Garam Bukit 7 Herba

garam bukit 7 herba
Jerawat slalu muncul berulang kali di tempat yg sama & susah sembuh?
Jeragat dimuka bertompok-tompok hitam makin lama makin merebak?
Tau Tak Muka Uols Boleh Lagi Cantik 5x Ganda Dari Sekarang ??

Jom Naikkan seri muka dengan Garam Bukit 7 herba!
Garam bukit 7 Herba, Garam bukit asli dengan menggabungkan 7 herba dari bahan terbaik untuk anda mendapatkan wajah yg cerah & bertambah seri bukan hanya pada wajah malah 1 badan!
Wanita Indonesia byk menggunakan garam bukit sbg petua kecantikan wajah & badan mereka… Sebab tu la kita tengok diorang ni walaupun dah berumur tapi masih lagi nampak muda remaja..
Kini scrub garam bukit 7 herba dah menjadi 1 fenomena kecantikan baru di Malaysia!!
Dirumus dgn 7 herba terpilih khas utk mengatasi masalah kulit muka & badan

Garam Bukit 7 Herba dirumus untuk..

 
 Menghilangkan JERAGAT di muka
 Membekalkan kelembapan kulit berpanjangan
 Melembut & menghaluskan kulit muka
 Menghilangkan bintik2 hitam serta garis halus penuaan
 Merawat tona kulit yg tak sekata


garam bukit 7 herba jeragat
BETUL TAK INI MASALAH ANDA BILA PAKAI PRODUK KECANTIKAN?
Dah pakai macam2 dari produk tradisional sampai moden tapi masih tak berkesan!!
Malah kulit muka berjerawat, blackhead, kusam, berparut, muka gelap, jeragat bukan makin elok tapi makin teruk pulak..
Macamana Ni?? Produk Lain yg Dah Beli Tak Kan Nak Buang?

1st sekali uolls kena tahu apa punca tak berkesan tu..
Tengok kajian rupanya produk yg kita beli & pakai tu bagus… ye lah tak kan tak elok. Banyak yg keluar tv, majalah semua..kajian pakar lagi..
Jawapannya tak berkesan sebabnya muka kita dah tepu. dah bertahun-tahun kita pakai produk tanpa henti. Bayangkan tiap hari kita pakai krim, tepek make up, foundation, toner, spray serum dan macam2 lagi tanpa stop wlupun sehari.
Tak ada masa langsung kulit kita ni nak bebas @ kosong dari produk. Thats why produk yg baru dipakai tak bagi kesan pada kulit. Kulit stress, liang roma & kapilari darah dah tersumbat. Malah sel-sel kulit mati makin tebal. Sebab tu bila uolls pakai produk skincare sometimes ada yg buat muka kita makin teruk
Tapi jangan bimbang, Garam Bukit 7 Herba ni produk jugak tapi uniknya ia berfungsi detox & bebaskan muka anda dari toksin. Formulasi baru Garam Bukit 7 Herba akan membantu anda kosongkan kembali kulit muka. Ia berkesan sebagai detox utk melancarkan semula kapilari darah, merawat liang roma & membuang sel-sel kulit mati yg tersumbat di muka
Bukan detox je, malah kandungan 7 herba dlm garam bukit ini seperti habbatus sauda, cengkih, kulit kayu manis, kunyit, buah pala, olive oil dan aloevera merawat masalah kulit kita yg sedia ada seperti jerawat, jeragat, parut, oily skin disamping mencerahkan muka dan badan
So anda tak perlu buang produk skincare @ kosmetik yg dah dibeli tu. Detox kan muka dulu dgn garam bukit 7 herba & kemudian dah boleh sambung produk yang anda dah ada sekarang..

Dengan Garam Bukit 7 Herba
Mudah, Senang & mujarab utk naikkan semula seri wajah muka anda!



garam bukit 7 herba selamat


Antara Bahan Kandungan Garam Bukit 7 Herba

– Aloe vera
– Garam bukit asli
– Habbatus sauda’
– Kulit kayu manis
– Cengkih
– Buah pala
– Kunyit

– Olive Oil

Kesan Awal yg Bakal Anda Rasai Lepas 2 Minit Penggunaan
Kulit sangat bersih smpai ke liang pori, tak sama mcm pakai pencuci muka biasa!
Muka rasa lembut sangat-sangat & halus seperti bayi
Kulit menjadi lebih tegang, gebu dan anjal
Tona kulit muka nampak cerah sedikit dan licin
Masalah muka berminyak on the spot settle. Muka segar & lembap!
Kejap2 akan rasa nak belek muka & senyum sorang-sorang
Anda bakal bagi respons ‘bestnya…betul la licin rasa kulit muka’… ‘sedapnya bau’… ‘wow..makin lembut haa kulit aku’ & macam macam lagi
Kenapa boleh dapat kesan yg cepat dgn Garam Bukit 7 Herba??
Jawapannya sebab darah kita dah start berjalan lancar, tak ada tersekat-sekat
Ini adalah manfaat dari Garam bukit yg berfungsi melancarkan pengaliran darah, mengaktifkan pembuluh darah yg sempit dan merehatkan kulit muka anda
Penting ye utk uolls relax kan muka sebab kulit muka yang stress susah nak sembuh terutamanya yg bermasalah jeragat & jerawat

Untuk yg ada masalah kulit kusam, 1st time penggunaan anda akan rasa kulit mula hidup & nampak lembab semula
Bila wajah dah putih berseri-seri tak complete la klu badan kita tak cerah, halus, mulus kan.. kan??
Masuk 1-2 minggu pakai Garam bukit 7 herba, boleh tengok dekat cermin dan perhati urat-urat kapilari darah di wajah anda berjalan lancar…
Yg paling best bukan muka je, tapi  scrub garam bukit 7 herba ni boleh pakai utk satu badan…
Anda boleh cerahkan semula bahagian badan yg gelap terutama di bawah lengan & tepi peha
Yer laa muka dah cerah molek, Mai tang badan…aduhh gelap pulak. Yg bagusnya muka & badan sama color & sama putih…
Dan jangan terkejut kalau masalah selulit uolls pun boleh hilang!
Untuk mereka yg dah cuba scrub herba ni akan rasa lain. Rasa badan lebih ringan & bangun pagi tak rasa penat… Sebab apa? Sebab selain manfaat kecantikan, garam bukit jugak membuang aura negative & membekalkan aura positif pada diri uolls. Bila bangun pagi dgn cergas, seri muka pun akan kekal sepanjang hari
Garam Bukit 7 Herba lulus KKM : NOT160300753K
garam bukit 7 herba berkesan
BYE BYE JERAGAT
BYE BYE KULIT KUSAM
BYE BYE MAKE UP TEBAL
Bayangkan hari-hari uolls keluar tanpa MAKE UP sebab kulit dah cantik!! Mesti….

– Jimat duit anda atleast RM100 sebulan dari beli make up @ supplement
– Takdelah asyik risau lambat pergi kerja sbb make up
– Nak ber selfie tak payah tukar pun ke camera360 utk bagi nampak gebu
– Pergi office pun semangat nak kerja & jumpa kawan-kawan
– Tambah2 Hari raya nanti, mesti kita rasa confident je!
Siapa sangka akak dari sg petani, kedah jeragatnya pudar dlm tempoh 3 hari.. Lepas hampir 2 tahun dia ada masalah jeragat
“Akak baru je guna sehari, rasa muka makin cerah. Lepas 3 hari, belek kat cermin perasan jeragat dah pudar & muka pon licin. Dulu lepas je bersara jdi cikgu, jeragat naik tak henti, tapi kali ni puas hati sebab nampak la perubahan dekat muka. tapi akak benci betul, kenapa la produk ni tak keluar awal sikit 2 tahun lepas…hehe.. “
 
“Dalam 5 minit lepas guna garam bukit 7 herba ni, saya tengok balik dekat cermin… fuhh yang bengkak-bengkak muka akibat jerawat, makin surut n kurang merah. mmg berkesan laa…kena guna lama sikit sy nak tgk perubahan lain ada tak..”
 
“Nak kata tak solat akak ni solat, tapi muka kurang seri makin lama makin kusam, sekarang baru akak tau kenapa. Rupanya sebab saluran darah byk yg tersumbat, bila pakai scrub garam herba ni lancarkan pengaliran darah, muka akak dah glowing. badan pun ringan & wangi pulak tu. husband pesan jangan gatal-gatal tukar produk yang lain dah…hehe..”
JERAWAT & JERAGAT MMG ALLERGIC DGN GARAM BUKIT…
” Akak pakai, lepas tu buat tak tau je beberapa hari… Tengok-tengok JERAGAT akak dah hilang. Akak terkejut bila kawan mula tegur”
Untuk jangka panjang Garam bukit 7 herba memudarkan jeragat, menghilangkan peta gelap di pipi, hidung & dahi. Jangan uolls ingat umur 30-an ke atas je yg ada jeragat. Yang muda2, atas 23 tahun pun ada tau..

Tapi dun worry be happy…Garam bukit 7 Herba boleh bantu!
garam bukit 7 herba murah
Biasa kita tengok especially kaum wanita suka sgtlah pakai day cream, night cream, spray itulah, set skincare inilah & macam2 lagi smpai 5-6 barang. Tambah pulak byk sangat skincare dipasaran, sampai tak tau nak pilih mana satu. Tapi uolls.. tak ramai yg tahu betapa bestnya garam bukit 7 herba asli ni
Kini anda boleh gunakan scrub garam bukit 7 herba yg sangat berkesan dlm memulih & mencerahkan kulit yg bermasalah. Formulasi adunan 7 herba bersama garam bukit asli sebagai scrub yg anda boleh guna 3x seminggu.. Tapi ada yg terlajak guna smpai 2x sehari tau sebab best pakai!
Uolls kena tau ye, bila muka problem seperti jeragat, jerawat & kulit kusam 1st thing yang kita kena selesaikan dulu adalah melancarkan peredaran darah di sekitar muka. Bila dah lancar baru lah muka tu nampak hidup semula..tak kusam. Jerawat n jeragat pon senang hilang.
Bayangkan 7 herba tradisional masuk ke dalam liang kulit kita & merawat dari dalam.

Garam Bukit 7 Herba Menyembuhkan masalah muka seperti :

 
– Mengecut & menghapuskan jerawat
– Membuang jeragat yg menjadi masalah no. 1 wanita berusia
– Memudar dan menghilangkan Parut
– Mencerah serta menyekatakan tona kulit muka
– Mengawal pengeluaran minyak dimuka
– Menghalus, Menutup liang-liang pori yg terbuka
– Menyingkirkan sel-sel kulit mati
– Melembut serta melembabkan kulit muka
– Meredakan radang bengkak dimuka akibat jerawat teruk
– Merawat masalah eczema
– Melancarkan pengaliran darah dikawasan muka
– Membuang blackhead & whitehead
– Menambah seri diwajah dan merawat kulit kusam, sensitif
– Kulit wajah lebih glowing & hidup
Haaa.. banyak kan kelebihan produk ni? rugi uols sape yg tak tahu kelebihan scrub herba garam bukit & tak cuba pakai
garam bukit 7 herba penaik seri
Kalau anda konsisten pakai 3x seminggu kesannya boleh

✔ Membuang sel-sel kulit mati
✔ Mengurangkan tanda selulit
✔ Mencerahkan satu badan
✔ Melembab serta merehatkan kulit
✔ Memecahkan lemak dibawah kulit
✔ Mengurangkan risiko terjadi kanser kulit
✔ Melancarkan pengaliran darah satu badan
✔ Mengurangkan keletihan kaki lepas seharian bekerja
✔ Merawat tumit kaki yg pecah dan merekah
✔ Mengurangkn migrain, pening, angin dlm bdn
✔ Menyingkirkan toksin badan & dapat mengelakkan jangkitan
✔ Melegakan sakit otot, lenguh, sakit sendi, sengal & kejang
✔ Menghilangkan kegatalan, kulat air di kaki dan kaki berbau
Garam bukit 7 herba melancarkan darah, bila darah dah lancar, herba-herba didalamnya pula bekerja merawat masalah kulit kita
Uols kena ambik tau macam mana produk berfungsi. Ada yang tak tau bagaimana produk bekerja.. Tu yang uolls pakai beli jee kan produk sebelum ni. kan… kan..??

Garam Bukit 7 Herba boleh digunakan lelaki dan wanita trmasuk semua jenis kulitKaum isteri apa lagi? yang tengok husband makin hari makin gelap tu apa kata bagi mereka pakai… Kesian tengok dehh. Terutama husband uolls yg kerja teruk-teruk panas bawah cahaya matahari @ kena selalu keluar.

Muka je putih tak best jugak! Scrub herba ini pon anda boleh guna satu badan especially bahagian yg gelap mcm bawah lengan, leher & tepi peha. Memang berbaloi!

cara guna garam bukit 7 herba
Cara Pakai Garam Bukit 7 Herba
Step 1: Basahkan muka @ bahagian yg nak di scrub
Step 2: Sapukan scrub secara rata & buat urutan membulat secara perlahan-lahan smpai keluar buih
Step 3: Setelah seketika, bilas dengan air bersih
Step 4 : Kemudian lap dengan kain yang bersih
 Garam bukit 7 herba ini boleh digunakan 3 kali seminggu @ setiap hari utk kesan maksimum
KULIT JERAWAT
– Urut lembut di kwsn jerawat secara membulat & perlahan-lahan agar kulit tak terjejas.
– Gunakan 2x sehari, waktu pagi & malam
KULIT JERAGAT & PARUT
Urut lembut dgn membulat dan menolak ke atas. Urut lama sikit dlm 1 minit sampai berbuih. Urut lebih sikit di bahagian dahi sbb kwsn dahi lebih gelap dari pipi. Boleh pakai 2x setiap hari @ selang 2-3 hari
KULIT SENSITIF
Urut lembut secara membulat 1x sehari sahaja selang stiap 3 hari. Kalau kulit sensitive, Pastikan guna air suam untuk membersihkan muka.
KULIT TONA TAK SEKATA
Lebihkan bahagian yg gelap supaya warna kulit kembali sama pada keseluruhan wajah. Boleh dipakai setiap hari, 2x sehari waktu pagi & malam
KULIT KUSAM & SURAM
Urut secara membulat sambil mencubit-cubit muka dgn lembut & tepuk lembut supaya sel kulit mati n kapilari darah yg tersumbat menjadi lancar dan wajah kian berseri. Untuk kesan maksimum, boleh guna 3x sehari kecuali mereka yg kulit sensitif
UNTUK BADAN
Semasa mandi ketika badan tgh basah, urut & scrub seluruh badan terutama celah pelipat ketiak, peha, tepi leher, tumit kaki, siku, lutut dan pinggang. Sangat baik utk menghapuskan selulit



TESTIMONI GARAM BUKIT 7 HERBA MUJARABtestimoni garam bukit 7 herba

garam bukit 7 herba feedback
garam bukit 7 herba testimoni
garam bukit 7 herba kak fikah
garam bukit 7 herba stokis
garam bukit 7 herba review
garam bukit 7 herba glowing
garam bukit 7 herba halal
garam bukit 7 herba testimoni
garam bukit 7 herba kesan
garam bukit 7 herba side effect
garam bukit 7 herba original
garam bukit 7 herba asli
garam bukit 7 herba penaik seri


HARGA ASAL
RM100 SM
RM110 SS
 
HARGA PROMO
1 BOTOL RM75 SEMENANJUNG

1 BOTOL RM80 SABAH SRWK
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

80

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr