Prokas Penawar Sakit Lutut

 
prokas penawar sakit lutut
“Rasa gembira & terharu, sekarang mak dah boleh berjalan semula. Dulu selalu sakit-sakit lutut, susah bergerak, nak sembahyang pon atas kerusi. Sekarang dah boleh selalu ke surau dan solat berjemaah macam biasa”
-Azrina, Kuantan Pahang-
 
YA, BETUL TU! Memang itulah fungsi utama & kenapa PROKAS MUSCLE PAIN RELIEF, Penawar Sakit Lutut  Otot diformulasi dan diperkenalkan di pasaran.
 
Kini anda tidak perlu risau lagi apabila ibu/ayah/atuk/nenek mengadu sakit-sakit badan kerana PROKAS PAIN RELIEF dapat menyelesaikan masalah ini dalam masa yang singkat.
prokas ubat sakit lutut
Bantulah Ibu Supaya Selesa Menunaikan Ibadah Tanpa Sakit2 Lutut
KENAPA ANDA PATUT MEMILIH PROKAS ORIGINAL?
Produk Bumiputra
Dijamin Halal
Kesan yang Pantas dan Efektif!
Mendapat kelulusan KKM
Mudah dibawa kemana-mana (berkuantiti 30ml)
Cara penggunaan yang senang dan tidak mudah tumpah
 
prokas pain relief
MANFAAT & KEISTIMEWAAN PROKAS PENAWAR SAKIT LUTUT & SAKIT BELAKANG :
MENGHILANGKAN SAKIT LUTUT
Berkesan menghilangkan sakit lutut yang menyebabkan kesukaran berjalan, bergerak, beribadah dan melakukan aktiviti harian dengan normal dan lain-lain. Sakit lutut ini mungkin berpunca dari kemalangan atau kecederaan ketika bersukan atau melakukan aktiviti yang berat/lasak.
MEMPERBAIKI MASALAH TULANG
Dengan menggunakan bahan-bahan semulajadi, PROKAS PAIN RELIEF akan dapat memperbaiki masalah tulang dan menjaga tulang daripada rosak.
MENYEGARKAN SEMULA BADAN
Hanya semburkan PROKAS di mana-mana sahaja bahagian badan yang terasa tidak segar/lesu, dan anda akan kembali aktif semula
MENGHILANGKAN SENGAL-SENGAL PADA SENDI
Jika badan terasa lenguh, penat dan tidak selesa, boleh juga menggunakan semburan PROKAS dan urut sedikit di kawasan tersebut. Dalam masa beberapa minit, anda akan berasa lega dan nyaman.
MELEGAKAN ARTHRITIS
Arthritis merupakan satu penyakit yang biasanya menimpa golongan yang berusia sekitar 50 tahun keatas. Ianya adalah penyakit berkaitan sendi dan sangat menyakitkan kerana amat berkait rapat dengan pergerakan kita. Hanya semburkan PROKAS RELIEF dan anda akan mula rasai perubahan pada sendi anda
MENGHILANGKAN RASA KEBAS PADA BADAN
Kadang-kadang apabila kita terlalu lama duduk pada posisi yang sama seperti duduk di ruang ofis, badan kita mudah untuk rasa kebas dan tidak selesa. Jadi hanya spray PROKAS dan rasa kebas akan hilang dalam masa beberapa minit.
prokas rawatan sakit lutut
 
SAKIT LUTUT BUKAN SAHAJA DIALAMI OLEH ORANG TUA, TETAPI REMAJA PUN BOLEH TERKENA SAKIT LUTUT
 
SEBAB APA?
✔ Kurang pengambilan kalsium yang menyebabkan tulang jadi reput
✔ Gout (bengkak-bengkak pada sendi)
✔ Terlalu aktif ataupun mengalami kemalangan yang menyebabkan tulang rawan yang terletak di lutut terkoyak
✔ Ligamen pecah
✔ synovial fluid ataupun cecair yang berfungsi sebagai pelincir di dalam sendi lutut berkurangan dan habis (biasanya dialami oleh golongan yang lebih berusia)
✔ badan terlalu berat (obesiti) yang menyebabkan tekanan yang berlebihan pada tulang lutut
✔ Pernah mengalami kemalangan yang mengakibatkan tulang di sekitar bahagian kaki patah
✔ Masalah keturunan
INGAT YAA, sakit lutut dan sakit sendi TIDAK BOLEH sembuh dengan sendiri. Jika anda mula rasa sakit, cepat-cepatlah mencari inisiatif untuk berubat. Ibarat kertas yang dah koyak, kertas takkan bercantum sendiri kan? Haa kita la yang kena gamkan semula J
 
 
prokas muscle pain relief
Aboy Sembuh Dengan Menggunakan Prokas Muscle Pain Relief!
prokas berkesan
 
APA BAHAN UTAMA YANG ADA DALAM PROKAS UBAT SAKIT LUTUT NI?

 

BAHAN AKTIF yang digunakan ialah :
DELIMA
 Mempunyai vit. C yang bertindak untuk mengurangkan risiko artritis & sangat bagus untuk  kesihatan tulang.
VITAMIN DAN MINERAL
 Tinggi kandungan vitamin & mineral iaitu sodium, kalium, besi, kalsium, mangan, asam folat, serta pelbagai lagi kandungan lain yang baik untuk penjagaan tulang.
ALOEVERA
Kaya dengan  anti-oxidant & antibiotik yg bertindak  meransang pembinaan semula sel-sel & memulihkan luka samada dalaman mahupun luaran.
DMSO
DMSO ataupun nama panjangnya Dimetilsulfoksida ialah sejenis bahan  natural yang terdapat dari getah pokok Pine. Kegunaannya ialah untuk memudahkan bahan-bahan meresap dengan lebih cepat kedalam kulit dan menyembuhkan keradangan serta memperbaiki kerosakan pada tisu otot.
MENTHOL
Terkenal dengan sifatnya yang dingin dan mampu melegakan sakit sakit pada sendi dan otot.
SOYA
Mnengandungi kadar protein, Vitamin D, dan fitoestrogen yang tinggi. Protein dapat membantu menguatkan tulang manakala Fitoestrogen dapat mengurangkan risiko terkena osteoporosis disamping meningatkan kadar serapan kalsium pada tulang.
 
 
cara guna prokas
BAGAIMANA CARA MENGGUNAKAN PROKAS PAIN RELIEF?
Caranya sangat mudah. Goncang dahulu botol PROKAS Penawar Sakit Lutut & Otot dan kemudian korang hanya perlu spray sahaja di mana-mana bahagian tubuh yang sakit terutamanya di lutut dan urutkan secara perlahan. Nak spray selalu pun tiada masalah sebab produk ini menggunakan bahan-bahan yang selamat dan tidak mendatangkan side effect yang buruk.
PRECAUTIONS!!
Prokas Ubat Sakit Lutut & Otot hanya sesuai digunakan pada bahagian luaran sahaja.
ELAKKAN daripada menyembur PROKAS Muscle Pain Relief pada mana-mana luka dan rongga-rongga terbuka pada badan. Sebagai contoh, hidung dan mulut. Kalau terkena/termasuk juga, cepat-cepat lalukan pada air bersih okay?
Jauhkan daripada capaian kanak-kanak kecil
Simpan di tempat yang sesuai iaitu di bilik yang bersuhu normal
JOM dapatkan PROKAS PAIN RELIEF ORIGINAL hari ini untuk membantu anda bergerak aktif semula!
INGAT.., Jika anda sudah mulai rasa sakit pada lutut dan sendi, cepat-cepat berubat dan jangan sesekali meremehkannya kerana ianya akan menjadi semakin teruk. Jika dibiarkan berlarutan, masalah akan bertambah besar dan kos rawatan juga akan menjadi semakin tinggi.
 
 
 
TESTIMONI PROKAS PENAWAR SAKIT LUTUT & OTOT
testimoni prokas

 

testimoni prokas penawar sakit lutut

 

testimoni prokas pain relief
testimoni prokas berkesan

 

 

testimoni prokas ubat sakit lutut

 

testimoni prokas sakit lutut

 

testimoni prokas penawar sakit otot

 

testimoni prokas
testimoni prokas

 

prokas feedback

 

prokas pain relief feedback
HARGA PROMO
1 BOTOL RM80 Semenanjung

1 BOTOL RM85 Sbh Sarawak
FREE POSLAJU
CARA ORDER?
KLIK SINI

 

 

90

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInBuffer this pageShare on RedditShare on Tumblr