Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream

emma lotion pearl whitening body cream
Alamak!! Malunye.. !!
Muka dah putih cerah pakai Skincare bagai…tapi hmmm…tengok tangan, 1 badan kulit gelap dan kusam!! Macam mana ni??!
Segan dengan kawan2 ofis & cousins yg kulit putih melepak 1 badan!!
 
Lagi Haru kalau kita kene tegur mcm dalam iklan d’herbs tu… 
“Eeeeii..mcm dayang senandung. Muka je putih, tangan hitam”
Sedih kan?? 
Haaa… uolls tengah cari produk yg boleh putih seluruh badan dalam 5 minit?
 Dari bahan-bahan semulajadi dan mesra pada kulit?
Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream
 
Sini admin nak info kat uolls pasal lotion yg boleh mencerahkan tangan dan 1 badan dgn berkesan. Ini fakta bukan auta ye. Sbb memang byk testimoni dah putih!
Kami perkenalkan Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream. Diformulasi dpd Switzerland sejak tahun 1997 lagi..
Emma Lotion Pearl Cream Salah 1 TRUSTED BRAND untuk produk pencerahan badan di pasaran!

 

emma lotion sebelum
Muka Putih, Tangan Gelap? Emma Lotion Boleh Selesaikan!
 
Baik kaum lelaki atau perempuan nak kan kulit yg cantik & putih bersih kan??

 

 Malu dgn orang sekeliling bila tengok tangan kita gelap berbelang….
TAK PERLU TUNGGU 2-3 MINGGU LAGI UNTUK NAMPAK PERUBAHAN..
30 SAAT PON BOLEH NAMPAK, KULIT CERAH SECARA SEMULAJADI
Nah! cuba EMMA LOTION..
 
Bahan Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream
Water
Sunflower extract
Shea butter
Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream
Wangi
Lembut
Putihkan kulit
 
Sapu je untuk dapat kulit cerah gebuu. Lotion pemutih terlajak lariss. Boleh pakai diseluruh badan
 
PRODUK DARI SWITZERLAND SINCE 1997
Dah lama dipasaran & terbukti. Klu uolls je yg tak kenal, kan RUGI??
 
emma lotion original

 

Fungsi & Keistimewaan Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream
 Memutihkan seluruh badan, tangan & kaki
 Melembut serta menghaluskan kulit badan
 Boleh disapu di tempat yang gelap mcm bawah lengan, dicelah peha & ketiak
 Mencerahkan & menjadikan tona kulit lebih sekata
 Memberikan kelembapan berpanjangan pada kulit yang kering
 Memulihkan struktur kulit yang rosak akibat sinaran matahari berlebihan
Sapu Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream untuk kasik tangan & badan putih melepak. Tambahan lagi, Extra Function dia jugak sebagai sunblock, melindungi dari sinaran UV berbahaya. And serius sangat best & selesa dipakai sebab teksturnya tak melekit~
 Produk ni kalau ambik stok 2-3 hari habis. Mmg laku keras ye! Order masuk laju, Stock sampai licinn sokmo… UOLSS KENA CUBA SENDIRI !!
cara guna emma lotion

 

Cara Guna Emma Lotion Pearl Whitening Body Cream
1)  Picitkan sedikit Emma Lotion ditapak tangan
2)  Sapukan keseluruh badan kemudian diikuti dengan bahagian badan lain yg gelap seperti celah peha & pelipat ketiak
3) Biarkan ia meresap pada kulit selama 10-15 minit
4) Akhir sekali urut selama 30 saat untuk penyerapan sempurna

 

1 Tube mengandungi 180ml
 
 
 
TESTIMONI EMMA LOTION PEARL WHITENING BODY CREAM
 
testimoni emma lotion pearl whitening body cream

 

emma lotion pearl whitening body cream berkesan

 

emma lotion pearl whitening body cream review

 

emma lotion pearl whitening body cream harga

 

emma lotion pearl whitening body cream feedback

 

emma lotion pearl whitening body cream

 

emma lotion pearl whitening body cream 2
emma lotion pearl whitening body cream murah
 
HARGA ASAL
RM50 SM
RM55 SS
 
HARGA PROMO
1 KOTAK RM29 Semenanjung

1 KOTAK RM34 Sabah Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 

29

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr