Vcare Foundation


Anda Mencari Foundation yg Sesuai?
Rata, Tahan Lama & Tak Bercapuk?
vcare foundation


Vcare Foundation boleh bantu anda untuk cover cela dgn perfect sepantas 5 saat!
Kecil-Kecil Cili Padi.. Feedback Pun Banyak~

Vcare Foundation boleh tutup semua parut dimuka
Makin lama pakai, muka makin glowing sekata
Mekap Lebih natural, gebu gebass giteww

Bahan aloevera & argan oil dalam Vcare Foundation dpt merawat masalah kulit.
Rugi uolls tak cuba Vcare Foundation. Dah lah mampu milik, kesan pula setanding dgn foundation yg femes2!
“Bila guna Vcare Foundation, waktu pagi nak pergi kerja vs balik kerja. Kulit berseri flawless sampai ke petang hokayyy. Kulit akak ni mmg kategori takde jerawat. Tapi kering & kusam sikit. Sapu Vcare Foundation ni okayy sesangat. Serius tak nyesal akak pakai, smooth je kulit”
vcare foundation stokis
Keistimewaan Vcare Foundation

Tekstur yang ringan
Make up tak bercapuk
Tak payah pakai bedak
Make up tahan lama
Tak berminyak
Merawat & Moistkan kulit (Ekstraks Aloevera & Argan Oil)
SPF35 melindungi kulit dpd sinaran matahari
Lulus KKM & Halal
Vcare Foundation ada 3 kod pilihan :-

Kod 01 – Light (Sticker Kuning) : Kulit cerah @ putih
Kod 02 – Medium (Sticker Purple) : Kulit kuning langsat @ sederhana
Kod 03 – Deep (Sticker Merah) : Kulit sawo matang @ gelap
Kalau muka burn, serius memang best sgt pakai Vcare Foundation. Maybe sebab ada ekstrak aloevera. Aloevera ni bagus jugak utk kulit burn. Sebab tu kalau pakai Vcare Foundation, kulit yang kusam pon jadi tak kusam. Berhantu sangat Vcare Foundation ni sebab rasa dia lain sgt bila pakai…ringan & kulit boleh bernafas
“Ni 1st foundation yang sy pakai bertahan sampai 3 bekas dah guna. Hahaa..  sebab tekstur krim dia memang lembut. Tak mcm foundation lain yg tekstur tebal & heavy gitu. Tak suka sangat macam tu. Nanti muka rasa tebal 5 inci wlupun pakai 1 lapis jer. Sejak dulu jarang pakai foundation sebab bila try tekstur foundation selalu bercapuk. Kalau berpeluh nampak mcm berketul2 & sememeh foundation kat muka. Klu uolls jenis tak suka yg heavy, better amik Vcare Foundation. Hahahaa.. Ni saje nak share kehebatan Vcare Foundation ni… Sharing is caring kan  benda baik kene share”
vcare foundation original
Kami yakin 100% pengguna Vcare Foundation pasti repeat order sebab :
Vcare foundation walau sapuan nipis tapi dapat cover cela, parut & jerawat di wajah. Tambahan lagi, kalau pakai dari pagi ke malam pun tak bercapuk. Ekstrak aloevera + argan oil membantu untuk melembapkan muka sekaligus merawat kulit muka dengan penggunaan yg kerap
Kenapa anda perlu memilih VCare Foundation?
“1st Foundation dengan pati minyak argan oil & ekstrak aloevera”
✔ Tekstur lembut & halus
✔ Sangat menjimatkan & padat
✔ Tak berminyak
✔ Tak bercapuk atau berketul
✔ Tahan sehingga 2 bulan
✔ Dapat tutup jerawat + kesan parut
✔ Tak menghalang pernafasan kulit
✔ Kaya ekstrak aloe vera untuk kulit kering
✔ Sesuai utk digunakan setiap hari
✔ Argan oil mampu mencerah & merawat kulit
✔ Mencerahkan kulit, menjadikan kulit semakin lembap & lembut
✔ Hasilnya kulit menjadi cerah, halus, licin & bersinar secara natural
Vcare Foundation tahan sehingga 2 bulan @ lebih bergantung pada penggunaan.
Ada customer yg sampai 4 bulan… Tahan lama + harga pulak bawah rm50. Uolls rasa mahal lagi ke?? Mampu milik dah kan? Tambahan Vcare Foundation ni guna bahan kualiti tinggi, mmg gred A punya class..
Yang penting semua customer yg try mampu untuk repeat order berkali-kali, tak mcm foundation mahal tak smua org mampu
Vcare Foundation Kualiti Terbaik, Mampu milik pelanggan No 1!
vcare foundation halal


Ada Yang Mencari Foundation The Best Abad Ini Tak?

Dah laa best pakai, murah pulak kan? Lepas tu make up makin flawless, cantik glowing mowing bila apply foundation ni
Ape lagi kalau bukan Vcare Foundation
Kecik2 cili padi,
Byk pula testimoni,
Bila pakai sure menjadi,
Tentulah vcare selalu dihati
KEBAIKAN VCARE FOUNDATION BERBANDING FOUNDATION LAIN

Mencerahkan kulit
Menyingkirkan parut jerawat
Menghilangkan bintik hitam + jeragat
Kulit lebih lembut & moist
Menghilangkan whitehead + blackhead
Melindungi kulit dari sinaran UV
Boleh dibawa dalam solat

HALAL digunakan

Dengan Vcare foundation kulit bebas bernafas
Boleh dipakai setiap hari. Untuk daily mekap @ pergi function ke.. Dalam masa yg sama boleh melembabkan kulit tau! Ia juga mengandungi perlindungan UVA + UVB
vcare foundation selamat
Alhamdulillah, VCARE FOUNDATION menyerikan rutin make up sy!

“Siapa yg dok tanya muka sis pakai ape tu yang glowing sangat?? Seikhlas hati sis lah ye, sis hanya pakai VCARE FOUNDATION ni je tau. Yang ragu-ragu lagi nak mencuba tu boleh lah grab ya.. Sebab sekali pakai mesti uolls respons. ‘Ehh ringannya…licinnya kulit…’ Nak tengok btol tak uolls bagi feedback mcmtu, kenalah cuba. Vcare foundation la ni laku keras mcm goreng pisang panas…”
Vcare Foundation SPF 35 Dah beratus-ratus testimoni yang berpuas hati hasil penggunaan foundation ni.
MANFAAT VCARE FOUNDATION

– Tekstur halus & licin
– Kesan yg cantik & lembut
– Mengecil & menutup liang pori
– Menyekatakan tona kulit
– Tak berminyak
– Tahan lama seharian
– Tak berketul & senang disapu pada kulit
– Menutup parut hitam & parut kawah
– Kulit lebih lembut, cerah & lembap
– Glowing secara semulajadi
Syukur alhamdullilah.. Pengguna Vcare Foundation semakin hari semakin ramai..
Dgn sekali sapuan Vcare Foundation, uolls zoom tengok btol2 kulit pun Nampak licin

Penangan Vcare foundation tanpa secalit bedak…

 
 
vcare foundation berkesan
Sape kat sini rasa confuse nak carik 
foundation + base make up yg sesuai dgn diri sendiri?

Kami faham berlambak kot kosmetik diluar sana. Itu pun tak sure elok @ tak utk kita kan? So, kami nak bantu uolls camne nak selesaikan masalah ni. Korang nak kulit nampak flawless & glowing bila-bila masa je kan?
Hanya dengan memakai sedikit calitan honey bee venom moisturizer + Vcare foundation
InsyaAllah.. Hasil yang diimpikan akan lebih ketara. Mcm guna make up retis gitu..hehe~
Kami tau sis sangat memerlukan produk asas yg Mudah Pakai, Tak bercapuk, Halal, Mesra wudhu’, Senang Dicuci & Boleh Merawat Kulit. Dan semestinya datang dgn harga MAMPU MILIK..! Jangan ragu2 lagi sebab Vcare Foundation lah jawapannya
vcare foundation kkm
Cara Pakai Vcare Foundation
Calit sedikit VCare foundation dan oles keseluruh muka
Ratakan dgn span @ make up brush utk wajah kelihatan flawless & glowing
Vcare Foundation mempunyai tekstur yg sangat lembut, wangi & ringan
Sesuai untuk semua jenis kulit. Tak berminyak, Tak bercampuk tau walaupun berpeluh, makin berseri ajer..
Vcare Foundation tahan sehingga 2 bulan
Tips : Nak make up Nampak lebih cantik, pakai dengan Honey Bee Venom moisturizer! Confirm letop uolls!

 

TESTIMONI VCARE FOUNDATION

testimoni vcare foundation

feedback vcare foundation
kesan vcare foundation
review vcare foundation
vcare foundation rata
vcare foundation murah
vcare foundation ori
vcare foundation agent
vcare foundation hq
vcare foundation testimoni
cara pakai vcare foundation
cara guna vcare foundation
vcare foundation kod
vcare foundation licin
vcare foundation murah ori
vcare foundation berkesan
HARGA VCARE FOUNDATION
RM34 SEMENANJUNG
RM39 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

34

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr