Glowing Speed Skincare

 
Uolls Tgh Carik Skincare yg Bagi Kesan Cepat & Selamat Dipakai??
Kulit Muka Licin Dan Glowing Sepantas Seminggu?
glowing speed skincare
Glowing Speed Kini Dengan Packaging Terbaru
Perkenalkan produk terhangat di pasaran!! Bukan suam-suam kuku ye. Hangat terbakar dah..ramai org dok carik sekarang ni..sebab muka cepat je flawless!!
Glowing Speed Skincare 24K Gold @ dlm bahasa melayunya SEPANTAS SINAR. Sebab apa?? Sebab kesan cepat laa uolls. Laju tak terkejar!

Glowing Speed adalah produk pencerahan turbo yang mengandungi bahan-bahan seperti Arbutin, Glutathione, Kolagen, 24K Gold dengan SPF45 utk kesan pencerahan yg ketara dan melindungi kulit dari sinaran matahari
Glowing Speed 24K Gold Terbukti…
+ 7 kali ganda lebih pantas bertindak ke atas kulit muka
+ Kulit berseri seawal penggunaan
+ Kesan cepat dalam 3-5 hari
+ Super glowing mowing berbnding DMS 360
+ Mengekalkan wajah awet muda
+ Packaging lebih besar & jimat

Haritu baru je DMS360 keluar, sekejap je dah viral kan??

Kini tampil Glowing Speed (adik beradik DMS) tapi produk skincare yg lebih besar, lebih nilai dan kesan lebih pantas bertindak di kulit muka dgn harga yg berbaloi!!

glowing speed skincare berkesan
Nak Kulit Glowing & Licin Mcm ni sebelum raya??
Glowing Speed 24k Gold
24K GOLD… Woww Glowing speed ada serbuk emas lah! Penggunaan serbuk emas dlm produk kecantikan sudah lama terbukti sebagai bahan berkesan utk kecantikan kulit & awet muda. Uolls yg nak glowing2 raya nanti mmg dah kena cuba sekarang~
Wajah Berseri dgn 10x Whitening Glowing Speed
– Produk penjagaan wajah terbaru dengan diterajui formula penambahan effect pencerahan.
Bahan Kandungan diyakini dgn formulasi yang inovatif.
– Day & Night cream GLOWING SPEED adalah solusi utk melindungi, mencantik & mencerahkan kulit secara optimum
– Night Cream glowing speed ini dapat membaiki tona kulit tanpa sebarang radang kulit. Ia juga membekalkan manfaat Vitamin C serta collagen untuk kulit yang lebih sihat dan anjal
– Kesan Glowing speed dapat dilihat seawal penggunaan kali pertama
– Day Cream ada SPF45 yg memberikan perlindungan dpd sinaran matahari yg berlebihan dan berfungsi sebagai perfect foundation/base make up
– Sesuai untuk semua jenis kulit sama ada kusam, jerawat atau jeragat
– Dijamin Berpuas hati
glowing speed skincare original
Set Premium Glowing Speed skincare ini ada 3 item :

1. Sabun (45g)
2. Day Cream (30g)
3. Night Cream (30g)
Kehebatan Glowing Speed Skincare
Mengandungi Arbutin, Kolagen & Glutathione
3D glowing effect
Anti-aging Advance Technology
SPF 45 pelindung sinaran UV
10 kali kesan pencerahan & glowing
Korea Dermatological Technology
Tahan lama sehingga 4-5 bulan
Dengan Glowing Speed sebenarnya anda jimat byk sangat sebab saiz produk lebih besar. Mampu bertahan sampai 4-5 bulan.
Ulangan, Sampai 4-5 BULAN TAHAN
Kalau nak kira…
Harga Asal Glowing Speed, RM169 bahagi 5 bulan = RM 33.80/month je
Biasa skincare lain uolls spend antara RM70 – RM100…tu pun bertahan 1 bulan je
Now Harga Promo Glowing Speed kami, RM150. Means RM30 je modal uolls sebulan utk skincare. Memang berbaloi-baloi!!
glowing speed skincare dms
KULIT LUAR BIASA CANTIK HANYA DGN GLOWING SPEED SKINCARE!!
“Dulu kulit muka banyak jeragat & jerawat, bukan tu je parut2 jerawat pon sekeliling muka, dgn pori terbuka dan kulit sering berminyak, memang malu sangat rasanya…Dah beribu-ribu duit habis untuk treatment je belum lagi termasuk kos beli macam2 produk… Semuanya tak menjadi. Ada yang mula-mula pakai je nampak ok, tapi lama2 jadi balik masalah saya, ada yg buatkan kulit saya bertambah teruk dan rosak…

Hmmm…Sampailah 1 hari kawan saya perkenalkan GLOWING SPEED.  Mula2 dah tawar hati nak cuba skincare lagi, tapi tgk kulit dia dah cantik & lepas byk kali kena pujuk, sy pun cair dan mencuba jugak skincare ni. Saya nekad nak cuba pakai produk ni secara konsisten & banyak minum air kosong setiap hari. Sekarang Alhamdulillah tak sia-sia…kulit saya makin pulih dan cantik, saya pun dah bertambah yakin dgn diri sendiri nak berhadapan dgn org ramai. Kalau anda ada masalah seperti saya boleh cuba GLOWING SPEED, kesannya terbaik!! Yang penting produk ni halal & selamat digunakan, bebas hydroquinone dan merkuri”
Keistimewaan Glowing Speed 24K Gold
Menggalakkan pembaharuan sel2 kulit
Menanggalkan kulit mati
Menganjal & menggebukan kulit wajah
Mencerah dan menyekatakan tona kulit muka
Mengecil dan menghaluskan liang2 pori
Mencegah garis halus, kedutan & tanda2 penuaan
Mengurangkan dan membasmi jerawat
Membuatkan kulit muka cantik walaupun tanpa make up
Melembabkan serta membekalkan nutrisi wajah hingga ke lapisan dalam kulit
Lebih jaminan utk keserian muka, berbaloi dgn harga & kesannya
glowing speed skincare kkm
Packaging Terbaru Glowing Speed Skincare
FAQ Soalan Yang Sering Ditanya Mengenai Glowing Speed Skincare
 
1. Apa kelebihan glowing speed skincare ini?
– Membuatkan muka lebih awet muda
– Mengecil & menghaluskan liang2 pori dimuka
– Memulihkan kulit kusam serta tona kulit tak sekata
– Mengecut, menghilangkan jerawat & memudarkan parut jerawat
– Memudar serta menyingkirkan bintik2 hitam, parut dan jeragat
– Menjadikan wajah bersih, lembap, cerah, lembut & halus
2. Siapa yang boleh guna produk ini?
– Glowing Speed Skincare sesuai untuk lelaki dan perempuan di semua peringkat umur
3. Berapa lama baru boleh Nampak kesan glowing speed skincare?
– Kesannya bergantung pada jenis kulit muka seseorang, persekitaran, pemakanan dan usia (remaja lebih cepat sebab metabolisma tinggi, sel2 kulit aktif menyerap manfaat produk)
– Purata dlm masa 1 – 3 minggu nampak jerawat semakin berkurangan. Kulit lebih halus, liang pori mengecil, kulit muka cerah dan terasa lembab secara semulajadi
– Selepas 4-6 minggu, parut jerawat kian pudar, jeragat menipis dan mulai hilang, garis-garis halus kedutan berkurangan, kulit menjadi anjal & mulus
– 3-6 bulan seterusnya, wajah flawless, bebas dari cela dan masalah. Teruskan rutin pemakaian dan anda pasti teruja dengan kehebatan Glowing speed skincare!
4. Night Cream kena pakai tiap-tiap malam ke?
– Utk mereka yang baru guna glowing speed, penggunaan night cream memang sgt digalakkan untuk dipakai setiap malam sampai kulit muka betul2 cantik, licin & bebas dari pengelupasan.  Kalau yakin kulit muka anda dah licin & cantik, night cream tak perlu lagi dipakai setiap hari. Anda boleh pakai selang 1-2 hari di waktu malam
5. Apa bahan kandungan produk Glowing Speed Skincare ini?
– Mengandungi Arbutin, Glutathione, Collagen, 24K Gold. Tak mengandungi bahan kimia seperti merkuri @ hidroquinone
6. Glowing speed skincare ada kesan sampingan tak?
– Ia membersihkan kulit muka secara mendalam dan tak ada kesan sampingan pd kulit untuk penggunaan berterusan atau jangka masa panjang. Glowing speed tak menipiskan @ memerahkan kulit muka
7. Sabun senang cair bila terkena air, Mcm mana cara nak elak?
– Sabun mudah bertindakbalas dengan kelembapan. Utk mengelakkan terdedah, potong sabun menjadi bahagian2 kecil, gunakan sedikit demi sedikit serta simpan selebihnya dlm bekas tertutup.
8. Bolehkah campur pakai glowing speed skincare dgn produk lain?
– Tak digalakkan pakai campur-campur
9. Produk ni ada jadi gatal-gatal ke?
– Bergantung pd kulit muka. Sesetengah org kesan awal penggunaan rasa gatal2 di kawasan yg bermasalah & pengeluaran minyak berlebihan utk beberapa hari. Proses tu biasa, anda tak perlu risau kerana ia cuma sementara. Kemudian kulit anda akan kembali normal, lebih segar, semulajadi lembab, halus & anjal secara beransur-ansur
10. Muka saya ada keluar jerawat kasar & ada yg halus lepas pakai glowing speed?
– Ini pantang ye uolls…Kalau keluar jerawat, biarkan dan jangan diusik. Dengan pemakaian cream glowing speed jerawat akan kecut, pudar & hilang. Ini hanyalah tindak balas utk mengeluarkan toksin dari wajah anda kesan penggunaan skincare sebelum ini. Namun tak semua orang akan alami perkara ini
11. Glowing speed ini ada peeling tak?
– Depend pada kulit muka individu. Ada yg peeling ada yg tak. Pengelupasan yg berlaku biasanya sangat halus dan tak teruk. Ini disebabkan lapisan sel-sel kulit mati di permukaan luar kulit tertanggal, kemudian proses mengganti sel-sel baru berlaku untuk menjadikan kulit yg lebih bersih, cerah & licin sekata.
12. Boleh pakai make up ke semasa menggunakan Glowing speed?
– Boleh pakai make up mcm lipstik, eyeshadow, eyeliner, maskara. Tapi bedak tak digalakkan. Kalau sapu dekat kulit muka dlm tempoh penggunaan Glowing Speed takut liang roma tersumbat dan lebih banyak jerawat keluar. Bedak uolls boleh guna kalau kulit betul2 licin, tak menggelupas atau jerawat. Tapi tak digalakkan lah kalau uolls nak kesan yang maksimum
13. Kalau berhenti pakai Glowing speed ada kesan negatif tak?
– Tak ada kesan sampingan negatif
cara guna glowing speed skincare
Cara Guna Sabun Glowing Speed
1. JERAWAT
Untuk muka yg berjerawat
Bilas muka dgn air suam. Kemudian ambil sabun glowing speed, gosok muka dgn sabun & sedikit garam halus. Gosok perlahan-lahan, agak pedih sikit ya…kemudian cuci keseluruhan muka dengan air sejuk
2.JERAGAT
Untuk yg bermasalah jeragat
Jangan basah kan muka dulu. Ambik sabun dan gosok terus ke muka dibahagian jeragat. Selepas tu gosok kawasan muka anda dgn tangan. Biarkan seketika baru bilas
3. KULIT KERING
Untuk kulit kering ni agak sensitive. Cuci muka dlm 30 – 40 saat sahaja. Kalau ada kulit mati, gosok lembut untuk buangkan sel-sel kulit mati dimuka
Cara Guna Set Glowing Speed Skincare
 
 PAGI
1. Cuci muka menggunakan sabun glowing speed. Setelah selesai, bilas guna air biasa @ air suam
2. Keringkan muka menggunakan tuala yg bersih
3. Sapukan Day Cream secara nipis dan rata dikulit muka
MALAM
1. Cuci muka menggunakan sabun glowing speed. Kemudian bilas guna air biasa @ air suam
2. Lap muka sehingga kering
3. Sapukan Night Cream dengan nipis & ratakan keseluruh wajah
Tips memakai Day & Night Cream Glowing Speed
Sapuan hendaklah menegak ke atas pada kulit supaya cream dapat menembusi jauh kedalam lapisan kulit

Penggunaan kerap akn menghasilkan kesan yang superb



TESTIMONI GLOWING SPEED SKINCARE

testimoni glowing speed skincare
glowing speed skincare review
glowing speed skincare feedback
glowing speed skincare berkesan
testimoni glowing speed skincare dms
glowing speed skincare selamat
glowing speed skincare halal
glowing speed skincare testimoni
glowing speed skincare murah


HARGA ASAL

RM169.90 SM
RM179.90 SS
 
HARGA PROMO
1 SET RM110 Semenanjung

1 SET RM115 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU
 
Nak Beli Sabun Sahaja? Boleh…
 
Sabun Glowing Speed
RM45 Semenanjung
RM50 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

140

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr