Peah Queen

INGAT FLAWLESS SKIN, INGAT PEAH QUEEN~peah queen serbuk mutiara asli

Uolls Kenal Tak Peah Queen?

Peah Queen serbuk mutiara asli, kecoh sekarang baq hang…apa org kata? revolusi kecantikan terkini. Peah Queen tengah pecah panggung & laris sesangat. 
Haah…Kalah kak ton kau…

Produk Peah Queen ni merupakan formula asal dari kilang pertama yg keluarkan produk yg pernah meletop-meletop di pasaran suatu masa dulu! Now, kilang asal telah mengeluarkan produknya dgn jenama tersendiri. Yang penting tak mahal, now everyone can have Flawless Skin dengan harga mampu milik!! Murah & Berkesan.. 
Apa lagi, Jom uolls…

Pengenalan mengenai apa itu Peah Queen?

Peah Queen adalah produk mencerahkan kulit yg dirumus menggunakan serbuk mutiara terkenal dgn keupayaannya utk menjadikan kulit anda kekal cerah & kelihatan muda.
Peah Queen juga diperkaya dgn kombinasi bahan semulajadi yg bermutu tinggi seperti collagen, spirulina & stem cell dari sumber buah-buahan yg berupaya menghapuskan cela pada kulit dan membantu menyerlahkan kecantikan dari dalam. Gunalah Peah Queen secara konsisten utk membantu mengekalkan tahap kesihatan yg optimum
Peah Queen adalah supplement berkualiti tinggi yang

✔Membuatkan tona kulit menjadi lebih sekata
✔Menjadikan kulit lebih gebu bak kata org, Flawless Skin!
✔Tak ada kesan sampingan negatif jika diamalkan berterusan
✔100% menggunakan bahan Gred A berkualiti premium

✔Menghasilkan kesan positif dalam 7 hari
✔Tak mengandungi bahan kimia @ terlarang
✔Produk keluaran bumiputra & selamat
✔Dijamin 100% halal lagi baik
✔Selamat digunakan berterusan
✔ Baik untuk kesihatan
Bahan Kandungan Peah Queen
Semestinya kami memilih bahan yg berkualiti & bergred tinggi!
 🍃 Serbuk mutiara Asli
🍃 Collagen
🍃 Astaxanthin
🍃 Vitamin C
🍃 Mix Berry
peah queen serbuk mutiara stokis
Cantik Bak Puteri,
Sempurna Bagaikan bidadari,
Jelita Umpama Permaisuri,

Hanya dengan Peah Queen, Revolusi kecantikan terkini!

Kami nak bantu anda memperoleh kulit yg cantik, lembut, 
cerah, bersih & bercahaya seawal 1 minggu.

Cik abang pandang pun tak jemu-jemu…Kulit halus…lembut…licin..
Cantik dengan Semurah rm1.85 jer sehari! Memang mampu milik sangat2
Kami Ada Penyelesaian Supaya Anda Tak Perlu Lagi…
⛔️ Rasa malu bertemu ofismate lepas solat dipejabat dgn muka tak berbedak…
⛔️ Rasa kecewa pd diri sendiri sbb kulit yg tak sihat, tak berseri & bercahaya
⛔️ Runsing bila cik abang tegur kulit muka kusam & bertompok tompok..
⛔️ Rasa sedih sebab kulit muka berjerawat & berparut hitam
⛔️ Pakai compact powder yg tebal utk tutup kulit kusam & jeragat
bila keluar rumah terutama ke pejabat
Jangan sedih…. Kami ada solusi utk adik, kakak, abang yg inginkan kulit putih, licin, comel & gebu mcm retis korea
Betul ke ni, Mcmana kak?  Produk apa?  Mahal tak?  Berkesan ke?  
Haa…1001 persoalan menerjah ke kepala uolls kan? Betul ke betul? . .
Memperkenalkan Peah Queen, skin supplement yg sudah diuji keberkesanannya. Ia dirumus dari bahan semulajadi serbuk mutiara asli yg berkualiti premium khas utk membantu lelaki & wanita dlm mengatasi masalah kulit kusam, berjeragat, jerawat, tak berseri & tak bercahaya
Fungsi & Keistimewaan Peah Queen

🔸 Memadam garis halus & kedutan
🔸 Melembut dan menganjalkan kulit
🔸 Merawat ruam dan eczema
🔸 Mencerahkan kulit wajah & badan
🔸 Melindungi kulit dari sinar matahari
🔸 Menggalakkan pembaharuan sel kulit baru
🔸 Menghasilkan collagen pemulihan
🔸 Meneutralkan radikal bebas yg merosakkan kulit
🔸 Mengecut & mematikan jerawat
🔸 Membuang ulser kulit, jeragat, melasma & blackhead
🔸 Mencantikkan kulit dgn menjadikannya licin, halus & sihat secara natural
🔸 Menguatkan akar rambut 
peah queen serbuk mutiara original
Fenomena Peah Queen Sekarang Gembur 1 malaysia!

Kalau D Herbs ada tagline sendiri… ‘terlajak laris’

Peah Queen Pon Ada! 
‘Opsss!! Terlebih Banyak Pulak Jual’
Kini semua org boleh dpt perfect skin, cantik & gebu dlm sebulan!

✔ 1 paket tak cukup, asyik nak makan sebab rasa yg sedap
✔ Kesan pantas seawal 3 – 7 hari
✔ 100% serbuk mutiara asli & selamat diambil 
 Ada GMP, Halal Jakim & mematuhi kelulusan akta makanan Perubahan yg anda bakal rasai selepas mengambil Peah Queen

SEAWAL…
 1 hari kulit rasa semakin lembap
 3 hari jerawat dimuka + badan kecut
 7 hari kulit makin glow dan cerah berperingkat
 14 hari parut semakin memudar & kulit bertambah gebu
 28 hari kulit sehalus bayi terpancar seluruh bdn
Manfaat Peah Queen

– Kulit semakin cerah secara semulajadi
– Tona kulit lebih sekata & cantik
– Mengatasi masalah pigmentasi yg disebabkan oleh radang @ cahaya matahari
– Merawat struktur kulit agar lebih tegang & berseri
– Memperbaharui collagen dlm badan bgi meningkatkan keanjalan kulit
– Mengekalkan moisture & melembutkan kulit
– Menghilangkan masalah kulit seperti jerawat, radang, jeragat, kulit kusam & berminyak
– Mengurangkan kedutan & lingkaran gelap bwh mata
– Melindungi kulit dpd rosak akibat toksin, bakteria atau sinaran radiasi uv
– Menyerlahkan keremajaan kulit dari dlm
– Berkesan utk mempertingkatkan kesihatan tubuh badan

 

peah queen serbuk mutiara berkesan
Pengasas Peah Queen, Jgn cakap lelaki tak boleh. Abam Peah pon Kulit Cantik!!
KAUM LELAKI PERLU BACA INI
Abang-abang yang ada masalah kulit. Jerawat, blackhead, Liang pori terbuka luas… Jangan risau, jangan segan…Peah Queen boleh bantu anda!
Dah try macam-macam produk skincare tapi tak berjaya? Kulit makin teruk??
Jgn putus asa.. Nak betul-betul elok kena ambik Peah Queen, merawat masalah anda dari dalam
Sehari ambik 1 sachet & hanya kemam bawah lidah sahaja. Rasa berries yang sedapp, tak jemu makan..
Utk kaum lelaki yg buntu & nak sangat merawat masalah kulit. Boleh la mencuba serbuk mutiara asli Peah Queen. Kenapa kita sebut spesifik orang lelaki padahal perempuan pun boleh ambil??
Haaa…sebab org lelaki ni tak suka leceh2, susah nak consume supplement sbb malas nak bancuh @ tak suka telan pil kan?? Betul tak??
Dengan Peah Queen tak leceh langsung.
Paket kecik comel boleh masuk dlm poket seluar @ kocek baju.
So, senang je utk anda kaum lelaki boleh rawat kulit hanya dgn kemam serbuk mutiara Peah Queen..Zaman sekarang ni lelaki pon tak boleh kalah….kena flawless tau!!
Baru la isteri tu nampak korang ni handsome segak sikit
peah queen serbuk mutiara harga
Nak kulit flawless, putih & berseri? Wajib amalkan supplement dari usia muda lagi tau. Barulah uolls maintain cantik putih gebu mcm retis korea!!
6 sebab mengapa anda perlu memilih Peah Queen

▪️ Perisa berry yang sangat sedap
▪️ Cara makan mudah (hanya kemam bawah lidah)
▪️ Harga yang amat berpatutan (tahan sebulan)
▪️ Hanya consume 1 paket sehari (1000mg multivitamin + berries + astaxanthin )
▪️ Bersaiz kecil & senang dibawa ke mana-mana sahaja
▪️ Boleh merawat pelbagai masalah kulit hanya dgn 1 supplement
Fungsi Peah Queen serbuk mutiara asli :

– Merawat kulit yg kusam & kering
– Memudar & menghilangkan parut jerawat
– Menyekatakan tona kulit muka
– Mencerahkan kulit
– Mencantikkan kuku tgn & kaki
– Menghapuskan jeragat
– Menyembuhkan bibir pecah & kering
– Merawat tumit kaki yg pecah, merekah
– Menghilangkan letih dan rasa mengantuk
– Menambahkan tenaga
– Mengecilkan liang pori

– Merawat rambut gugur & kulit kepala

Kehebatan Peah Queen  

 
✔️ Membekalkan kelembapan pd kulit dlm 24 jam
✔️ Menjadikan kulit semakin gebu, flawless & glowing umpama memakai make up
✔️ Kulit semakin putih & pinkish dalam tempoh yg singkat
✔️ Jeragat dimuka makin lama makin pudar
✔️ Jerawat kecut & muka semakin kurang berminyak
✔️ Merawat parut pada kulit & perlahan-lahan akn pudar + hilang
 ✔️ Mengecilkan liang2 pori muka serta membuang bintik hitam
✔️ Kulit lebih tampak awet muda, tegang & cantik  
✔️ Produk Bumiputra yang halal dan selamat 
✔️ Tak perlu pantang apa-apa termasuk caffein 
“Revolusi kecantikan masa kini. Dgn adanya Peah Queen, kecantikan dari dalam menyerlah. Anda rasa lebih dihargai & lebih yakin dgn diri”
peah queen serbuk mutiara halal


FAQ Soalan Yg Sering Ditanya Mengenai Peah Queen :

1) Berapa lama masa yg diperlukan utk nampak kesan Peah Queen?
Seawal 1-3 hari. Ada yang mengambil masa 1-2 minggu. Ia amat bergantung kepada sistem metabolisma badan masing-masing. Jangan bimbang, Peah Queen mengandungi dos & khasiat yg cukup utk memberi kesan yg pantas!
2) Pregnant mom @ menyusu boleh ke ambil Peah Queen?
Ibu mengandung tak digalakkan tapi ibu yg menyusu boleh consume Peah Queen. Ibu menyusu anak jadi semakin cerah semasa mengamalkan Peah Queen sebab manfaat tersalur pada bayi
3) Saya ada allergic seafood pun boleh ke ambil Peah Queen?
Boleh. Peah Queen mengandungi bahan Collagen ikan talapia yang mana tak akan memberikan kesan allergic pada sesiapa yang alah kepada seafood.
4) Kulit saya naik merah-merah & jerawat yg teruk sebab salah ambil produk, boleh ke Peah Queen hilangkan kesan tersebut?
Boleh. Beri masa selama 1-2 minggu untuk Peah Queen menampakkan kesan . Seeloknya sebulan! Lebih bagus 3 bulan diambil dengan konsisten untuk kesan yg maksimum.
5) Saya ada problem kulit kering/ menggelupas/ eczema. Peah Queen ni berkesan ke utk masalah saya?
Ya, Berkesan! kehebatan bahan Peah Queen mampu mengurangkan masalah tersebut & ada testimoni yang membuktikan eczema telah beransur pulih selepas mengambil Peah Queen.
6) Ada kesan sampingan tak bila makan Peah Queen?
100% tak ada kesan sampingan negatif. Peah Queen dihasilkan oleh kilang bumiputra bertaraf GMP yang dipantau KKM. Bukan produk import cina ataupun repacking Thailand.
7) Ada org kata Collagen menggemukkan. Peah Queen boleh menggemukkan ke?
Peah Queen tak menggemukkan malah membantu pengguna utk dapat berat badan ideal. Buang air semakin lawas & tiada masalah penghadaman. Proses nyahtoksin yg terbaik!
8) Boleh ke campur pengambilan Peah Queen dgn supplement lain??
Boleh, tiada masalah. Jika supplement lain yg anda makan diambil pada waktu pagi, anda boleh ambil Peah Queen pada waktu mlm.
9) Kalau ada ambil ubat lain @ jamu boleh ke ambil Peah Queen? Kalau boleh, bagaimana cara pengambilannya?
Jamu & ubatan lain perlu jarak selama 3-4 jam sebelum mengambil Peah Queen. Sebab itu produk kami berbentuk sachet & kecil. Mudah dibawa kemana mana & senang utk diambil selepas jarak masa yg diberitahu.
peah queen serbuk mutiara murah
INI SEMUA ORG NAK TAU JAWAPANNYA!!
Bagaimana Nak Kulit Instant Putih & Cantik?
Kena baca klu uolls nak putih dgn pantas…
Ramai customer tanya mcmana nak putih dgn cepat?
Jawapannya air tanpa caffein
Korang pernah tgk tak kawan korang yg tengah berdiet dia akan minum air kaw kaw?
Lepas kurus, dia akan putih sikit berbanding masa dia gemuk?
Sebab apa?
Air lah yang akan membuatkan khasiat & nutrisi makanan anda dapat diserap dgn baik. Coz selalu org yg diet ni akan makan lebih sikit buah-buahan, sayur-sayuran & manfaat tu akn smpai ke semua bahagian bdn dgn bantuan pengambilan air yg byk
Sama la uolls mcm Peah Queen
Uolls tak perlu pon pulun siang mlm makan buah
Tapi air memang wajib. Perlu air sekurang-kurangnya 2L atau 3L sehari (bersamaan 2 botol besar)

Tanpa air mcmana khasiat Peah Queen nak menyerap sampai ke celah-celah kuku kan? Tukar mindset, consume Peah Queen bukan cantik muka je, tapi mencantikkan kulit muka & badan dari atas sampai bawah
Tanpa pengambilan air yg banyak, mcmana khasiat Peah Queen nak meronda-ronda dlm badan uolls? Khasiatnya cuma tersekat sampai kat buah pinggang je takleh nak pergi meronda utk repair kulit korang kalau air tak cukup utk pengambilan supplement.
Selain tu, Khasiat Peah Queen juga byk disekat oleh caffeine.
Bukanlah kata tak berkesan langsung tapi majoriti caffein akan lambat & bantutkan khasiat mana-mana supplement untuk smpai kedalam kulit
Klu jarakkan pengambilan caffeine tak boleh ke?
Boleh tapi amat digalakkan utk tak ambil caffeine langsung. Jika anda pilih untuk amalkan caffein pun tiada masalah, Cuma mungkin kulit anda lambat cantik berbanding dengan 100% pengambilan supplement tanpa caffein.
Uolls Jgn terus salahkan supplement klu kulit still tak ada perubahan
Tapi tanya diri uolls dah cukup disiplin ke? Amik supplement, ‘key’ dia kena SABAR & DISIPLIN. Apa bak kata org putih, ‘Beauty is Pain’ giteww..
cara makan peah queen serbuk mutiara
Cara Pengambilan Peah Queen

1. Tak perlu shake2, tak perlu bancuh2
2. Hanya koyak kan 1 sachet Peah Queen & kemam
3. Pengambilan hendaklah 1-2 jam sebelum breakfast @ sebelum tidur
– Digalakkan utk ambil Peah Queen ketika perut kosong
– Minum 3 – 5 liter air kosong sehari utk kesan yg cepat
– Klu boleh elakkan dari minuman yg bercaffein seperti kopi & teh.
Pantang-Larang Peah Queen
Siapa yg Boleh ambil..
✔️ Pregnant mom 6 bulan keatas dgn nasihat doktor  
✔️ Remaja Seawal 12 tahun dan keatas  
✔️ Lelaki dan perempuan  
✔️ Ibu yang menyusu bayi     
✔️ Semasa Period   
– Peah Queen berperisa anggur yg sgt sedap
– 1 kotak Peah Queen mengandungi 30 sachet
– Sehari consume 1 sachet sahaja
– Tahan 30 Hari



TESTIMONI PEAH QUEEN SERBUK MUTIARA ASLI

testimoni peah queen serbuk mutiara
peah queen serbuk mutiara review
peah queen serbuk mutiara feedback
peah queen serbuk mutiara kkm
peah queen serbuk mutiara tipu
peah queen serbuk mutiara menjadi
baby peah queen serbuk mutiara
peah queen serbuk mutiara jerawat
peah queen serbuk mutiara putih
kesan peah queen serbuk mutiara
peah queen serbuk mutiara lelaki
peah queen serbuk mutiara agent
peah queen serbuk mutiara hq
HARGA PROMO
RM55 SEMENANJUNG

RM60 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

 



55

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr