Elite S7 Hybrid Fat Burner


ELITE S7 FAT BURNER PEMBAKAR LEMAK NO. 1!

elite s7 fat burner hybrid
Elite S7 Hybrid Fat Burner merupakan produk menguruskan badan yg terkenal berkesan untuk para LELAKI dan WANITA yg mahukan badan kurus, segak dan langsing. Elite S7 Fat Burner telah mendapat kelulusan KKM No Rujukan 130715/07/099 serta dijamin HALAL
Elite S7 Fat Burner merupakan supplement kesihatan utk menguruskan badan yang turut mengandungi fungsi Power Detox. Haaaaa…Uolls tau tak Power Detox tu apa?? Yg nak kuruskan badan kene tau ye..
 
Fungsi Power detox Elite S7 Fat Burner ini sangat penting utk proses pembuangan toksik dalam badan. Tahu kenapa uolls ambik mcm2 supplement kuruskan badan tapi berat tak turun2? Sebab uolls tak detox. Badan yg ada terlalu byk toksik akan menyukarkan penyerapan khasiat supplement dan akhirnya menghalang pembakaran lemak dpd berlaku.
 
Sebab tu pentingnya detox utk uolls start bakar lemak dan turunkan berat badan.  POWER DETOX adalah proses membuang toksik yg banyak terkumpul didalam badan. Bila toksik dah hilang, lemak akan lebih mudah terbakar & badan menjalani proses penurunan badan yg sangat  mudah dan lancar.

ELITE S7 Memudahkan Anda Membuang Toksik & Menyingkirkan Lemak Degil!
elite s7 hybrid fat burner
KEISTIMEWAAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
Ultimate Fat Burner
Elite S7 merupakan agent pembakar lemak yg berkesan. Kandungan Fat Burner (Bahan Pembakar Lemak) yg terdapat dlm Elite S7 ini terdiri daripada 7 bahan terbaik di dunia yg telah diuji pakar untuk mencairkan lemak dalam badan dengan mudah
Power Detox
Banyak toksik yg terkumpul dlm tubuh antara sebab utama kenapa ramai orang susah sangat nak kurus. Fungsi hebat Power Detox Elite S7 ini akan menyingkirkan toksik 3X lebih pantas dan berkesan berbanding produk lain di pasaran
Triple Energy Booster
Dengan pengambilan hanya 1 sachet Elite S7 Fat Burner akan menjadikan uolls 3X ganda lebih bertenaga dari biasa. Tak percaya?? Cuba sekarang jugak ambik 1 sachet dan try main futsal sejam. Confirm korang tak berhenti sampai habis game. Elite S7 juga membuatkan anda tak rasa lapar seterusnya mengurangkan rasa nak makan. Bila kurang makan, berat pun turun lagi cepat…ye dak??
Collagen
Collagen merupakan ramuan bonus dlm kandungan Elite S7. Uolls nak kurus tapi dalam masa yg sama, Elite S7 juga menjaga kulit muka anda. Best kan?? Lepas sebulan anda akan nampak perbezaannya! Kulit wajah lebih cerah, gebu & anjal thanks to Elite S7 collagen
elite s7 berkesan
“Tak Kisah Walaupun takde 15K, Janji turun 15 KG!”
Kenapa Anda Perlu Memilih Elite S7 Fat Burner Hybrid Untuk Kurus?

Menurunkan berat badan dgn mudah dan cepat walaupun anda tak 
ada masa nak bersenam @ diet2 yg menyusahkan

Sesuai untuk bakal pengantin, ibu2 selepas bersalin mahupun kaum lelaki @ perempuan yg nak urgent pergi function/majlis/ kenduri kahwin dan mahu kelihatan segak, slim dan ramping di hari tersebut

Membuang air besar dgn mudah dan lancar. Anda tak perlu lagi 
termenung lama2 didlm tandas

Antibodi (Daya tahan) dari penyakit semakin kuat . 
Jimat duit tak perlu selalu melawat klinik lepas ini.

Walaupun lepas seharian bekerja, badan tak mudah lesu dan letih

Selera makan semakin terkawal. Jimat lagi duit anda

Lelaki dan wanita boleh ambil. Tiada diskriminasi jantina disini

Harga yg amat murah dengan 4 fungsi + manfaat yg berlainan. 
Anda tak perlu membeli produk yg mahal & banyak

1 botol tahan 40 hari penggunaan

Banyak sangat soalan yg kami dapat, antaranya bahan apa yg digunakan dlm Elite S7?
Anda tak perlu khuatir @ risau, bahan kandungan yg ada di dalam Elite S7 adalah 100% herba. Elite S7 tidak mengandungi bahan kimia dan tiada kafein.
cara makan elite s7
BAHAN KANDUNGAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
Grape Fruit Juice
Kajian Klinik yg diketuai oleh Dr. Ken Fujioka menggunakan ‘Grapefruit diet’
Beliau telah memantau berat badan & faktor-faktor metabolik 91 lelaki dan wanita yg obes selama 12 minggu. Selepas mengamalkan diet ini, Hasilnya 95% respondan berjaya
 menurunkan berat badan sehingga 20 KG
Garcinia Cambogia
Bahan Garcinia Cambogia dalam Elite S7 membendung dan mengawal selera makan anda secara natural. 60 % HCA berpotensi membakar lemak perut yg degil, membekalkan tenaga, menghilangkan stress dan membantu anda memperoleh tidur malam yg lebih berkualiti
L-Carnitine
Carnitine bertindak untuk boostkan fungsi garcinia cambogia iaitu mengurangkan keletihan & menahan selera makan. Carnitine adalah aset utama apabila anda ingin kurus. Carnitine bukan hanya membantu menjaga tubuh anda dpd menyimpan lemak, tapi ia juga meningkatkan metabolisma supaya tubuh dapat membakar lebih banyak kalori.
Fiber Oat
Gabungan serat fiber dari oat, beras, jagung amat berguna utk mengimbangi pengambilan serat. Ini membuatkan anda merasa lebih kenyang utk jangka masa yg lama
Fiber Oligo
Seperti Fiber Oat, Diet yang kaya dengan serat seperti inulin mengekalkan rasa kenyang utk tempoh yang lebih lama. Ia jugameningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori
Guarana
Adalah bahan herba yg digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana berfungsi membekalkan tenaga berpanjangan serta mengurangkan selera makan
Acai Berry
Manfaatnya bukan je utk mengurangkan berat badan, tapi maintain dan kekalkan berat badan yg sihat. Kajian makmal dpd National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah Acai berkeupayaan untuk mengurangkan kesan negatif dpd pengambilan makanan yg tinggi lemak
Teh Hijau
Teh hijau diketahui ramai fungsinya utk meningkatkan pembakaran lemak & kadar metabolisma. Pengoksidaan lemak yg meningkat sebanyak 17 %, mengesahkan kajian bahawa teh hijau boleh meningkatkan pembakaran lemak
Cinnamon (Kayu Manis)
Pengambilan cinnamon boleh melancarkan pengaliran darah
Capsicum (Lada Benggala)
Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 ” Biosains , Bioteknologi dan Biokimia” memakan lada merah manis sepanjang 2 minggu membawa kpd pengurangan berat badan + memecahkan pengumpulan lemak badan
Vitamin C
Mengambil vitamin C setiap hari membantu fungsi badan anda dgn betul serta mudah hilang lemak. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam “Journal of American College of Nutrition”, orang yg kurang vitamin C mengalami kesukaran untuk menghilangkan lemak badan
Stevia (Pemanis semulajadi)
Stevia Rebaudiana adalah herba yg tumbuh liar dibeberapa kwsn di Paraguay & Brazil. Stevia telah digunakan sebagai pemanis sejak berabad-abad lamanya. Ia popular di seluruh dunia sebagai
pengganti gula semulajadi & potensinya utk membantu penurunan berat badan
AloeVera (Lidah Buaya)
Aloe Vera membantu dalam proses detox sebelum penurunan berat badan sebenar berlaku. Aloevera melancarkan sistem pencernaan dan membersihkan dalaman badan dpd toksik dengan lembut. Maka penurunan berat badan pun akan berlaku secara sihat
elite s7 review
ELITE S7 VIRAL SEBAGAI AGEN BAKAR LEMAK
harga elite s7
FAQ SOALAN YG SERING DITANYA MENGENAI ELITE S7 FAT BURNER
1 botol ELITE S7 tahan berapa lama?
1 botol ada 40 sachet. Tahan selama 40 hari dengan pengambilan 1 sachet sehari. Namun untuk kesan yg optimum disarankan mengambil 1 sachet waktu pagi dan 1 sachet sebelum makan mlm
Boleh ke Ibu menyusu consume ELITE S7?
Ibu menyusu boleh consume selepas 100 hari
Bagaimana Cara minum Elite S7?
Ambil 1 sachet Elite S7 buka, dan bancuh dgn 150 ml air kosong. Perlu diambil semasa perut kosong (sebelum sarapan) atau disarankan selepas bangun tidur. Minum 1 gelas air suam kemudian minum Elite S7 yang telah dibancuh
Pesakit yang menghidap darah tinggi, kanser atau sakit jantung boleh ambil ke?
Ye, Semua Pesakit diatas boleh mengambil Elite S7. Tiada Masalah
Kalau ambil Elite S7 Fat Burner pastu berat makin naik macam mana?
Bahan Ingredients dalam Elite S7 ni semua untuk menguruskan badan. Klu bertambah-tambah naik tu maybe sebab terlampau banyak makan dari biasa. Sebab Ada juga yg fikir bila guna fat burner boleh jadi lesen utk makan lagi banyak. Makan kuantiti sederhana & mcm biasa, jangan makan semua yg didepan mata. Lagipun Elite S7 fat burner akan kawal sedikit sebanyak selera makan kita
Ada kesan sampingan negatif tak?
InsyaAllah tak ade sebab bahan kandungan yg digunakan adalah 100% natural dari herba terpilih yg telah kami jelaskan khasiatnya diatas
Kalau saya dah dapat berat badan yg ideal perlu teruskan ambil elite s7 ke tak?
Terpulang pada customer. Nak teruskan boleh, nak berhenti pun boleh.
Kalau dah stop consume Elite S7 berat badan akan naik tak?
Elite S7 Tak ada side effect seperti berat badan naik mendadak balik
kecuali klu anda tak kawal pemakanan & main rembat makan terlampau banyak. Ingat, Dah kurus dah cantik handsome..uolls kena maintain ~
Kalau ada Fibroid atau cyst boleh ambil tak?
InsyaAllah selamat diambil
Kena bersenam tak semasa amalkan Elite S7?
Terpulang kpd anda. Kami sarankan bersenam @ jogging utk gaya hidup yg sihat. Lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan ia mmg sangat membantu. Namun Elite S7 juga diformulasikan utk mereka yg sibuk & tak ada masa nak bersenam. Tak bersenam pun boleh turun 10KG dengan Elite S7
Dari umur berapa boleh start minum Elite S7?
Disarankan untuk yg berumur 15 tahun & keatas sahaja
Boleh ke campur ambil Elite S7 dengan supplement-supplement lain?
 Ya boleh tapi pastikan anda jarakkan masa pengambilan dalam 3-4 jam
Orang yg ada Tekanan darah rendah boleh ambil Elite S7 tak?
Sebenarnya tiada sebarang masalah tapi klu ada simptom2 luar biasa, sila hentikan pengambilan
Orang yang ada Gastrik boleh minum tak?
Ya, boleh ambil. Tapi kena makan lepas 10 minit minum Elite s7. Jangan biarkan perut kosong @ berlapar

 

CARA MAKAN ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
Cara pengambilannya sangat MUDAH dan SIMPLE
Ambil 1 sachet Elite S7 kemudian bancuh dengan 150ml air
Amalkan Minum setiap pagi
 
 
 
TESTIMONI ELITE S7 HYBRID FAT BURNER
 
elite s7 selamat
 
elite s7 halal
testimoni elite s7
elite s7 feedback
elite s7 sebelum selepas
elite s7 turun berat
elite s7 detox
elite s7 fat burner testimoni
elite s7 kurus
elite s7 lulus kkm
elite s7 hasil
hybrid fat burner elite s7
 
HARGA ASAL
RM210 SM
RM220 SS
 
HARGA PROMO ELITE S7
1 BOTOL RM130 SM

1 BOTOL RM140 SS
FREE POSLAJU

(Promosi Terhad, Sementara Stok Masih Ada!)
CARA ORDER?
ATAU
KLIK SINI

 

160

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr