Perlashine Kapsul Mutiara

Perlashine, Don’t be shy! 
Serlahkan keserian wajah anda dgn Perlashine
 
perlashine kapsul mutiara
Nak Muka Lembap & Hilang Jerawat?
Kulit Muka Glowing-mowing Ibarat Mutiara?
Uolls Wajib Ambil Serbuk Mutiara yg Betul2 Asli!
Perlashine Kapsul Mutiara Asli
Apa itu Perlashine??
PERLASHINE kapsul mutiara merupakan 1st supplement di Malaysia yg menggunakan 100% serbuk mutiara asli tanpa campuran bahan lain. Ia didatangkan dgn dos 500 mg serbuk mutiara asli dalam setiap kapsul! PERLASHINE berfungsi merawat & mencerahkan kulit serta bertindak sebagai “whitening & healing booster” untuk kulit kusam dan rosak akibat penggunaan produk yg mengandungi bahan kimia
Perlashine kapsul mutiara sesuai untuk uolls yang ada masalah kulit berjerawat, berjeragat, berminyak, berparut & yang inginkan kulit muka cerah. Beza Perlashine dgn produk lain ni adalah ia hanya menggunakan bahan asli serbuk mutiara tanpa bahan2 campuran lain. PERLASHINE kapsul mutiara memastikan badan uolls menerima dos serbuk mutiara asli yg cukup utk keperluan badan terutama bagi fungsi mencantikkan kulit wajah
Bukan tu je, PERLASHINE juga memulihkan masalah kesihatan seperti resdung, melancarkan pengaliran darah, menyelesaikan masalah sembelit dan membantu penghadaman
perlashine kapsul mutiara asli
8 Perkara yang anda lalui ketika mengambil PERLASHINE serbuk mutiara ini :-
1. Serbuk mutiara merupakan antioksidan yg meningkatkan aktiviti Dismutase Dismutase (SOD), iaitu slh 1 enzyme antioksidan penguat imun badan, serta mengurangkan pengoksidaan, slh 1 proses yg dipanggil penuaan. PERLASHINE menjadikan kulit lebih awet muda
2. Serbuk mutiara mengandungi “protein isyarat” yg berfungsi membantu mengekalkan warna kulit yg cerah & menyokong kesihatan tulang
3. DNA yg mencipta protein isyarat dlm mutiara adalah sama dgn sebahagian daripada DNA kita sendiri yg terlibat dlm peraturan calcium badan
4. Seawal umur 25 tahun, collagen dalam badan akan mula menurun pada kadar 1.5% setahun. Pada umur 40 tahun, badan anda berhenti menghasilkan collagen sama sekali! PERLASHINE membantu melambatkan penurunan collagen dalam badan
5. Protein isyarat dlm PERLASHINE turut merangsang pertumbuhan semula collagen & pembaharuan sel2 kulit baru. Disebabkan itu, PERLASHINE berkesan memudarkan parut jerawat
6. Serbuk mutiara adlh benda berharga yg sudah lama digunakan oleh org Mesir purba, Cina, Maya & yg mengamalkan Ayurveda di India.
7. Serbuk mutiara merupakan sumber yg terbaik & paling bio-calcium
8. Serbuk mutiara asli mengandungi protein, 17 jenis amino acid, polysaccharide & lebih dpd 30+ mineral penting utk membantu anda memperoleh fungsi badan yg optimum, mencantikkan kulit, awet muda, pemutihan kulit, serta menghilangkan cela pada wajah & badan keseluruhannya
perlashine kapsul mutiara murah
Eh yunk…kulit u dah cerah sikit la sejak ambik Perlaking. Tapi dah lama kan u consume?? Kalau masih kurang puas hati & nak cepat kesan lagi, apa kata consume Perlashine pulak??

Makin glowing putih berseri la di pagi raya nanti. Perlashine ni uolls mcm booster tau utk kulit gebu, cerah & halus. Siapa yg dah cuba perlaking tapi nak result yg lagix3 best n meletopp, wajib cuba Perlashine~
Bintik-bintik jeragat makin pudar. Kulit tgh belajar2 glow. Tona kulit muka, tangan, kaki & yang sewaktu dgn nya dah makin sekata. Pendek kata, sama warna. Tak la macam 1 iklan tu…”Eee muka je putih, tangan hitam!!” Huhu…tak nak la kan..
Uolls Jangan risau, PERLASHINE selamat dan tak mendatangkan sebarang kesan sampingan. Perlashine kapsul mutiara dah pun diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dibawah no kelulusan MAL16040026TC. Boleh consume tanpa ragu2~
perlashine kapsul mutiara original
KEBAIKAN & KELEBIHAN PERLASHINE :-
– Merawat & mengecutkan jerawat
– Mencerah serta memutihkan kulit muka
– Menghilangkan parut jerawat & jeragat
– Menyihatkan tubuh badan
– Merawat pelbagai masalah kulit
– Awet muda, anti penuaan dan kedutan
– Menganjal serta menegangkan wajah
Jerawat dah stop sejak ambil PERLASHINE!!  Takde dah nak telan ubat RESDUNG lagi. Kulit pun makin putih, licin. Woww!! HEBAT betul PERLASHINE ni…buatkan kulit awet muda & yg pasti licin tanpa jerawat~
KEISTIMEWAAN PERLASHINE :

Mengandungi 500mg serbuk mutiara yg 100% asli tanpa bhn campuran lain
Sebagai booster dlm proses rawatan kecantikan dan pencerahan kulit
Membantu menghapuskan jerawat, kulit berminyak, jeragat & parut
Melancarkan pengaliran darah, merawat resdung, sembelit dan ketidakhadaman
Serbuk mutiara asli tinggi antioksidan berupaya menentang radikal bebas punca kerosakan kulit
Merangsang pembuatan collagen serta pembaharuan kulit secara semulajadi
Menjadikan kulit wajah lebih anjal, elastik & awet muda
Telah pun Mendapat kelulusan KKM (MAL16040026TC)
1 Botol Perlashine mengandungi 30 kapsul
harga perlashine kapsul mutiara
[Perlashine Rumusan Terbaru Utk Memutihkan Kulit Dgn Serbuk Mutiara Asli]
Sesuai untuk lelaki dan perempuan yang ada masalah JERAWAT, PARUT, JERAGAT, MUKA BERMINYAK & KULIT GELAP

Perlashine Dont Be Shy~
Jom Hilangkan Masalah ni sebelum raya..
-Kulit Kusam
-Jerawat
-Bintik Hitam
-Jeragat
-Eczema
-Anti Kedut
-Resdung
-Kulit Kering
-Parut Jerawat
“Suka amal Perlashine sebab tak payah nak pakai heavy make up lagi”
Woww…best nye bila dapat feedback positif dari pengguna setia Perlashine nie..baru la glow-glow shine kan uolss?? Hehe..kulit pon sihat & cantik..alhamdulillah~
.
Now retis2 kesayangan uolls kat malaysia pun dah ramai yg ambil PERLASHINE dlm diam.. Hehe..
Mesti lah…PERLASHINE KAN BEST!

” 5 HARI JE AMALKAN DAH NAMPAK KESAN “

Dalam beberapa hari ajee kulit jadi 1 tona lebih cerah, memang GLOW GLOW SHINE uolls! lebam bawah mata mcm mata panda pon hilang, liang pori di hidung mengecil, kulit kering jadi lembap, malah jerawat pun dah tak singgah kat muka… hihi.. Rasa pun sedap rasa anggur gitu. En Husband pun asyik puji tanya ambik ape ni yunk??.. hehe makan PERLASHINE je kot…!!! rugi klu uolss tak try sebab sekarang makin ramai dah consume PERLASHINE

combo perlashine kapsul mutiara
Soalan Yg Sering Customer Tanya Mengenai Perlashine…
Mana lagi cepat berkesan? Perlashine atau Perlaking?
Kalau nak diikutkan PERLASHINE lebih cepat berkesan sebab kandungan serbuk mutiara lebih banyak, 100% tanpa bahan campuran lain berbanding Perlaking yg mengandungi 20% dos serbuk mutiara asli + bahan lain.
Tapi, kalau uolls nak lebih berkesan & result yang LEBIH cepat adalah dgn mengamalkan gabungan kedua2 produk. Confirm, hasil lagi terbaik!
APA BEZA PERLASHINE DENGAN PERLAKING?
Perlaking lebih kepada fungsi membaiki sistem tubuh, Membuang segala toksin dlm badan & merawat kulit dari dlm. Perlaking dikategorikan sebagai makanan tmbhn sebab ianya berbentuk serbuk. Tak perlukan KKM & MAL. 
Perlashine juga fungsinya lebih kurang sama. Cuma Perlashine EXTRA BOOSTER untuk putih. Lebih kepada proses pencerahan & pemutihan kulit yg lebih pantas. Perlashine didatangkan dlm bentuk kapsul (kategori ubat) serta ada kelulusan dari KKM & MAL registered
Kalau uolls ambil kedua-duanya skali kesan akan berganda pantas. Amat disarankan utk ambil air masak yg secukupnya..
ANTARA PERBEZAAN PERLASHINE & PERLAKING..
Perlaking
–  Bentuk serbuk
–  Makanan Tambahan
–  Tak perlu kkm (bukan ubat)
–  Lelaki & perempuan boleh ambil seawal 12 tahun keatas  
–  Ibu pregnant, menyusu, dalam pantang boleh ambil

– Untuk sakit cyst tak boleh ambil sebab collagen boleh aktifkan

 
PERLAKING – serbuk, kemam sahaja! Fungsi merawat dri dlm dan bagi kulit lembut, halus, flawless, and very very soft, serius makan die kulit bile pegang je rasa lembut sangat2!
Perlashine
– Supplement bentuk Kapsul
– Dos Tinggi, kesan lebih cepat
– Ada kkm
– Pregnant Mom tak boleh ambil (Dilarang)
PERLASHINE – kapsul, telan sahaja! Fungsi focus untuk bagi kulit makin putih, cerah sekata, hilangkan parut yg susah hilang! 

Khasiat Perlashine kapsul mutiara sangat baik utk kulit
Nak putih, nak hilang parut, nak glowing perlashine ada
Yg ada masalah kulit kusam, liang pori, sembelit
Disamping tu dapat melawaskan sistem penghadaman anda


cara makan perlashine kapsul mutiara
Cara Pengambilan Perlashine
Ambil 1 biji, 1 @ 2 kali sehari dalam tempoh 30 minit sebelum makan.
 Untuk kesan lebih pantas, ambil Perlashine 2x sehari ataupun bersama PERLAKING
Cara makan Perlashine jika diambil bersama PERLAKING
Ambil 1 paket PERLAKING 30 minit sebelum breakfast, Pada waktu malam, ambil PERLASHINE 1 biji sahaja sebelum tidur. Minum air yg secukupnya untuk kesan lebih cepat

PERLAKING: Waktu pagi

PERLASHINE: Waktu malam



TESTIMONI PERLASHINE KAPSUL MUTIARA ASLI

testimoni perlashine kapsul mutiara
perlashine kapsul mutiara feedback
perlashine kapsul mutiara berkesan
perlashine kapsul mutiara review

perlashine kapsul mutiara testimoni

feedback perlashine kapsul mutiara
testimoni perlashine kapsul mutiara
testimoni perlashine kapsul mutiara
testimoni perlashine kapsul mutiara
testimoni perlashine kapsul mutiara
testimoni perlashine kapsul mutiara
testimoni perlashine kapsul mutiara
testimoni perlashine kapsul mutiara
HARGA PERLASHINE
RM180
 
HARGA PERLAKING
RM160

HARGA PROMO PERLASHINE
RM100 Semenanjung

RM105 Sbh Sarawak
 
HARGA PROMO PERLAKING
RM70 Semenanjung
RM75 Sabah Sarawak
 
HARGA COMBO PERLASHINE & PERLAKING
RM160 Semenanjung
RM170 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

 

140

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr