Queen Of Mutiara QM

QM QUEEN OF MUTIARA
KAPSUL UTK CANTIK LUAR & DALAMqm queen of mutiara

 
APA ITU QUEEN OF MUTIARA (QM) ?

QM Queen Of Mutiara adalah supplement berbentuk kapsul yg dirumus khas membantu para lelaki & wanita masa kini utk cantik luar, dalam & improve kesihatan. Kesan pantas seawal 7 hari utk luaran & dalaman. QM Queen Of Mutiara berasal dari Jepun & dikilangkan di Malaysia. Bahan kandungan QM Queen Of Mutiara menggunakan 100% mutiara asli + Vitamin C.

Kepada yg betol2 serius utk nak kulit CERAH, jerawat HILANG & liang pori MENGECIL.
Anda bakal terkejut dgn perubahan sendiri lepas habis 1 botol QM. Dah tak perlu make up tebal2 utk tutup cela dimuka

RAHSIA SKIN AWET MUDA & KULIT CANTIK DARI SERBUK MUTIARA ASLI

Tahukah anda sejak dahulu, mutiara asli telah diguna pakai oleh para maharani dlm menjaga kulit & kejelitaan mereka supaya sentiasa nampak muda tanpa dimamah usia.
Serbuk Mutiara Asli Hanya dalam QM Queen Of Mutiara. Jom selami rahsia kejelitaan turun temurun ini

Kenapa Anda Perlu Consume Queen of Mutiara?
 Produk pencerahan No.1 di Malaysia
 Kesan sepantas 7 hari
 100% produk halal
 100% semulajadi 

Haaa.. yg pastinya bukan muka je putih, tapi QM ni bagi effect pencerahan 1 badan! So uolls tunggu apa lagi~

queen of mutiara qm
 
Ehh.. Sape kata lelaki tak nak putih? kaum lelaki tak boleh amal supplement pemutih kulit?? Sape kata?? Ingat uolls kaum perempuan je ke nak putih… Lelaki & perempuan dua2 pun boleh putih! Takde yg mustahil melainkan uolls yg tak nak..hehe. Jom kami kenalkan dgn produk terlaris yg jadi kegilaan sekarang ni!! Sebab apa? Sebab ambil beberapa biji je dah nampak kesan… Mmg hot sangat uolls.. Haaa follow rapat2 jgn tak follow!
 
Siapa yg boleh ambil QM Queen Of Mutiara?
1) Lelaki
2) Wanita
3) Pregnant mom 4 bulan keatas
4) Semua peringkat umur dari kecil hingga dewasa
5) Wanita yg dah menopause

Siapa yg tak boleh ambil QM Queen Of Mutiara?
– Pregnant mom yg usia kandungan bawah 4 bulan & 7 bulan keatas
– Pesakit yg baru jalani pembedahan
– Pesakit kronik
⏩darah tinggi
⏩sakit jantung 
⏩buah pinggang
⏩asma
⏩gastric 
⏩batu karang
– Org yg ada allergic seafood 
KEISTIMEWAAN QM QUEEN OF MUTIARA
Mengatur metabolisme dlm badan
Menghilangkan bintik hitam, tompok gelap & pigmentasi
Melembap dan menegangkan kulit muka
Menghalus serta mengecilkan liang pori
Membantu menenangkan hati & minda
Mengurangkan stress level, kegelisahan
Melambatkan kesan penuaan pada kulit
Melicin,mencerah & menaikkan seri wajah
Mengurangkan demam & menyingkirkan haba berlebihan
Kulit wajah tampak muda, jerawat & jeragat hilang
Mendetox sistem badan serta merawat sakit korongkong
Meringankan tekanan, memberi tenaga & merangsang Qi badan.

Sesuai diambil oleh lelaki & wanita.

qm queen of mutiara original

OMG model yang hot meletoppp pon ambil QM Queen Of Mutiara ni!!
Syafiqah aina ni ada masalah eyebag & selalu bermake up, ye la muka pun kalau selalu make up akan timbul juga masalah kulit kalau tak jaga. So die consume Kapsul mutiara by QM utk penjagaan kulit wajah yg berterusan. Dgn QM tak perlu bimbang dh masalah kulit muka. Supplement ni tolong jagakan kulit muka uolls~


“Mula2 rasa was-was nak cuba Queen of mutiara ni.. betul ke menjadi? Siap keluar majalah, paper lagi & masuk Jom singgah TV3.. ermm… boleh percaya ke?

Lepas tu sorang2 model & artis pon start amalkan. Tak boleh jadi ni, kena try jugak..
Baru 6 hari = 6 biji makan terus nampak perubahan. Woww drastik la jugak.. jerawat mengecut & parut pudar, muka pun makin cerah berseri tau. Takyah make up tebal2 dah.

Memang tak sia2 ambil Queen of Mutiara ni. Lepas ni nak recommend dekat kawan2 & family pulak. Nak cantik sama-sama..”

Korang dah try ke belum QM Queen of Mutiara?
Best je rasa kulit lepas consume Queen of Mutiara ni. Kulit makin lembap & tak kusam pun walaupun tak pakai makeup. Kulit muka uolls akan makin cerah after 2 weeks consume QM  

TERBARU, Produk QM Queen Of Mutiara formula utk melicin & mencerahkan kulit, bukan setakat kulit muka tapi PUTIH SATU BADAN. Jerawat, jeragat & kulit kusam pun dah tak hinggap

qm queen of mutiara murah

Ada yg berminat tak dgn Ubat putih dari jepun ni?
Sehari ambil 1 biji je.. Haa..jgn ambil lebih nanti terlebih putih pulak…
Kulit gerenti putih, cerah & bertambah glowing sampai nampak urat hijau..


BAHAN KANDUNGAN QM QUEEN OF MUTIARA
100% serbuk mutiara jepun Asli
Vitamin C

Bahan QM Queen Of Mutiara berasal dari JAPAN & dikilang kan di Malaysia

 
Manfaat QM Queen Of Mutiara
– Menghilangkan kedutan & garis halus
– Memulihkan eczema & ruam
– Mencerahkan kulit serta awet muda
– Melindungi kulit dari matahari
– Menggalakkan pembaharuan kulit baru
– Menghasilkan collagen pemulihan + mensekatakan tona kulit 
– Menghilangkan Jerawat, merawat ulser kulit, melasma, jeragat & bintik hitam
– Menjadikan kulit licin, halus, anjal & sihat secara natural
Nak kulit muka cerah & glow glowing? Jgn risau Queen Of Mutiara kan ada. Kesan seawal 5 hari ! Tak sungguh tak kata ye…Ni yg plg cepat customer bgi feedback
Actually QM ni lelaki & perempuan boleh ambil, tapi klu utk wanita ada lebih lgi khasiat..
Antara Fungsi Tambahan QM Queen of Mutiara
Memutih & mencerahkan kulit
Sebagai Milk booster (wanita)
Menghilangkan parut jerawat & jeragat
Menegangkan payudara
merawat masalah kulit kusam
Mengetatkan Miss V
 
qm queen of mutiara harga
Haaihh..Tak larat betul dengan Queen Of Mutiara ni
Kami slalu terima feedback dari customer, semua bagitau yg diorang TERPAKSA PUTIH lepas makan QM ni. Lepas ni, sape yang dah amalkan QM, tak perlu susah² nak edit gambar pakai 360° lg , sebab skin dah sememangnya flawless lepas ber-QM nie
 
“Sebelum ni akak tak percaya sangat produk2 untuk putih nie. Tapi lepas akak jumpa QM n cuba hampir 2 botol, perghhhh memang betul laaa produk ni buatkan kulit akak lebih cerahh. Akak perasan sebab warna kulit muka dh cerah sekata dgn badan. Sekarang dah takde istilah muka putih tangan hitam…hehe.. Coz bila consume Queen of mutiara ni akak berani cakap BUKAN MUKA JEE PUTIHH, 1 BADAN PUTIHH !! So akak mmg cadangkan, siapa yang nak putih wajib consume kapsul QM ni”
 
“Queen Of mutiara ni memang taw… Buat kita jatuh hati..❤❤
Ishh mmg banyak la kesan positif bila ambil Qm ni. Bukan just putih je uolls..
Payudara rasa tegang & naik..
Period pun tak berbau hokehh
Jom Grab QM sekarang.. memang Awesome!!”
 
WOWW KULIT BABY PUN JADI MAKIN CERAH….
ibu yang makan QM Tapi baby yg cerah… haha..
Alhamdulillahh.. bukan para ibu je cerah tapi baby yg disusui pun ikut sama cantik kulitnya…

Mommies diluar sana dah try Queen of Mutiara ker?

qm queen of mutiara stokis

QM Queen of mutiara berfungsi utk memutihkan kulit wajah & seluruh badan, meremajakan kulit, menyekatakan tona kulit, mudah lawas & byk lagi fungsi lain. Ia bukan hanya sesuai utk wanita yang dah berkahwin malah sesuai utk pregnant mom @ menyusu bayi…

Boleh dikatakan 80% customer dah mula repeat oder.. sbb apa lagi?? nampak ada perubahan pada kulit & badan laa~ 50% perubahan uolls.. Dalam beberapa hari je. Muka dah bersih sikit dari jeragat… kulit pun cerah molek gitu.. Tak rugi mencuba QM ni

Baru consume nak masuk botol ke-2 Queen of mutiara da gebu bangat kulit… jeles tau…ni semua real feedback.. Tak de masa nak pakai beauty camera ke apa. QM memang terbaik Alhamdulillah..

QUEEN OF MUTIARA QM
💟Bukan muka je putih, tapi 1 badan ikut putih
💟Cantik dalam & luar, kulit gebu gebas
💟100% menggunakan serbuk mutiara asli
 
KEHEBATAN QM QUEEN OF MUTIARA

Melambatkan penuaan
Membersihkan kulit
Menyingkirkan bintik pada wajah akibat usia tua
Meremajakan kulit wajah
Membuang haba berlebihan dari bdn
Merehatkan minda dari tekanan
Membekalkan tenaga
Mengatur kembali metabolisme badan
Mengurangkan demam & sakit kerongkong
Membaiki sistem saraf
Membaiki libido seksual para lelaki
Mengurangkan kekejangan kesan dpd angin dalaman
Mempercepatkan penumbuhan tulang & kepintaran bayi

Jika wanita mengandung @ menyusu ambil Serbuk Mutiara, dipercayai boleh mempercepatkan pembentukan tulang & menggalakkan kepintaran bayi.

cara makan qm queen of mutiara

CARA MAKAN QM QUEEN OF MUTIARA

Ambil 1 biji sehari sblum makan. Selepas itu tunggu selama 10-15 minit utk kapsul hadam. Kemudian dah boleh makan breakfast @ dinner

Untuk kesan yg lebih cepat
Buka 1 biji kapsul QM Queen of mutiara kemudian masukkan isinya ke dalam segelas air berisi 200 – 250 ml. Goncang @ Kacau sehingga larut & minum
Amalkan pengambilan air masak yg banyak
 
QM Queen Of Mutiara adalah 100% menggunakan MUTIARA asli sebab tu kesan yg cepat.
TIADA CAMPURAN BAHAN CHEMICAL & Sesuai diambil oleh lelaki dan wanita
 
1 botol QM Queen Of Mutiara ini mengandungi 10 kapsul. 
Hahh sikitnya…Berbaloi ke?? Ye sikit tapi hanya 10 kapsul je cukup utk uolls nampak kesan!!
Klu produk lain berbotol-botol makan tapi tak nmpak kesan, QM seawal 1 botol (10 kapsul) je dpt hasil sbb kita guna 100% mutiara asli dari JAPAN. Bahan Queen of Mutiara berkualiti tinggi tak pakai lgsung bahan2 low gred sbb tu kuasa pemutihan cepat. 

Kita sangat pentingkan KUALITI produk ye uolls, bukan kuantiti. 
Biar nampak sikit tapi berkesan, dpd uolls habis produk lain 1 botol 50 biji, kesan apa pun tak nampak. Haaa…mana nak?

Pantang Larang

Tiada pantang yg berat2 cuma Pantang Queen of Mutiara ni adalah minuman yg bercaffein ya

So, Please STOP klu nak cepat kesan
Sia2 mkn supplement..Sia2 Detox
klu kita tak dapat kawal nafsu tinggalkan minuman bercaffein…
Jawapannya pada anda…

Produk QM ni mendapat kelulusan dari KKM & TIADA MERCURY


TESTIMONI QM QUEEN OF MUTIARAtestimoni qm queen of mutiara

qm queen of mutiara feedback
qm queen of mutiara review
qm queen of mutiara halal
qm queen of mutiara selamat
qm queen of mutiara hq
qm queen of mutiara berkesan
qm queen of mutiara stokis
qm queen of mutiara lama
qm queen of mutiara kkm
qm queen of mutiara testimoni
kesan qm queen of mutiara
qm queen of mutiara ori
HARGA QM QUEEN OF MUTIARA
RM55 SEMENANJUNG
RM60 SABAH SARAWAK
 
PROMO 2 BOTOL
RM100 SEMENANJUNG
RM110 SABAH SARAWAK
 
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

55

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr