V Shape Hi Bee-Venom

Anda Nak Kecilkan Pipi yg Tembam?
Mahukan Dagu yg Runcing?
v shape hi bee venom
V Shape Hi-Bee Venom
Produk pelangsing pipi diformulasi khas utk anda yg idamkan raut wajah runcing & nampak muda dari usia
 
Alamak…Badan Kurus, Pipi Tembam !
Ada tak uolls yang berpipi tembam ni rasa kurang keyakinan diri dgn penampilan? 
Sebabnya timbul rasa kurang cantik…
selain tu uolls rasa pipi tembam ni buat nampak gemuk..
Meh kita kongsi dengan uolls cara2 utk kecilkan pipi tembam. Tapi anda pun perlu tau juga sebab2 berpipi tembam. Salah satunya kurang bersenam, kurang kalsium, jarang mengunyah makanan & lain-lain.
 
v shape hi bee venom kaedah
Cara Kecilkan Pipi yg Tembam
1. Ambil Kalsium secukupnya –  1200mg sehari
Utk mengecilkan & membuat pipi tembam jadi tirus, salah 1 caranya adalah dgn uolls consume lebih kurang 1200mg kalsium sehari
Ia membantu mengecilkan pipi dengan mengurangkan retenasi air di kawasan wajah. Makanan yg berkalsium tinggi seperti susu, cheese & makanan berasaskan tenusu dpt membantu anda
2. Buat Senaman Muka
Gerakan ekspresi muka bantu padukan otot muka.Buat gerakan senaman utk kecilkan pipi yg tembam seperti
Smilling Fish Frenzy
Cara buat gerakan smilling fish frenzy adalah dgn senyum & rapatkan gigi secara sama lalu tahan dalam 5 saat kemudian ulang semula cara ini dgn berterusan
Cheek Puff
Gerak kan mulut membentuk O seperti menghirup udara lalu kembungkan pipi dgn cara merapatkan bibir & tahan udara pada kedua-dua bahagian pipi. Buat gerakan ini kurang dalam 5 saat lalu hembus nafas. Selepas itu, tarik nafas dgn dalam kemudian simpan udara pada bahagian kiri pipi lalu alihkan pada pipi kanan secara berganti-ganti. Ulang cara ini 10 kali
3. Turunkan Berat Badan
Dengan buat senaman @ aktiviti fizikal membantu turunkan berat badan & membakar lemak. Tentunya ia juga mengurangkan lemak di pipi. Pastikan juga makanan yg anda makan tak memberikan kesan buruk & merosakkan diet anda. Sampailah anda dapat turunkan berat badan & kurangkan lemak di pipi seperti yg anda mahukan
Atau jika uolls nakkan cara mudah, murah & efektif ..
Dah tak perlu susah hati dgn pipi tembam & melayut..
Sebab ada produk yg dapat membantu uolls dapatkan pipi tirus, cantik terbentuk ala-ala V shape iaitu 

V SHAPE HI BEE-VENOM !
v shape hi bee venom original
 
Kulit Kusam, Muka Bulat & Dagu Berlapis-Lapis ?
Org tengok muka nampak macam tua dari usia sebenar kan ?
Jom bakar LEMAK bawah dagu & pipi dgn V SHAPE HI BEE VENOM
Dengan V SHAPE HI BEE-VENOM korang boleh serikan kulit kusam sambil bakar lemak kawasan muka.
Tak perlu botox, tak perlu sedut lemak lagi.. best kan!
KELEBIHAN V SHAPE HI BEE-VENOM
1. Dagu terbentuk cantik V shape
2. Kulit semakin cerah berseri & putih
3. Kulit menjadi halus seperti bayi
4. Mengecilkan pipi & bentuk muka
V SHAPE HI BEE VENOM BUAT PIPI MAKIN KURUS, DAGU TERSERLAH RUNCING !
v shape hi bee venom stokis
“Ishh…. body dah solid, cun melecun & meletop dah.. tapi double chin ni buat rasa tak confident la nak bergaul dgn org. Lagi2 bila nak jumpa client, kawan2 lama..hmm…”
Kami nak anda try sendiri V shape Hi Bee Venom. Korang mesti nak muka V shape, cantik terbentuk kan? Ehh.. lepas ni lagi la cun sebab double chin dah dihapuskan! Keyakinan pon terserlah gitu~
 
Ada Tak Uolls Yang..
Badan kurus langsing tapi muka besar & bulat?
Selalu Jadi bahan lawak sbb pipi chubby, muka tembam?
Mahukan dagu tampak lebih bujur, tirus & runcing?
Nak hapuskan lemak bawah dagu yg berlapis2?
Jom apply V Shape Hi-Bee Venom pada wajah & lihat kesannya !
 
KEISTIMEWAAN V SHAPE HI-BEE VENOM :
 Serum diformulasi dari 100% madu asli, wangi & sejuk
 Membentuk wajah menjadi lebih bujur & runcing
 Menghapuskan lemak di kawasan dagu berlapis & gelebeh
 Mengecilkan pipi, menguruskan muka tembam
 Menyelesaikan masalah kulit jerawat & berminyak
 Memudar & menghilangkan parut jerawat dgn cepat
 Membekalkan kelembapan pada kulit wajah yg kering
 Menggebu, menghalus & menyekatakan tona kulit
 Mengurang & menghilangkan jeragat pigmentasi
 Menghilangkan masalah lingkaran gelap di bawah mata
 Membuatkan kulit lebih licin, tegang, anjal & awet muda!
v shape hi bee venom murah
v shape hi bee venom review

 

“Amboi… Lama dah aku tak jumpa kau. Kemain ehh kau sekarang. Nampak Lain betul la dari dulu, makin cantik. Kalau kau tak tegur aku tadi serius mmg aku tak cam. Kau cucuk botox ye?”
Isyy..isyy.. Mentaliti orang sekarang ni. Muka halus sikit, kata treatment spa. Muka gebu sikit, kata cucuk botox laa, susuk la..
Zaman moden sekarang ni tak ada org buat semua tu dah. Cukup dengan pakai produk je dah boleh dapat result yang kita impikan.
Nak kulit V Shape, licin, putih berseri & glowing pakai laa V SHAPE HI-BEEVENOM. Hanya Sapukan  je serum ni selepas mandi & cuci muka. Jerawat pun tak berani nak dekat  baq hang
 
Haaa sesiapa yg pipi bulat & dagu bertingkek-tingkek tu, boleh order lekaih…
 
 
cara guna v shape hi bee venom
Cara Pakai V Shape Hi Bee Venom
 
– Sapukan V Shape Hi Bee Venom secara keatas menggunakan 1-2 jari
– Urut dgn lembut sehingga meresap ke dalam kulit
– Dab dab kan pada muka utk menggalakkan penyerapan serum 
sepenuhnya ke dalam lapisan kulit
– Guna Pada waktu pagi & malam
 
Boleh menjadi rutin kecantikan anda & disarankan pakai setiap hari. Sapukan V Shape Hi Bee Venom ditempat yg bermasalah 2 kali sehari
 
Pastikan muka bersih sebelum penggunaan. Guna selepas muka dicuci & dikeringkan 
V Shape Hi Bee Venom
Jom tengok testimoni pengguna, dari muka bulat kini dah bujur, bentuk V shape
Disamping tu, ia mencerahkan kulit wajah juga
Menggunakan bahan 100% madu & bahan2 terbaik dlm sebotol V shape hi bee venom
 
 
TESTIMONI V SHAPE HI BEE VENOM
 

 

testimoni v shape hi bee venom

 

feedback v shape hi bee venom

 

review v shape hi bee venom

 

kesan v shape hi bee venom

 

v shape hi beevenom
HARGA V SHAPE HI BEE VENOM
RM65 SEMENANJUNG

RM70 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 

69

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr