbo carbon teeth whitening pemutih gigi dan boleh juga dijadikan pengganti ubat gigi di rumah anda, bila gigi putih, senyum pun bertambah cantik! 

Gosok2 jer gigi guna turbo carbon, dah putih berseri !turbo carbon teeth whitening original
Uolls pentingkan tak kesihatan gigi?
Dah tahu mcm mana penjagaan gigi yg betul??

Ni kak ton nak pesan jgn kulit muka je nampak licin, putih melepak tapi bila senyum tengok gigi…alamakk hancuss kuning berkarat. Lelaki & perempuan sama, dua2 kena concern ya pasal penampilan gigi ni.. Gigi aset berharga yg selalu kita kena jaga. Bila putih, terjaga barula uolls boleh senyum dgn confident gituu kan…
 
Kesihatan gigi jangan dipandang ringan begitu shja. Untuk memastikan gigi sihat & kuat memerlukan penjagaan berterusan & baik.  Gigi kuning bukan shja merosakkan penampilan, malah menjadikan seseorang itu hilang keyakinan diri. Agak2 klu orang lain nampak pun terasa geli & loya. Cuba klu gigi putih, cantik dah tentu anda akn lebih confident utk tersenyum lebar.
 
Sebenarnya banyak cara yg anda boleh buat utk mendapatkan gigi yg putih. Antaranya menggunakan teknik laser ‘bleaching’ ataupun ‘teeth crown’. Tapi sebelum anda habiskan duit ribuan ringgit untuk semua tu, kami cadangkan anda cuba alternatif efektif & murah iaitu turbo carbon teeth whitening untuk selesaikan masalah anda! Utk kesan paling optimum, gunakan turbo carbon teeth whitening setiap hari
turbo carbon teeth whitening murah
Kenapa Anda Perlu Memilih Turbo Carbon Teeth Whitening?

– Menyelesaikan masalah nafas berbau
– Menggilap & membuang karat-karat pada gigi
– Melindungi gusi dari jangkitan kuman/ bakteria
– Menstabil & meneutralkan ph dlm mulut
– Memutihkan gigi dengan semulajadi
– Menguatkan gigi serta mencegah kaviti
– 100% bebas bahan kimia
– 100% dari bahan natural
– Berkesan dengan pantas
– Selamat digunakan & halal

Kesan yg pantas dan anda tak perlu risau sebab ianya

1) tak mengandungi bahan penghakis gigi (non-peroxide)
2) tak ada kesan sampingan negatif
3) selamat digunakan dan halal
4) kesan awal sepantas 1 kali penggunaan!

Siapa yg boleh menggunakan turbo carbon teeth whitening?
 
– Untuk perokok tegar
– Untuk mereka yg gemar minum kopi, teh tarik, teh o
– Untuk yg bermasalah gigi kekuningan sebab keturunan
– Untuk yg ingin mendirikan rumahtangga
– Untuk yg ingin pergi ke majlis-majlis kenduri @keraian
Pendek kata lelaki & perempuan, tua atau muda boleh guna
turbo carbon teeth whitening stokis


Ade yg suka polish gigi tak? Kalau polish kat klinik gigi ni mau kena caj rm100 ke atas.. Meh kite polish sendiri kat rumah. Harga murah pun murah.. Mmg berbaloi2 sbb boleh pakai banyak kali. 
 
Turbo Carbon Super Duper Polish Teeth Whitening

Rahsia polish & putihkan gigi dgn pantas tanpa menghabiskan ratusan ringgit. Kesan seawal 5 minit je uolls! Ramai customer kami gembira sebab kesan sepantas 1-3 kali pengunaan sahaja. Siap repeat order belikan utk family, kawan2..

Asyik Muka je nampak berseri.. tak best jugak kan 

Gigi pun mesti nak kena putih bersinar, baru penampilan diri ada glow gituu..
Apa kata mereka yg dah cuba turbo carbon teeth whitening?

“kalau sape yg nakkan gigi putih bersinar & tak payah keluarkan duit banyak utk ke klinik gigi bagai tu… Boleh try pemutih gigi turbo carbon ni. Mmg berkesan, dijamin!! So, tak payah nak pikir banyak kali. Cuba jer..baru tau. Hehe.. “
Faraleina – kl
“suka sangat this turbo carbon teeth whitening. Gigi terus nmpak putih tau..”
Sharifah – kl

harga turbo carbon teeth whitening
Serbuk hitam utk putihkan gigi?? Haaa..betul ke?? Mcm tak logik je?
Ye…betul & berkesan! Serbuk hitam ini juga organik & lembut, tidak seperti produk lain yg mengandungi bahan kimia berbahaya. Turbo carbon ini juga sesuai utk gigi yg sensitif

Turbo carbon teeth whitening diformulasi dari bahan-bahan
 
100% semulajadi & organik
100% made in malaysia
100%  berkesan & selamat
100% tiada bahan kimia
100% tiada side effect
Amaran keras!
Jika tak mahu gigi putih bersinar, tolong jgn cuba turbo carbon nie..
Sebab dah ramai customer kami yg pakai sebelum ni bagi feedback 2-3 kali guna jer, gigi dah putih berseri!

Jika anda nak gigi putih berseri cara selamat tanpa rasa sakit & Tanpa rawatan mahal, Amalkan menggosok gigi anda menggunakan turbo carbon teeth whitening. Pemutih gigi paling pantas berkesan. Mula mula macam susah nak percaya.. Tapi bila dah try mmg menjadi.
cara pakai turbo carbon teeth whitening
Cara Guna Turbo Carbon Teeth Whitening

1. Basahkan permukaan berus gigi dgn air
2. Kemudian celupkan pada turbo carbon powder
3. Mula memberus gigi dgn pergerakan membulat kecil utk beberapa minit
4. Rapatkan bibir sedikit semasa memberus gigi
5. Akhir sekali, kumur2 sehingga bersih 

Boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebaiknya gunakan turbo carbon teeth whitening dahulu sebelum memberus gigi dengan ubat gigi biasa 

Nak lihat kesan terbaik?
Semasa awal penggunaan, gunakan selama 14 hari secara berterusan. Kemudian guna bila perlu sahaja selepas 2 minggu tersebut



TESTIMONI TURBO CARBON TEETH WHITENING

testimoni turbo carbon teeth whitening
feedback turbo carbon teeth whitening
turbo carbon teeth whitening review
turbo carbon teeth whitening berkesan
turbo carbon teeth whitening kkm
turbo carbon teeth whitening selamat
turbo carbon teeth whitening halal
turbo carbon teeth whitening testimoni
turbo carbon teeth whitening hq
HARGA TURBO CARBON TEETH WHITENING
RM45 SEMENANJUNG
RM50 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

45

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr