Beau Mama

Beau Mama By Vsireh Beauty
beau mama vsireh beauty
Bakal-bakal Ibu Nak Tak Kulit Cantik Semasa Mengandung?
Mahukan Anak Dlm Kandungan Sihat & Genius?

Inilah sebab kenapa anda perlu memilih Beau Mama dari Vsireh Beauty!
Klu uolls nak tau produk ni menjadi pilihan utama erin malek & wawa zainal semasa hamil & juga selepas bersalin. Dgn Beau Mama, Mommy Cantik, Baby Genius!! Dua-dua dpt manfaat
Beau Mama By Vsireh Beauty menjaga kesihatan serta kecantikan kulit ibu dan bayi. Disamping itu, ia amat baik untuk perkembangan minda & tumbesaran bayi seawal dari dlm kandungan. Formulasi baru menjanjikan kesan yg optimum kerana Beau Mama By Vsireh Beauty menggabungkan ekstrak makanan yg terbaik utk ibu & bayi

Dengan Beau mama Alhamdulilah…alahan para ibu berkurang

Beau mama sangat membantu dikala diperlukan
Rasa yg sedap & mudah dimakan
Yang paling penting baby dapat khasiat yg diperlukan

Baby & mama pun makin sihat & cantik kulit tau

beau mama vsireh beauty testimoni

Tengok wawa zainal masa preggy, mmg kekal bertenaga uolls siap jadi duta lagi … 
apabila ditanya apa rahsia beliau, beau mama la jawabnye. Halal & tak mengandungi bahan-bahan terlarang. Jom try akak2 yg tengah preggy. 

Love Ur Baby, Love Yourself…With Beau Mama U Can Do It!

Bahan utama dlm ‎Beau mama sangat bagus untuk para ibu yg mahukan anak, sedang mengandung ataupun dlm pantang. Beau mama menggabungkan kesemua bahan2 yg membekalkan tenaga, kecantikan & kesihatan para ibu

BAHAN KANDUNGAN BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY
KURMA
✔ Makanan sunnah yang terbaik
✔ Sumber tenaga berkhasiat untuk ibu mengandung
✔ Membantu menambahkan susu ibu
OMEGA 3
✔ Bagus utk membina immune sistem ibu & bayi
✔ Bagus utk perkembangan minda bayi
BROKOLI
✔ Sumber folic acid semulajadi yg membantu perkembangan bayi dlm kandungan
✔ Menjadikan kulit & rambut ibu bersinar dan sihat semulajadi
✔ Menguatkan tulang ibu & bayi dlm kandungan
✔ Diperkaya dgn zat besi dan folic acid yg membantu mengatasi masalah anaemia
OLIVE LEAF
✔ Membantu mencerah & memutihkan kulit ibu
✔ Menjadikan kulit bayi lebih sihat & cantik (bebas dari masalah kulit)
✔ Menghindar masalah ‘stretch mark’ semasa mengandung
AVOCADO
✔ Mencegah loya @ morning sickness ibu mengandung
✔ Menstabilkan kadar gula dlm darah
✔ Mengawal tahap kolestrol

beau mama vsireh beauty stokis
SIAPA YG SESUAI MENGAMBIL BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY?
✔ Wanita ketika hamil
✔ Wanita semasa berpantang
✔ Wanita yg menyusukan bayi
✔ Wanita yg inginkan zuriat
KEISTIMEWAAN BEAU MAMA BY VSIREH BEAUTY
✔ Mencerahkan kulit ibu menjadikan kulit bayi lebih cantik & sihat
✔ Mengelak masalah STRETCH MARK semasa mengandung
✔ Memberi tenaga terbaik utk ibu sepanjang tempoh mengandung & berpantang
✔ Menguatkan tulang ibu bayi serta membantu perkembangan minda bayi
✔ Mencegah Morning Sickness semasa mengandung, menstabilkan kadar gula dlm darah serta membanteras kolestrol
✔ Sebagai Milk Booster utk membanyakkan susu ibu kpd yg menyusukan bayi
beau mama vsireh beauty kkm
Banyak feedback positif yg kita terima dari pengguna setia ‎Beau Mama. Especially dari mommy yg baru bersalin.  Kata mommy ni, baby beau mama!

“PINKISH PINKISH KULIT BABY, GERAMNYA KITA”

Mama Gojes yg inginkan SUPPLEMENT ALL-IN-1
mama sihat, baby pun sihat! Takde dah pucat lesu masa pregnant tu
yang loya2 masa mengandung..
Yang sering penat-penat ..
Jom kami kenalkan Beau Mama, pengambilan cuma kunyah sahaja…
Mostly pengguna ‎beau mama puas hati coz takde lagi masalah morning sickness, loya. darah & gula pun stabil. Yang bestnya, muka mommy makin berseri dengan beau mama. Uolls kena banyakkan minum air masak & jangan skip consume beau mama


Yang Paling Penting Beau Mama ni Lulus KKM ye
No. Rujukan KKM : 030715/06/421

beau mama vsireh beauty erin malek
Erin Malek turut mengamalkan Beau Mama ketika mengandung
Apa kata Ibu Yg Dah Consume Beau Mama?
“Alhamdulillah… Atas segala nikmat & berkat. Punya la susah hati, Sbb susu makin drop. Tapi semalam.. Try amek supplement beau mama.. Kemam sebiji sebelum tdo. Bila malam, meriah susu balik mcm dulu. Dengan izin Allah, dan asbabnya “BEAU MAMA”… Dgn hanya 1 tablet saja Allah dah bagi kesan yang ajaib. Ahamdulillah, Syukur …”
Para ibu boleh consume supplement yang super ni semasa anda melalui tempoh2 kehamilan anda…Rezeki anak, susu ibu byk sampai tak terpam
Mudah utk diconsume, hanya kunyah-kunyah je, rasa sedap mcm gula-gula
Dan juga bagus utk kesihatan baby dari segi menguatkan tulang..
Masalah HB rendah ni sering jadi masalah utama ibu mengandung kan?
smpai dah tak tau nak makan apa utk naikkan HB..  Beau Mama by Vsireh Beauty Utk Mama yg nak Hb meningkat, baby sihat, susu banyak!
Beau Mama utk mama2 yg gojes.. Produk yg halal & berkualiti
cara makan beau mama vsireh beauty
Cara Makan Beau Mama By Vsireh Beauty
✔ Ambil 1 @ 2 tablet utk kesan yg maksimum
✔ Boleh diambil pada bila2 masa sebelum @ selepas makan
✔ Disarankan utk minum air kosong 2 liter sehari utk 
membantu penyerapan khasiat Beau Mama
✔ Kesan dapat dilihat seawal 1 minggu depend pada hormon seseorang

1 botol Beau Mama mengandungi 30biji tablet



TESTIMONI BEAU MAMA VSIREH BEAUTY

feedback beau mama vsireh beauty
review beau mama vsireh beauty
beau mama vsireh beauty testimoni
beau mama vsireh beauty berkesan
beau mama vsireh beauty halal
beau mama vsireh beauty selamat
kesan beau mama vsireh beauty
beau mama vsireh beauty susu
beau mama vsireh beauty alahan
HARGA ASAL
RM59 SM
RM64 SS
 
HARGA PROMO
RM50 SEMENANJUNG

RM55 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 

55

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr