Nurraysa Beauty Skincare

Kulit Muka Anda Rosak Akibat Skincare Berbahaya?
Jerawat dan Jeragat Tumbuh Melata?

Muka Berparut, Kulit Sering Berminyak & Gatal2 sebab Eczema?

nurraysa beauty skincare

Penyelesaiannya…
Jom guna set NURRAYSA BEAUTY SKINCARE 4IN1 !

Uolls Pernah Dengar Tak Produk NURRAYSA BEAUTY SKINCARE?

Nurraysa Beauty Skincare adalah produk penjagaan wajah yg amat sesuai utk lelaki + wanita, pregnant mom, remaja & selamat hingga kanak-kanak pun boleh guna. Ia berfungsi sebagai antiseptik & antimikrobik yg efektif utk melindungi kulit dpd jerawat, eczema, jeragat serta membuatkan kulit lebih berseri secara semulajadi
Jika sayang muka anda berhentilah dari menggunakan produk yg ada bhn kimia
Hargailah wajah anda dgn set nurraysa
Kesan yg awesome & memuaskan!!
 
 Sesuai digunakan oleh lelaki & perempuan
 100% jaminan bebas dari bahan kimia
 100% selamat & dibuat dari bahan natural
 Tahan hingga 1 bulan penggunaan
nurraysa beauty skincare harga
Nurraysa beauty skincare bakal membuatkan kulit anda flawless 100% tanpa bahan kimia. Nurraysa beauty skincare 4in1  adalah set baru yg telah di upgrade dpd set sebelumnya yg hanya 3in1
Bahan Kandungan Nurraysa Beauty Skincare
– Glycerin
– Olive Oil
– Aloe Vera
– Susu Kambing
– Kolagen Asli
– Apple Stemcell
– Herba-herba terpilih

Semua bahan dlm Nurraysa Beauty Skincare dari bahan natural & selamat dipakai oleh semua peringkat umur termasuk bayi
Keistimewaan Nurraysa Beauty Skincare
 
 Mencerah + menyekatakan tona kulit muka
 Membekalkan kelembapan kulit
 Menyingkirkan sel-sel kulit mati
 Membuang jerawat, jeragat & parut
 Mengecilkan liang2 pori pada muka
 Mengurangkan kulit muka berminyak
 Menggebu, menegang & menganjalkan kulit
 Merawat struktur kulit muka dari dalam
 Menghilangkan blackhead & whitehead
 Menyembuhkan parut jerawat berlubang
 Sesuai utk semua peringkat umur & jantina


nurraysa beauty skincare murah
Anda mencari produk skincare yang sesuai?
Dah byk tukar skincare tapi jeragat & bintik hitam masih ada?
Selalu hadapi kulit muka berminyak, kusam, kesat & tak sekata?
Nak kan kulit putih juga seperti gadis insta femes?
Produk ni makin hangat di pasaran, kalau tak percaya cuba tengok iklan2 besar kat highway, nampak produk nurraysa saje kan color pink dgn gambar owner berpurdah?

Dan Nurraysa beauty skincare telahpun berjaya mencecah permintaan ramai. Tunggu apa lagi…org lain dah cuba, anda bila lagi? jom order sementara stok masih in lagi ni !!
 
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH NURRAYSA BEAUTY SKINCARE?
 
okay meh sini kita nak kenalkan produk yg mmg the best banyak customer dah guna & repeat order. Pendek kata, kami boleh jamin memang best lahh ! hahaha… apa benda tu ? produknya adalah… jeng jeng jengggg Nurraysa Beauty Skincare !! Eksaited sangat nak share dgn uolls~
Customer bagi feedback mmg best guna. Nurraysa skincare ni menggunakan bahan kandungan natural yg tak memudaratkan. Tak menggelupas, tak menggerutu, tak hape….yg negatif2 semua tak! Sesuai utk semua jenis kulit (kecuali kulit haiwan) dan uolls nak guna 1 badan pon boleh (kulit terutamanya). Mak, Pak Atok, Anjang, angah korang semua boleh pakai. Sesuai utk semua peringat umur tanpa mengira jantina. eheeee dan baunya sangat wangi. Bila pakai rasa tenang je dgn haruman produk ni
Senang kata semua boleh gunalah… Menarik kan? Mana korang prnah jumpa skincare yg kanak2 pun boleh guna?? Tapi sbb yakin bahan2 dia selamat, Nurraysa skincare HQ claim even dari umur kanak2 sampai ke warga emas boleh pakai. Seronoknya boleh kongsi pakai produk sama2. Jimat giteww~

 
nurraysa beauty skincare selamat

KANDUNGAN SET NURRAYSA BEAUTY SKINCARE

NURRAYSA COLLAGEN SOAP (30 GM)
Fungsi Sabun Collagen Nurraysa
– Mematikan jerawat
– Menghilangkan jeragat
– Kurangkan kulit berminyak
– Pudarkan parut
– Mengecil & menghalus liang pori pada wajah
– Mencerahkan kulit muka
– Menyingkirkan sel-sel kulit mati
– Memberikan kelembapan berpanjangan
– Merawat struktur kulit muka dari dlm
– Mengurangkan blackhead + whitehead
– Menyembuhkan eczema, kurap, gatal & panau
– Menghilangkan bau badan
– Sesuai utk lelaki, wanita & kanak2
 
NURRAYSA TREATMENT SERUM (15 ML)
Fungsi Serum treatment Nurraysa
Sebagai antiseptik & antimikrobik utk melindungi kulit dpd jerawat seta menjadikan kulit lebih berseri dan halus mulus.
 
NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY (30 ML)
Fungsi Spray Miracle whitening Nurraysa
– Memutih
– Menegang
– Mencerah
– Menutup liang2 pori
– Menghilangkan garis halus & kedutan dimuka
 
NURRAYSA UV CREAM (5 GM)
Fungsi Krim UV Nurraysa
Melindungi lapisan kulit dari sinaran uv + membuatkan kulit cerah berseri
 
nurraysa beauty skincare halal
“Dulu kulit wajah tak bermaya & nampak kusam je…Tambah2 dengan jeragat yg makin berleluasa kat muka..Then teringin nak try Nurraysa beauty skincare. 2 bulan je kot konsisten dengan sabun collagen Nurraysa ni..Jeragat dah takde & kulit makin cerah tanpa menggelupas. Pakai krim uv nurraysa kulit rasa selamat & terlindung dari kena sunburn. Perasan perubahan muka nampak makin gebu & berseri mcm kulit baby..Hehe.. Thanks nurraysa..”

NURRAYSA Penghilang Kulit kusam & Jerawat Terbaik

Org kata benda baik kena share, so kita nak berkongsi dgn uolls mengenai produk kecantikan yg boleh menghilangkan kulit kusam, jerawat, jeragat & parut pada kulit muka korang seawal 7 hari. InsyaAllah… Belum cuba belum tahu, Kalau OK bagitau !
‘akak, apasal NURRAYSA ni Penghilang kulit kusam & jerawat Terbaik?…’
Tak tumbuh tak melata. Tak sungguh, orang tak bercerita! Meh tengok Testimoni NURRAYSA pulak. Haa..Jgn tak senang duduk pulak tgk feedback diorang. Bukan setakat gadis2 manis je boleh guna Nurraysa Beauty Skincare ni. Golongan makcik2 beg besar pun digalakkan utk guna. Terutamanya mereka yg bermasalah jeragat degil wlupun dah ditonyoh macam2 tapi tak jalan.
Bukan tu je, kanak2 ribena yg bermasalah eczema pun boleh guna. Para mommies yg tengah pregnant nak fefeeling gorgeous pun boleh guna ye. Tak ada halangan utk korang nak kekal cantik & flawless depan suami

Untuk info uolls juga, NURRAYSA skincare ni ada KELULUSAN KKM & 100% dibuat dpd BAHAN SEMULAJADI. So, selamat tau. Jangan bimbang klu kulit muka sensitif ke apa, Kulit uolls akan cantik dgn memakai set skincare NURRAYSA ni. Bahan kimia berbahaya & alkohol pun mmg tak letak & tak ada. Bukan si kakak je boleh pakai, si abg pon boleh jugak kalau nak skin cantik mcm si kakak.



nurraysa beauty skincare stokis
 
“Jerawat dah berkampung dekat muka!!
lepas tu tinggalkan kesan parut pulak..
ohh nooo! habis muka i kak oii…
Bila try set nurraysa dah nampak kesan..
Terus konsisten lagi 5 bulan, alhamdulillah now jerawat & konco2nya diusir jauh dari kulit muka. Sekarang wajah i makin cantik berseri dengan nurraysa…mmg tak menyesal!’
 
[ MASALAH JERAGAT DEGIL MENGGANGGU ]

Pakai sabun nurraysa konsisten selama 2 minggu jeragat degil makin pudar..
Ini baru 2 weeks uolls..
kalau 3 minggu?? 1 bulan??
Confirm-confirm muka uolls cerah dan cantik tanpa cela
Nurraysa menggunakan bhn semulajadi yg berkesan merawat kulit wajah serta bebas bahan kimia.
 
Nurraysa Beauty Skincare telah mendapat kelulusan KKM
Apa yg best sangat dgn Set Nurraysa Beauty Skincare ni?
Nurraysa Beauty Skincare adalah antara produk yg laku laris & menjadi pilihan pengguna diluar sana
Set Nurraysa Beauty Skincare ini :
 Dirumus daripada bahan natural & organik
 Tak ada bahan kimia berbahaya
 Selamat & Tak merosakkan kulit
 Mempunyai sifat penyembuhan (merawat struktur kulit yg rosak)
 Tak ada pengelupasan
 Sah untuk dibawa dlm solat (Tak ada alcohol)
InsyaAllah, dgn Nurraysa Beauty Skincare, kulit anda terjamin selamat, sihat & bersih
Set Nurraysa Skincare juga telah mendapat sijil HALAL dpd Kerajaan Malaysia

Kenapa ramai yg menyukai Nurraysa Collagen Soap ni?
Sbb banyak masalah yg dapat diselesaikan menggunakan Sabun Collagen Nurraysa ini antaranya :
– Menyembuhkan kulit berjerawat, jeragat & kulit berminyak
– Memudar & menghilangkan parut jerawat, parut kesan eksiden
– Memulihkan dari eczema, panau, gatal-gatal & kurap
– Menghalus & mengecilkan liang pori, menyingkirkan blackhead + whitehead
yang paling best, of coz lah sbb sabun nurraysa ni bebas bahan kimia berbahaya. Semua bahan digunakan adalah selamat & mesra alam. Dah tak bimbang klu anak kecil kita pun guna sabun ni
Tak perlu makeup tebal2 dah lepas guna set Nurraysa Beauty Skincare
Nurraysa Skincare berkesan untuk merawat
• Kulit Jerawat
• Kulit Jeragat
• Kulit Sensitif
• Kulit Kering
• Parut Jerawat
• Eczema
nurraysa beauty skincare agent
 
TIPS UTK TUKAR SKINCARE KPD NURRAYSA BEAUTY
 
Nak tukar dari produk skincare lama kpd nurraysa pon ade cara dia tau. Bukannya main guna @ tukar je. Sebab apa? Takut kesan gabungan produk yg sebelum ni guna dgn produk baru boleh jadi racun pulak, Haa… Habislah muka korang… So, jgn ambil mudah ye. Jom follow cara utk tukar skincare lama kpd Nurraysa dgn betul & selamat.
 
1. Berhenti guna skincare lama dlm 1-2 minggu. Boleh sapu moisturizer secara nipis utk elak kulit dari kering.
 
Doktor recommend dlm tempoh ni hanya guna air suam selalu utk basuh muka @ guna hampas tea (tea bag yg korang dah guna utk buat air)
 
2. Biarkan wajah neutral atleast selama 7 hari, neutral iaitu dengan membiarkan kulit muka anda Free dari sebarang produk. Biar kulit kita cool down. sebab penerimaan kulit seseorang berbeza-beza, takut juga kulit kita terkejut klu tiba2 pakai produk baru & boleh menyebabkan radang
3. Bila tak jarak tempoh masa utk bertukar ke skincare baru, boleh berlaku pada sesetengah jenis kulit dimana akan timbul rashes, jerawat, dry skin, oily (disebabkan effect mercury skincare lama/ effect stop guna)
 
[ *Penting – Bagi yg nak guna Nurraysa Skincare yg bebas mercury & bahan kimia, Uolls dah boleh mula stop guna skincare lama ]
Doktor pun mengakui yg set Nurraysa skincare ni tak mengandungi bahan kimia berbahaya. Dah 9 bulan customer doktor kita ni pakai produk nurraysa, selalu repeat order. Dia kata, dulu pakai produk oversea je. Tak sangka ada produk local yg bagus mcm NURRAYSA ni. Terbaik!
 
Antara sebab anda perlu pilih Nurraysa Skincare adalah kerana
– Nurraysa tak mempunyai Krim malam, Hanya spraykan sahaja Miracle Whitening spray.  
Say Goodbye pada night cream yg melekit !
 
Sejak pakai set nurraysa beauty skincare, mak anak 3 sekarang tak risau dah pasal bahan bahaya utk kulit. Eh sebab tu boleh guna dari masa mengandung sampailah sekarang.
 
Macam sabun collagen nurraysa, bahan-bahannya selamat serta bebas paraben & sles. Yg paling penting dia bukan utk orang yg nak putihkan muka dgn instant/cepat je sebab dia tanpa merkuri.
Dan Bukan juga utk yg nak dapat hasil laju, pakai 2 hari dgn harapan esok segala parut marut, jeragat, jerawat semua hilang bagaikan magic.
 
Nurraysa Beauty Skincare pilihan utama utk yg nak guna pencuci muka tanpa bahan kimia berbahaya. Dlm masa yg sama berkesan tapi slow & steady. Biar lambat asal selamat. Biar tak putih mcm kena clorox asal kulit muka kita sihat giteww..
1 Set klu pandai guna boleh tahan 3 bulan. Paling syok kulit sihat sbb kita guna bahan kndungan selamat. Jaga kulit kita sebagaimana kita jaga keluarga kita. Nak yg selamat? Tengok & perhati kandungan skincare yg uolls guna ye. Nurraysa skincare Lulus…hehe~

Bila kulit sihat tanpa cela, selfie tanpa beauty mode pun takde hal
cara pakai nurraysa beauty skincare
 
Mcamana klu dah pakai Nurraysa Beauty Skincare tapi kulit masih keluar jerawat?
Ok, kita nak share dkt uolls cara rawat kulit muka berjerawat. Sbb bila dah pakai, kdg2 jerawat pun boleh berlaku, tu normal~

STEP BY STEP CARA SEMBUHKAN KULIT MUKA BERJERAWAT
1. Berhenti pakai Set Nurraysa Beauty Skincare selama 3 hari. Restkan muka semula & jgn pakai apa2 produk cleanser @ krim brand lain. Lepas 3 hari, pakai semula Nurraysa Collagen Soap sahaja selama 2 minggu. Klu jerawat masih ada/belum kecut, teruskan pakai sabun nurraysa sahaja sampai jerawat dah kering.
 
Lepas jerawat kering, barulah pakai semula Treatment Serum, Whitening Spray & UV Cream seperti biasa
Pagi : Nurraysa Collagen Soap > Treatment Serum > UV Cream
Mlm : Nurraysa Collagen Soap > Treatment Serum > Whitening Spray
2. Lebihkan minum air kosong atleast 2 Liter sehari. Control pemakanan. Sbb sebahagian punca masalah muka dpd pemakanan anda. Elakkan makan belacan, seafood @ makanan yg diperam/dijeruk/. Kurangkan makanan + minuman manis & oily food
3. Jaga kebersihan contohnya seperti mencuci & tukar cadar serta sarung bantal setiap minggu. Klu berambut panjang (bgi wanita), ikat rambut & elakkan kena pada bahagian muka.
4. Bila jerawat tumbuh, jgn sentuh muka @ picit jerawat. Ia boleh menambahkan bakteria di wajah kita dan menyebabkan jerawat2 baru naik.
5. Buat masker muka 2x seminggu utk rawat jerawat dgn cepat selain memakai set skincare nurraysa. Masker boleh dibuat menggunakan Nurraysa Collagen Soap dgn menggosokkan sabun smpai keluar buih, pakai pada wajah beberapa minit & biarkan kering. Lepas kering, cuci muka seperti biasa.
6. Amalkan supplement seperti minuman collagen utk kesan yg lebih pantas.
Jgn salahkan skincare kita kalau perkara diatas tak jaga lagi. Nak cantik uolls kenalah usaha sikit kan. 🙂  
cara guna nurraysa beauty skincare
 
Cara guna Nurraysa Beauty Skincare
Pagi
Nurraysa Colagen Soap
Nurraysa Treatment Serum
Nurraysa UV Krim
Mlm
Nurraysa Colagen Soap
Nurraysa Treatment Serum
Nurraysa Miracle Whitening Spray
 
Nurraysa Collagen Soap
Cuci muka menggunakan sabun nurraysa 3 kali sehari, gosokkan buih2 sabun ke seluruh muka sampai rata, biarkan dalam 1 minit kemudian bilas dgn air biasa @ air suam.
Nurraysa Treatment Serum
Picit sedikit & sapukan keseluruh muka dgn gerakan memutar.
Nurraysa Miracle Whitening Spray
Selepas Treatment Serum, semburkan Miracle Whitening Spray ke muka kemudian ratakan ke seluruh permukaan wajah.
Nurraysa UV Cream
Selepas menggunakan Treatment Serum & Whitening Spray, sapu UV Cream keseluruh muka dgn urutan secara memutar.
Pantang Larang – Utk bertukar kpd Nurraysa Skincare, Rehatkan wajah dpd menggunakan produk kecantikan yg lain atleast 7 hari



TESTIMONI NURRAYSA BEAUTY SKINCARE

testimoni nurraysa beauty skincare
nurraysa beauty skincare feedback
sabun nurraysa beauty skincare
sabun collagen nurraysa
nurraysa beauty skincare review
nurraysa beauty skincare berkesan
nurraysa beauty skincare bagus
nurraysa beauty skincare bahaya
nurraysa beauty skincare promosi
nurraysa beauty skincare putih
nurraysa beauty skincare komen
nurraysa beauty skincare jerawat
nurraysa beauty skincare kkm
nurraysa beauty skincare berkesan
HARGA SET NURRAYSA SKINCARE
RM150 SEMENANJUNG

RM155 SABAH SARAWAK

 
HARGA PROMOSI SET NURRAYSA SKINCARE
RM75 SEMENANJUNG
RM80 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
 
LOOSE ITEMS (TAK TERMASUK POS)
 
NURRAYSA COLLAGEN SOAP
RM29.90
 
NURRAYSA MIRACLE WHITENING SPRAY
RM49
 
CAJ POS
SEMENANJUNG RM7
SABAH SARAWAK RM11
 
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

75

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr