Jemaima Whitening Pills

Nak Putihkan Muka dan Seluruh Badan?
Nak Hilangkan Masalah Jerawat?
Jemaima Whitening Pills Boleh Selesaikan!

jemaima whitening pills
Apa itu Jemaima Whitening Pills?

Jemaima Whitening Pills adalah supplement yg berfungsi mencantikkan kulit kita dpd dalaman, mencerahkan kulit, menjadikannya lebih gebu dan anjal, bebas minyak serta bebas jeragat. Ia sangat berkesan seawal 5 hari kerana formulasinya menggunakan manfaat sisik ikan merah sebagai bahan utama. 
Jemaima Whitening Pills adalah antara produk BEST SELLER di market online sekarang. Ramai yg dah dengar tentang Jemaima whitening pills ni tapi tak ramai tau mcm mana nak ambik, apa kelebihan dia, siapa boleh ambil..

7 HARI JERAWAT HILANG!

Jemaima Whitening Pills Collagen yg digunakan adalah collagen paling mahal & terbaik utk memutihkan kulit. Ianya dari SISIK IKAN MERAH iaitu salah 1 collagen yg terbaik di DUNIA kerana dapat menghasilkan sel2 baru dalam badan kita serta memberi kesan positif dari dalam & luar tubuh dengan cepat

Khasiat Jemaima Whitening Pills

– Mengurangkan kedut-kedut & garis halus
– Agen semulajadi utk mencerah & memutihkan kulit
– Membantu melindungi kulit dari sinaran uv
– Sebagai antioksidan, anti radang, anti kanser & mampu mengawal masalah leukemia
– Membantu mencegah penyakit alzheimer
– Mengawal tekanan darah tinggi & penyakit diabetes
– Bahan kandungan ikan merah sumber kolagen yg sangat elastik
– 6000 kali lebih efisien dari vitamin c biasa


jemaima whitening pills murah
 
JANGAN GUNA BENDA NI, NANTI TAK PASAL2 CANTIK & FLAWLESS!
“I suka sangat sejak amalkan Jemaima ni, bangun pagi ketara nmpak kulit i ni dah jadi moist, parut dekat muka n badan makin pudar, kulit makin putih!! Kat ofis pon ramai tegur, dorang tanya pakai ape brubah jadi cantik smpai camni? I jawab pakai jemaima je, tak pakai produk lain dah. Finally i jumpa apa yg i nak. Hope kekal..”

BAHAN KANDUNGAN JEMAIMA WHITENING PILLS
 Vitamin c
 Collagen sisik ikan merah
 Astaxanthin
Kenapa Anda Perlu Memilih Jemaima Whitening Pills?
Mengurangkan garis-garis halus dimuka dan kedutan
Berfungsi sebagai antioksidan pada kulit
Melembutkan & melicinkan kulit

Menghasilkan sel-sel kulit baru
Kulit menjadi lebih halus, putih merona
Mencerahkan dan melembutkan kulit wajah

Membuatkan kulit lebih kenyal dan gebu

Kuku dan rambut lebih kuat, tak mudah patah atau gugur
Mengatasi masalah kulit kering, berminyak dan kusam

Mengaktifkan kolagen yg menjadikan kulit anjal seperti kulit baby

Mengurangkan kemerahan yg diakibatkan oleh radang @ kulit sensitive
Mencegah & menghilangkan blackhead, whitehead dan bekas jerawat  
Memudarkan tanda penuaan pada kulit dan mengecilkan pori-pori
Kulit kering @ pecah-pecah kembali sembuh dan semakin halus
Menyekatakan tona kulit, mencerah dan membuatkan kulit bersinar
Bibir & sekitar puting yg hitam menjadi merah pinkish kerana 
pigmen gelap makin berkurang
Memutihkan ketiak hitam, siku, flex dan noda serta celah lipatan lain 
yg hitam tanpa pengelupasan
Mencegah muka dari naik jerawat & mempercepatkan proses penyembuhan jerawat
jemaima whitening pills original
Pil Untuk Putih No.1 di Malaysia!

Hanya Seawal 3-5 hari perbezaan..
❤ Kulit makin putih
❤ Jerawat beransur hilang
❤ Kulit menjadi sihat
❤ Menambahkan tenaga
Harga pun berpatutan & tak ada bahan kimia sbb ia diperbuat dari sisik ikan merah
Uolls nak kan kulit putih tak?? Tona sekata & berseri-seri? kulit yang lebih cerah tanpa parut barulah lebih yakin dgn penampilan diri ye tak? Tapi alahaaaii….cuaca panas kat Malaysia ni tak membantu pon impian kak tonn nak putih… kalau yg kerja nya hari2 berjemur kt panas mmg uolls kena take extra care. Kena pandai pilih produk, cari supplement yang boleh bagi kesan efektif pada kulit. Untuk nampak cantik & pada masa yang sama nak kekal sihat.
Mostly produk yang dekat pasaran hnya putihkan kulit muka je. Macam mana dgn pengguna yg nak putihkan seluruh badan + wajah??

Kami faham keinginan anda. So, kami nak perkenalkan produk yg bakal buatkan uolls cun melecun 1 badan smpai ke kaki. Haa…ini dia Jemaima Whitening Pills yg diasaskan oleh Jemaima beauty dapat membantu memutihkan kulit muka & seluruh badan tanpa kesan sampingan. Ia dirumus dgn memanfaatkan khasiat collagen sisik ikan merah sebagai ingredient utamanya
Jemaima whitening pills ni dah setahun menembusi pasaran tempatan. Berjaya dapat sambutan ramai uolls… Sebab yang dah cuba, rasa teruja dgn keberkesanannya dlm masa 2 minggu sahaja!
jemaima whitening pills harga
Fakta Bahan Utama Jemaima Whitening “Collagen Ikan Merah Laut Dalam”
Sisik ikan merah dianggap sebagai salah 1 sumber Collagen terbaik. Collagen yg terhasil dpd sisik ikan merah antara collagen marine paling mahal & merupakan sumber premium kerana ianya hidup dilautan dalam. Ikan merah berupaya hidup dilaut dalam kerana adanya insang yg dapat menahan tekanan tinggi.  Ini sekaligus menjadikannya sumber collagen yg amat lasak, elastik, kepaduan sel yg tinggi, kapasiti tinggi dlm mengekalkan kelembapan serta jisim molekul sgt rendah bagi memudahkan kadar penyerapan
Tahukah anda, kandungan collagen dalam kulit kita semakin berkurang bila usia meningkat, jadi Jemaima Whitening Pills ini menggunakan kebaikan collagen sisik ikan merah supaya dapat memberikan kesan optimum kepada pengguna
Jemaima Whitening Pills juga mengandungi bahan aktif seperti vitamin C, astaxathin utk memaksimumkan keberkesanan collagen dlm memberi manfaat pada kulit.
Pengasas Jemaima whitening pills, Yusmira sendiri guna ye uolls sebelum lancarkan produk ni. Dulu muka dia pun problem, masalah jerawat. Lepas dah cuba sendiri & berpuas hati dgn kesan pengurangan jerawat maka terhasillah Jemaima whitening pills yg dpt dikongsikan manfaatnya dgn uolls semua.
Pengasas yusmira pesan, uolls kena ambik secara rutin dua biji sehari klu nak cepat kesan. Makan 1 biji sebelum sarapan & 1 biji sebelum tidur. Kesan seawal 5 hari warna kulit uolls jadik makin sekata, garis halus berkurang sambil merangsang pembaharuan sel kulit
Bagi anda yg inginkan kulit putih tanpa cela, Jemaima Whitening Pills ini memberikan faedah berganda seperti pencerahan seluruh badan & menjadikan kulit lebih sihat dgn mencegah jerawat, mengecilkan liang pori serta menghilangkan bintik hitam kesan dpd parut jerawat
Side effect negatif mmg tak ada. Uolls tak perlu risau penggunaannya sbb dijamin selamat untuk digunakan dan sudah pun mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM)
Klu boleh kita nak kan produk biarlah yg berkesan & selamat giteww…Kita bntu uolls yg nak selesaikan masalah kulit muka. Problem Jerawat? Kulit kusam? Jeragat?? 

Say Bye utk masalah kulit hanya dengan Jemaima Whitening Pills!
jemaima whitening pills berkesan
“BERJEMUR LAMA PON TAK LEGAM”
“Cuti haritu berjemur kat pantai habis burn kulit i, kawan tanya mcm mana boleh cepat putih balik ni? Jemaima la jawapannya! Alhamdulillah, suka sangat dgn pil ni. Harga berpatutan & cepat pulak effect dia. Memang berbaloi sgt!”
Ramai yg dah berjaya putih gebu hanya dalam masa SEMINGGU JE!
ANTARA BAHAN JEMAIMA WHITENING PILLS, ASTAXANTHIN
Astaxanthin adalah salah 1 bahan utama yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS yg berupaya MENCERAHKAN KULIT dari dalam secara natural & CEPAT.
Baru berapa hari amalkan Jemaima dah putih. Say Bye to sunburn & kulit kusam. Jom uolls dapatkan Jemaima sekarang!
Sekarang ni semua berebut-rebut nak Jemaima Whitening Pills!
Kenapa? Sebab feedback & testimoni Jemaima ni amat mengejutkan kalau uolls nak tau. Kalau dulu pakai produk lain lambat. Dulu paling cepat average sebulan baru nmpak kesan kan? TAPI sekarang Jemaima Whitening Pills boleh dikatakan 90% cust dapat feedback dlm masa 5 hari! Serius power!
jemaima whitening pills stokis
Jemaima Whitening Pills juga dah Masuk ke laman media seperti Utusan, Harmoni, tv3, tv9!!
Jangan Ragu-ragu lagi~
JEMAIMA WHITENING PILLS

KESAN PANTAS & SELAMAT SEAWAL 5 HARI!

BERBENTUK PIL (KAPSUL) – Mudah diambil. Tak ada rasa pahit, hanya telan & minum air kosong sahaja. kalau uolls jenis yg susah nak minum supplement lain jenis cecair ke, Inilah penyelesaiannya
TAK BAHAYA– Kepada uolls yg takut nak inject-inject ke, ambil je Jemaima Whitening Pills. Jangan risau, jemaima tak ada side effect pon. Hanya telan shja. Senangkan?? Tak perlulah nak ambik INJECT yg beratus-ratus & tak jamin keselamatannya tu haa..
BAHAN NATURAL– Bahan kandungan yg terdapat dlm JEMAIMA WHITENING PILLS semua berkualiti premium! COLLAGEN Jemaima dari SISIK IKAN MERAH, Bukannya collagen biasa. Collagen ini paling mahal & berkualiti. ASTAXANTHIN – kesannya lebih efektif beribu kali ganda berbanding vitamin lain dan juga VITAMIN C – yg memang popular untuk mencantikkan & menghaluskan kulit.
SELAMAT –  Tak ada bahan kimia, Tak ada kesan buruk & selamat digunakan. Mak2 pun boleh guna juga
PENJIMATAN BERGANDA – Hanya pakai 1 produk sahaja, Jemaima Whitening Pills dah boleh putih & siap boleh hilangkan jerawat. Tak perlu cucuk yg mahal2, tak payah pakai skincare. Dan lepas ni bila holiday kat pulau dah tak perlu beli sunblock mahal2.
MUDAH– Saiz Botol yang kecil mudah untuk dibawa kemana-mana
Anda Kini…
✘TAK PERLU buang duit banyak2 utk produk lain
✘TAK PERLU pakai make up & bedak tebal
✘TAK PERLU malu dah lepas ni, confrm ramai yg memuji kulit anda
✘TAK PERLU risau kalau nak bersukan
TAK PAYAH TAK PAYAH semua TAK PAYAH lagii… sebab JEMAIMA WHITENING PILLS adalah jawapannya!!
Yang PALING PENTING ada kelulusan KKM
cara makan jemaima whitening pills
CARA PENGAMBILAN JEMAIMA WHITENING PILLS

 Makan 1 biji pagi sebelum sarapan
 1 Biji pada waktu malam sebelum tidur
 Sebotol penggunaan tahan untuk 30 hari
 Sesuai untuk lelaki & wanita 16 tahun keatas
 Ibu mengandung 6 bulan keatas boleh ambil
 Boleh diambil semasa period
– Untuk hasil optimum minum banyak air kosong
– Jemaima Whitening Pills mencerahkan kulit dalam masa 2 minggu
– Mengandungi 60 kapsul tahan utk sebulan
Tips mengambil Jemaima Whitening Pills
Anda yg sudah mengambil Jemaima, jangan lupa utk minum air secukupnya ya. Ambil apa-apa supplement pun mesti kena cukup minum air. Utk flush toksin dahulu, baru produk boleh berkesan. Lagi-lagi musim panas ni, bykkan pengambilan air.
Kalau boleh detoks dahulu sebelum mengambil Jemaima utk kesan yg lebih hebat. Ambil makanan yg sihat. You are what you eat too. Lebihkan buah-buahan, sayur-sayuran & kurangkan oily food.



TESTIMONI JEMAIMA WHITENING PILLS

jemaima whitening pills testimoni
testimoni jemaima whitening pills
jemaima whitening pills feedback
jemaima whitening pills review
jemaima whitening pills jerawat
jemaima whitening pills halal
jemaima whitening pills cerah
jemaima whitening pills selamat
jemaima whitening pills kkm
jemaima whitening pills agent
review jemaima whitening pills
feedback jemaima whitening pills
jemaima whitening pills cantik
kesan jemaima whitening pills
jemaima whitening pills kesan
jemaima whitening pills harga murah

HARGA ASAL
RM120 SM
RM130 SS
 
HARGA PROMO
RM90 SEMENANJUNG

RM95 SABAH SARAWAK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

 

100

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr