SlimmeWhite Jus

SlimmeWhite Jus Kurus & Putih 2 In 1!

slimmewhite harga

Anda Sedih Tgk Muka Sendiri Yg Kusam & Gelap?
Lagi Risau Tgk Badan Yg Makin Mengembang?
Nak Beransur Kurus & Putih Seawal 30 Hari?
SlimmeWhite Produk Pertama Di Asia Menggunakan Formulasi Khas Utk Setiap Lelaki & Wanita Yang Ingin Kurus Serta Mencerahkan Kulit Dgn Hanya 2 Sudu Setiap Hari!
Anda nak tak jadi antara mereka yg bagi feedback mcm ni??

“11 hari i dah lost 6kg..”
“kulit makin cerah dalam 5 hari..”
Tapi… Realitinya Sekarang…
Cuba anda renung balik kehidupan seharian.. Bangun pagi je. Apa perasaan kita? Happy atau moody? Senyum ke monyok?
Ye lah.. tengok cermin aje. Kita nampak bayangan diri sendiri yg bersaiz besar & kulitnya kusam. Ye betul. Itulah realiti keadaan diri kita.
Macam mana nak berdepan kehidupan seharian kita. Kadang-kadang rasa down gila bukan? Nak jumpa orang pun tak confident. Malu & segan.
Tu urusan luar rumah. Dlm rumah? Tambah-tambah, kalau uolls yg dah bersuami. Lagi kena, malah WAJIB utk perbaiki diri.
Kadang2 ada juga rasa tertekan. Rasa menyampah dgn diri sendiri pun ada.
Betul kan?
Kami nak bantu anda rasa gembira dengan perubahan diri. Hilangkan berat badan berlebihan & cerahkan wajah dalam 60 hari

Memperkenalkan JUS SW Slimmewhite!

slimmewhite price

APA ITU SLIMMEWHITE?
SLIMMEWHITEadalah produk khas utk membantu anda mendapatkan kulit yg cerah berseri & badan yg ideal
SLIMMEWHITEdirumus khas dpd 9 jenis herba, ejen pemutih & tumbuhan berkesan utk mengurangkan berat badan serta mencerahkan kulit sepantas 3 hari
SLIMMEWHITEdirumus dlm bentuk jus. Mudah diminum dimana-mana sahaja tanpa perlu dibancuh
SLIMMEWHITEsgt selamat digunakan & standard penyulingan yg diluluskan oleh KKM
10 Bahan Kandungan SLIMMEWHITE?
 
Garcinia Cambogia
Garcinia Cambogia merupakan herba yang terbaik utk menghalang pembentukan lemak
White kidney bean
White kidney bean Kaya dgn serat & membekalkan tenaga
Gymnema
Gymnema sylvestre berfungsi menahan rasa lapar dgn konsisten
Flaxseed
Flaxseed bahan pembakar lemak serta turut menyihatkan kulit & rambut
Gingko biloba
Gingko biloba berfungsi sebagai anti oksidan membuang toksik
Green tea
Green tea mempercepatkan proses pembakaran & penyingkiran lemak
Stevia
Stevia mengawal penyakit diabetes & merupakan pemanis semulajadi yg tak mengandungi kalori
Aloevera
Aloe vera mencerah, melembap serta merawat masalah kulit
Guarana
Guarana membantu untuk mengurangkan berat badan berlebihan
Glutathione
Glutathione merupakan agen pemutih kulit yang selamat
 
slimmewhite halal
Anda Serius Nak Kurus & Putih Dengan Kos yang Mampu?
Kalau nak diikutkan kos utk 1 sesi menguruskan badan sahaja sudah hampir RM2000. Fuhh, sangat mahal kan? Tu utk kurus sahaja, belum sesi pencerahan kulit lagi. Berapa lah agaknya duit uolls yg hangus nanti.. Produk Slimmewhite bukan sahaja membantu uolls utk kurus malah fungsi 2in1 mencerahkan kulit wajah & badan anda. Agak2nye berapa ye harga produk 2in1 slimmewhite ini?

Jangan risau. Kita nak bantu uolls mencari solusi dgn kos yg efektif. 
Masih ingat tujuan kami?

“Kami nak sediakan solusi utk anda hilang berat badan & wajah anda bakal cerah dalam 60 hari!”
Ramai yg dah guna produk Slimmewhite mesti akan berpuas hati..Siapa yg dok risau tgk muka sendiri gelap, kusam x bermaya, nak putih glowing sambil nak kuruskan badan tu semua boleh cuba minum SlimmeWhite ni..InshaAllah..

SlimmeWhite ini merupakan yg pertama di Asia kerana ia menggunakan formulasi gabungan Glutathione & Garcinia cambogia. SlimmeWhite mengandungi 8 jenis herba yg berkesan utk menurunkan berat & memutihkan seluruh badan dgn kesan seawal 3 hari…Tentu uolls tertanya-tanya produk SlimmeWhite ni lulus KKM ke tak?? Ofcoz lulus KKM yg ada standard penyulingan. Boleh cek di website KKM (No. Rujukan KKM : 210915/08/304)
Kenapa Anda Perlu Memilih Slimmewhite?
SLIMMEWHITE adalah satu-satunya produk yg menggabungkan teknologi formula utk putih & kurus dalam masa yg sama di Asia
SLIMMEWHITE sesuai utk semua peringkat umur. Anggap sahaja seperti minuman biasa. Ia Bukan ubatan & rasanya sgt sedap.
SLIMMEWHITE amat mudah diambil. Minum sahaja tanpa perlu bancuh. Mudah dibawa ke mana-mana
SLIMMEWHITE sesuai diambil oleh lelaki dan perempuan
Lebih hebat, tiada kesan seperti kembali gemuk lepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE!
SLIMMEWHITE dpt mengelakkan serta membantu menghindar penyakit berbahaya
Adakah SLIMMEWHITE selamat untuk digunakan?
SLIMMEWHITE Sangat selamat utk digunakan. Ianya 100% menggunakan bahan Semulajadi dan tak ada kesan sampingan negatif
slimmewhite selamat
Best tak kalau anda yg bagi feedback macam ni??
“YESS! I DAH BERJAYA KURUS & PUTIH DGN SLIMMEWHITE!”
“Dah macam2 produk cuba tak pernah jadik… dah lah beli produk kurus mahal, produk cerahkan kulit lagi harga lain. Kalau tiap2 bulan boleh pokai macam ni. Nasib baek kawan i kenalkan SlimmeWhite ni. Terus rasa nak cuba sebab function dia 2in1. Jus Pembakar lemak & putihkan kulit! Memang berkesan 4 hari je lesap lemak2 degil i taw, kulit makin cerah pulak.. Thanks SlimmeWhite!”
– Puan Wawa, Seremban
Fungsi & Keistimewaan SlimmeWhite
– 6 kali ganda membakar lemak
– 4 kali ganda Detox
– Membuang racun & toksin dalam badan
– Berkesan utk menyekat gula dan karbohidrat
– Nafsu makan terkawal, sentiasa rasa kenyang & bertenaga
– Memutih dan melembapkan kulit
– Menghilangkan jerawat, parut dan kedutan
– Menguatkan sistem imunisasi badan
– Melancarkan pengaliran darah
– Tiada cirit birit, sembelit @ kesan sampingan yg tak menyenangkan
– Fokus menyingkirkan lemak di tempat yg senang berkumpul 
terutama dibahagian perut, pinggul, lengan & bawah dagu
– Tak payah amal diet yang ketat
– Tak perlu bersenam

Tak perlu bancuh, Slimmewhite boleh diminum begitu sahaja. Rasa yang sgt sedap
SlimmeWhite dapat membantu mengelak penyakit berbahaya seperti lelah, kanser payudara @ prostat, parkinson, masalah keputihan, eczema, cacing, buasir, darah tinggi, tulang/ osteoporosis, batu karang, batuk, strok & kerosakan gigi
Sesuai diambil oleh lelaki & perempuan

Tak ada kesan seperti kembali gemuk selepas berhenti mengambil Slimmewhite
Nak pergi mana-mana bawak SlimmeWhite pun sgt mudah. Just masuk je dalam handbag.. 1 botol SlimmeWhite mengandungi 250ml dan Rasa anggur yg sedap. Cara pengambilan simple, sebelum breakfast & sebelum tidur. Lemak dan toksin akan keluar dari badan melalui peluh dan sistem perkumuhan. Jadi pastikan anda minum air kosong atleast 3 liter sehari (bersamaan 2 botol mineral besar)
slimmewhite review
KEBAIKAN JUS SW SLIMMEWHITE
 
(✔) FORMULA BARU DI ASIA
Gabungan Glutathione & Garcinia cambogia. Satu-satu nya jus yang boleh memberi kesan 2 dlm 1 dengan sangat efektif iaitu untuk kurus & putih.
(✔) 100% HERBA SEMULAJADI
Tak mengandungi bahan terlarang & Jus sw slimmewhite bebas bahan kimia. Jadi anda tak perlu bimbang sebab tiada kesan sampingan
(✔) PRODUK MUSLIM
Slimmewhite dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP & Muslim. Produk dijamin halal dan bersih
(✔) KEBERKESANAN TERBUKTI
Slimmewhite membakar lemak sehingga 6x, detox 4x, menghalang karbo gula berlebihan, mengurangkan selera makan. Anda boleh rasai kesannya seawal 3 hari
(✔) MENGEKALKAN KESIHATAN
Melancarkan pengaliran darah, meningkatkan metabolisma, membekalkan tenaga. Anda akan sentiasa rasa bertenaga & sihat
(✔) MUDAH DIAMBIL
Mudah sangat sebab boleh minum terus dengan cup sukatan yg ada di botol. Tak perlu bancuh, anda tak perlulah bawa shaker @ sudu lagi lepas ni
(✔) SENANG DIBAWA
Botol yang elegant dan mudah dibawa kemana-mana. Senang nak travel tanpa perlu risau produk tertinggal sebab anda boleh letak dalam beg sahaja
(✔) LULUS KKM
Slimmewhite Lulus KKM. No rujukan KKM 210915/08/304
(✔) HARGA MURAH
Slimmewhite Jus pembakar lemak & memutihkan kulit yg termurah dipasaran. Anda tak perlu membazir untuk beli produk-produk berasingan sebab Jus SW Slimmewhite ini 2 dalam 1.
(✔) SESUAI UTK LELAKI & PEREMPUAN
Amat sesuai utk lelaki & perempuan. So Husband & wife boleh lah minum utk kurus & putih sesame..!
SlimmeWhite Jus utk mudah Kurus & putih dalam masa yang sama. Sesuai utk lelaki & perempuan. 

Ehh..Sapa cakap lelaki tak payah kulit cerah? Kaum lelaki pon nak kulit putih jugak especially yg kerja site and sentiasa berpanas. Kan? 

Slimmewhite paling senang nak consume & sesuai untuk orang yg tak sempat nak diet2 atau bersenam tapi masih nak kurus & putih. Sebab apa kami cakap mcm ni? Sebab Slimmewhite ni tak perlu bancuh, so takde alasan malas nak shake-shake ke apa. Consume direct je. Cup sukatan pon disediakan! 

Produk ni menyekat selera makan. Memang Sesuai utk uolls yang tak ada masa nak exercise. Kajian mendapati bahawa nak kurus ni adalah 70% dari pemakanan and 30% buat senaman. Jadi bila consume Slimmewhite, sambil2 dia membakar lemak dari dalam, automatic uolls akan kurang selera makan & then berat pun makin lama makin turun. 
Uolls jangan risau sebab JUS SW SLIMMEWHITE boleh bantu anda
Alhamdulillah ramai yg dah Berjaya merubah penampilan & lebih yakin lepas consume Slimmewhite ni… Kami 100% percaya yg anda juga akan berkongsi feedback sama!
slimmewhite stokis
MEMANG GILE BETUL PRODUK SLIMMEWHITE NI!

“Biar betul ni Lia? tak smpai seminggu i consume Slimmewhite turun sampai mcm ni.. seluar-seluar i semua dah longgar. huhuhuu.. Dulu diet nak sebulan pon takde turun sampai macam ni… Hmm..kesian pulak sape yang diet susah payah. SlimmeWhite kan hado. Kalau tau produk ni dari dulu lagi, dah lama i beli. Hehehe.. Lia Isnin ni i nak lagi 3 botol ye, nak rekemenkan kat kawan2. Ramai yang diet tapi tak turun-turun pun berat. Nak bagi depa try produk power ni”
– Salmi, Johor Bahru

Jom try Jus sw ‎slimmewhite. Kita akan guide uolls utk lose weight & cerahkan kulit!! kesan seawal 3 hari taw.. mula2 kulit rasa 1 tone lebih cerah sikit dari biasa & berat boleh lost 500gram – 1kg utk 3 hari… Sempat lagi nak cantik uolls…tak mengira umur, tak ada istilah terlambat. Sekarang lelaki & perempuan semua dah suka bab2 nak cantik menawan ni kan. Jus sw Slimmewhite ni tak payah bancuh2 or shake2 hanya minum sahaja utk mendapat kesan yg diidamkan
KELEBIHAN SLIMMEWHITE
✔ Rasa KENYANG sampai ke malam
✔ Kurangkan selera tiada lagi rasa Lapar
✔ Rasa cergas & bertenaga sepanjang hari
✔ Aktif, hilang rasa penat dan mengantuk
✔ Halal, Lulus KKM serta selamat digunakan
 Membakar lemak 6 kali GANDA
 4 kali DETOX utk mudahkan penyerapan
 Menyingkirkan karbohidrat & gula berlebihan
 Mencerah & Memutihkan Kulit wajah & 1 badan
 Meningkatkan metabolisma badan
 Membekalkan tenaga tambahan
 Melancarkan Pengaliran DARAH
 Menukarkan lemak kepada tenaga
“TIMBANG JE TENGOK 5 KG LESAP, KULIT PULA MAKIN CERAH LEPAS 5 HARI….”
Jus SW Slimmewhite, Jus Utk Kurus & Putih yang Pertama Di Asia..
Dah kurus, kulit cerah lagi…barulah tiptop gituuu!!
Ramai yg dah try jus Slimmewhite ni. Dengarnya ramai jugak yang complain habis semua baju-baju lama dah longgar. Kulit pulak makin putih, makin berseri-seri. Ishh Slimmewhite ni!!

slimmewhite berkesan
Cara Ambil Slimmewhite
1. Minum 5ml sebelum breakfast pada waktu pagi
2. Ambil 5ml lagi sebelum makan pada waktu malam
3. Ulang setiap hari

Mudahkan uolls cara utk cerah & kurus dlm sebulan?

Tak sesuai untuk golongan :
Wanita yg mengandung, berpantang dan menyusu bayi
Berusia bawah 18tahun & atas 65 tahun
Pesakit jantung dan kencing manis
Gastrik yang teruk
Migrain

1 botol mengandungi 250ml utk penggunaan sebulan



TESTIMONI JUS SW SLIMMEWHITE

slimmewhite jus sw
slimmewhite testimoni
slimmewhite stokis
jus sw slimmewhite
slimmewhite feedback
slimmewhite putih
slimmewhite selamat
slimmewhite kkm
slimmewhite murah
slimmewhite kurus
testimoni slimmewhite
slimmewhite lost 7kg
slimmewhite berkesan tak
slimmewhite kulit cerah
feedback slimmewhite
slimmewhite bagus
HARGA ASAL
RM150 SM
RM160 SS
 
HARGA PROMO SLIMMEWHITE
RM110 SEMENANJUNG

RM120 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 



120

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr