Sofieya Beauty Foundation

Uolls Nak Tak Mekap Flawless Mcm Make Up Artis Profesional??
Tak Payah Pun Skill Hebat, Hanya Perlu Sofieya Beauty Foundation!

sofieya beauty foundation belleza
SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION BY BELLEZA
Sofieya Beauty Foundation adalah foundation yg menjaga & melindungi kulit dpd sinaran uv dgn berbekalkan SPF35. Seawal 1 Sapuan Sofieya Beauty Foundation membuatkan wajah nampak licin serta bahan unik didalamnya yg mengandungi Glitter juga membuatkan kulit muka glowing dan sentiasa 
kelihatan berseri-seri selama 24 jam!
Jom Uolls sama2 kita apply sofieya beauty foundation belleza ni.. Foundation yg tutup cela 1 wajah! Cantik mulus dan gebu kini tak lagi mustahil dgn hanya 3 minit sahaja!!
Idamkan kulit yg cantik, bersih tanpa secalit noda?
Muka berseri-seri hingga jadi perhatian mata yg memandang??
Untung la klu uolls dah semulajadi kulit cantik. Takde jerawat, bintik hitam, jeragat. Ada orang tak pyh mekap tebal pun nampak smooth je kan kulit dia? Huhu..jealous pulak kak ton dengar. Sebab tak ramai yg dikurniakan kulit camtu. Ade kaum wanita yg spend ribu-ribu nak rawat muka, ada pulak yg jenis tak pakai pencuci muka, basuh muka dgn ayaq paip je pon kulit still cantik, jerawat tak tumbuh. 
Amboi, Genetic la katakan!
Namun uolls jangan sedih & bimbang klu tak dapat memiliki kulit secantik itu. Sebab dengan Sofieya Beauty Foundation pun anda mampu tampil Glam & Glow, cantik dgn kulit wajah gebu sekata. Mekap pun natural je sbb uolls sapu sikit je dah cover semua. Nampak semulajadi & tak terlalu tebal.
belleza foundation sofieya
KEISTIMEWAAN SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION BELLEZA
 Ada SPF 35 utk melindungi kulit anda dpd sinaran UV dan mengelak burn
 Dengan hanya 1 sapuan, menutup cela dimuka seperti jerawat, parut & jeragat
 Mencerah dan menyekatakan tona kulit muka
 Buatkan kulit nampak lebih licin, glowing, sekata & fresh
 Mengecil serta menghaluskan liang-liang pori
 Mudah disapu, tak melekit dan lembut bila membelai muka
 Sofieya Beauty Foundation tahan lama sehingga 10 -12 jam
 Nampak natural & tak nmpak macam pakai make up tebal
Kenapa Anda Perlu Memilih Sofieya Beauty Foundation By Belleza?

 Sangat Jimat masa sebab uolls hanya perlu 3 minit sahaja utk 
tampil cantik dgn SBF! Tak perlu nak bersiap lama-lama
 Menjimatkan duit sbb lepas pakai SBF tak perlu pakai bedak dah. 
Memang tahan lama & mudah
 Ada glitter yang menjadikan wajah uolls kelihatan glowing berseri-seri
 Sofieya Beauty Foundation hadir dlm bekas premium yg 
bercermin & berspan untuk memudahkan pemakaian
 Tahan lama lebih dari 3-4 bulan bergantung kepada cara penggunaan
Apply Sofieya beauty foundation je kulit dah jadi GLOWING & PINK-PINK. First Foundation yang didatangkan dengan kesan GLITTER & GLOW di dalamnya!
Ramai yg suka dengan foundation nie, ye laa.. calit sikit jer kulit dah jadik licin!
Sangat murah klu nak dibandingkan dgn penggunaannya tahan lama smpai 3-4 bulan
sofieya beauty foundation glam glow

SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION BY BELLEZA

NAK FLAWLESS? KULIT GLOWING & SHINING?

Bukan ke tu yg semua wanita mahukan??
GLOW & GLAM UMPAMA SENTUHAN MAGIC DARI MAKE UP ARTIS
Sofieya Beauty Foundation Glam & Glow by Belleza. Kalau uolls nak mekap cantik, nak tak nak kena belilah yea~ Dari kalangan Retis sampai ke mak andam pun guna! memang best sangat Belleza SBF nie…
 
Sofieya beauty foundation akan jadikan kulit wajah kita bertambah cantik. Tak payah touch up banyak kali coz make up kita akan tahan lama bila pakai SBF. Sofieya Beauty Foundation Belleza ada 3 jenis warna utk tona kulit yg berbeza
3 Tone Warna yg anda perlu pilih adalah..

1) KOD 01 – Light(Utk kulit putih pinkish)
2) KOD 02 – Medium (Utk kulit sederhana cerah/kuning langsat)

3) KOD 03 – Medium to Dark (Utk kulit sawo matang dan gelap)

sofieya beauty foundation original
sofieya beauty foundation murah
APA KATA MEREKA YG DAH GUNA SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION BELLEZA?
“Heyyy guyss dila nak share foundation paling best yg pernah dila guna. Klu pakai benda ni, muka jadi nampak glowing blink-blink gitew walaupun seharian dila berpanas pergi kelas. Yg bestnyaa… bila perasan petang pun muka still glow lagi tau . Girls yang nak muka berseri kena laaa try Sofieya Beauty Foundation ni confirm tak menyesal. Uolls mesti la nak cantik jugak kan?? Tambah2 lagi nak dekat raye ni. And for kaum lelaki yang nak gf atau isteri uolls nampk cantik dipagi raye bolehlaa try beli satu!”
 Cantik Menawan Dgn Sofieya Beauty Foundation 
“Alhamdulillah SBF Kod 03 ni bukan untuk kulit gelap je tau. Kulit cerah pon boleh coz tak gelap sangat memang sesuai dgn kulit sy. Muka pun dulu kusam, lepas calit SBF nampak tambah glowing. Long lasting even muka sy ni cepat berpeluh, tapi bedak still tahan smpai mlm…hehe”  – Ayu
Pakai Sofieya Beauty Foundation tak berminyak and tak melekit. Rasa best mcm tak pakai apa2 mekap atau bedak tau… Nak cantik dipagi raya nanti? Calit Sofieya Beauty Foundation jee uolls~ True instant shining & glowing.. siap ade glitter. Makin lama makin shining. Lupakan make up uolls yg lain. Cepat & jimat dengan SBF!
Kenapa berseri? Sebab ada glitter la uolss~
Bagi yg noob pasal make up @ malas solek lama-lama @ tak reti apply highlight mcm make up artis professional, tapi nak effect meletop kebaboomm, WAJIB sangat CUBA foundation ni. Effect Glitter tu akan buat kulit wajah kita nmpak mcm pakai highlight dah. Seriuss…
sofieya beauty foundation berkesan
Style ‘No Makeup’ Mekap sekarang ni Famous!
Ada org tak suka mekap yg tebal, nak nampak semulajadi tapi dlm masa yg sama nak kulit kelihatan flawless! Trend sekarang ni, Lagi-lagi kaum perempuan kan…klu boleh nak nampak sikit urat-urat muka tu tapi nak cover jugak yg kesan2 jerawat tu. Klu boleh nak flawless tapi natural. Haa..cmna tu?? 
Ada yg jenis suka heavy make up. Depend pada pilihan uolls. Klu nak makeup natural @ heavy, dua-dua style boleh guna ‎Sofieya beauty foundation. Utk make up natural just sapu sekali je, tekstur yg ringan dan tak rimas. Sesuai untuk kegunaan harian.

 

Utk tebal sikit, pergi function atau majlis sapu lah 2-3 layer. Klu rasa malas sangat, sekali sapuan je dah cantik. Glowing, Fresh & Flawless sepanjang hari!

Disamping menggunakan SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION, penjagaan kulit yg teliti juga akan memberikan hasil yg lebih baik

Tips Kulit Lebih Cantik disamping memakai Sofieya Beauty Foundation..

– Minum air kosong atleast 2L sehari
– Tidur awal dan dapatkan rehat dgn secukupnya
– Jauhi diri dari rokok & minuman keras
– Mengawal stress dgn melakukan aktiviti outdoor
– Amalkan gaya hidup sihat seperti bersenam & ambil nutrisi seimbang
– Kurangkan makanan yg tak berkhasiat kerana ini akn memberi kesan kepada kulit muka & tahap kesihatan kita. Contohnya seperti makanan :
Berlemak tinggi
Berminyak
Minuman Berkarbonat


cara pakai sofieya beauty foundation
CARA GUNA SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION
● Pastikan muka bersih dari kotoran. Seeloknya cuci muka terlebih dahulu
● Pakai Sofieya Beauty Foundation pada kulit muka dengan nipis & sekata
● Hanya sapukan pada bahagian kulit yg rosak @ yg hendak dicover dlm 2-3 minit sahaja
● Setelah selesai, tak perlu pakai make up Namun boleh dialas dgn bedak/makeup sekiranya anda mahu. Tiada masalah~
Sofieya Beauty Foundation 100 % Halal, Suci & Selamat Dipakai
Mendapat Kelulusan KKM so uolls tak perlu ragu-ragu~



TESTIMONI SOFIEYA BEAUTY FOUNDATION BELLEZA

testimoni sofieya beauty foundation
sofieya beauty foundation feedback
sofieya beauty foundation belleza
sofieya beauty foundation flawless
belleza sofieya beauty foundation
sofieya beauty foundation testimoni
sofieya beauty foundation harga
sofieya beauty foundation stokis
sofieya beauty foundation review
sofieya beauty foundation tutorial
sofieya beauty foundation licin
sofieya beauty foundation belleza
HARGA PROMO
RM55 SEMENANJUNG

RM60 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

 



55

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr