Miss V Perfume Molly

 
Miss V Perfume by Mollys Beauty

miss v perfume molly


Miss V Ketat, Segar & Berbau Wangi Dgn Molly Miss V Perfume!

Miss V Perfume Molly adalah produk penjagaan intim wanita yg dirumus dari bahan2 terpilih seperti extract manjakani & buah strawberry utk menyelesaikan masalah dalaman wanita, mengetatkan faraj serta memberikan kesegaran & keharuman sepanjang hari. Hanya Spray Tanpa Perlu Bilas. Sangat Mudah dipakai
Seawal 3 Hari, Masalah Dalaman yg Merisaukan Anda Hilang!
 
Keputihan Hilang, Miss V Kekal Wangi Sepanjang Hari
Kat sini ada yg tak lama lagi nak kahwin ke?? Anak dara ataupun yang dah berkahwin wajib cuba Miss V Perfume.. Seeloknya jagalah dalaman uolls dari awal. Semua masalah atau kotoran di faraj akan terhapus. Mana yg selalu gatal2 @ keputihan pun boleh hilang. Selesa & wangi je uolls sepanjang hari.
Molly Miss V Perfume produk semburan wangian pertama utk miss V.  Biasa kita dengar pencuci Miss V je kan?? La ni kita upgrade bentuk perfume pulak utk bahagian intim uolls. Wangian strawberry dari bahan organic, natural & Lulus KKM
Sayangilah Miss V anda~
miss v perfume molly berkesan
Masalah Faraj Berbau, Longgar, keputihan @ Kentut Vagina?
X perlu pil @ jamu
X perlu cuci
X perlu insert
X perlu feminin wash
 
Semua Tak payah!! Just Spray sahaja Molly Miss V Perfume pada bahagian intim anda, wangian semerbak bau buahan strawberry yg mengasyikkan
Suami bertambah dekat…bertambah mesra~
Bahan Miss V Perfume by Mollys Beauty
Extract Manjakani, Aqua, Extract Strawberry, Yogurt, Sireh & pewangi
 
KEISTIMEWAAN MISS V PERFUME MOLLY
Formulasi organik dgn extract sireh, manjakani & strawberri
Cuma spray tanpa perlu bilas, cepat & mudah
Tiada lagi Gatal2 di Faraj
Menyingkirkan kuman & bakteria
Menghapuskan keputihan
Menyempit & mengetatkan Miss V
Menyembuhkan luka lepas bersalin
Wangi dan selesa sepanjang hari
Mengurang & mencegah kegatalan
Menghilangkan bau yg kurang enak
Anak dara, pregnant mom & ibu dalam pantang boleh guna
Tak perlu lagi guna panty liner sebab keputihan hilang!
miss v perfume molly kkm
Nak tak hilangkan bau masam Miss V?
Bosan dgn masalah keputihan?
Nak ketatkan kembali Miss v ??
Rimas asyik tergaru-garu sebab Miss V gatal ??

Punca kegatalan ni ada byk sebab. Bukan sebab tak jaga kebersihan je ye. Kami tau ramai para wanita yg frustrated sbb walaupun dah jaga kebersihan tapi masih terkena jangkitan kuman dekat bahagian ‘situ’ kan? Ada juga sebab lain seperti faktor hormon tak menentu, pakai panties yang ketat, ada allergic @ kudis ataupun ada masalah diabetes
Molly Miss V Perfume antara produk ‘maintainance’ Miss V terbaik yg dikeluarkan dgn hanya spray saja

Mana yg ada keputihan teruk sebelum ni, semuanya dah berkurang & dah pun hilang
Tak de dah faraj yg berbau hanyir
Tak de dah dok menggaru gatal2 tu
Miss V Perfume by Mollys Beauty dirumus dengan Extract sireh, manjakani serta yogurt yang boleh mencerahkan kawasan faraj yg gelap
Antara kebaikan sireh & manjakani
Menghapus bakteria & kuman yg menimbulkan rasa gatal2
Membersihkan kotoran di faraj
Menghilangkan bau yg tak menyenangkan
Mencegah keputihan
Mengaktifkan kembali otot vagina
Mencegah kanser yg berhubung dgn alat sulit
Melancarkan peredaran haid
Menyihatkan peranakan wanita (mudah hamil)
miss v perfume molly harga
Jom Cuba Sekarang Uolls, Sampai Bila Nak Biarkan Masalah Miss V??
Yg mana hat ada masalah bahagian sulit byk keputihan keluar, selalu kena kuman. Cuba & Rasailah keberkesanan Miss V Perfume by Mollys Beauty
Masalah faraj berbau & hanyir. Siap tergaru2 sebab gatal!
Hubby nak dekat pun hilang mood kalau selalu mcm ni
Haa….Uols perlu jaga dalaman uolls baik2. Aset penting seorang isteri tu..
Rahsia hubungan suami isteri yang mesra bermula disitu
Macam mana nak jaga dgn elok?
Mai rapat-rapat cepat2 dapatkan Miss V Perfume Molly ni..
Kewangian aroma strawberry yg mampu menggoda sesiapa saja yg tercium
Sedap mcm gula2 strawberry bau nya
SPRAY je sebelum bersama suami, rasa confident sebab wangi. Try spray malam, bangun pagi wangian masih ada! PASTI UOLLS SUKA
Guna Molly Miss V Perfume rasa best, sangat selesa!
spray kat panty, bila petang pergi tandas still bau wangi
Rasa yakin walaupun seharian kat ofis
miss v perfume molly review

Miss V Perfume by mollys beauty

100% dari bahan organik
Miss V Perfume telah mendapat kelulusan KKM
Slh 1 Produk dari Mollys Beauty & ianya buatan malaysia kenalah ada KKM…
1 botol kandungan 120ml. Tahan penggunaan 1 hingga 2 bulan
Miss V Perfume sangat wangi. Bau strawberry rasa nak makan je..
Ramai dah para isteri diluar sana berjaya menggoda suami balik 
selepas menggunakan produk ni.

Molly Miss V Perfume Botol Besar kandungan 120ml tahan lama ceq oiii….bergantung pada penggunaan

cara guna miss v perfume molly
Cara Guna Molly Miss V Perfume
Cuci Bahagian Intim anda sehingga bersih kemudian lap dan keringkan terlebih dahulu. Selepas itu, spraykan Molly Miss V Perfume pada jarak 15 cm. Sebaiknya spray dlm posisi duduk mencangkung
Tak perlu lap atau bilas selepas spray, biarkan Miss V Perfume Molly bertindak dgn memerangkap bakteria, kuman & menghalang bau. Boleh spray pada bila2 masa yg uolls suka
Boleh terus spray di seluar dalam (panties) untuk bauan harum
Molly Miss V Perfume boleh dipakai hari-hari.  Sehari spray 2 kali. Setiap kali semburan, tekan dalam 3-4 kali je

Masa mula2 pakai ada yg rasa pedih sikit tu biasa…sebab ada bahan manjakani. Lepas tu nanti uolls ‘punya’ tu jadi sejuk wangi & fresh je..

Ibu selepas bersalin pun elok pakai sebab boleh merawat luka lepas bersalin..

Ibu mengandung @ Lepas pantang boleh guna
Stop pakai time period, lepas period boleh sambung balik

 

Pemakaian simple je, just spray & biar.. nanti dia akan sedut segala benda alah yg tak cantik dalam tu & bertukar jadi cantik molek. Bau wangi sepanjang hari mcm pakai perfume branded

TESTIMONI MISS V PERFUME BY MOLLYS BEAUTY

testimoni miss v perfume molly
miss v perfume molly feedback
miss v perfume molly stokis
miss v perfume molly review
miss v perfume molly halal
miss v perfume molly selamat
miss v perfume molly berkesan
miss v perfume molly murah
miss v perfume molly agent
miss v perfume molly hq
Molly Miss V Perfume Kini Berwajah Baru Dengan Formulasi Upgrade Mencerah Mewangikan Miss V!
HARGA MOLLY MISS V PERFUME
1 BOTOL RM70 Semenanjung

1 BOTOL RM75 Sabah Sarawak

FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 


60

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr