Basahan Kencur

 
BASAHAN KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA
basahan kencur tradisi bidan istana
Anda Ada Masalah Perang Rumahtangga?
Hubungan Semakin Hambar & Takde Mood?
Badan Rasa Tak Sihat, Sakit Belah Situ, Belah Sini?
Jom kami kongsikan pada anda rahsia rumahtangga bahagia. Ini bukan jamu, tapi sekali dipakai memang rasa kesannya. Berkali-kali pakai makin mantap asetnya! Memperkenalkan Basahan Kencur, ia merupakan resepi herba turun temurun yg dikongsikan untuk semua kaum wanita diluar sana yg menghadapi masalah diatas
 
Basahan Kencur adalah produk yg diformulasikan buat wanita masa kini utk amalan tradisi yg semakin dilupakan. BASAHAN KENCUR memantapkan lagi aset dalaman & luaran wanita untuk menambat hati suami
Basahan Kencur mampu bertindak sebagai 3in1. Sebagai Tangas, Miss V Cleanser & boleh digunakan semasa mandi. Sis diluar sana mesti dapatkannya hari ini juga utk menjaga aset penting sis!! Belum try belum tau, Jom buat husband shock giler2 dengan perubahan sis, makin ketat, makin wangi & makin mengancam!!
Basahan kencur ini adalah produk 3 In 1 yg sangat istimewa
– Sebagai Pencuci Miss V
– Sebagai Mandian
– Sebagai Tangas
 
 
basahan kencur original
Meh kak ton nak habaq, Basahan kencur ni bukan produk biasa2 tau, basahan kencur ini sgt luar biasa, Sekali pakai je kesannya memang serta-merta, serius uolls akan rasa mcm magik sbb sekejap je pakai dah ada effect. Tak rasa rugi 1 sen pun cuba, dijamin 100% berkesan!
 
Fungsi utama basahan kencur ia boleh dijadikan sebagai tangas.
Hanya picitkan sedikit basahan kencur ke dalam air panas & wap kan sebagai tangas. Sedap & lega je rasa badan uolls.  Kemudian selepas bertangas akan keluarlah semua darah-darah kotor yg tersumbat, ia berkesan membersihkan dalaman supaya sentiasa dalam keadaan sihat, membuang angin dalam badan & juga menghilangkan sakit urat
Siapa cakap bertangas tu tak penting? Penting sgt sayang oii especially yg dah kahwin… nenek kita tu sampailah ke tua pon atuk kita maintain sayang je kan? sebab nenek dari muda jaga enjin dia. Bertangas ni amalan tradisional, orang lama-lama. Ia juga salah 1 rawatan efektif utk pulihkan balik otot-otot, dalaman yg dah teruk.
Pregnant mom yg lepas bersalin lagilah perlu banyak jaga. Actually dari mula-mula kita datang period patut jaga. Lebih awal, lebih baik. Darah kotor yg tersumbat bahagian dalaman kita tak nampak.
 
Kalau rambut busuk boleh di syampu, tapi klu rahim busuk?
 
 
basahan kencur halal
Kini ada cara mudah untuk wanita zaman moden sekarang menjaga aset. 
Lagi2 dlm keadaan ekonomi sekarang ni dan kesibukan hidup.
 
Mesti Uolls Nak kan Produk yg Mudah, Murah & Berkesan Kan??
 
Mudah sangat untuk guna BASAHAN KENCUR ni. Ianya dalam bentuk gel yang telah di adun segala herba didalamnya
 
BAHAN KANDUNGAN BASAHAN KENCUR
– Sireh
– Manjakani
– Minyak Kelapa Dara (VCO)
 
KEISTIMEWAAN BASAHAN KENCUR
 Boleh menaikkan seri wajah
 Muka sentiasa kelihatan awet muda
✔ Kulit wajah lembut, halus, gebu & pinkish
✔ Boleh menghilangkan lenguh badan
✔ Menghilangkan bau masam & hanyir
✔ Mengurang & menyingkirkan masalah keputihan
✔ Membersihkan & memberikan rasa segar pada miss v
✔Mengetatkan miss v seperti kembali dara
✔ Menghilangkan kehitaman di celah pelipat miss v 
✔ Bauan yg sedap & wangi seperti apple
Zaman moden ni, bertangas makin dilupakan orang sekarang. Sampai ada yg tak tau apa tu bertangas? bertangas ni sama mcm mandi wap/ sauna la, fefeeling kat spa tapi dekat rumah pun boleh buat. Orang dulu-dulu biasa guna herba-herba & rebus. Sekarang dgn BASAHAN KENCUR tak perlu uolls susah-susah nak pi cari akar kayu
 
Dan takde dah alasan malas kutip daun utk mandi herba. Gel basahan kencur ini boleh diguna untuk buat mandian herba. Mudah, uolls mandi je mcm biasa. Sedar-sedar angin jahat, beracun dalam badan keluar ikut sendawa, kentut. Sedar-sedar ketiak makin putih, pelipat cerah & badan pun tak sakit sakit. Itu yg bagusnya basahan kencur. Peredaran darah dlm badan lancar. Bila dah lancar barulah kulit muka uolls naik seri, nafsu dengan suami pun kembali. Yg penting amalan ni semua sangat membantu dalam kehidupan seharian kita. Insyaallah…
Bertangas biasanya kaum wanita buat semasa pantang sahaja, tapi tahukah anda bertangas juga sebenarnya sgt bagus dilakukan lepas habis period
 
Untuk guna sebagai tangas, picit sedikit Basahan Kencur ke dalam secedok air panas. Kemudian wap kan sahaja di kawasan miss v. Bagus utk menaikkan balik peranakan, bagus utk membuang darah kotor yang tersumbat & membusuk di dalam
basahan kencur berkesan
 
APA KATA WANITA YG DAH GUNAKAN BASAHAN KENCUR SEBAGAI TANGAS ?
“Aku malu kalau nak cuba pakai yg seksi-seksi depan husband. Yelah… bawah ketiak hitam. Nak pakai cantik-cantik masa nak tidur pun tak ade mood. Abang pun jarang on. Aku perasan aku dah takde nafsu macam dulu. Mak aku pesan kalau dah tak nak telan jamu tapi bertangas jangan lupa. Biar pulih urat-urat dalam badan, urat kemut. Biar berseri, baru suami tengok ada selera katanya. Mana lah aku nak kutip daun2 tu semua. Sudah lah aku ni kerja dari pagi sampai petang.
Tapi one day husband aku hadiahkan sesuatu. Dia kata nanti try. Bila aku bukak tengok dalam tu Basahan Kencur Tradisi Bidan Istana. Aku pun apa lagi excited la kan tak pernah jumpa produk2 mcm ni. Bukak tengok, ohh.. dalam bentuk gel. Bau pun wangi sedap sangat. Aku mula lah picit sikit dlm air panas, ambik kain batik selubung diri aku & bertangas..
Aduhhh… sedapnya rasa macam puteri raja zaman dulu…
Yang aku perasan lepas brtangas tu kan, bibir bawah (Miss V) tu cantik terletak balik. Betul lah kata mak, rawatan bertangas ni bantu utk pulihkan semula aset kita.
Lepas dari tu, aku setiap hari guna basahan kencur buat mandi. Ala-ala mandian herba gitu. Mood aku dgn husband pun dah makin improve. Pergi kerja, balik kerja, badan maintain segar jer.
Husband pun tak perli aku dah. Dia dok senyum je sekarang. Bangga lah tu…
Alhamdulilah, hubungan kami pun bertambah baik. makin best gitu.. Serius syok sungguh pakai basahan kencur ni. Aku takkan rekomen kalau aku sendiri tak confident!”
 
basahan kencur stokis
Basahan Kencur Tradisi Bidan Istana resepi warisan tradisional yg dikongsikan dgn semua peminat khasiat dari herba semulajadi. Ia dari herba yg sangat bagus utk menjaga bahagian sulit wanita :
MANFAAT MANDIAN HERBA
– Membuang angin dalam badan
– Menyegarkan urat-urat saraf
– Menyegarkan tubuh badan memulihkan tenaga batin yg lemah
– Menghilangkan bau badan yg busuk
– Membantu melancarkan pengeluaran susu ibu
MANFAAT FEMININE WASH
– Mengekalkan kelembapan kulit secara natural
– Mengekalkan PH normal Miss V (vagina)
– Menghilang & menyingkirkan bau yang kurang enak
– Mencegah kegatalan, kekeringan & memberi keselesaan
MANFAAT BERTANGAS
– Mempercepatkan proses penyembuhan pengecutan rahim
– Menghindari sakit puan seperti keputihan, tombong & Rahim rendah
– Mempercepatkan luka kering & jahitan cepat sembuh utk wanita berpantang
– Melawaskan nifas & mengecutkan rahim
– Menegang serta mengembalikan kelembapan pada kulit di bahagian Miss V
– Mengetatkan faraj (Miss v)
– Membantu memecahkan lemak yg terkumpul dlm badan
– Mengembalikan tenaga serta melegakan sakit pinggang
– Menghilangkan masalah segugut & haid yg tak stabil
– Mengembalikan mood & mengatasi masalah hubungan suami isteri
– Menjadikan kulit Sentiasa awet muda
 
Basahan Kencur produk 100% Original, dijamin HALAL & Lulus KKM !
basahan kencur kkm

 

Formulasi herba Basahan kencur & ramuan didalamnya cukup untuk menyihatkan dan menyegarkan seluruh badan menjadikan ia produk yg  amat digemari wanita pada zaman sekarang.
Basahan kencur terdiri daripada ekstrak minyak kelapa dara (VCO), ekstrak manjakani, ekstrak daun sireh, RO water & wangian yg sangat harum. Sebotol tahan penggunaan selama sebulan. Amat sesuai utk sesiapa yg meminati SPA @ mandian wap.
 
KEHEBATAN BASAHAN KENCUR
❤ Membersihkan Miss V
❤ Mengurangkan gatal-gatal
❤Menyingkirkan keputihan
❤ Angin keluar dpd faraj
❤ Menghilangkan masalah bau
❤Mengecutkan peranakan
❤Mengeluarkan darah-darah beku
❤Memulihkan badan yg lesu
❤Membekalkan kesegaran & keselesaan
Ada byk lagi manfaatnya jika digunakan berterusan akan menjadikan aset anda sihat, mantap & cantik
basahan kencur review
TIPS MENJAGA MISS V
✔ Setiap kali buang air kecil @ besar cuci bahagian luar dgn air. Tisu basah tak digalakkan, takut bahagian tersebut tak betul2 bersih & menyebabkan jangkitan kuman.
✔ Semasa period, tukar pad sekerap mungkin utk membuat anda lebih selesa disamping mencegah pembiakan kuman yg senang tersebar melalui darah. Digalakkan juga utk tukar seluar dalam mengikut keperluan.
✔ Wanita yg memakai pelapik seluar dalam (panty liner) juga  harus menukar dgn lebih kerap bagi udara yang bersih utk vagina.
✔ Elakkan guna sabun mandian utk membersihkan alat sulit kerana takut ia akan menyebabkan kekeringan dan radang pada kulit. Selain itu, yg mengalami kulit sensitif akan rasa kurang selesa pada vagina seperti gatal & sebagainya.
✔ Tukar panty setiap kali mandi. Bagi wanita yg sering keputihan disarankan pakai pelapik seluar dalam supaya keputihan tak melekat pada seluar dalam & menyebabkan anda tak selesa.
✔ Khusus utk yang sudah berkahwin, hendaklah bersihkan Miss V anda sebelum & selepas bersama suami. Amalkan buang air kecil lebih kurang setengah jam selepas anda
bersama utk mengurangkan risiko jangkitan kuman pada pundi kecil.
✔ Jangan kongsi alat pencukur sebab ia boleh menyebabkan jangkitan kuman. Jaga kebersihan alat pencukur kerana bisul sering terjadi kepada wanita yg mencukur bahagian intim.
✔ Peka dgn perubahan alat sulit. Jika bengkak nanah, segera berjumpa doktor. Begitu juga dgn lelehan bahagian faraj, kalau berwarna kuning, hijau @ berdarah ia petanda Miss V anda dijangkiti kuman.
basahan kencur murah
CARA GUNA BASAHAN KENCUR
UNTUK BERTANGAS
1. Picitkan basahan kencur pada sudu besar tea
2. Sukatan Basahan kencur dalam 4 sudu
3. Masukkan Basahan kencur ke dlm air panas yg baru mendidih
4. Selepas itu, wapkan ia ke bahagian intim (Miss V) anda
5. Tangas selama 10 – 15 minit
 
Bertangas Buat 2 kali dalam 1 minggu (kena selang selang hari)
(Utk yang period atau mengandung DILARANG Bertangas)
UNTUK MANDI HERBA
– Boleh sapu di sekitar kawasan ari-ari & kawasan urat2 yg tak dingin
– Badan akan kembali segar selepas mengamalkan mandian herba ini
UNTUK FEMININE WASH
– Boleh guna seperti pencuci miss v biasa
– Untuk yg ada masalah segugut boleh urut & gosok dibahagian ari-ari
– Boleh diguna setiap hari untuk kesan yg lebih efektif
1 Botol Basahan Kencur mengandungi 200ML



TESTIMONI BASAHAN KENCUR TRADISI BIDAN ISTANA

testimoni basahan kencur
review basahan kencur
feedback basahan kencur
basahan kencur testimoni
basahan kencur produk
basahan kencur selamat
basahan kencur review
kesan basahan kencur
basahan kencur tangas
basahan kencur spa
basahan kencur wanita
basahan kencur harga
HARGA BASAHAN KENCUR
RM60 SEMENANJUNG

RM65 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 

65

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr