C-Shine Skincare

Dah Bosan Dgn Trend Skincare Yg Sama Jer Di Pasaran?

c shine skincare

Anda dah serik dgn Produk skincare yg guna krim repack?
Asyik asyik krim putih kuning dari indon tu… Skincare biasa pon mesti ada night cream & day cream yg melekit. Uniknya C Shine ini tiada krim langsung & lain dari yg lain!


Apa Itu C Shine Skincare?

C-SHINE SET SKINCARE
Pertama di Malaysia, Berteknologi Korea 
Baru & Unik, Whitening Essence yg diformulasi dalam bentuk Powder & Serum. 
Keberkesanannya 5 kali ganda lebih efektif. Tadaa…ini lah dia rupa C shine skincare 

No more common day cream @ night cream yg rimas & melekit.
Yang paling penting C Shine Skincare 100% free dari chemical! 


Jom try C-Shine skincare ni. Hanya menggunakan sabun, serum & booster anda akan nampak perbezaannya. C Shine Skincare Original & natural jer, mmg tak ada bahan merbahaya dan selamat utk kulit muka anda.

Kurang dari seminggu, jerawat, kulit kusam, blackhead & parut bakal meninggalkan muka anda. Say no to night cream yg melekit & gantikan dengan C Shine! Formulasi kecantikan menggunakan teknologi korea paling latest which is, whitening essence in powder & serum formulation. Bau yg wangi, selesa dipakai & kesan berganda! Uolls akan officially jatuh cinta  

Nak cantik sebelum raya? Sebelum majlis? 
Ehh.. mestilah sempat dgn C Shine skincare!

c shine hq
Woww.. Lawanya Skin Dia!! 
Now tak payah beria pakai filter pon nampak cun. Pakai C-Shine ajer!

Uols kenal tak sape ni?? Founder C Shine skincare & shalicious beauty secret tak kan uolls tak kenal. Hehe..Cantik kan? Dia dah reveal rahsia kulit gebu, putih mulus dia. Patutlah kulit makin meletop menggebu sekarang macam retis korea. Skincare yg dia pakai mmg best rupanya. Ye lah klu tak best, tak kan dia nak roketkan ye tak??

Ok, Meh sambung pasal C Shine Skincare ni.

Kenapa Anda Perlu Memilih C-Shine Skincare?

 
Sebab…
– Dah ramai yg jatuh hati walaupun 1st time guna
– Membasmi whitehead & blackhead dgn sangat berkesan
– Jerawat Di muka mengecut
– Parut jerawat baru & lama semakin pudar
– Kulit muka jadi kurang berminyak
– Menjimatkan, Boleh tahan sehingga 1-2 bulan
– Tiada krim siang @ krim malam yg melecehkan
– Skincare yg berasaskan bahan organik
– Cara pemakaian yang sangat simple & mudah
– Lulus KKM, SIRIM & HALAL dipakai
– Banyak Feedback & TESTIMONI yg positif
 
Dlm sebulan, dengan penggunaan C Shine skincare dgn cara yang betul
Uolls mesti akan teruja dgn hasilnya! Lagi2 utk yg memang ada masalah kulit muka. 
C Shine Skincare sgt membantu


c shine skincare kkm
NAK KULIT CANTIK LUAR BIASA JOM TRY C SHINE SKINCARE
 
KANDUNGAN SET C-SHINE SKINCARE
 

1) C-SHINE SOAP

Bahan Kandungan C-Shine Soap
– Ekstrak Mulberry
– Niacinamide
– White Willow Bark
– Serbuk Emas
 
Fungsi C-Shine Soap
– Menyingkirkan kotoran & kulit mati
– Mengekalkan kelembapan & kesegaran kulit muka
– Anti penuaan
– Meremajakan kulit
– Menghilangkan bintik hitam pada wajah
– Menyembuhkan masalah kulit
– Merawat kulit kering dan sensitif
– Menjadikan kulit lebih lembut & bersinar
– Mencerah dan menegangkan kulit
– Menghapuskan jerawat serta jeragat
– Membuang blackhead whitehead
 
2) C-SHINE SERUM
(NOT160105936K)
Bahan Kandungan C Shine Serum
Arbutin
Vitamin B5
Glutathione
Coenzyme Q10
Tocepheryl Acetate
Ekstrak Biji Anggur
 
Fungsi C-Shine Serum
♡ Kesan pemutihan 3x ganda
♡ Melambatkan penuaan kulit
♡ Menghilangkan kedutan
 Mencerah & menyekatakan tona kulit
 Mengembalikan keremajaan kulit
 Menghilangkan tompok2 hitam
 Membuang jeragat
♡ Menyingkirkan parut jerawat
♡ Memberikan kelembapan pada kulit
 
3) C-SHINE C-BOOSTER
(NOT160105937K)
Ekstrak Vitamin C. Teknologi Baru ! Whitening essence in powder foam 

Apa itu C-Shine C Booster?
C-booster tu adalah vitamin C dalam bentuk powder. 
Jenis serbuk tapi bila sapu dekat muka dia bertukar jadi cecair then kulit kita akan serap manfaatnya. Best, rasa sejuk & fresh sangat. Bila konsisten pakai memang jerawat, jeragat, whitehead & blackhead yg singgah dimuka hilang ! Patut lah tengok skin awek korea licin gebus, open pores pun takde. Whitening essence berbentuk Powder ini sgt cepat meresap kedalam kulit & menyelesaikan masalah anda 
Bahan Kandungan C-Booster
GLYCERIN
SILICA SILYLATE
DIMETHICONE
METHYLPROPANEDIOL
DIPROPYLENE GLYCOL
 
Fungsi C Shine C-Booster
– Menyegar & melembapkan kulit
– Menjadikan tekstur kulit beransur cerah
– Menyejukkan kulit muka
– Anti kedutan & anti penuaan
– Menghalang radikal bebas
– Membasmi jerawat
– Menghapuskan parut jerawat
– Mengurangkan kesan sunburn
– Kulit lebih gebu & glowing
– Mengecilkan liang pori di muka
 
c shine soap skincare
 
Nak tak kami tolong baiki kulit anda yg rosak? 
Nak tak kami bantu hilangkan jeragat & parut jerawat kat muka? 
Nak kami carikan skincare yg selamat utk kulit sensitif, oily, open pores & lain2? 
Inilah jawapannya.. 
 
Formulasi kecantikan menggunakan Teknologi baru dari korea yg membantu anda dapatkan kulit cerah berseri dgn selamat. Ye, 100% selamat! Sebab kandungan C SHINE ni takda yg meragukan @ bahaya. Tengok kulit awek korea cun melecun, kawan sebelah pulak skin dia flawless jerr. 

Dari dulu teruja dgn skin awek korea. Suka tengok dlm youtube tutorial makeup semua sbb skin diorang nampak flawless habis. So bila jumpa produk ni mmg suka sangat sbb lain dari yg lain plus takde krim2 bagai. Uolls ada kan jenis yg tak suka pakai day nite cream ni?? Klu nak senang & tak rasa rimas, cuba C Shine Skincare
 
Korang dah ada ke set skincare c shine? Haaa kalau nak gebu gebass mcm founder kita tu haruslah ada set ni. C-Shine ni memang akan polish habis kulit korang yg berkarat tu. Rutin skincare pagi & malam dgn c shine skincare, Lepastu confirm cerah & stay flawless jerr
C-shine soap, serum & C-booster nya sentiasa dpt repeat order. Siapa yg try confirm akan bagi feedback puas hati ! Kalau tak best, takkan la C-SHINE skincare ni sampai habis stok kan ! LICINNNNN ! RAMAI YG SANGGUP payment dulu UTK BOOKING SEMENTARA TUNGGU STOK SAMPAI. Takut sold out lagi katanya..


c shine serum c shine c booster
Alhamdulillah suka sangat bila dapat feedback positive dari customer lepas guna c shine skincare nie. Muka kita, area paling perlu dijaga. Takkan nak tempek benda tak elok, yg bahaya kan. Produk C shine nie free dari chemical tau. Muka confirm No more WHITEHEAD, BLACKHEAD, JERAWAT & JERAGAT. 

[ JOM BACA TESTIMONI PENGGUNA C-SHINE ]

“Dari dulu org tanya pakai skincare apa, so now i decided to share my routine for skin.
Selain consume supplement, i pakai C-Shine Soap, Serum & C-Booster ni haa. Kulit putih cerah tapi kalau jerawat, jeragat & blackhead bersepah pun malu jugak.
 
Lagi 1 jeragat tu memang dah banyak kt skin, tmbah pulak parut2 jerawat yg jadik spot hitam so nampak jelaslah lagi banyak bintik2 dimuka
 
Kulit i ni sangat sensitif ! Salah pakai skincare, mekap, apa2 je dekat muka teruss break out or merah2. Jadi selain consume supplement, I cari alternatif lain utk bagi kesan permanent dekat muka..
 
Then I jumpe lah skincare yg bebas chemical & lain dari yg lain. Sebab apa lain? Yess.. Takde day cream, takde night cream, krim kunyit yg common tu pun takde & ofcos free from chemical! tapi ada Serum & juga Vitamin C dlm bentuk serbuk yg dinamakan C-BOOSTER.  Yesssss serbuk ! Serbuk utk sapu dkt muka. haihhh uolls dgr macam pelik kan. I sendiri pon speechless time mula2 guna.
 
Serbuk C-Booster tu bila digosok pada muka, ia akan menjadi cecair & kulit kita pun serap. Teruss rasa segarr zasss!! Ropenyee teknologi korea hokeh ! Mmg takde lagi produk yg se-best ni dekat mesia tau. Patut la kulit awek korea tu glowing & cantik namateyyy. Dan yg paling penting sabun dia ada serbuk emas tau. Lepas pakai rasa shining kulit giteww..

Tak sampai 1 minggu pakai c shine skincare terus hilang masalah i yg disebabkan oleh skincare yg tak sesuai sebelom ni..  kulit makin cerah takde cela. Yang penting boleh kekalkan kulit yg sihat tanpa chemical. Buat apelah muka yg cantik tapi kesan sekejap je sbb bahan penuh chemical..Kita nak yg permanent n sihat tu yg penting. Jom setia dgn C-shine skincare sekarang. Jgn simpan lagi kulit kusam uolls”
c shine skincare murah
Ada yg mencari skincare yg sesuai? 
Lain dari yg lain…
Takde day cream @ night cream yg renyah

Guna je C Shine Skincare.
Hanya ada 3 item : Sabun Serum C-booster
 
Jom dapatkan set lengkap c shine ni sekarang. Berbaloi sangat2 utk dapat kulit wajah yg cerah gebu tanpa cela, tanpa chemicals
 
Ehh.. Betol ke c shine ni berkesan? Ye, kami bagi jaminan. Kalau tak, takkan org dok pulun beli sampai 2-3 set sorang. Bila pakai je hari ni, esok jerawat, jeragat, tona tak sekata, kulit kusam semua cabut dari muka uolls. Kita takmo cakap pepanjang. Uolls kena try sendiri baru tau ok ke tak..
Tiada lagi sunburn, jeragat, jerawat. Tak payah nak guna filter bagai pun rasa confident je bila selfie. pakai set c shine skincare je boleh lawa gila kulit ni. kulit ori okey bukan fake. Hadam la sendiri. Nak cantik kenalah modal sikit. Siapa tak try mmg rugi sngat sbb kulit akn gebuss & dah tak kusam..masalah skin terus ghaib tau
Seawal 7 hari dah licin kulit muka. OMG ! OMG !


cara pakai c shine skincare
CARA PAKAI C-SHINE SKINCARE
 
🍃 Cuci muka dgn bersih menggunakan C Shine soap
🍃 Keringkan muka dgn tuala bersih sehingga betul-betul kering
🍃 Sapukan 2-3 titik serum dan ratakan keseluruh muka
🍃 Biarkan serum meresap ke kulit muka & kering dgn sendiri
🍃 Kemudian Sapukan C Booster powder di area muka yg bermasalah
Cth : lingkaran gelap bawah mata, atas hidung, dagu, dahi @ jerawat di pipi.
🍃 Selepas sapuan, Relax kan muka. Anda akn dapat rasa serbuk C Booster meresap ke dlm kulit
🍃 Ulang step yg sama setiap hari (sesuai dipakai waktu mlm sebelum tidur utk hasil yg lebih cepat & effektif ) 
🍃 Lepas C Booster meresap ke dlm kulit, anda boleh pakai make up seperti biasa

– 1 set C Shine Skincare tahan sebulan bergantung pada cara pemakaian seseorang

Tips Pudarkan Jeragat menggunakan C Shine Skincare
Tips dia senang je. Utk 1 minggu pertama pakai c shine, uolls pakai 3-4 kali sehari. Klu boleh lepas setiap kali cuci muka, pakai balik serum & c booster tu. Then selepas seminggu gerenti kulit makin bersih



TESTIMONI C SHINE SKINCARE

testimoni c shine skincare
feedback c shine skincare
c shine skincare berkesan
c shine skincare review
c shine skincare selamat
c shine skincare halal
c shine skincare stokis
c shine skincare original
harga c shine skincare
c shine skincare testimoni
c shine skincare agent
c shine skincare feedback

c shine c booster skincare

c shine serum murah
c shine skincare hq
HARGA C-SHINE SKINCARE
RM105 SEMENANJUNG
RM115 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU

LOOSE ITEMS

HARGA C-SHINE SOAP
RM35 SEMENANJUNG
RM40 SABAH SARAWAK

HARGA C-SHINE SERUM & C-BOOSTER
RM85 SEMENANJUNG
RM90 SABAH SARAWAK

FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

35

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr